188Channel

標題: 狗鳩久 環保吹之旅 [打印本頁]

作者: shaja    時間: 2011-1-30 12:51     標題: 狗鳩久 環保吹之旅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: busofuncle    時間: 2011-1-30 13:40

作者: nokia8110    時間: 2011-1-30 14:20

作者: canon123    時間: 2011-1-30 14:49

thank for report. next time, make some pictures. thank
作者: andy_2008    時間: 2011-1-30 15:14

引用:
原帖由 shaja 於 2011-1-30 12:51 發表
早排都係去開柏C X 既...不過早幾日想試下其他..就去左奇鳩久...過年..冇咩女...得個三幾個..質數一般...不過一場黎到冇理由走既...咁就搵左件玩下....都唔錯...沖涼環保吹...上床又再吹...吹完又做..做完又吹..CP 環 ...
SZ sauna is no good, expensive & no good service:smile_39:
作者: cnecplk    時間: 2011-1-30 15:27

多謝報告...

但我都係唔知係邊到
作者: koreansam    時間: 2011-1-30 15:30

條女一日吹甘鳩多客, 環保吹而中招就唔抵啦
作者: tom.chiu    時間: 2011-1-30 18:06

多謝環保吹報告:smile_44: :smile_44:
作者: 孟波    時間: 2011-1-31 00:57

作者: shaja    時間: 2011-1-31 10:39

引用:
原帖由 nokia8110 於 2011-1-30 02:20 PM 發表
可否中出呢?:smile_30:
中出留比你try
作者: JJ-Armani    時間: 2011-2-3 20:57

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-2-4 10:32

引用:
原帖由 shaja 於 2011-1-30 12:51 PM 發表
早排都係去開柏C X 既...不過早幾日想試下其他..就去左奇鳩久...過年..冇咩女...得個三幾個..質數一般...不過一場黎到冇理由走既...咁就搵左件玩下....都唔錯...沖涼環保吹...上床又再吹...吹完又做..做完又吹..CP 環 ...
環保吹真係爽:smile_47: :smile_47:
作者: 常平葉問    時間: 2011-2-5 12:05

作者: kudo2008    時間: 2011-2-6 10:40

作者: opclk    時間: 2011-2-6 21:27

作者: bluerainman    時間: 2011-2-15 11:10

作者: pangol    時間: 2011-2-19 17:55

作者: JackyWaiHau    時間: 2011-2-20 12:04

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)