188Channel

標題: CP 倉女團 [CNY前隨時出發] [打印本頁]

作者: KrisM    時間: 2011-1-8 00:51     標題: CP 倉女團 [CNY前隨時出發]

作者: Dupplo    時間: 2011-1-8 00:56

作者: andy_2008    時間: 2011-1-8 01:01

倉女, 怕唔怕放飛機??
作者: 練習吹簫    時間: 2011-1-8 01:03

作者: CHUX2FUNG    時間: 2011-1-8 01:56

作者: o_~    時間: 2011-1-8 13:49

作者: 練習吹簫    時間: 2011-1-8 13:54

作者: o_~    時間: 2011-1-8 14:10

作者: 練習吹簫    時間: 2011-1-8 14:15

作者: o_~    時間: 2011-1-8 14:24

作者: hjklpool    時間: 2011-1-8 14:24

作者: 練習吹簫    時間: 2011-1-8 14:26

作者: o_~    時間: 2011-1-8 14:36

作者: 志見    時間: 2011-1-8 22:09

幾個假期都比倉女搞到無引
又放飛機又玩野
吾好玩常平d 倉女:smile_42:
作者: 孟波    時間: 2011-1-9 01:22

作者: ricky_ston    時間: 2011-1-9 13:32

作者: Dupplo    時間: 2011-1-10 13:35

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-10 15:26

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-1-8 01:01 AM 發表
倉女, 怕唔怕放飛機??
尋晚先比人放完... 埋單比$350算~

個媽咪比我炸型... 不過... 佢應該冇下一次機會~ 因為我已經BLACK LIST佢...

之後落返天鵝仔~ 其他G頭幫我安排第2條女... 過夜... 收平左~ $400

我火都黎埋~ 講X明要過夜~ 問埋條女肯唔肯先帶佢走...

我上CP 3次~ 最冇引係今次...

本身我都唔係好想搵D o靚妹... 我唔想「玩細路」, 佢又唔夠放~ 甚至唔識做~ 超冇引...

比個媽咪 sell d 囡囡埋黎~ 比佢個靚樣呃左...

出黎玩~ 態度唔得~ 更靚女都冇用~

本身如果係我自己mark既~ 衰左都抵死... 我睇左4間...

佢老闆... 一入去係咁sell 女比我~ 明知新做就唔好係咪都推埋黎啦~

我真係未搵過d 態度咁差既囡囡...

不過我通常至少都搵20以上~ 你估阿伯玩細路咩...

溝通唔到~ 仲冇引...

點知就中伏... 呢條茂利我話過一定冇回頭...

後尾成12點幾再落倉~ 乜都收Q哂啦~

點知媽咪仲未走~ 撞到我咪講返咩事比佢聽...

其實囡囡已經走Q哂~ 我只係打返比佢個媽咪, 佢叫我落倉再揀過... 免台費咁話~

落到倉~ 佢又唔係度... 撞到其他媽咪, 咪「慎」下LO~

我話~ 玩快仔我駛X上黎上平咩!? 深圳都大X把...

再唔係君悅, 匯美, 價錢差唔多~

我都話黎只係聽下佢有冇售後服務... 點知人又唔係度...

不過其他媽咪聽完~ 竟然幫我安排左件... 17歲... OK 靚女...

收$400過夜... 講真~ 呢個時間其實冇乜心機搞野... 火都黎埋...

見條女都OK靚女~ 咪搵佢返去做暖爐LO~

唔搵由自可~ 一搵又鑊氣...

完全「姦屍」FEEL... 你老闆介紹D咁既「好野」過黎...

不過冇計~ 成12點幾先到倉換女~ 本來都已經冇哂囡囡...

佢都幫我班件有返咁上下靚既比我... 條氣都順D~

不過見媽咪都OK 起碼真係識「做」... 唔會好似其他果D 但求SELL走條女就算數~

雖然係「姦屍」FEEL~ 不過佢都冇放飛機...

呢個媽咪我下一次都會幫襯返~

佢知我間唔上就上黎~ 又成日帶D 老襟黎~ 都叫做識做生意~

其實囡囡咩表現~ 係好睇D媽咪...

你明知條女冇服務, 冇態度, 你仲SELL比我~ 玩咩!?

我14號應該上去~

有冇師兄要JOIN!?
作者: Bunryuu    時間: 2011-1-10 15:49

引用:
原帖由 練習吹簫 於 2011-1-8 01:54 PM 發表

夾完都可照放你~
肯定你未撚試過:smile_03:
認住佢邊間公司... BLACK LIST佢

我揀女~ 永遠唔會睇一轉就要...

睇幾間~ 同媽咪講明~ 果D唔玩得~ 新做~ 放飛機~ 你唔好SELL過黎...

當然~ 最好有相熟既~ 知道邊間公司D媽咪有交帶...

佢地唔敢亂SELL比你...

你可以4點睇定女~ 揀定先~ 記名~ 比100蚊訂媽咪

10點零11點~ 先叫佢直接上房~

咁夜~ 個倉都冇客比佢...

囡囡放飛機會減低~

不過其實D媽咪唔會唔知囡囡有冇放飛機既習慣~ 佢梗係話唔知啦~

我死都唔信之前冇客投訴過~

講白D~ 你唔過夜既~ 唔駛SELL比我~ 唔玩得既~ 唔要~

D 媽咪知邊D囡囡聽話~ 邊D鑊氣~ 邊D 識做...

你D女得~ 有下次~ D女玩野~ BLACK LIST

我都講到明~ 深圳都大把快仔場~ 玩服務有CP 桑那場~

你D囡囡唔過夜~ 就一定唔駛諗我肯返轉頭~

其實有D囡囡服務真係超級「識做」 我試過一件~ 11點幾先肯走...

服務態度又好~ 全程當足你係老公咁款~

多數囡囡呢~ 識做果D... 你唔問佢, 佢都會主動要你交換電話...

駁你翻啅丫MA~ 又唔駛比媽咪食台費... 時間仲就哂佢~

例如我10~11點先到~ 叫佢果個時間先搵你...

咁佢既黃金時間有得繼續搵錢~ 不過, 當然要「識做」既囡囡先會咁...

唔識做果D~ 零交流... 冇熟客... 果D 一定唔及其他囡囡搵得多...

D 客食過都唔會有回頭~
作者: Dupplo    時間: 2011-1-11 13:03

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-12 09:03

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-11 01:03 PM 發表

好勁呀!.!

不過 14 號係拜 5!:smile_13: :smile_13:
我都知... 本身唔想星期5去~ 鑊鑊地氣~

不過我個老友又就唔到其他日子~

但係今次有相熟媽咪... 應該會好好多~

好處係~ 佢唔會亂咁SELL囡囡比我~ 知道邊D女有冇曾經比人投訴...

對囡囡個性又清楚...

喂~ 你整副「比鬼擲」既樣出黎~ 真係話知你超級靚女啦...

不過認真講~ 其實呢段時間好多搵到錢既都走哂~

剩返果D 都係搵唔到錢既囡囡... 所以~ 雖然有唔少「靚女」

不過點解咁靚女都冇客~!? 原因你自己諗...

情況好似果日...

我上過去3次~ 最靚女真係今次~

不過玩得最X無引真係今次...

直頭想講句~ 你連訓係我隔離都冇資格...

所以... 我個人都係偏好返D 大個少少...

D o靚妹... 真係唔識做起上黎... 搞X到你仲冇引...

感覺好似... 仲乜X野JACK... 比幾舊水出黎~ 做「金魚叔叔」咁...

喂~ 大佬~ 我假假地都係80後丫~

仲乜X野搞X到自己成個變態咸濕佬搞細路咁款... (當然~ 有D師兄可能有呢種性趣, 各有市場姐)

講起都把幾火...

真係未X試過咁X無引...
作者: oscar066    時間: 2011-1-12 10:03

作者: Dupplo    時間: 2011-1-12 10:38

作者: Dupplo    時間: 2011-1-12 10:41

作者: twodollars    時間: 2011-1-12 13:56

作者: 一本勝    時間: 2011-1-12 17:17

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-13 09:02

引用:
原帖由 一本勝 於 2011-1-12 05:17 PM 發表
比人放完米大力D吊番下一件、矛樹喎
我未試過咁既FEEL...

好似果件香港「義工」咁~ 走上去做「義工」之後搞埋班細路既感覺...

比D咁既態度我~ 真係連訓我隔離都唔想...

喂~ 大佬~ 出黎玩~ 尋開心姐~ 佢老闆個G頭亂咁推D囡囡黎...

我又硬膠膠見佢個樣靚女比佢呃左...

下次醒目~ 死都唔搵D咁細既...

咪搞到自己成個叔叔搞o靚妹咁款...
作者: twodollars    時間: 2011-1-13 10:56

作者: Dupplo    時間: 2011-1-13 12:28

作者: mlman1019    時間: 2011-1-15 02:37

C兄可以pm相熟媽咪電話我嗎?遲d我會上去,3Q3Q

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-15 17:55

引用:
原帖由 mlman1019 於 2011-1-15 02:37 AM 發表
C兄可以pm相熟媽咪電話我嗎?遲d我會上去,3Q3Q

駛鬼咩~ 天鵝門酒店門口... 大把G頭捉你入倉...

我不能確定邊間家教好~

好似尋晚咁~ 落到倉~ 我同個FD 一人揀一件~

我果件招呼好到... 真係去咁多次~ 最好玩係呢次~

佢果件呢... 葉問上身... 不過媽咪都負責任~ 換返件比佢~ 唔駛補錢~

不過可惜都係「吹氣公仔」 不過都冇放飛機~

而我果件呢... 我個FD打黎「催鐘」 囡囡11點幾都唔起身...

我點Q知點解囡囡對我同對佢爭咁遠JACK!?

不過跌錢囡囡我都試過... 最後發現揀女時~ 不要急...

我4點去到~ 坐到8點先揀女走...

理由係... 一來咁早唔知帶囡囡去邊... 太早既話一陣仲放飛機...

二來, 可以睇睇囡囡反應... 邊D係佢對你都OK 既...

事實上~ D 囡囡真係覺得你唔OK都跟你走... 入到房咪大家冇引LO~

不妨揀女時~ 同D囡囡吹下水先~ 佢唔X騷你~ 你知咩事啦~

好似上一次比個G頭整件死o靚妹黎... 真係勁冇引...

今次撞返個g頭~ 佢叫我入去睇埋佢個倉~ 我連睇都廢事睇...

上一鋪真係... 搞到我感覺自己做左「義工」 搞細路咁既feel...

嘩~ 大佬~ 假假地都叫80後... 比佢完全打撃我既自信心...

成晚都傾唔到10句野... 簡直超無引...

今鋪都同媽咪吹下水~ 話明要d主動d~ 熱情d~ 唔要「吹氣公仔」

揀之前都問問媽咪呢件野有冇不良紀錄...

其實d g頭好靠熟客~ 生客佢地多數求其搵件比佢... 又或者等d客自己揀~

今次我果件呢~ 25歲~ 可能d師兄覺得咁大... 不過我o岩食...

全程又傾得~ 又玩得~ 始終年齡冇爭得咁遠ma~

至於d o靚妹仔~ 都有佢既市場ge... 但係我唔o岩食lo~
作者: Dupplo    時間: 2011-1-16 10:12

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-16 19:58

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-16 10:12 AM 發表
葉問上身!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

弓起師兄都食返件好野啦!除咗運數都要睇經驗嘅!!

:smile_29:
係我同另一個戰友一齊去~

我就揀左件好野~ 佢就揀左件葉問上身~

不過奇怪在~ 佢揀果件之前我都有FD揀過... 態度係完全相反... 比佢氹到佢曉飛咁滯

至於先前果件吹氣公仔... 真係夠膽講句... 完全唔夾...
作者: 極怒    時間: 2011-1-16 20:28

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-17 09:15

引用:
原帖由 極怒 於 2011-1-16 08:28 PM 發表

c兄..我想問下.你係自己登記先開左間房先簡囡..定簡岩左兩個一齊入房
如果一齊去..洗唔洗登記兩個人身份証...同埋咁樣會唔會好危險?
通常我係開左房先~ 登記我一個人~

然後訓覺... 我習慣朝早11點到場~ 不過... 當然唔會咁早揀女啦~

訓覺~ 之後晏晝4點去揀囡囡~

而呢個時間呢~ 你可以選擇... 揀左囡囡, 記名~ 同媽咪講夜晚8點先去接佢...

咁你就唔駛帶住囡囡硬膠膠唔知有咩好做... 而囡囡可以繼續等客接快仔...

又或者直接帶佢出去~ 先做1Q, 然後放佢返倉~ 夜晚再叫佢返酒店再過夜... (不過係熟客權利)

雖然我可以咁樣做~ 不過我覺得咁玩好冇引... 所以我會揀左先~ 8點先再接囡囡...

再唔係~ 就係4點揀完囡囡... 帶佢週圍玩... 唱K, 落吧, 上房搞野... 食飯... 但係咁長時間~ 你就要諗好多節目出黎~ 因為冇可能成日係酒店搞野...

而你消費就會大幅增加~ 因為你係要請埋囡囡...

至於由頭係酒店搞野到尾~ 你得~ 條女都唔肯啦~ 大幅增加放飛機可能...

放飛機事件... 我都中過... 總括黎講~ 如何先不會被放飛機~!?

我建議係... 你必須要知道條女有冇少少對你都有FEEL... 喂~ 唔係下話~!? 叫雞講FEEL!? 係咪撈野嫁~!?

咁既心態倉女唔o岩你玩~ 你都係玩返桑那啦~

仲有播~ 你氹得佢掂~ 佢真係好好服侍... 相反... 吹氣公仔, 放飛機, 葉問上身, 無限可能...

而小弟呢~ 搵過倉女前後6件...

第一次 新手唔知訂~ 囡囡話唔過夜~ 咩都唔做~ 比100佢打發佢走... 當交學費~ 換囡囡...

呢件比佢鍚到我咀爛咁滯... 不過冇乜服務可言... 即係唔肯吹... 但係好主動...

第2次~ 單拖上去~ 比g頭夾左入倉... 想走... 點知比囡囡整句「你很帥, 我想陪你過夜」... 咁識講野... 是但啦...

呢件服務都得~ 仲問我「為什麼你不親我?」...  主動環保吹...

第3次~ 今次係搵左件最靚女... 仲夠後生~ 17歲... 不過呢~ 係媽咪力sell 我~ 比佢個樣呃左...

仲要玩放飛機~ 算~ 比250佢放佢走~ 連台費350... 落倉搵過件陪訓... 收400...

又係一件死o靚妹... 靚女~ 不過我終於知道咩叫「吹氣公仔」

呢次係最靚女既一次~ 同樣係最唔好玩既一次~ 我冇性趣玩細路...

真係feel 到佢好似「比鬼擲」咁~ 算~ $400 當買件人肉暖爐... 扯都扯唔起旗... 直情唔想搞~

好喇~ 到第4次~ 有過之前既經驗... 揀囡囡時我都小心左...

揀邊件~ 問清楚媽咪... 呢件野點嫁~!? 我唔想再食吹氣公仔播~

然後直接同囡囡講幾句... 試佢對答既態度同反應...

我話你知~ 唔係比佢答yes or no... 而係從說話中~ 你會知道佢係熱情型~ 定係佢根本唔想比你揀中...

d 囡囡呢~ 明明覺得你唔ok~ 佢都唔會拒絕... 話你知~ 如果你揀中件佢對你冇feel... 你果晚仲慘過打飛機...

就算唔放飛機~ 都一定超冇引...

相反呢~ 服侍到你坐鐵達尼... 我呢次條女朝早11點幾都唔願起身...

要我個fd打黎「催鐘」 (佢果件8點就已經走左)

成晚攬住訓... 佢既服務就梗係好到...

今鋪真係玩得最有引~ 不過呢~ 你外表合唔合囡囡心水~ 呢樣野好緊要...

我都試過吹氣公仔... 所以make sure 唔係每個囡囡都鐘意我...

而佢覺得你ok~ 真係有女友feel... 攬到你實一實之餘... 咩服務都有... 全自動波... 唔駛講野~

但你事前一定要氹下佢先lo~ 囡囡覺得你肯氹下佢... 佢會對你好d嫁~
作者: o_~    時間: 2011-1-17 17:45

作者: Bunryuu    時間: 2011-1-18 09:06

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-1-17 05:45 PM 發表

哦~嫌人地唔夠工作經驗添!
連機會都唔比人地,又點會知道係咪冇經驗呢?
師兄~ 你試下咩叫「葉問上身」 同「驅魔人」 (比鬼擲)

保証你明白咩一回事...

我就未試過「葉問上身」~ 不過試過做「驅魔人」同玩「吹氣公仔」

不過有D師兄鐘意做性鬥士「調教」一下就另計~

我寧願自己打飛機... 見到囡囡既反應...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)