188Channel

標題: 新wong朝失敗之旅 [打印本頁]

作者: lucky77    時間: 2011-3-7 15:04     標題: 新wong朝失敗之旅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 紀仁安    時間: 2011-3-7 15:08

作者: 股海信徒    時間: 2011-3-7 15:16

作者: 中山新人狼    時間: 2011-3-7 15:17

作者: lucky77    時間: 2011-3-7 15:18

引用:
原帖由 股海信徒 於 2011-3-7 03:16 PM 發表
上次有位C-HING影埋相話!^*好燃大波 :smile_47: , 其實我都想出聲架啦 :smile_39: ! 果條女對波假到冇人有 , 摸落去硬掘掘 :smile_19: , 吮落去LIN頭重有陣膠味 :smile_27: , 最慘條女係個口好燃臭 , 好似 ...
深表遺憾:smile_42: :smile_42:
我一定唔會有下次..... 慘過食屎
作者: 中山新人狼    時間: 2011-3-7 15:20

作者: 股海信徒    時間: 2011-3-7 15:20

作者: lucky77    時間: 2011-3-7 15:20

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2011-3-7 03:17 PM 發表

另外有個 post :smile_42: :smile_38:

講到好攬好架

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14025802&extra=page%3D1
你睇下其他 ching 回咩先啦.... 叫佢唔好賣廣告之類既野.....
講真呢度, 我懷疑好多人作野, 呃人去某d場消費.
不過你都可以唔信我, 自己去試下, 我講堅定流
作者: 股海信徒    時間: 2011-3-7 15:22

作者: 中山新人狼    時間: 2011-3-7 15:23

作者: 股海信徒    時間: 2011-3-7 15:26

作者: 中山新人狼    時間: 2011-3-7 15:28

作者: ac18    時間: 2011-3-7 15:30

作者: 股海信徒    時間: 2011-3-7 15:30

作者: 中山新人狼    時間: 2011-3-7 15:31

作者: 股海信徒    時間: 2011-3-7 15:34

作者: canon123    時間: 2011-3-7 16:25

ching, poor you, you trust the AD...:smile_45: :smile_45:
作者: lucky77    時間: 2011-3-7 23:26

引用:
原帖由 canon123 於 2011-3-7 04:25 PM 發表
ching, poor you, you trust the AD...:smile_45: :smile_45:
所以希望其他ching 小心d... 唔好學我跌錢又比d friend 吊.
作者: 孟波    時間: 2011-3-8 01:07

作者: hjmll    時間: 2011-3-8 01:30

作者: tanghaojun    時間: 2011-3-8 02:56

引用:
原帖由 lucky77 於 2011-3-7 03:04 PM 發表
話說近來呢度d ching 介紹新x朝. d 女ok, 又大波. 甘我星期6就同幾個friend 上去試下啦.....
一上到去一出lift, 一見門口殘殘舊舊, 果心都有d 踩屎 feel. 一入去即問前櫃有無房過夜先, 佢話有 ok 啦.
入去沖涼... ...
機餐條女都幫你做埋ball推,你係咪想百幾蚊開埋大ching
作者: lucky77    時間: 2011-3-8 12:35

引用:
原帖由 tanghaojun 於 2011-3-8 02:56 AM 發表

機餐條女都幫你做埋ball推,你係咪想百幾蚊開埋大ching
佢比我開大, 我都唔開啦... 個樣真係接受唔到...:smile_42: :smile_42:
我講呢件事, 係想其他CHING 唔好太信呢度D AD....講到點正點正.
作者: 股海信徒    時間: 2011-3-8 13:08

作者: 股海信徒    時間: 2011-3-8 13:13

作者: 股海信徒    時間: 2011-3-8 13:14

作者: bigjohn3456    時間: 2011-3-9 17:45

thanks for report
作者: 實姑轆    時間: 2011-3-10 22:22

作者: banana2010117    時間: 2011-3-10 23:36

作者: banana2010117    時間: 2011-3-10 23:37

作者: 中山新人狼    時間: 2011-3-10 23:38

作者: kelsum777    時間: 2011-3-11 00:31

作者: 中山新人狼    時間: 2011-3-11 08:55

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)