188Channel

標題: 今次唔講 Winky,講下自己點破處^^updated Part2, P.3;Part3, P.4;Part4, P.5 [打印本頁]

作者: stanargo    時間: 2010-12-7 23:59     標題: 今次唔講 Winky,講下自己點破處^^updated Part2, P.3;Part3, P.4;Part4, P.5

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: stanargo    時間: 2010-12-8 00:02

等左陣,阿欣行入房搵我話::“不如搵d野搞下啦”

我:“你想搞咩先?搞我啊?姐姐,我驚飽過頭喎”

欣:“咁上得黎你到,餵飽你係我份內事黎既”
說時遲再時快,佢隻手已經摸左落我褲襠到
“你個衰豬嗯!原來一早硬晒喇!幾耐無做過啊?”

我當然講耐d啦
“同上個女友散左之後囉!成大半年喇” 不過事實都有成兩個月

“咁咪餓死你?想唔想姐姐餵下你呢?”
隻手開始伸左入黎,捉住我果到,上上下下咁CHOK

“嗯”
我無答佢,無理佢,由佢繼續玩我條野
因為唔答就已經係答左

欣:“你想人地做主動啊?”

我:“慣左做享受果個,最多陣間幫番你囉”

跟住佢除晒我全身衣物

我:“想覽陣先”
又係一輪又一輪車輪
車車下,我都除晒佢d衫衫褲褲

我:“幫我含嗯”
嘩!比起WINKY,嘉欣d口技又另一種風格
如果話WINKY果種快速上下吞吐似歐美4仔入面d鬼婆咁Wild
嘉欣就似係日本AV果種好斯文,望住佢幫自己含緊
睇佢表情,真係會以為自己條野查左蜜糖、朱古力咁好味
最厲害係嘉欣識得吹橫笛、而且好興重點攻擊,吻人龜頭

吹到咁上下,我都幫佢錫下lin lin,原本想試下奶西
不過佢話佢lin頭敏感d,錫下面無乜效
仲好啦!可以唔奶就最好唔奶,因為我呢方面唔係好叻
最後用手按摩下佢妹妹,再飲左陣奶,就開始插喇

過程都係果d
不過第一次好快射左,我唸係比嘉欣吹到已經想射想射啦
搞到我都唔好意思,SAY 聲SORRY

欣:“唔緊要啦!你咁細過,我唸你都係18,19先開齋,
得兩三年經驗姐;點同我呢d 16,17就破處,有10年經驗啊”

好彩,之後如有神助,within 5分鐘就硬番

第二Round好好多,維持左都接近全速抽插20幾分鐘
試晒女上、狗仔、抱住、側身(我第一次試半身鵝脾)、最後男上作衝次
足足成5個pose先射

完事後,又係累到虛脫
仲比佢笑我平時少運動tim

PS
想打呢篇既時候係上星期
同嘉欣做完之後第二日,WINKY打番比我
我地約左5號果日去又一城睇完魔幻王國
又再向“理想” 進發喇

等我過兩日再打咪先^^

作者: LUCYer    時間: 2010-12-8 00:13

作者: John9413    時間: 2010-12-8 00:58

作者: 惡女b水    時間: 2010-12-8 01:01

大波  殺晒   :smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: 明王    時間: 2010-12-8 01:32

作者: dicks0n    時間: 2010-12-8 02:38

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: Support
Wait ur report!!
作者: Chau_WC    時間: 2010-12-8 09:04

作者: weatherman    時間: 2010-12-8 09:39

作者: mmo    時間: 2010-12-8 09:47

作者: maturemarriedma    時間: 2010-12-8 10:29

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-12-8 12:02 AM 發表
等左陣,阿欣行入房搵我話::“不如搵d野搞下啦”

我:“你想搞咩先?搞我啊?姐姐,我驚飽過頭喎”

欣:“咁上得黎你到,餵飽你係我份內事黎既”
說時遲再時快,佢隻手已經摸左落我褲襠到
“你個衰豬嗯!原 ...
理想已經好舊...去第二間好過:smile_30:
作者: damabird123    時間: 2010-12-8 11:22

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2010-12-8 10:29 AM 發表

mat 兄,好耐無見,近排好嗎?
作者: GEROTAMA    時間: 2010-12-8 12:23

作者: levin    時間: 2010-12-8 12:52

good job good job

作者: Water_man    時間: 2010-12-8 13:03

支持..................大波妹!
作者: spsex    時間: 2010-12-8 13:45

作者: stanargo    時間: 2010-12-8 13:51

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2010-12-8 10:29 AM 發表

我唔識啊!剩係知理想好貴囉
一d都唔抵
作者: stanargo    時間: 2010-12-8 13:53

仲有啊!我好明顯係男仔囉
都唔明點解會有男網友問
“要唔要幫妳”:smile_27:
我唸,分享還分享
都係唔好PM我好d:smile_13:
作者: 功太郎    時間: 2010-12-8 18:12

作者: bigbig_hk    時間: 2010-12-8 18:33

作者: flashbee    時間: 2010-12-8 19:39

Thanks for happy ML report !
You are lucky brother ,
you can eat big ball ball girl !
作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-8 20:22

作者: 魘界B仔    時間: 2010-12-8 21:37

作者: jumboleung    時間: 2010-12-8 22:16

作者: ycrax    時間: 2010-12-8 22:31     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: stanargo    時間: 2010-12-8 22:35

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-8 08:22 PM 發表
正.....登你開心

有飯開^ω^

你地仲開飯開得密過我啦
作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-8 22:53

作者: happyberry2006    時間: 2010-12-8 23:02

作者: tony5116    時間: 2010-12-8 23:33

作者: stanargo    時間: 2010-12-8 23:43

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-8 10:53 PM 發表

:smile_o04: 下

我只會搵老公餵我咋喎....你係咪攪錯左:smile_o11:
我意思係,你有老公,想晚晚搞都得啦
我呢d唔係想要就即時有個人比我搞呢=_=''

作者: losemyhoney    時間: 2010-12-9 00:27

作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-9 07:36

作者: stanargo    時間: 2010-12-9 10:33

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-9 07:36 AM 發表

我好想講呢...我係有老但未必次次都有飯開有人餵家

仲要有時係佢面前又怕丑唔會DIy
又唔like 用有甲既手指

真係好無耐家

所以好明白你有飯開既心情

http://i1.hk/d/images/r10/mobi ...
我都餓左成兩個幾月先有飯食
我個 post 初時約 WINKY果陣
真係灰到爆,唔得閒、時間都仲可以就
但係聽到m到就真係好似中槍咁
果一下真係完全絕望
作者: judymm    時間: 2010-12-9 13:47     標題: 回覆 2# 的帖子

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: 巡此王    時間: 2010-12-9 13:53

引用:
原帖由 judymm 於 2010-12-9 01:47 PM 發表
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
我都比個:smile_o12: ....:smile_o11:
作者: nicechater    時間: 2010-12-9 14:00     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: stanargo    時間: 2010-12-9 21:20     標題: 打咪Part 2先

話說同WINKY失去聯絡成個星期
終於有夜MSN見到佢ONLINE
就問佢咩事?做乜電話都“停用” 咪

WINKY話卡數遲左交,又無錢交電話費
剛剛先搞番掂,電話開番

於是就約星期日出黎睇戲、食飯
睇戲時無乜特別
因為座位都買得好正中,四圍都有人
佢個場又細,所以無做D咩野
只係覽住、耐不耐有悶場就錫一啖

睇完戲
食少少野,就向住真光……隔黎果間理想進發喇
其實見佢之前都幾膽心佢,終於有個私人空間
就唔搞野住,覽住WINKY訓嚮床到,了解下咩事

不過都係果D欠卡數,唔夠錢駛既問題,最緊要E+無事就OK
跟住,我話:“唔好唔開心啦!我扮色魔比你睇嗯”
WINKY:“E ~~~你痴線架!正一衰人黎”

“BB,呢幾日MSN又唔ON,手提又停咪,真係好膽心你
好驚你以後會唔見左,再搵唔到你架”

“我唔見左,咪無人比你屌囉
咁你呢個星期有無打飛機啊?”

“有啊!日日早午晚,每隔六個鐘
飯前飯後就開你張相出黎,望住佢打飛機架喇!”

“你騙人,日日都打又……點……會咁……硬……既”
WINKY已經伸左隻手入去,CHOK緊我條野

我:“我想試下口爆啊?你……肯唔肯啊?”
WINKY:“下!唔好啦!下次先啦”
我:“下次就肯啊?你話架”

之後就撲上佢到.,男上女下咁插爆佢
“嗯嗯嗯……好舒服啊~~~”
“舒服咪嗌出黎,嗌舒服嗯^^”
“狗仔舒服d啊!人地鍾意你嚮後面入黎”
“好啦!聽晒你話”

之後轉狗仔式,WINKY叫聽即刻由“嗯嗯”
被左做叫救命,狂叫
WINKY:“唔好啊!好入啊~~~要到喇!你個衰人”
我“你話我衰,我停架”
WINKY:“唔準啊!緊要關頭先黎停,未死過啊”
我:“黎嗯!你上上面座爆我”

之後轉左個大家都座嚮到,面對面抱住O既 POSE
(早幾日先第一次同同事嘉欣試過)
今次要用番嚮WINKY身上

初時,WINKY唔係幾識郁,係慢慢試緊
呢個時後,我就嚮下面好大力咁頂上去

結果又係一陣慘叫聲
“嘩!好入,好舒服啊!你隻衰豬,幾時學識呢招架
頂到人地咁撚HIGH,PK喇!我要……到左喇”

呢個時候,WINKY突然覽實我,一手推左我落床
變番正常O既女上男下
而佢好努力咁嚮我上面搖,此符想高潮O既感覺停留得耐D

我以前都未試過女上黎完事
見WINKY今次想博老命,我就閉咪眼
覽實佢,同佢發晒顛咁錫錫,一面專心留意下面O既感覺
希望比佢座爆我

我:“老婆,我有感覺喇!我想射喇”
WINKY:“BB你想射去邊啊?射入黎好唔好?”
我:“我想射落你個胸到啊”
WINKY:“好啦!見你今次咁乖,比你射落黎啦”

於是我拔番出黎,對住佢個胸狂打JJ
“啊~~~~~~” 一大灘乳白色O既野就射晒出黎
不過我都好小心,費事射左落佢塊面、個嘴仔到

到射完,到捉住條野係咁磨佢 LIN LIN
繼續享受

WINKY:“做乜嚮到傻笑啊你,E~~~你射左好多喎
對唔住啊!遲左成個星期先黎陪你,係咪忍得好辛苦啊?”

我:“邊有嗯!總之你e+無事,我就放心啦”
最後清潔完之後,就住覽訓,訓到夠鐘先走人

作者: bae146    時間: 2010-12-9 23:34

作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-10 11:41

作者: GEROTAMA    時間: 2010-12-10 15:50

作者: MING    時間: 2010-12-10 16:39

作者: stanargo    時間: 2010-12-10 23:46

引用:
原帖由 MING 於 2010-12-10 04:39 PM 發表
你真係有食神嫁姐!!!
好彩遇到個投契咁傾、又肯玩o既女仔姐
睇番我之前個 post介紹點識佢就會一清二楚

(幫自己其他 post 賣廣告XD)
作者: stanargo    時間: 2010-12-10 23:47

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-10 11:41 AM 發表
:smile_o12: 好睇
多謝 MISS支持
作者: yuesang    時間: 2010-12-11 10:51

:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: GEROTAMA    時間: 2010-12-11 14:11

作者: dkson    時間: 2010-12-11 23:21

作者: LUCYer    時間: 2010-12-12 01:52

作者: 210597    時間: 2010-12-12 02:42

有好女食!正

作者: mncy    時間: 2010-12-15 18:46

寫得好
Support

作者: Fabregass    時間: 2010-12-15 23:05

作者: DontYouLikeMe?    時間: 2010-12-16 01:37

作者: stanargo    時間: 2010-12-22 00:42     標題: 就快凍死,好彩有人比溫暖我^^updated Part 3

早幾日好凍啊!
朝早真係唔多想起身
手凍腳凍,訓嚮被入面唔願起身

有朝,一早就黎左個SMS
原來係WINKY
“BABY,好凍啊!但係人地又好想要喎?
起左身未?想過黎覽住你訓”

(首先補充一下啦!WINKY原本係我一個FB識O既網友
不過約出黎見之後,先知道原來係住隔黎果座
E+係我第一、唯一O既SP)

我:“過黎唔係問題,但係咁凍,無性趣喎!無心情做愛啊”
WINKY:“你唔想見到我咩?BB”
我:“當然想啦!點都好,你咪過左黎先!訓到夠再早餐+午餐囉”

10MINS後
WINKY:“有無掛住我?做乜成個幾月無約我,係咪有左第二個?”
我:“痴線啦你!你咁正,駛乜搵其他人”

跟住就拖左入房訓覺覺豬喇
上到床,WINKY即刻話:“你仲記唔記得應承過我D咩?”
我:“鬼記得咩”
WINKY:“衰人,你講過以後一齊訓果時唔著衫褲架,除清佢”
我:“痴線架咩?市區先 8度,屯門E+得6-7度啊”
WINKY:“我唔理啊!除左先有野比人玩架嗎,你乖啦”
講完就自動除清左自己

我當然唔想啦!果幾日我凍到連打飛機O既興趣都無,何況扑野嗯
不過WINKY就一於少理,幫我寬衣解帶=_=’’ (只係除褲姐)

“點解咁既?你 JJ 仲係軟既?以前次次除你褲,已經硬到爆”
“凍啊!咪搞啦!快D覽實我訓啦”

WINKY當然唔會容許我咁O既狀態,就縮入被到幫我含喇
“啊!”
我此終都仲係個後生仔,好快已經由軟變硬喇
WINKY露出一個好有成功感既表情,想叫我埋牙
我當然扮唔理佢,由佢做主動啦
最鍾意由得佢禽我,而WINKY佢自己又鍾意玩姦喎
不過係佢姦我姐

見我聊極都唔搞佢,佢繼續咪頭苦幹,上下吞吐,又用手玩我袋袋
舒服O既感覺越黎越強,開始頂唔順
“老婆,就出喇!停停先,搵DOM戴啊”

WINKY聽到,停一停,吐左支野出黎
將我成個龜頭反晒出黎,配合好淫O既眼神
“E+又想要喇咩!衰人”
講完,用利不停“賴”我龜頭,但係就唔要含入口,CHOK我
搞到我好想射,但係又射唔出

“係我唔O岩喇!比我戴DOM,插爆你啦”
“唔比喎!你唔想做,唔迫你囉!咁凍”
之後,吮住成個龜頭,感覺到佢條利不停咁打圈
一手慢慢咁好細褔度咁上下套弄我,一手好溫柔掃我袋袋
(因為上次同佢講話我鍾意一路比人含,一路摸住袋袋)

我呢個時候已經發晒顛咁狂叫,求WINKY放我一馬
不過佢突然嚮我快要射之際,黎一下深喉
之後. ,全速上上下咁咁吞吐
結果,我再忍唔住,射晒入佢個口
我其實好想抽出黎,不過佢熊抱住我PATPAT,又成個人壓係我身上
我射緊果時又成身軟晒,竟然推唔開佢

射完之後,見佢成口都係精,都O岩既,我都成2-3日完全無打過飛機
應該比平時第一Q射得仲要多

佢仲話:“頭先感覺到你條野射果時跳下跳下,好得意”
我就用怪責口吻問佢:“都話忍唔住想射喇!做乜仲唔吐出黎,你傻架你”

WINKY呢個時間望上黎眼濕濕:
“你上次話想試口爆架!我應承左今次幫你爆架!衰人,我憎死你”
跟住就發晒“猛”
接住話:“你想要果時,我一CALL就好CHEAP咁送上門都比你
E+我有需要,送到上門,除咪你條褲,含到扯旗你都唔理我!”

我聽完非常內疚,覽實佢:“係我唔好,對唔住啊!老婆以後唔敢喇”
當然用左一輪功夫,又哄又錫又摸,又出賣條野比佢囉上手玩
佢先無事,肯笑番

WINKY:“咁你應承我一件事嗯”
我:“好,乜都應承你”

“以後都唔幫你爆啊!你D精臭到死;
另外,以後我上黎你到,你要識自動自覺除晒衫、褲,囉定DOM
最後,我E+就要一次高潮,無既話,唔準你食飯”
(頂!又話一件事既,點解講講下變左 3件事?)

不過唔理得咁多喇!
即刻送番次高潮比佢,再落街食野^^

作者: 淫C    時間: 2010-12-22 01:10

作者: studio4e    時間: 2010-12-22 09:05

support support    C兄真有福
作者: crodman    時間: 2010-12-22 09:32     標題: 回覆 52# 的帖子

作者: stanargo    時間: 2010-12-22 11:59

引用:
原帖由 crodman 於 2010-12-22 09:32 AM 發表
以後無得含…陰公囉…
唔係無得含,係唔口爆姐
你睇番 part 2
我果次哄佢幫我爆
佢話下次先 (part 3)

WINKY都幾鍾意含
又點會放過我條野喎^^
作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-25 15:55

作者: stanargo    時間: 2010-12-26 00:47

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-25 03:55 PM 發表
咁慘...無得含?

咁佢都辛苦啦
我做一定要咬
唔咬唔舒服....kakkak

miss,唔好咬我
你係咪想“口交”咬啊^^
作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-26 01:13

作者: stanargo    時間: 2010-12-26 01:28

咁你仲唔快d黎咬我,今日又凍番喇,CRY

作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-26 13:01

作者: stanargo    時間: 2010-12-26 13:33

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-26 01:01 PM 發表

唔制........我今日上大陸丫:smile_o01:
聽日先咬囉!聽日仲係紅日.,放假:smile_30:
作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-27 12:40

作者: stanargo    時間: 2010-12-28 12:46

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-27 12:40 PM 發表
:smile_o01: 今日仲死要休息...尋日大戰黎

轉頭得閒打報告:smile_o13:
我睇左你個 post,你同老公d野真係 sweet

你用字又好調皮,好搞笑:smile_30:
作者: stanargo    時間: 2010-12-28 13:08     標題: Part 4 , P.5

呢個“性” 誕,小弟就無飯開
原因係放假,屋企長期有人
二來今年都幾多節目
23-26日日 FULL
落吧、唱K、朋友生日Party、BBQ,今晚仲打邊爐

所以呢,就約唔到 WINKY喇
好膽心下星期,會比佢追“性”誕 d Quota,驚驚

咁唯有講下自己點開齋啦
講得多WINKY,大家都悶

我其實好遲先拍拖、破處既
19歲初戀,果個無搞到
20歲上半年果個,入左一半猛話痛
我又驚青,結果無完事;無幾耐仲散咪
下半年果位經驗比較豐富、過性又比較大膽
結果衰係佢手上,佢係我大學同學,阿Kay

佢係個幾豪放、OPEN,乜都夠膽死講O既女仔
衣著都經常背心熱褲,上堂座佢隔黎真係“興烚烚”
都算係同我拍左半年拖,畢業之後先和平地散
E+都仲有聯絡
不過佢E+有男友,無謂搞人啦

果時散左無耐,好唔開心
阿Kay就開始同我close左好多
放學搭火車一齊走,原本只係講正經野
都變左講大人野,成日引我、聊我講D飛機話題

問佢點解,佢就笑笑口話:
“聽邊個邊個講,你好似係處男
我初時都唔係好信
你個款唔似騙唔到女仔(自己讚緊自己中)
不過同你傾一排計就知係真,所以好想破左你個處
尋晚我食自己果時,唸住你黎搞,結果黎左成3次啊
不如你比左我嗯!BB” (其實佢通常係叫我個名O既疊字)

果時其實開始混熟,成日放學一齊走
D同學都會當左我地拍緊拖
不過都係未recover,所以未有正式追
初時反應當然係叫佢咪玩我啦!Kay姐
我果時班上面算最細果幾個,其他人都22-23
大我兩三年既,阿Kay果時23,e+應該 25,26喇

不過有一次,我地嚮火車卡與卡中間
背向其他人,佢就叫我拖住佢,拖住
佢就成個人埃左咪黎
Kay:“你有無硬到啊?”
我話:“好難對住你會唔硬囉”
Kay:“比我摸下嗯!隔住牛仔褲 feel唔到”
就係咁,佢抽左隻手入我褲襠到,CHOK左幾下
Kay:“尋晚有無唸住我打飛機啊?”
我:“有啊!舒服死”
Kay:“咁你鍾意我摸住你CHOK,定係自己打?”
我:“唔同感覺既,你CHOK會無咁快射得出”

又有一次,今次我上車就拉佢咪我地o既秘密地方
覽實佢,捉佢隻手去摸自己
佢一路一路問:“你e+咩感覺啊?舒唔舒服?”
我話:“辛苦就有份,你成日都節磨我;
上堂果時又嚮台底到玩棍Ball車”

Kay:“咁你有夠有抽手去摸人大比啦!
都唔知隔離d FD見唔見到”

我:“你個淫妹不知幾想比其他女仔知,我比你征服左啦”
Kay:“我都未完全征服到……你個處”
“不如陣間九龍塘落車,我地做愛嗯”

我:“你唔怕咩?你同我都未開過房”
Kay:“咁同你去街,戲又睇過、K又唱過
一男一女,我地係差未爆過房,好想同你試啊!衰人”

我:“我驚我好快出野喎”
Kay:“唔驚啦!我教你體外射咪得囉
而且,嚮我手上,你一定可以黎到 4次既
我對你、同你BB都好有信心”

咁KLT係咪去理想啊?唔知要幾錢?駛唔駛去銀行啊?
Kay:“應該夠掛,唔夠咪人地貼咪大床比你搞我囉”
我:“咁益我?錫晒你”

去到理想,都係尷尷尬尬,入到浴室,都多敢掂對方,各有各沖涼
………
Kay:“不如開始我同你o既破冰之旅啦”
我:“哦”
Kay:“你個樣好傻啊!咪咁 CUTE啦!人地會忍唔住架”
之後就幫我口交喇!果次因為怕走火,又唔知自己易唔易吹爆
所以含左幾下,就開始戴套做喇

Kay:“你係上面嗯!慢慢黎,我捉住你條野入黎,對準個位”
佢用手捉實我果度,慢慢入左少少
Kay:“你e+大大力力上黎啦!插死我啦!傻BB”

我好聽話咁向上一頂,Kay嗌出黎:“入左喇!好撚舒服啊!你郁啦”
我果時唔係好識郁,就繼續一下一下向上頂
貪佢抽插褔度大,速度慢,自己無咁容易射

Kay:“無錯,o岩喇,係咁樣頂入黎喇!BB”
不過此終第一Q,我唸大約頂左 40-50下,已經有想射o既感覺

“我想射喇!要唔要停一停,cool down先”

Kay:“唔駛啦!想射咪射囉!唔好忍,唔駛怕晒野架!
射晒比我嗯!嗯嗯嗯……啊~~~~我感覺到喇!跳下跳下咁
你一定係射左好多喇”

我覽實阿Kay,好好享受自己o既第一次高潮
等到再射唔出先捨得抽番出黎

阿Kay睇住果個滿滿o既 condom,笑左出黎
“你睇下你幾鹹濕,射左咁多”

休息果時,我地係正常男女朋友咁覽住,錫下

不過阿 Kay又點會咁快就放過我嗯
就抽手去摸下我,睇下我回氣未

Kay:“E,咁快又硬番既?好勁喎”
我:“唔知呢,頭先射完都無乜特別軟落黎”

Kay:“咁就要把握機會,黎嗯,幫你含番硬佢”
含左陣,都應該夠硬

又男上女下再博殺過
今次識得點郁,而且無第一Q咁敏感
我都係全速前進
結果,今次我唸大概 20mins左右就射左

我:“飽晒,你呢?第一次,我表現ok合格嗎?”
Kay:“直程要比個 1st hons 你啦!你都有 d 料到架喎
好啦!e+開始我地今日o既重點陪訓,教你體外射
教識左你,下次做唔駛用套,正好多架”

我:“我怕走火喎”
Kay:“第3Q都走火,無奶油,黎啦!舒服好多架”

就係咁,我試咪一生唯一一次“真軍”
夠鐘果時,大家都滿足咁離開

(之後都有同阿 Kay 做過一兩次)

作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-30 11:03

作者: stanargo    時間: 2010-12-30 13:59

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-30 11:03 AM 發表

=3= 真係妒嫉你地可以爆房玩

我好想知爆房係點....哈哈

搵日叫妹妹同我兩個去爆房先:smile_o10:
香港得某一兩間時鐘可以租比男男、女女
而且仲收得特別貴囉
作者: MISS小肥豬    時間: 2010-12-31 09:43

作者: CCDDLA    時間: 2010-12-31 10:19

作者: stanargo    時間: 2010-12-31 11:23

引用:
原帖由 CCDDLA 於 2010-12-31 10:19 AM 發表
往事只能回味~ 如果有機會都想同破果個黎多次

你講得o岩,我都想

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)