188Channel

標題: 深南南路青APPLE酒吧!BAD BAD BAD 服務 [打印本頁]

作者: cho0001    時間: 2011-3-7 13:27     標題: 深南南路青APPLE酒吧!BAD BAD BAD 服務

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-3-7 13:32

引用:
原帖由 cho0001 於 2011-3-7 01:27 PM 發表
本人和朋友是生客見門口條女令女陪長自稱業子,就上去了.好多人.阿業子問飲我們飲什麼酒,點了半打老青(買一送一).之後條女去找陪長.一去無回頭.我和朋友兩個人坐了半個鍾.唔對路喎!想飲完走啦!45分鐘都無陪長玩.對這個 ...
入到去唔對路仲唔走人
作者: 青島超爽    時間: 2011-3-7 13:43

作者: canon123    時間: 2011-3-7 16:21

go to others place la...in a bar, only 10 captains. if they are occupied by old customers. you will be sitting there until dawn before they will come.
作者: zzaa2046    時間: 2011-3-7 23:45

作者: pccw123    時間: 2011-3-8 00:12

引用:
原帖由 cho0001 於 2011-3-7 01:27 PM 發表
本人和朋友是生客見門口條女令女陪長自稱業子,就上去了.好多人.阿業子問飲我們飲什麼酒,點了半打老青(買一送一).之後條女去找陪長.一去無回頭.我和朋友兩個人坐了半個鍾.唔對路喎!想飲完走啦!45分鐘都無陪長玩.對這個 ...
係咁能樣架啦, D 所謂令女同你開完酒咭梗立刻閃喇,經過見你差唔輪多演晒立刻又同你差兩板~~:smile_45:
所以我鐘意係廣州 酒吧演,起碼D 女陪你成晚啦,又同你簽小食:smile_o12:
作者: 孟波    時間: 2011-3-8 01:02

作者: 一聲嘯    時間: 2011-3-8 02:18

作者: cho0001    時間: 2011-3-8 22:50     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: cho0001    時間: 2011-3-8 22:52     標題: 回覆 6# 的帖子

作者: cho0001    時間: 2011-3-8 22:54

作者: oscar066    時間: 2011-3-8 23:44

作者: 青萍果之深南    時間: 2011-3-9 15:18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)