188Channel

標題: 急問: 常平倉女 [打印本頁]

作者: 常過大梅    時間: 2011-2-13 23:57     標題: 急問: 常平倉女

作者: andy_2008    時間: 2011-2-14 01:44

go to ktv is better, better service & quality:smile_38:
作者: 孟波    時間: 2011-2-14 02:01

作者: Dupplo    時間: 2011-2-14 15:12

作者: JJ-Armani    時間: 2011-2-14 20:59

作者: wayne127    時間: 2011-2-14 21:38

作者: andy_2008    時間: 2011-2-14 21:44

引用:
原帖由 wayne127 於 2011-2-14 21:38 發表

講得好....:smile_30:
sn is the best during Chinese New Year time:smile_38:
作者: wayne127    時間: 2011-2-14 22:34

作者: terryli987    時間: 2011-2-15 12:46

作者: Dupplo    時間: 2011-2-15 12:58

作者: o_~    時間: 2011-2-15 13:52

作者: Bunryuu    時間: 2011-2-15 17:45

呢期D囡囡質數麻麻地...

靚果D 就放硬飛機...

我都有少少厭倦倉女... 囡囡態度「不知所謂」

等過埋冬天~ D囡囡過完年返哂黎~ 之前比我BLACK LIST 既都唔駛旨意我翻食...

而最重要係~ 就算自己打飛機~ 都唔駛望我會揀返佢...
作者: earth008    時間: 2011-2-16 16:35

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2011-2-15 05:45 PM 發表
呢期D囡囡質數麻麻地...

靚果D 就放硬飛機...

我都有少少厭倦倉女... 囡囡態度「不知所謂」

等過埋冬天~ D囡囡過完年返哂黎~ 之前比我BLACK LIST 既都唔駛旨意我翻食...

而最重要係~ 就算自己打飛機 ...
都話了…吾過正月吾好浪費金錢玩,快餐都好趕時間:smile_30:
作者: 志見    時間: 2011-2-16 20:10

倉女好衰格
又話吾過夜  又話有事 又話吾舒服
太古或   吾好玩:smile_30:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)