188Channel

標題: 請問你們認為淫k團, 最理想是一團多少人 ? [打印本頁]

作者: andy_2008    時間: 2011-2-20 20:00     標題: 請問你們認為淫k團, 最理想是一團多少人 ?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wayne127    時間: 2011-2-20 20:29

作者: 【‧】    時間: 2011-2-20 20:41

作者: hoikeiii    時間: 2011-2-20 20:42

作者: 奪命狗西    時間: 2011-2-20 21:06

作者: andy_2008    時間: 2011-2-20 21:10

yes, 所以我今次5/3團, 好多人想報名, 我都推了他們
作者: andy_2008    時間: 2011-2-20 21:12

引用:
原帖由 奪命狗西 於 2011-2-20 21:06 發表
越人多越好,因為可以玩埋囝囝.
If 20 people go, how do u sing ktv ?????
and how to communicate with different c hing ???
also how to play all together ???
作者: oscar066    時間: 2011-2-20 23:53

作者: ‥RYU‥    時間: 2011-2-21 09:19

作者: cagirl999    時間: 2011-2-21 13:58

作者: CP-隊穿長    時間: 2011-2-21 14:12

作者: CP-隊穿長    時間: 2011-2-21 14:14

作者: ‥RYU‥    時間: 2011-2-22 09:55

作者: andy_2008    時間: 2011-2-22 20:50

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 09:55 發表

點都好 , 討論區係要多幾個佢呢種人至會熱鬧 !

ANDY 你加油呀 , 我睇好你台戲架 !

:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
thank you, later please see my report on 5/3
作者: CP-隊穿長    時間: 2011-2-23 06:49

作者: ‥RYU‥    時間: 2011-2-23 09:52

作者: Dupplo    時間: 2011-2-23 10:22

作者: CP-隊穿長    時間: 2011-2-23 19:15

作者: andy_2008    時間: 2011-2-23 21:33

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 19:15 發表
佢應該會明既,做人低調。:smile_o12:
I understand, thanks for all of u
作者: 資深嫖客    時間: 2011-2-23 22:58

作者: andy_2008    時間: 2011-2-24 00:18

引用:
原帖由 資深嫖客 於 2011-2-23 22:58 發表
人多,冇能力控制,咪唔好學人開團囉,我話樓主你都多舊魚0既 :smile_42: :smile_42:
thanks for your opinion.
作者: 孟波    時間: 2011-2-24 01:46

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)