188Channel

標題: 森ho跌錢之旅.... [打印本頁]

作者: owl_2005    時間: 2010-12-20 08:35     標題: 森ho跌錢之旅....

作者: 月翏到無月月友    時間: 2010-12-20 10:54

作者: 印度凸警    時間: 2010-12-20 14:52

起機唔比摸,
又比locker吋,

真係慘過能!
作者: andy_2008    時間: 2010-12-20 18:44

引用:
原帖由 owl_2005 於 2010-12-20 08:35 發表
女女no@@,一入黎都無咩野按緊想摸下佢又話我手凍...按左半個鐘到落油,以為佢會由背開始推,點知一推就推 pat pat 重想起埋機.叫佢推下背先. 推左一陣就叫我轉身起機.起機重話唔比摸..全程半個鐘唔夠.跟住成日咸肚痛,叫 ...
C hING, 下次跟我去 DG  must have good service
作者: 神州無敵    時間: 2010-12-20 19:07

作者: owl_2005    時間: 2010-12-20 19:07

作者: canon123    時間: 2010-12-20 19:07

sign, this SN had been blacklist for long time la.
作者: andy_2008    時間: 2010-12-20 19:13

引用:
原帖由 owl_2005 於 2010-12-20 19:07 發表

一定要啦. 儲緊錢跟 ching , 去見識.
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
要過完年3月份啦
作者: trevor    時間: 2010-12-20 20:50

Thanks for report!!
作者: wh_jacky    時間: 2010-12-20 21:49

作者: koreansam    時間: 2010-12-20 22:17

貼錢買難受:smile_41:
作者: andy_2008    時間: 2010-12-20 23:19

引用:
原帖由 owl_2005 於 2010-12-20 08:35 發表
女女no@@,一入黎都無咩野按緊想摸下佢又話我手凍...按左半個鐘到落油,以為佢會由背開始推,點知一推就推 pat pat 重想起埋機.叫佢推下背先. 推左一陣就叫我轉身起機.起機重話唔比摸..全程半個鐘唔夠.跟住成日咸肚痛,叫 ...
C HING 跌了多少錢:smile_41:
作者: input    時間: 2010-12-20 23:55

作者: 孟波    時間: 2010-12-21 00:44

作者: qas123    時間: 2010-12-21 02:01

作者: 愛是含狗很耐    時間: 2010-12-21 02:21

作者: jerson009    時間: 2010-12-21 11:08

作者: raymond88    時間: 2010-12-21 11:16

個locker仔串D喎
作者: andy_2008    時間: 2010-12-22 08:13

這間場, 服務態度差... 不要再去了..
服務態度比d女嘅樣貌重要
作者: 香港小馬哥    時間: 2010-12-22 08:43

作者: andy_2008    時間: 2010-12-22 10:41

引用:
原帖由 香港小馬哥 於 2010-12-22 08:43 發表

Ching,Xho未改名前就OK,之後D女成曰叫你波推($300),唔係就:smile_42: 我都改咗去........行前少少,彭年洒店十字路口,大斜角对面,X源(4/F),$198(人仔)--起机+波推,從不格手,下面就一個個,除 ...
值得支持....夠實惠
作者: gangsterhk    時間: 2010-12-25 11:24

作者: jerson009    時間: 2010-12-28 20:52

作者: johnlee262    時間: 2010-12-29 07:44

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)