188Channel

標題: 囡囡加速賺錢回家鄉 [打印本頁]

作者: Kasko    時間: 2011-1-10 02:23     標題: 囡囡加速賺錢回家鄉

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: andy_2008    時間: 2011-1-10 03:14

China girl is different from HK girl, always need a lot of money to go home
作者: canon123    時間: 2011-1-10 03:45

all the HK people does not know that they are share holder only.... and they still believe they are the only owner....

poor....
作者: dondom123    時間: 2011-1-10 10:24

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-1-10 10:31

引用:
原帖由 Kasko 於 2011-1-10 02:23 AM 發表
昨晚宵夜時 , 看到有 3 張大枱 , 全是港男 全是年齡 50 有多 及 年青囡囡 ! 大大聲談論溝女經 , 突然有一把熟識聲音 , 細看是一好友老婆 , 她們是互相配對往開心 ! 約45分鐘後她們全部離開了 , 此時好友老婆看 ...
老婆係結咗婚定係住埋一齊先 :smile_45: :smile_45:
作者: luckycoco1    時間: 2011-1-10 10:33

作者: fwtang2000    時間: 2011-1-10 12:43

作者: klswsw    時間: 2011-1-10 12:53

作者: o_~    時間: 2011-1-10 12:55

作者: john_1    時間: 2011-1-10 12:57

only normal la
作者: shaja    時間: 2011-1-10 13:31

D 囡囡成日都要$$$$的..  the reasons are 1)parent sick... 2)need money for brother/sister studying.... 3)build a new house.... 4)someone dead need money... 5) her sister/brother marry need money etc....mostly same reasons....

But the actual reason is only one...養狼狗
作者: 花神    時間: 2011-1-10 13:50

作者: reachtop    時間: 2011-1-10 14:01

作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-10 14:10

引用:
原帖由 Kasko 於 2011-1-10 02:23 AM 發表
昨晚宵夜時 , 看到有 3 張大枱 , 全是港男 全是年齡 50 有多 及 年青囡囡 ! 大大聲談論溝女經 , 突然有一把熟識聲音 , 細看是一好友老婆 , 她們是互相配對往開心 ! 約45分鐘後她們全部離開了 , 此時好友老婆看 ...
各家自掃門前說把啦,曾幾何時你老友呃條女你又點做呢?
根据統計,百份之八十五父子DNA不脗合
作者: btyau    時間: 2011-1-10 14:13

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-1-10 14:29

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-1-10 02:10 PM 發表

各家自掃門前說把啦,曾幾何時你老友呃條女你又點做呢?
根据統計,百份之八十五父子DNA不脗合
內地??:smile_14: :smile_14:
作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-10 14:38

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2011-1-10 02:29 PM 發表
內地??:smile_14: :smile_14:
全中.....講緊以90%當脗合
作者: 香港雞蟲    時間: 2011-1-10 14:53

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-1-10 02:38 PM 發表

全中.....講緊以90%當脗合
唔知有冇d係經我手
作者: 酒愛羅    時間: 2011-1-10 15:53

作者: 楊明綸    時間: 2011-1-10 16:58

作者: basshw    時間: 2011-1-10 17:02

作者: tom.chiu    時間: 2011-1-10 17:05

朋友妻好:smile_44: :smile_44:
作者: 週末寧靜    時間: 2011-1-10 17:08

作者: lonely-tony    時間: 2011-1-10 17:33

作者: ahcheung50    時間: 2011-1-10 18:23

作者: lung007    時間: 2011-1-10 18:38

作者: simonkok    時間: 2011-1-10 18:41

作者: charles3    時間: 2011-1-10 18:46

作者: tovwet    時間: 2011-1-10 20:09     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: ha9222    時間: 2011-1-10 20:58

作者: 練習    時間: 2011-1-10 21:51

作者: input    時間: 2011-1-10 23:29

作者: andy_2008    時間: 2011-1-10 23:38

引用:
原帖由 練習 於 2011-1-10 21:51 發表
一日做過夜場既囡
係等錢用既時候,祗係會想到呢果方法,
佢地唔會覺得係問題

男方知道既一係怪條女一係怪自己

第一種怪條囡既,佢地唔會覺得自己問題,但好多囡屋企,最少父母係望女婿養埋
所以大條道理唔做野或 ...
yes, agree, must say this out
作者: 10賭9輸    時間: 2011-1-10 23:39

作者: ricky_ston    時間: 2011-1-11 00:13

作者: 孔慈    時間: 2011-1-11 00:46

作者: bryan2008hk    時間: 2011-1-11 01:05

作者: Bull-n-Bear    時間: 2011-1-11 01:10

many girls told me this same old story the next morning !!
作者: 孟波    時間: 2011-1-11 01:25

作者: ac18    時間: 2011-1-11 01:36

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-11 09:32

咪玩啦~ 佢叫你一聲「老公」... 即係「腦細」

搵長期飯票咋~ 背住你~ 一樣繼續出去搵外快~

所以~ 對囡囡... 就算你玩鐵達尼~ 你都係當佢係「相好」好喇~

除非佢真係做左好多野感動到你...

我唔係話建議師兄一定鋪鋪清~

但係永遠要係感情同理性之間保持一個界線...

我當係包條女姐~ 唔好諗住條女係你老婆~

我請個伙計返黎打工~ 服侍下自己姐~

至於佢休息果陣做D乜野~ 係佢既自由~

總知你交足戲比我就得~

咩係真~ 咩係假~ 做左咁耐人~ 出黎玩咁多年~ 仲唔識分咩!?

我就聽過D故事... 「你唔好對我咁好啦... 我唔值得」

其實你遇到呢D女... 唔係因為你有老婆~ 你晨早娶左佢啦~

如果你比錢條女~ 而佢唔肯收既~ 呢D 有得諗...

不過... 而家D囡囡好醒~ 佢有心裝你... 佢真係唔肯要...

特別係知道你比完錢~ 「心安理得」之後...

而D麻甩佬呢~ 永遠對住呢D囡囡最難捨難離...

不過有幾何真係有錢都唔要丫~

佢場戲交到咁足~ 比佢坤都抵啦~ 下話~!?
作者: Bunryuu    時間: 2011-1-11 09:34

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2011-1-11 01:05 AM 發表

大陸女人為咗錢乜都做得出,因為大陸嘅教育係冇德育科,於是陪養到大陸人(尤其女人)個個拜金、個個為利是圖、為咗錢可以做啲匪夷所思嘅嘢!

就好似我有個老友,佢個堂 ...
你老友應該娶左件囡囡做老婆...
作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-11 10:50

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2011-1-10 02:53 PM 發表
唔知有冇d係經我手
若然係,你就快d揾返 [晒] 出來

大把人On99趙完鬆,條女又On99生左出來,他朝以為溝到條嫩口,點知,原來,.....唉:smile_39:

又或者個親生仔識左個好女仔,見家長時,才發覺原來同父異母兄妹

d76講就天下無敵,洗兩個臭錢就唸住用盡全力,到頭來苦果自己食
作者: bryan2008hk    時間: 2011-1-11 12:14

作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-11 14:33

引用:
原帖由 練習 於 2011-1-10 09:51 PM 發表
一日做過夜場既囡
係等錢用既時候,祗係會想到呢果方法,
佢地唔會覺得係問題

男方知道既一係怪條女一係怪自己

第一種怪條囡既,佢地唔會覺得自己問題,但好多囡屋企,最少父母係望女婿養埋
所以大條道理唔做野或 ...

第二種就係知道上述既原因,囡囡父母想果囡嫁得好,唔係想果囡過得幸福
係想果女婿養埋外父外母,所以無咁既能力真係唔好去娶夜場
當然正經囡仔都會有,但最少佢地唔會用呢種方叉去搵錢

objection係全家,若然有個獨仔,仲撚大鑊,所以大6娶妻,第一件事問有無阿哥細佬
作者: cherry8788    時間: 2011-1-11 14:54

作者: ccf993    時間: 2011-1-11 14:58

作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-11 15:06

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-11 02:54 PM 發表
條北姑話兄弟小學畢業準備上大學要好多錢
又或者有病要做手術,兄弟訓病床,北姑陪上房
作者: cherry8788    時間: 2011-1-11 15:10

作者: 練習    時間: 2011-1-11 15:10

作者: cherry8788    時間: 2011-1-11 15:21

作者: 練習    時間: 2011-1-11 15:33

作者: 郎拿甸奴    時間: 2011-1-11 15:55

作者: 加菲07    時間: 2011-1-11 16:19

作者: sasad71    時間: 2011-1-11 17:27

作者: 鍾微梓    時間: 2011-1-11 17:58

作者: vita仔    時間: 2011-1-11 18:51

作者: 滅J師太    時間: 2011-1-11 18:53

作者: adams1    時間: 2011-1-12 00:04

作者: cherry8788    時間: 2011-1-12 00:10

作者: pccw123    時間: 2011-1-12 11:58

引用:
祝你老友好運~~~~~~~~
作者: 練習    時間: 2011-1-12 13:37

作者: 紙張    時間: 2011-1-12 15:21

作者: 中女社社長    時間: 2011-1-12 15:22

作者: sniper1501x    時間: 2011-1-12 20:37

朋友妻係做雞 咪走雞
作者: sawyer123    時間: 2011-1-12 21:00

作者: thomas-sep    時間: 2011-1-12 21:19

作者: YuanYuan    時間: 2011-1-12 22:21

good to have an affair with friends wife :smile_38:
作者: cherry8788    時間: 2011-1-12 22:38

作者: 愛是含狗很耐    時間: 2011-1-13 00:11

作者: 練習    時間: 2011-1-13 02:00

作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-13 10:07

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-1-12 03:22 PM 發表

Objection係全村上上下下所有人, 比村民知道個同鄉搵左個老闆, 成村人走過黎搵著數都有之
做左村長:smile_30:
作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-13 10:11

引用:
原帖由 練習 於 2011-1-12 01:37 PM 發表

佢地講家鄉話時吊緊你都唔知
:smile_30::smile_30:
唔會發生我身上,講家鄉話即吊,返正我識聽六成半
作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-1-13 21:27

引用:
講真,佢咪同你份職業一樣
作者: cherry8788    時間: 2011-1-13 22:11

作者: cherry8788    時間: 2011-1-13 22:49

作者: audrischau    時間: 2011-1-14 00:31

作者: 無聊棍    時間: 2011-1-15 10:52

作者: damonling    時間: 2011-1-15 17:46

作者: MichaelLondon    時間: 2011-1-15 18:09

作者: cheungchiming    時間: 2011-1-15 21:25

作者: qad    時間: 2011-1-15 23:17

作者: SMUmbrella    時間: 2011-1-17 22:05

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)