188Channel

標題: 32F女網友!(part 2 updated on P 1 #2)(PIC UPDATE@P4 ﹠5) [打印本頁]

作者: kingofpenis    時間: 2011-2-26 16:14     標題: 32F女網友!(part 2 updated on P 1 #2)(PIC UPDATE@P4 ﹠5)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kingofpenis    時間: 2011-2-26 16:15

咁上次講到我同A嘅關係已經發展到去秘密情人,其實嗰種心情都幾矛盾架,一方面其實好想真係將佢據為己有,但另一方面如果據為己有之後佢做返同而家一樣嘅野咪弊?咁都係順其自然啦!因為我都有試探過佢同佢男友嘅關係,其實一D都唔好,但係就某D原因,可能係D家庭壓力,就唔可以同佢分手,仲要一齊左好耐嗰種,佢仲要冇$又冇樣,A同佢一齊簡直係暴殄天物!咁我就更加冇罪惡感,但係我都冇好係咁氹佢上床,因為我知道遲早一定係我囊中物…喺嗰段期間,其實我都幾enjoin嗰種感覺,會叫我起身返工,晏晝會傾電話,夜晚佢交人,我又會做自己野,如是者直至有一次佢上黎我公司…介紹吓自己先,其實小弟當時係做美容行業嘅,咁A有一次就暪住佢男友,收工之後上左黎做Treatment!咁我地做Treatment係有件袍俾佢着住再訓上再床度等嘅,咁喺嗰個時間已經冇晒客,咁啲同事已經開始走得七七八八,咁我梗係慢慢做啦,到做完個Treatment要擺喺度等時間嘅時候,啲同事已經走晒,我仲將度門反鎖,之後就喺佢側面陪佢。
    我:你而家唔郁得,我仲唔為所慾為?
      A:唔好呀!你想…
佢講都未講完我已經車埋去,隻手梗係曵曵啦!開頭都仲係喺出面揸,之後除左佢件袍,解開埋佢件恤衫嘅衫紐(佢係OL著套裝),攝隻手入個bra裡面揸同掃吓夾吓LinLin啦,而A就喺度叫唔好,但呼吸開始急速,隻腳亦都喺度夾吓夾吓好辛苦咁,咁我就用手撐開佢對腳,伸手入佢裙底隔住條黑色絲襪玩妹妹,玩玩吓之際,突然之間聽到咇咇聲,屌!個Treatment夠鐘!冇計,為左佢好,唔捨得都要沖水,好啦,沖完水佢話要去廁所,咁我公司係得兩格廁所,係冇分男女嘅,但係入面超大,咁佢入去之後叫我喺出面等…,但係佢根本冇上鎖,佢喺入面叫出黎話唔好裝佢,得!我即刻開門入去,捉佢起身打車輪,一路打,一路除埋佢件恤衫,再除埋條裙,佢喺我眼前只剩返個bra同對黑絲,同T-back。
    A:我今日特登簡呢套底衫褲著俾你睇架,靚唔靚呀?
    我:你著咩都咁靚架啦…,不過唔著最靚。
      A:咁你仲唔幫我除?
我即刻九秒九衝過去一路車一路除啦,一路錫吓耳仔,錫吓條頸,錫吓落D,雙手一路都冇離開過對32F,之後索性將佢抱上洗手盤張枱上慢慢品嚐,佢對手就隔住條褲上下套弄我一開始已經進入作戰狀態嘅細佬,由於佢嘅波波圓周面積實在太大,所以要錫晒佢嘅北半球、南半球、波邊都要花一段時間,仲要Lai埋條事業線,但係都唔進攻佢嗰兩粒LinLin住,要吊佢引,但係轉頭佢已經忍唔住將我個頭塞落去!咁大個波餅都係第一次食,差D
缺氧,食完提子,就到我最鐘意嘅環節,食妹妹啦,我拉低佢條黑絲,隔住條T-Back Lai落去,Lai佢大脾內側先隻手就抽起條T-Back磨佢妹妹,條繩已經濕晒,之後撥開條繩再用條利Lai佢兩片陰唇,就一路聽住佢嘅呻吟聲,好似替我打氣咁,咁我就更加落力,用條利撥開兩片陰唇,向豆豆進發,一路用條利Lai佢粒豆豆,一路用手指插佢,而佢雙腳就夾實我個頭,真係好High好有滿足感,冇幾耐feel到佢黎左,發現張枱濕晒,咁抹乾淨之後,就到我坐上去嘆吓啦,佢吹功都唔弱,含落好似冇牙一樣,又深喉,噹噹都食埋,好似想吹爆我咁,不過俾你吹爆咪冇野玩?之後梗係捉佢起身,佢趴喺洗手盤前面玩狗仔啦!不過仆街啦!冇套!!晴天霹靂!
      A:唔怕啦,我有食藥。
咁我嗰刻基本上老豆姓乜都已經唔記得,更何況你咁講,我梗係冇理由反對啦!之後喺妹妹上面磨一陣又吊吓佢引就插晒入去,唔用套真係好正,感覺到佢嘅溫度同濕度,唔算太窄,不過咁樣可以玩耐D!一路插,一路喺前面塊鏡度睇住佢個樣真係好正,嗰一刻真係好想將佢私有化,對波係咁喺度搖,之後插插吓將佢上半身拉返起,佢擰轉少少個頭一路車,一路揸波一路插,好忙,最後推佢埋牆提起佢一隻腳,再繼續邊車邊插,到最後就頂唔順射晒入去,不過真係唔捨得拔返出黎,再攬住車多陣…有d失落嘅感覺,唔通我鐘意左佢?最後清潔完就一齊拖住手去食飯送佢去撘車。

待續…(part 3 維記大戰…)

(好對唔住咁多位,要大家等咁耐,但係真係打得好辛苦,希望大家支持同按吓個推薦,同埋100%真事,絕冇老作,如果認為我係作野嘅話可以唔睇,冇人迫你,我只係一個新手,咩都唔識,敬請原諒…)

作者: kingofpenis    時間: 2011-2-26 16:16

再留位。。。。。。。。。。
作者: beast74mo    時間: 2011-2-26 17:19

快D講, OFFICE 大戰啦, 好想知呀...
作者: bcm    時間: 2011-2-26 17:24

下part please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: Water_man    時間: 2011-2-26 17:39

32F?  她會唔會寒背呢?
作者: wing2837    時間: 2011-2-26 19:39

part2  please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_o12:
作者: simonng230580    時間: 2011-2-26 21:07

作者: benson_pan    時間: 2011-2-27 00:55

作者: gary7641    時間: 2011-2-27 01:07     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: jan神    時間: 2011-2-27 01:16

作者: BGZ    時間: 2011-2-27 01:27

作者: Tck310769    時間: 2011-2-27 01:27

作者: lucky0125    時間: 2011-2-27 01:38

作者: sxegirl52088    時間: 2011-2-27 01:46

作者: 黑色既風~    時間: 2011-2-27 01:53

作者: kingofpenis    時間: 2011-2-27 03:37

多謝各位支持,我會盡快出pArt2架啦!

作者: billy13697    時間: 2011-2-27 03:48

作者: 德德    時間: 2011-2-27 04:15

作者: kevinnnnn    時間: 2011-2-27 08:15

作者: red1207    時間: 2011-2-27 08:59

作者: monkey.lam    時間: 2011-2-27 09:05

作者: hksarac    時間: 2011-2-27 09:47

作者: 忠儀    時間: 2011-2-27 09:47

作者: kevinnnnn    時間: 2011-2-27 10:24

作者: kingofpenis    時間: 2011-2-27 11:09

如果真係作嘅話都係條女呃我,但係佢有俾過D bra我睇,真係有F cup,啱啱包得晒。

作者: monkey.lam    時間: 2011-2-27 11:27

作者: Fred0526    時間: 2011-2-27 13:00

引用:
原帖由 monkey.lam 於 2011-2-27 11:27 AM 發表
上次同大家分享過我同女友去旅行O既事,今之就分享吓幾年前我玩豬。COM O既事啦,我諗好多CHING C姐以前都有接觸過豬。COM,

請問問樓主豬。COM 即係咩網呀,,,thank you
豬。COM 咪係英文字囉, 識未???
作者: kingofpenis    時間: 2011-2-27 13:57

引用:
原帖由 Fred0526 於 2011-2-27 01:00 PM 發表

豬。COM 咪係英文字她囉, 識未???
冇錯!就係她啦!色途老馬!

作者: monkey.lam    時間: 2011-2-27 17:22

作者: NeverGiveUp369    時間: 2011-2-27 17:41

作者: dickykung    時間: 2011-2-27 21:23

part 2 呢???
作者: R1兩公婆    時間: 2011-2-27 21:39

作者: zensation    時間: 2011-2-27 22:04

作者: constitute    時間: 2011-2-28 00:34

Ok la~
以前既豬dot金確實係一個好地方~我第1個情人都係o係果度識~ 好令人懷念
作者: kingofpenis    時間: 2011-2-28 01:37

各位part 2 已update.....

作者: Hugh8923    時間: 2011-2-28 10:01

作者: kingofpenis    時間: 2011-2-28 11:22

過30推薦出part3!同女友新相!

作者: happiboy    時間: 2011-2-28 12:49

作者: cola000    時間: 2011-2-28 12:53

作者: pccw5171    時間: 2011-2-28 12:58

作者: beast74mo    時間: 2011-2-28 13:23

快d講維記大戰啦... 好想知呀...
作者: 林志凌    時間: 2011-2-28 14:07

作者: Tck310769    時間: 2011-2-28 14:12

作者: Vantofler    時間: 2011-2-28 14:16     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: 4884247    時間: 2011-2-28 15:27

作者: Mr_kk    時間: 2011-2-28 18:33     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 小魔怪豬    時間: 2011-2-28 21:36

作者: manray    時間: 2011-3-1 10:26

push!!!

推返上去!!!
作者: QQbaby1112    時間: 2011-3-1 10:47

作者: kraxi    時間: 2011-3-1 10:55

support !
期待part3虬

作者: 3mid    時間: 2011-3-1 13:51

引用:
原帖由 kraxi 於 2011-3-1 10:55 AM 發表
support !
期待part3虬

heehee...haha...呵呵
作者: sapporojaijai    時間: 2011-3-1 13:56

作者: 希衣S    時間: 2011-3-1 13:58

作者: manray    時間: 2011-3-3 08:28

push again!!!
作者: 祖小姐    時間: 2011-3-3 10:13

作者: VICKKY    時間: 2011-3-3 10:18

作者: kingofpenis    時間: 2011-3-3 17:05

引用:
原帖由 祖小姐 於 2011-3-3 10:13 AM 發表
好正呀
睇都我都又濕又痕
等你下PART呀樓主
又痕又濕洗唔洗幫手?

作者: Tck310769    時間: 2011-3-3 17:40

作者: kingofpenis    時間: 2011-3-6 15:40

各位CHING唔好意思,消失左咁耐,因為我D相真係出唔到街,
而家執到咁,希望可以重見天日,希望大家唔好介意。。。:smile_o06:,我會影D出得街架啦。。

作者: kingofpenis    時間: 2011-3-6 15:41

作者: kingofpenis    時間: 2011-3-6 15:43

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-3-6 15:43

O 咀... 又唔洗太刻意 PS 的
作者: kingofpenis    時間: 2011-3-6 15:45

作者: kingofpenis    時間: 2011-3-6 15:48

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-3-6 03:43 PM 發表
O 咀... 又唔洗太刻意 PS 的
我有誠意丫嘛:smile_o01:。。。
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-3-6 15:50

引用:
原帖由 kingofpenis 於 2011-3-6 03:48 PM 發表

我有誠意丫嘛:smile_o01:。。。
我有見其他師兄師姐, 佢地索性 upload 上相片集度, 然後俾人 click 入條 link
咁仲引死呀.. 係咪仲要花時間整相 upload 呢
作者: kingofpenis    時間: 2011-3-6 15:53

WHERE IS IT??
作者: Tck310769    時間: 2011-3-6 15:54

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-3-6 15:58

引用:
原帖由 kingofpenis 於 2011-3-6 03:53 PM 發表
WHERE IS IT??
其實短時間內 upload 唔俾人 delete 就無問題啦
就算係 photobucket 都可以
作者: kingofpenis    時間: 2011-3-6 16:08

我上一個POST打晒格仔都照DELETE呀。。:smile_o16:
作者: hjmll    時間: 2011-3-15 20:08

作者: hkmydavid    時間: 2011-3-23 12:14

thanks for the sharing!
作者: a.smith14    時間: 2011-3-23 12:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)