188Channel

標題: 其實大家依家有無覺得大陸重好低玩?? [打印本頁]

作者: tkitt    時間: 2011-3-6 01:58     標題: 其實大家依家有無覺得大陸重好低玩??

作者: Delly    時間: 2011-3-6 05:03

作者: panmachi    時間: 2011-3-6 11:40

留港消費仲好, 又安全, 價錢差少少
作者: 紀仁安    時間: 2011-3-6 13:00

作者: earth008    時間: 2011-3-6 13:02

唱一次ktv 食女女要兩千,好Q貴:smile_42: :smile_42:
作者: 地散    時間: 2011-3-6 19:06

作者: oscar066    時間: 2011-3-8 23:36

作者: glue123    時間: 2011-3-8 23:49

我兩邊都有玩,  香港最難頂系好撚難揾到幼幼,  要玩好D要比700, 大陸150可以揾都滿意的, 我一星期要2Q, 有1Q要在香港,無時間成日北上, 唯有30幾中女頂住引先
作者: glue123    時間: 2011-3-8 23:51

家下連馬攬都無幼幼, 離撚曬譜
作者: oscar066    時間: 2011-3-8 23:55

作者: glue123    時間: 2011-3-9 00:26

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-8 11:55 PM 發表

上網搵嫩口野野住先~~~~~~:smile_03:  
唔系話無, 唔系成日揾到, 揾到又要輪街症
作者: oscar066    時間: 2011-3-9 00:28

作者: glue123    時間: 2011-3-9 00:32

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-9 12:28 AM 發表

香港都要輪街症咁xx:smile_03:  
你無去141咩, 過得去的嫩雞好搶手, 成日有ching在門口等啦:smile_47:
作者: oscar066    時間: 2011-3-9 00:34

作者: glue123    時間: 2011-3-9 00:49

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-3-9 12:34 AM 發表
:smile_51:
香港果d玩到無野好玩.....:smile_03:
果d得個嫩字,無身材~:smile_51:  
唔系呀, 你誤會左? 我意思系在香港玩, 唔一定系香港人, 都有好身材呀, 對我來講, 嫩就好有feel
作者: oscar066    時間: 2011-3-9 00:52

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)