188Channel

標題: ex俾人騙了去接客!怎辦? [打印本頁]

作者: hotsuma    時間: 2011-2-13 03:23     標題: ex俾人騙了去接客!怎辦?

作者: Dupplo    時間: 2011-2-13 08:13

作者: hotsuma    時間: 2011-2-13 08:24

作者: Dupplo    時間: 2011-2-13 08:31

作者: hotsuma    時間: 2011-2-13 08:57

作者: Dupplo    時間: 2011-2-13 09:03

作者: Bunryuu    時間: 2011-2-13 09:04

都散Q左啦~ 叫佢自己諗辦法~

你有咩本事幫人JACK!?

大陸呀~ 報公安, 有用咩!?
作者: JJ-Armani    時間: 2011-2-13 11:55

作者: hkfk123    時間: 2011-2-13 12:04

樓主,有計!你la la聲去你講既咩野黑龍江幫襯你個ex,你同雞頭講叫條女去酒店(最好揾間5星大酒店,辨下大豪客)出鍾,甘你同佢扑扑下咪可以乘機逃走羅.不過你要遇左駛$
作者: andy_2008    時間: 2011-2-13 12:56

引用:
原帖由 hkfk123 於 2011-2-13 12:04 發表
樓主,有計!你la la聲去你講既咩野黑龍江幫襯你個ex,你同雞頭講叫條女去酒店(最好揾間5星大酒店,辨下大豪客)出鍾,甘你同佢扑扑下咪可以乘機逃走羅.不過你要遇左駛$
this is a very good method
作者: hotsuma    時間: 2011-2-13 13:32

作者: siudickdick    時間: 2011-2-13 14:44

作者: 酒愛羅    時間: 2011-2-13 15:12

作者: qad    時間: 2011-2-13 16:03

作者: kobe    時間: 2011-2-13 22:00

講真,唔係講笑架,
樓主可 e-mail 廣東公安廳,話你係香港人,
原原本本將事件寫清楚,個女仔係朋友,將雙方電話報上,
幾時通過 sms,或對話,
仲要話當地公安包庇咗黑幫,呢單嘢因涉外,又唔係本地,
公安要做好易,個女仔電話響幾次,公安用 GPRS已可鎖定
個女仔位置,圓周 50 米之內,再上樓實搵到人.
公安會扮朋友打電話比個女仔,如果佢有事,公安實識點做.
作者: hotsuma    時間: 2011-2-14 01:12

作者: 孟波    時間: 2011-2-14 01:59

作者: owl_2005    時間: 2011-2-14 08:06

作者: Dupplo    時間: 2011-2-14 15:20

作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-2-14 15:36

引用:
原帖由 kobe 於 2011-2-13 10:00 PM 發表
講真,唔係講笑架,
樓主可 e-mail 廣東公安廳,話你係香港人,
原原本本將事件寫清楚,個女仔係朋友,將雙方電話報上,
幾時通過 sms,或對話,
仲要話當地公安包庇咗黑幫,呢單嘢因涉外,又唔係本地,
公安要做好易, ...
今天你係第326宗
作者: wayne127    時間: 2011-2-14 21:36

作者: annwongha    時間: 2011-2-14 23:56

作者: hotsuma    時間: 2011-2-15 12:14

作者: Dupplo    時間: 2011-2-15 13:01

作者: kobe    時間: 2011-2-18 12:03

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-13 08:31 AM 發表

係我,我就 5 會信囉!側邊個個係條仔或狼狗得 5 得??

唉,自己小心啦!!! 5 係我睇啲野太負面,只係大陸騙人技量太多了!!!:smile_o13: :smile_o13:
兩年前深圳向西村髮廊有幾個女仔出鍾後就人間消失,啲雞婆以為個囡比人
包咗,唔番來就算,返正啲女都係從狼狗那裡買回來的.
但失蹤女啲同居姊妹就好驚,結果其中一個香港痴心人搵到失蹤女姊妹都聯絡
唔到個女仔,單嘢香港赧紙都有報,引起公安注意要做嘢,結果係汕頭個邊救出比人禁固接客
嘅失蹤女仔.
作者: mason1997    時間: 2011-2-18 12:48

作者: ph100p    時間: 2011-2-20 00:36

作者: wctong08    時間: 2011-2-20 10:44

作者: 查篤撐    時間: 2011-2-24 12:15

作者: hfc1902    時間: 2011-2-24 13:51

引用:
原帖由 hotsuma 於 2011-2-13 03:23 AM 發表
她回老家找工作,點知俾朋友騙了去接客,現在被人禁固在一家不知名的賓館,應該是在黑龍江的大慶,只可偷偷發訊息,不能打電話,只能聽聽話話否則會被打,公安又收了片不會理,她沒辦法逃出去,我過兩天會上去報公安…,唔知仲 ...
你都話公安又收了片不會理, ,咁你再報公安又會理你嗎?
倒不如你打電話給她家人處理仲好, 人地可以佈局夾埋隻狼狗騙你, 你人都未出現佢地既範圍, 咁又點會下下同你講錢先, 唔通開口埋口下下講錢, 你仲會唔會去?
作者: CP-隊穿長    時間: 2011-2-24 14:15

作者: anthony0908    時間: 2011-2-24 23:18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)