188Channel

標題: 新手有問題想問....關於前戲問題!.....有冇人幫幫手pls [打印本頁]

作者: owen仔    時間: 2011-2-21 21:16     標題: 新手有問題想問....關於前戲問題!.....有冇人幫幫手pls

作者: qpiqp    時間: 2011-2-21 22:00

每個人嘅敏感地帶都唔同,好可能佢嘅敏感地帶唔係波波同乳頭哩^^

作者: wcday    時間: 2011-2-21 22:35

作者: owen仔    時間: 2011-2-22 02:13

作者: owen仔    時間: 2011-2-22 02:14

作者: owen仔    時間: 2011-2-22 07:46

作者: owen仔    時間: 2011-2-22 19:39

作者: qpiqp    時間: 2011-2-23 05:24

引用:
原帖由 owen仔 於 2011-2-22 02:14 AM 發表

咁假如我繼續舔佢會唔會唔舒服呢!?
我估唔會。。。
你可以想像,一個唔怕俾人唧格勒底嘅人,你點唧佢格勒底佢都唔痕架啦!
反而,你唧佢腳板底佢就痕到跳舞呢!
每個人嘅敏感帶都唔同,如果你想佢enjoy,就試吓其他位,例如耳仔,背脊,膊頭,等等。
如果只係你鍾意玩波波,但又好想佢有feel(等你睇到佢D反應而令你更興奮),sorry,小弟材梳幫你唔到

作者: qpiqp    時間: 2011-2-23 05:35

有關含嘅問題,佢係咪學呀GEM個金魚咀呀? XD
你試吓叫佢唔好太在意個口形,試吓辨冇牙婆用嘴唇包住D牙咁樣黎含j先,ok喇再漫漫自然D咁含啦。
有冇女仕可以幫手講解吓呀?話哂我都未幫人含過 XD

作者: happiboy    時間: 2011-2-24 14:25

作者: owen仔    時間: 2011-2-24 22:08

作者: owen仔    時間: 2011-2-24 22:09

作者: owen仔    時間: 2011-2-24 23:25

作者: 祖小姐    時間: 2011-2-24 23:38

作者: owen仔    時間: 2011-2-25 00:08

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)