188Channel

標題: Melo妹前傳: 無人島三人游 (Today 最終回update+新相!!!!) [打印本頁]

作者: kkmt    時間: 2010-12-28 21:37     標題: Melo妹前傳: 無人島三人游 (Today 最終回update+新相!!!!)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: waiwaiwai3    時間: 2010-12-28 21:38

作者: 1frankz    時間: 2010-12-28 21:38

條腰好正呀 !!!!
作者: chiukk999    時間: 2010-12-28 21:41

作者: kkmt    時間: 2010-12-28 21:43

我心跳得好快… 但係因為唔想有人懷疑… 所以好快就著番件白色bikini出黎啦…
一出到黎已經唔同晒啦… 周圍一架船都冇…
另外一對男女(船主)已經係船頭玩緊foreplay…  
我望住佢地呆左一陣… 個男仔仲望住我笑…
唔通佢見到頭先LL入左黎?! 定係我件bikini未著好呢?

都未黎得切反應… SiSi同CoCo已經係我後面出現啦…
佢地個身濕晒… 應該啱啱上水嘅…
兩個女仔套bikini都… 唔應該叫bikini… 應該叫做布碎… 同唔著冇咩分別囉…

一人一邊拉左我返船尾… 一路拉一路同我講…
CoCo: “做乜左住人地outdoor sex姐…”
SiSi: “係囉… 頭先換衫果陣唔夠咩?”
已經到左船尾啦…
仲見到LL同TT訓左落張大浮床道…
我: “吓? 乜你地見到…” :smile_27:
佢地兩個… 唔知幾時咁齊心… 同一時間除左我上身同下身bikini兩條帶!!!!跟住仲推左我落水!!!

我又畀人玩啦… 仲飲左啱海水… cough左幾下…
SiSi仲笑住咁嗌: “下次記住打兩個knot啦!! Hahaha”
我: “喂呀! 畀番套衫我呀!”
CoCo: “我拎左相機黎啦 Melo!”

當時LL同TT都望住… 我身上咩都冇著…
船上面果兩個又影緊video…
LL: “不如罰第二樣野啦...CoCo畀番件bikini Melo先啦…”

不過我見到佢已經變大左啦…
個衰妹CoCo竟然除左自己件黑色布碎… throw畀我: “你著e件啦!”
我接左佢件”mini bikini”…
望番上船… SiSi已經含左落CoCo粒linlin道啦…
佢地兩個身材都好好… 睇到人地好想要…

LL拉左我上浮床… 自己就落左水…
套mini bikini我都冇著上身… 而TT都除左佢件bikini… 仲見到有小小suntan印tim…
我同TT就訓左係上面… 兩個咩都冇著嘅patpat向上… 而LL就開始推我地去個島仔道…

上左個島仔之後… 佢就拉左張床上沙灘… 仲除埋條泳褲…
TT個身反轉左... 向上…LL就
訓左落TT道開始69… LL仲伸隻手過黎插入左我下面…
我望住LL支7吋棒棒… 一下一下咁插入TT個嘴入面… 我好想插果個係我… :')
TT用好淫蕩嘅眼神望住我… 對眼濕濕… 我果陣已經meet緊自己linlin啦…

LL抽出左TT個口… 同佢講… “我喂飽左Melo先…”
跟住TT就反轉左我... 爬係道… 合埋左我對腳… 從後慢慢插左入黎…
自從佢快閃完我之後… 我身體已經期待左LL入黎好耐…
除左開頭幾下慢之外… 跟住下下都好快… 好似係我上面做pushup咁…
因為我對腳合埋左…
所以我入面特別緊… 下下都磨得好high.... 好快我就黎左啦...

LL拉住我對手…
拉起左我… 我doggie style咁畀佢插… 仲打我patpat…

TT訓左落我下面…
好似揸牛奶咁揸我同啜我… 搞到我勁high…
LL插得我好大力… 我對手好攰… 所以我訓左落TT道…
佢抽左出黎… 插左入TT道… 我都要反擊啦… 揸左落佢對奶奶道啜番佢…
TT仲拉左我個嘴埋去同佢濕吻…
雖然LL唔係插緊我… 但係佢D腹肌每一下都好大力撞落我個patpat道…

突然間LL好大力插左入黎… 我好大聲
“ooooooooh….” 左一下… :smile_27:

佢仲doggie style 咁摟住我條腰…
抱起左我… 跟住…

請你地推薦E個post... last part POST #10!!!!

作者: paullawpaul    時間: 2010-12-28 21:45

作者: 雷電    時間: 2010-12-28 21:45

個pat好圓潤呢...:smile_47:
作者: 1frankz    時間: 2010-12-28 21:46

好野當然多人欣賞 !!!
作者: 大耐群鷹    時間: 2010-12-28 21:46

作者: kkmt    時間: 2010-12-28 21:48

我雖然畀LL抱起左但佢下面仲插住我… doggie style

佢抱左我去到水邊… D水大約到腳眼啦

放低左我我面向住大約離水邊200m我地果架船跟住佢doggie住狂插我

每一下都係抽到最出同插到最入嘅感覺到佢條腰好大力咁推落我patpat

仲好大力打我patpat… high到係咁出水已經原住我大脾內側流到落knee道啦

跟住佢拉住我對手向後插佢每插一下我就嗌一下

好快我已經黎左啦我個身係咁震對腳開始軟啦

但係佢冇停到仲拉左我上黎企係道嘅pose… D水都開始流到落海啦

係咁插我仲係咁搓我心口兩團肉meetlinlin… high死我
啪啪啪仲大聲過頭先因為我企係道patpat D肉就會圓D
佢不停係咁用佢支7吋棒棒狂插企係道仲中晒我D sensitive

身體受唔住連續高潮左幾次對腳冇力啦

佢知我冇力反轉我個身摟住我條腰抱起我continue

佢一下一下咁向上chok… 每一下我坐落去都頂到最入

我好肉緊用對腳夾住佢條腰摟住佢同佢講: “我唔得啦

: “咁你想我射係邊?” : “我想吞晒佢

跟住佢訓左落黎
男上女下我對腳仲夾住佢條腰佢又開始狂插我

果時我下面已經畀佢插到紅晒不過感覺好爽快
好滿足

佢好大力張成個人壓左落我道我個patpat受晒佢D好痛

我感覺到佢支棒棒跳啦我身體都開始虛脫

佢用全力插左我幾十下跟住抽出黎

我諗住用口接不過佢插左入我個口道
唔知係咪因為係第一炮我個口畀佢射到流左D出黎

我地兩個都上氣唔接下氣佢抱起左我上佢個shoulder

而我就好似一條死屍咁個身仲震緊

佢放左我落床又抱起左TT: “Melobaby 你真係夠飽先好喎 hahaha”

我冇應個衰妹淨係係道震同回味跟流係我嘴角果D
我見到佢抱左TT去左D水深almost到腰嘅地方做… TT仲望番住我淫笑
而我就因為體力透支係張床道訓左仲曬左一陣

下邊E張相就係我著住CoCo件布碎影架啦多謝欣賞!

作者: vzthks2009    時間: 2010-12-28 21:49

作者: 1frankz    時間: 2010-12-28 21:50

we need photo photo ... sexy photo
作者: waiwaiwai3    時間: 2010-12-28 21:53

作者: jujuju118    時間: 2010-12-28 21:53

嘩....張相正到呢...
引死人咩...
快d part2啦
好緊張呀~~~
作者: happycome2011    時間: 2010-12-28 21:56

作者: 黑仔麟    時間: 2010-12-28 21:57

我有興趣你果日點著多d
點解d男人行過都要望你
作者: happycome2011    時間: 2010-12-28 21:58

作者: smokeheaven    時間: 2010-12-28 21:58

作者: kkmt    時間: 2010-12-28 21:59

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-12-28 09:53 PM 發表

我都有渣船licence ...summer出海就係好正..winter 就:smile_o08:
你有冇船先...
作者: kkmt    時間: 2010-12-28 22:00

引用:
原帖由 黑仔麟 於 2010-12-28 09:57 PM 發表
我有興趣你果日點著多d
點解d男人行過都要望你
其實同張相一樣... 再+條短裙...
作者: 黑仔麟    時間: 2010-12-28 22:06     標題: 回覆 20# 的帖子

不過我諗我係條街見到你無論你著咩我都望啦
你咁令女,而且身材又好
作者: 小插曲    時間: 2010-12-28 22:06

作者: waiwaiwai3    時間: 2010-12-28 22:08

作者: chiukk999    時間: 2010-12-28 22:18

作者: marek    時間: 2010-12-28 22:28

Melo妹又有新帖,十個支持
張相好正,如果有得睇埋前面仲正

作者: 德德    時間: 2010-12-28 22:31

作者: 【大頭仔】    時間: 2010-12-28 22:32

melo~~真係羨慕識到你既人:smile_40: :smile_40:
作者: Hugh8923    時間: 2010-12-28 22:35

作者: kkmt    時間: 2010-12-28 22:35

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2010-12-28 10:32 PM 發表
melo~~真係羨慕識到你既人:smile_40: :smile_40:
好多人都識我嘅...
唔熟姐...
作者: tsanghokpan2003    時間: 2010-12-28 22:38

作者: bcm    時間: 2010-12-28 22:39

MELO妹張相超得~~~撐!!!!!!!!!!!
作者: boychany    時間: 2010-12-28 22:39

作者: boychany    時間: 2010-12-28 22:42

作者: 【大頭仔】    時間: 2010-12-28 22:43

引用:
原帖由 kkmt 於 2010-12-28 10:35 PM 發表

好多人都識我嘅...
唔熟姐...
咁我有無得識下你先..
想同你熟下..hehe
作者: Hugh8923    時間: 2010-12-28 22:46

作者: cyswhk    時間: 2010-12-28 22:46

作者: 96544    時間: 2010-12-28 22:47

腰幼pat大,正喎Melody姐
作者: 玄鬼    時間: 2010-12-28 22:47

作者: 96544    時間: 2010-12-28 22:48

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-28 10:39 PM 發表
你d相都唔差呀:smile_47: :smile_47:
作者: Chau_WC    時間: 2010-12-28 22:55

作者: kkmt    時間: 2010-12-28 22:59

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-28 10:39 PM 發表
多謝姐姐!!
作者: nel1118    時間: 2010-12-28 22:59

作者: nel1118    時間: 2010-12-28 23:01

作者: 【大頭仔】    時間: 2010-12-28 23:04

引用:
原帖由 kkmt 於 2010-12-28 10:59 PM 發表

多謝姐姐!!
melo又唔彩我..
pm你又唔理我...

作者: boyz1    時間: 2010-12-28 23:07     標題: ^^

作者: boychany    時間: 2010-12-28 23:09

作者: andy_2008    時間: 2010-12-28 23:20

waiting for your part2
作者: kkmt    時間: 2010-12-28 23:30

引用:
原帖由 boychany 於 2010-12-28 11:09 PM 發表

Melo 妹又唔彩我啦:') :') :') :') :') :')  
就訓啦.......
寫野好攰...:smile_27::smile_27::smile_27:
作者: 黑仔麟    時間: 2010-12-28 23:32

引用:
原帖由 kkmt 於 2010-12-28 11:30 PM 發表

就訓啦.......
寫野好攰...:smile_27::smile_27::smile_27:
不過好想睇埋part 2呀姐姐
快d出啦
作者: boychany    時間: 2010-12-28 23:32

作者: 【大頭仔】    時間: 2010-12-28 23:34

引用:
原帖由 kkmt 於 2010-12-28 11:30 PM 發表

就訓啦.......
早的休息啦....
倒數會去邊啦
作者: cyswhk    時間: 2010-12-28 23:39

作者: lchean    時間: 2010-12-28 23:40

miss melo, your report is very good. support you.
作者: 60529705    時間: 2010-12-28 23:44

作者: 60529705    時間: 2010-12-28 23:46

作者: 60529705    時間: 2010-12-28 23:47

作者: studio4e    時間: 2010-12-29 00:08

張相影得好靚~~~~~~ support support:smile_o12:
作者: wkwkevin    時間: 2010-12-29 00:24

作者: pekkleyip    時間: 2010-12-29 00:32

support support
作者: Xsonson    時間: 2010-12-29 00:42

作者: et-man    時間: 2010-12-29 00:58

作者: ar文吹雪    時間: 2010-12-29 01:08

作者: hereugo    時間: 2010-12-29 01:11

作者: jacknwl1983    時間: 2010-12-29 01:37

作者: JackBack    時間: 2010-12-29 03:50

作者: honey69ricky    時間: 2010-12-29 04:12

等待你的part 2~~~
作者: happycome2011    時間: 2010-12-29 04:28

作者: fencer318    時間: 2010-12-29 06:53

作者: bblazy77    時間: 2010-12-29 07:20

引用:
原帖由 kkmt 於 2010-12-28 09:48 PM 發表

我會慢慢寫架啦...
等你地多D野睇...
等你呀!!!心急死人啦~~~
作者: 優小衣    時間: 2010-12-29 07:35

作者: judymm    時間: 2010-12-29 08:58     標題: 回覆 1# 的帖子

幾時寫落去呀??????
作者: wildfire01    時間: 2010-12-29 09:16     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: joe1085hk    時間: 2010-12-29 09:16

support!!
part2呢!?:smile_38:
作者: 210597    時間: 2010-12-29 09:20

引死人咩:smile_47:
作者: weatherman    時間: 2010-12-29 10:06

作者: 大耐群鷹    時間: 2010-12-29 10:08

作者: lonely-heart    時間: 2010-12-29 10:15

作者: mk8419    時間: 2010-12-29 10:27

好正!等待part 2!

作者: Fairy2Fairy    時間: 2010-12-29 10:34

作者: 幪面超人    時間: 2010-12-29 10:45

將圖O既女人身材好正
作者: 大耐群鷹    時間: 2010-12-29 10:49

作者: hello69    時間: 2010-12-29 11:15

作者: kkmt    時間: 2010-12-29 11:38

引用:
原帖由 hello69 於 2010-12-29 11:15 AM 發表

melo, 你條褲子(張相)好得意喎... 有口袋嘅???? 喺咪under嚟????
係呀.....
係Canada買嘅.....
香港搵唔到...
作者: elleskim    時間: 2010-12-29 11:40

作者: jacknwl1983    時間: 2010-12-29 11:40

作者: 60529705    時間: 2010-12-29 11:46

作者: chung1945    時間: 2010-12-29 11:49

作者: 犯了錯的獅子    時間: 2010-12-29 11:50

SUPPORT 出下集, TKS
作者: kkmt    時間: 2010-12-29 11:52

引用:
原帖由 60529705 於 2010-12-29 11:46 AM 發表

早晨呀...我平日係Cdrom 但今次真係要大大力讚好你既分享...文質並重

多謝...
我都係寫自己感受姐...
作者: 大耐群鷹    時間: 2010-12-29 11:57

作者: G-HKG    時間: 2010-12-29 12:00

what next

wait for u
作者: goldlightman    時間: 2010-12-29 12:03

u want any partner?
作者: kkmt    時間: 2010-12-29 12:07

引用:
原帖由 goldlightman 於 2010-12-29 12:03 PM 發表
u want any partner?
i have a bf and several partners already...
thanks for the offer...
作者: kkmt    時間: 2010-12-29 12:11

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2010-12-29 10:15 AM 發表
早晨 , Melo Melo .
9男女出海有咩搞作 ???? :smile_38:
游水囉!!! hahaha
作者: 黑月大魔王    時間: 2010-12-29 12:11

作者: goldlightman    時間: 2010-12-29 12:11

引用:
原帖由 kkmt 於 2010-12-29 12:07 PM 發表

i have a bf and several partners already...
thanks for the offer...
多一個唔多o者
可能你會好滿意呢 :smile_13:
作者: 做咩唔理我    時間: 2010-12-29 12:11

作者: kkmt    時間: 2010-12-29 12:12

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2010-12-29 12:11 PM 發表
咁LL仲有冇成日去你屋企呀:smile_38:
佢同TT去左布吉呀...
作者: 黑月大魔王    時間: 2010-12-29 12:12

作者: boychany    時間: 2010-12-29 12:15

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)