188Channel

標題: 奉勸各位兄弟暫時唔好去cp天鵝湖路雅濤酒店果個倉揀女過夜 [打印本頁]

作者: 劈炮    時間: 2011-2-8 00:08     標題: 奉勸各位兄弟暫時唔好去cp天鵝湖路雅濤酒店果個倉揀女過夜

作者: simonkok    時間: 2011-2-8 00:24

作者: canon123    時間: 2011-2-8 02:04

during this period, people wants to earn more money la because of the shortage of the MM..

go KTV to find girl should be better.
作者: pccw123    時間: 2011-2-8 02:13

引用:
原帖由 劈炮 於 2011-2-8 12:08 AM 發表
劈炮溫馨提示:

奉勸各位兄弟暫時唔好去cp天鵝湖路雅濤酒店果個倉
果度d大倉揀女過夜,特別係雞頭"小葉"同"麗麗",佢d女唔係
唔得
但呢兩個雞頭完全無家教,仲要規定班女一定要放飛機,番去倉搵多
兩轉錢
初頭就 ...
過年梗係咁啦,倍你過搵少好多喎~~~~~:smile_39:
作者: tlk1022    時間: 2011-2-8 03:57

作者: salsal    時間: 2011-2-8 07:58     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: trevor    時間: 2011-2-8 15:03

Thanks for report!!
作者: tom.chiu    時間: 2011-2-8 17:48

有名放飛機倉,主要做快仔:smile_38: :smile_38:

作者: jaballball    時間: 2011-2-8 18:06

C HING,小葉我識佢多年,我舊年都放棄咗揾佢D女.佢真係管唔到D女架.我以後都係唔去倉揾女,費事自已煩
作者: wh_jacky    時間: 2011-2-8 18:14

作者: 苦男仔    時間: 2011-2-8 18:36

作者: 騎牛丸王子    時間: 2011-2-8 19:07

作者: JJ-Armani    時間: 2011-2-8 19:48

作者: nds888    時間: 2011-2-8 19:50

作者: kft888tt    時間: 2011-2-8 19:58

借問下ching門如果以200/500為例,條女半夜要走我只執了一q,甘是否都要比五百啊
作者: 志見    時間: 2011-2-8 20:56

要唱衰個班雞頭
同埋個班無職業道德的技女
等佢無錢掙
作者: ringo102    時間: 2011-2-8 21:22

作者: samsonmei    時間: 2011-2-8 21:38

作者: 刀劍合一    時間: 2011-2-8 22:04

作者: simonhing99    時間: 2011-2-8 22:46

作者: input    時間: 2011-2-8 23:53

作者: 孟波    時間: 2011-2-9 01:02

作者: 劈炮    時間: 2011-2-9 09:05

作者: 劈炮    時間: 2011-2-9 09:09

作者: 劈炮    時間: 2011-2-9 09:15

作者: 劈炮    時間: 2011-2-9 09:17

作者: tony5116    時間: 2011-2-9 09:23

作者: hokai    時間: 2011-2-9 10:00

過年咁既收費合理哎,十年前都係過年都貴d,下午找女多數1q條女會走,唔通陪你十幾二十個鐘收你500呀,好耐己唔得啦,十年前重得.
作者: h.k.man    時間: 2011-2-9 10:42

作者: timqwe    時間: 2011-2-9 10:53

作者: Bunryuu    時間: 2011-2-9 11:38

雅蘭倉~!?

你講果兩個G頭我都唔識...

不過我就肯定~ 同我相熟既G頭唔敢耍我~

事關之前有G頭耍我~ 我前後隔左3日又上去~

個G頭叫我入去睇囡~ 我彩都唔彩佢~ 話知佢D囡囡索過濱崎步~ 連考慮既機會我都唔比佢~

我同相熟G頭協議左~ 你D囡囡敢放飛機~ 我一定BLACK LIST佢個倉~

而大前提係~ 我多數都最少帶一個朋友上去~

我係擺明唔理D囡囡有幾靚都好~ 總知佢唔係跟開我相熟既G頭~ 都一定唔揀~

你講果個倉~ 我應該知邊間~ 冇記錯D囡囡真係靚~

因為初四果日我相熟既G頭返左鄉下~ 佢叫我CALL佢個拍擋~

而佢個拍擋呢~ 我一睇就知~ D囡囡咁生面口... 加埋佢個倉唔係果間~

我就知道係集合哂幾間倉D囡囡擺埋一齊充場面~

相熟果D呢~ 佢唔敢耍你~

你過唔到夜要出聲~ 你耍我就一定冇翻兜~

過年期間呢~ 因為桑那場D囡囡走哂~ 多左好多客浮出黎~ 佢地就梗係執呢D死雞啦~

所以同G頭既關係熟唔熟~ 亦好大因素~

尢其係G頭係一定知嫁~ 扯貓尾嫁咋~

你同個G頭關係好~ 佢地先會講真話~

G頭最興~ 包吹包吊... 過夜冇問題...

你同佢講~ 哂X氣啦你~ 最後咪放飛機!!!

囡囡好睇G頭點決定~ 對D生客, 咪求其比你LO~

家陣個G頭直情認得我~ 我會問埋個G頭呢件好唔好玩~ 會唔會「玩野」

佢直情叫我~ 可以先帶佢返房試Q, 然後唔駛比尾數住~ 夜D佢再返黎陪你過夜~

我話, 咁又唔駛~ 你比佢個名我, 總知你10點零鐘自己上房就OK~

我大不了先比台費~ 囡囡10點唔到~ 大不了同佢揀過件~ 唔駛比多左錢~

再唔係睇定幾個心水~ 到咁上下先打比G頭, 阿A唔得咪阿B LO~

師兄講中左~ 11點幾落倉真係冇囡揀~

但係你可以揀左先~ 唔帶佢走住~ 記低名~ BOOK定先~

到11點幾叫佢自己上房搵你...

我果個G頭都好肯定講~ 你一定會搵到靚過我個場既囡囡~ 但係佢地一定唔會過夜~

而事實又真係咁...

冇相熟既~ 耍你既機會好大LO~
作者: silverseven    時間: 2011-2-9 11:46

it is not the first time, :smile_22:
作者: jeanajj    時間: 2011-2-9 11:49

作者: terryli987    時間: 2011-2-9 12:24     標題: 回覆 31# 的帖子

作者: silverseven    時間: 2011-2-10 11:44

原帖由 Bunryuu 於 2011-2-9 11:38 AM 發表
雅蘭倉~!?
事關之前有G頭耍我~ 我前後隔左3日又上去~
個G頭叫我入去睇囡~ 我彩都唔彩佢~ 話知佢D囡囡索過濱崎步~ 連考慮既機會我都 .

thanks C Hing advice
please pm G頭 name and phone
thanks
作者: dna大大    時間: 2011-2-11 02:03

作者: bbinjj    時間: 2011-2-11 02:42

作者: 睇料    時間: 2011-2-12 05:13

作者: Bunryuu    時間: 2011-2-12 09:14

引用:
原帖由 silverseven 於 2011-2-10 11:44 AM 發表
原帖由 Bunryuu 於 2011-2-9 11:38 AM 發表
雅蘭倉~!?
事關之前有G頭耍我~ 我前後隔左3日又 ...
比你都冇用...

你去到3唔識7... 人地見你咁生面口~ 又唔識你~ 都一樣照放...

你係要真係同G頭熟落~ 有計傾果隻~ 佢先唔會老點你...

果班G頭~ 只要你係男人佢地就拉你入倉...

又驚你比其他G頭搶客~ 乜都應承左先~ 做得一個得一個~

問心講~ 邊個G頭都係一樣~

你幫襯得多~ 人地認得你~ 就會揀D 真係TOP既囡囡比你...

事關佢起碼有好多都係「唔識做」「死魚」「葉問上身」乜都有...

你幫襯得多~ 就會同G頭講要咩要求~ 好似架生得唔得, 飲唔飲得酒, 要D怕醜D既, 要o靚妹, 要玩得既...

佢旗下一定有d 紅牌係度... 爭在佢sell 唔sell d 紅牌比你~

因為果d場~ 大家都知~ sell 得比你, 一定係可能成日都冇發過市...

而紅牌因為太多生意~ 可以話唔駛太過sell 都養得到~ 而搵唔到食果班好易走...

因為咁~ G頭一定先SELL D 垃圾比你先~ 而VIP 連囡都唔落去揀~ 直接CALL G頭~ 叫佢搵件上黎~ 就會出紅牌...

理由係~ 保証服務滿意... D 客唔會炸型~ 所以先會出主將去應付D VIP...
作者: Bunryuu    時間: 2011-2-12 09:16

引用:
原帖由 睇料 於 2011-2-12 05:13 AM 發表
初7去搵小葉...無事wor~一切正常....d女都唔錯~
你係熟客咋下話~!?

講真~ 我情人節都上去~ 我都驚驚地個相熟G頭仲未返黎...

到時又要鑊氣收場~
作者: BB1818    時間: 2011-2-12 11:06

作者: Bunryuu    時間: 2011-2-12 11:33

引用:
原帖由 BB1818 於 2011-2-12 11:06 AM 發表
回覆 31# 的帖子
師兄可以pm你個g頭介紹我識丫
我介紹你識有鬼用咩...

佢都唔知你係乜水... 咪又係當你生客咁做...

個個G頭D囡囡都放飛機嫁~

除非你係VIP... 點先算VIP... 自己諗...

我就個個星期都去咁滯~ 周時又帶幾個FD去~ 仲要專揀唔往既日子去~

你咁生面口... 佢點對你我真係唔敢保証...

一陣「奶野」上返黎唱我...

正如囡囡都一樣~ 我夠食過好野, 囡囡又對我超好啦~ 不過一樣食過「跌錢報告」

點敢保証係咪囡囡對個個都一樣JACK!?

而G頭只能充當顧問... 因為同佢太熟~ 佢又知我唔鐘意比人「HARD SELL」

多數係我揀到~ 問佢意見先... 係新做就新做~ 佢唔會明明初黎報到都同我講佢掂...

而囡囡可能覺得你「極品」, 明明唔想做你生意~ 但又會比G頭遊說到肯... 之後你知會發生咩事啦~

D 狗X G頭~ 明明囡囡唔願接你~ G頭都會推囡囡去~ (最多放飛機)

所以呢~ 揀女前~ 不妨先同囡囡吹下水先~

其實幾個簡單問題... 可以試到佢...

做幾多次先~!?

你幾點走嫁~!?

如果做唔到咁點先~!?

其實呢D 好似好串~ 不過囡囡大概點樣答你~ 你就知佢會唔會放飛機...

醒目囡囡會答... 「你長得那麼帥~ 我怎麼會捨得這麼早走~!?」

如果西口西臉問返你, 咁你想我留到幾點~!? 呢D 你知咩事啦~

當然~ 囡囡覺得你OK~ 無論服務同態度都完全唔同~
作者: super@    時間: 2011-2-12 13:32

作者: 上天下海    時間: 2011-2-12 13:47     標題: 回覆 15# 的帖子

作者: 睇料    時間: 2011-2-12 14:27

作者: 睇料    時間: 2011-2-12 14:28     標題: 回覆 42# 的帖子

作者: Bunryuu    時間: 2011-2-13 09:00

引用:
原帖由 睇料 於 2011-2-12 02:27 PM 發表
初7去都係收100+500

當然去既話一個人去...玩都玩得悶d啦..幾個fd一齊去玩...自己開心.女又開心  好玩好多~

Bunryuu  師兄   ~搵小葉ok架~
問題係會唔會玩放飛機~!?

我都話啦~ 快餐玩法~ 向西150蚊Q... 食足3條女~ 500蚊有找~

駛鬼山長水遠去東莞~!?
作者: CLEAN2    時間: 2011-2-13 14:02

作者: 睇料    時間: 2011-2-13 14:37

作者: wayne127    時間: 2011-2-13 15:29

作者: tommy4337    時間: 2011-2-14 11:25

作者: johnelement    時間: 2011-2-16 03:24

作者: Bunryuu    時間: 2011-2-16 09:34

引用:
原帖由 睇料 於 2011-2-13 02:37 PM 發表
可能我去親都幾個人~所以未比人放過飛機啦~

山長水遠就唔會去快餐啦~
咁都要睇下囡囡鐘唔鐘意陪你...

我試過比囡囡問「為什麼你不親我?」

又試過比人放飛機...

倉囡好玩在~ 好玩既真係樂而忘返~ 唔好玩既~ 真係極度冇引~

有時都會好拍拖FEEL~ 不過就要睇下你o岩唔o岩囡囡心水喇~
作者: fwtang2000    時間: 2011-2-16 12:59

作者: nolov333    時間: 2011-2-17 04:44

作者: 雲昇    時間: 2011-2-17 12:38

作者: bluerainman    時間: 2011-2-17 13:41

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)