188Channel

標題: 大陸歡場囡囡 [打印本頁]

作者: shaja    時間: 2011-1-30 12:36     標題: 大陸歡場囡囡

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 香港沙兄    時間: 2011-1-30 13:42

作者: canon123    時間: 2011-1-30 14:48

sign, just make it deal and everytime, you have new girls... so stupid to be a shareholder.
作者: ricky_ston    時間: 2011-1-30 15:00

作者: 艾斯    時間: 2011-1-30 15:03

Pm我,等我好好咁教下佢

作者: andy_2008    時間: 2011-1-30 15:12

引用:
原帖由 shaja 於 2011-1-30 12:36 發表
星期五, 一如以往前行大陸X咀沙X 唱K, 仆野.....囡囡真係少左好撚多...不過都有好野...好快幾條友就搵左條囡囡坐, 都係嗰啲色中, one two, 15 20啦....到11點左右, 上房仆野....同條囡囡吹水...佢係出來 ...
一個月比萬二三佢都唔夠用:smile_41:
impossible...:smile_39:
many C HING, only have this salary:smile_39:
作者: honik410    時間: 2011-1-30 15:39

作者: lonely-tony    時間: 2011-1-30 15:41

作者: 米涼    時間: 2011-1-30 16:03

作者: 一卡兩號    時間: 2011-1-30 16:26

作者: 74號A    時間: 2011-1-30 16:27

作者: 笑天下人    時間: 2011-1-30 16:36

作者: andy_2008    時間: 2011-1-30 17:11

引用:
原帖由 74號A 於 2011-1-30 16:27 發表
係深圳做一般高級d既文職都係8-9k一個月,
佢咁樣收12-13k, 包佢條仔真係富貴....不過要
咸三聲...包咁既女..呵呵..
8-9k 己經是主管級
12-13k 是經理級..
女女竟有經理級工資都說不夠:smile_39:
呢d女, 沒用的..
12-13k, 可以玩sn玩到你精盡人亡:smile_38:

作者: 我不是共產黨    時間: 2011-1-30 17:33

作者: 刀劍合一    時間: 2011-1-30 22:47

作者: 孟波    時間: 2011-1-31 00:36

作者: oldhkman    時間: 2011-1-31 00:37

作者: leeychan1973    時間: 2011-1-31 00:38

作者: basshw    時間: 2011-1-31 00:45

作者: btt    時間: 2011-1-31 00:57

作者: UNOWAT    時間: 2011-1-31 01:15

作者: 624zero    時間: 2011-1-31 03:34

作者: 抽水天王    時間: 2011-1-31 04:16

作者: shaja    時間: 2011-1-31 10:36

引用:
原帖由 btt 於 2011-1-31 12:57 AM 發表
係果D場所,果D噏既野你都信 ?
樓主你去玩會吾會把你的真實個人資料及背境講俾D女聽 ?
果D女當然大話連篇,一般最多都會話 :
1。 剛剛下海來做。
2。 係出來偷食,本身係被包,二奶,白天做OL, 甚至家 ...
I don't care what she said. Just share with you guys.. For fucking, I only paid her 300...
作者: o_~    時間: 2011-1-31 11:19

作者: 中港澳骨王    時間: 2011-1-31 13:09

作者: shaja    時間: 2011-1-31 13:11

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-1-31 11:19 AM 發表

三舊齋坐:smile_41:
吊埋啊........hahahaa
作者: 龍虎亂舞    時間: 2011-1-31 13:22

作者: 蒼龍    時間: 2011-1-31 14:24

作者: simonkok    時間: 2011-1-31 14:35

作者: 一本勝    時間: 2011-1-31 15:22

作者: sf920    時間: 2011-1-31 15:27

Thankyou for sharing
作者: h.k.man    時間: 2011-1-31 16:00

作者: ck7229    時間: 2011-1-31 17:02

作者: sammy20082008    時間: 2011-1-31 17:37

作者: john1388    時間: 2011-1-31 18:27

作者: john1388    時間: 2011-1-31 18:45

作者: input    時間: 2011-1-31 20:20

作者: shaja    時間: 2011-1-31 21:07

引用:
原帖由 蒼龍 於 2011-1-31 02:24 PM 發表
pm me the girl's phone too!? thanks.
ching 唔好意思喎..冇電話啊...我地呢D冇腳得精既雀仔...只會留精留錢不留名不留電話的....好食既最多見到再食...唔會刻意番食的....
作者: shaja    時間: 2011-1-31 21:10

引用:
原帖由 一本勝 於 2011-1-31 03:22 PM 發表
哩D女厄9你喞,有万9幾,仲黎比人吊:smile_46:
你都傻傻地....做開雞比開人吊....有咩所謂...有得玩又有錢...何樂而不為...一日馬桶..一世馬桶...不過唔知比幾多人用姐
作者: shaja    時間: 2011-1-31 21:12

引用:
原帖由 john1388 於 2011-1-31 06:45 PM 發表
錢, 大陸女仔不會多的,正是于工作于愉樂!
我認識了個和香港男仔結了婚的,他老公每個月給她2萬,她也要偷吃!
support.....
作者: shaja    時間: 2011-1-31 21:14

引用:
原帖由 sammy20082008 於 2011-1-31 05:37 PM 發表
雞性難改,所以千其唔好想“逼娼為良”,疴完尿千其唔好對個公廁產生感情:smile_38:
冇錯..今日疴呢個..聽日疴第2個...有緣咪疴多次lor...hahahaaa:smile_30: :smile_30:
作者: shaja    時間: 2011-1-31 21:17

引用:
原帖由 h.k.man 於 2011-1-31 04:00 PM 發表
呢d女,日日打麻雀,一個月萬二、三真系唔夠用 !
support...有D女打鋪牌(係一鋪,又槓又買碼)....5-6K都有......唔係邊有咁多雞比你吊啊....
作者: shaja    時間: 2011-1-31 21:21

各位ching 唔好問我個條女叫咩名...因為我都唔知....年中吊咁多件...今日吊完下次都唔吊佢...所以從來唔問名....就算佢自己講左...轉頭就唔記得了...
作者: gofreego    時間: 2011-2-1 00:49

作者: Hello_Man    時間: 2011-2-1 09:14

作者: 中山新人狼    時間: 2011-2-1 09:22

作者: pccw123    時間: 2011-2-1 09:41

引用:
原帖由 shaja 於 2011-1-30 12:36 PM 發表
星期五, 一如以往前行大陸X咀沙X 唱K, 仆野.....囡囡真係少左好撚多...不過都有好野...好快幾條友就搵左條囡囡坐, 都係嗰啲色中, one two, 15 20啦....到11點左右, 上房仆野....同條囡囡吹水...佢係出來 ...
會唔會係 夫子自道呢~~~~~~~~
作者: JJ-Armani    時間: 2011-2-3 00:12

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)