188Channel

標題: 終於都可以同人妻嘗試肛交 [打印本頁]

作者: manman415    時間: 2010-12-3 20:16     標題: 終於都可以同人妻嘗試肛交

作者: 有食唔食    時間: 2010-12-3 20:26

作者: manman415    時間: 2010-12-3 20:43

作者: simon19841    時間: 2010-12-3 20:59

作者: jumboleung    時間: 2010-12-4 09:39

作者: myweb2006    時間: 2010-12-4 11:13

作者: bad_romance    時間: 2010-12-4 11:14

作者: Water_man    時間: 2010-12-4 11:21

THX FOR SHARING~~
作者: BBig    時間: 2010-12-4 12:16

作者: 『Aoi』    時間: 2010-12-4 12:18

作者: BBig    時間: 2010-12-4 12:26

作者: 『Aoi』    時間: 2010-12-4 12:28

作者: BBig    時間: 2010-12-4 12:35

作者: 『Aoi』    時間: 2010-12-4 12:38

作者: Alex4657    時間: 2010-12-4 12:49

作者: BBig    時間: 2010-12-4 12:52

作者: spsex    時間: 2010-12-4 13:05

作者: 常過大梅    時間: 2010-12-4 13:11

作者: ka666ka    時間: 2010-12-4 13:13     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: Kenji    時間: 2010-12-4 13:15

作者: Alex4657    時間: 2010-12-4 13:49

作者: mr.t66457149    時間: 2010-12-4 15:53

作者: jimbo86    時間: 2010-12-4 16:07

引用:
原帖由 BBig 於 2010-12-4 12:35 PM 發表

Double Penetration係咩?  你搵下adult movie, 跟住search double penetration, 咁你就會明白
i suppose u enjoy getting screwed coming & going.

so u are working on that now.
I wish I can help u out too, but live too far away.
cheers
作者: levin    時間: 2010-12-4 16:10

thanks for sharing
作者: happyberry2006    時間: 2010-12-4 16:45

作者: ---____---    時間: 2010-12-4 16:47

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 18:31

作者: kenny9453    時間: 2010-12-4 18:35

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 18:35

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 06:31 PM 發表
肛交前奏做得好個人放鬆,加d ky跟本入果陣就唔會好痛
我老公有陣時話我太緊張就大大力打我patpat要我放鬆..
每一次唔知係吊到最入丫...定係有個g點..
只插住後面..前面都已經好似山洪暴發
只係肛交我每次都會高潮 ...
最慘係, 唔係太多人接受到屌屎眼, 女朋友唔肯, 出去搵sp都唔肯

而家我要train我既小奴接受屌屎眼, 有咩要注意, 有咁可以教我

請多多指教啦

so far我都係得兩個奴半迫半想試比我插過後門ja

不過其中一個好似愛上左咁
作者: lock2009    時間: 2010-12-4 18:38

作者: lock2009    時間: 2010-12-4 18:39

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 18:40

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 18:46

作者: free_hkben    時間: 2010-12-4 18:48

引用:
原帖由 BBig 於 2010-12-4 12:26 發表

呃你做咩喎.....呢期努力緊想試下double penetration
勁!玩得盡。

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 18:51

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 06:46 PM 發表

接唔接受到就睇人喇...一開始我都唔知道自己都有快感架
你要前奏做得好,溫柔的...當你既女人愛上左你就頭痛喇
可能你比較開放, 咩都受到, 有啲人唔好話試, 講出黎都比佢地鬧

愛上左我又唔怕呀, 我有個奴都愛上左, 佢有時diy都要插埋屎眼先夠high

但係我都唔會次次同佢玩後面啦

乜你都鐘意玩主奴ga咩? 你有主人未呀?
作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 18:57

作者: wcday    時間: 2010-12-4 19:01

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:03

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 06:57 PM 發表

玩過一段時間,但係太忙就冇再玩...

而家有2個sp:smile_35:
2個sp??? 我以為你係同男朋友玩主奴既tim, 係咪你男朋友又唔主奴玩意所以要搵sp玩呢?

我女朋友都唔玩主奴, 所以我都出去搵, 可以話有3個奴, 不過其中一個而家個男朋友成日都同佢一齊

冇咩機會玩, 好彩仲有一個近收既小奴同埋舊奴都可以玩

我打算調教小奴玩後門, 佢好緊張, 有咩我地要注意, 教下我啦
作者: bcm    時間: 2010-12-4 19:04

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 06:51 PM 發表

可能你比較開放, 咩都受到, 有啲人唔好話試, 講出黎都比佢地鬧

愛上左我又唔怕呀, 我有個奴都愛上左, 佢有時diy都要插埋屎眼先夠high

但係我都唔會次次同佢玩後面啦

乜你都鐘意玩主奴ga咩? 你有 ...
你試下下次插到小奴最HIGH果時,扮晒入錯窿咁小下佢菊花,
睇佢咩反應~~~~~
講真,肛交同前面既感覺係完全唔同,前兩日同豬公肛交,
我簡直HIGH到大叫,真係好正,下次會試背騎肛交,
呢個體位係肛交中最入,等同狗仔式,不過由女方控制速度深淺
作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:06

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 07:04 PM 發表

你試下下次插到小奴最HIGH果時,扮晒入錯窿咁小下佢菊花,
睇佢咩反應~~~~~
講真,肛交同前面既感覺係完全唔同,前兩日同豬公肛交,
我簡直HIGH到大叫,真係好正,下次會試背騎肛交,
呢個 ...
但係未開過"肛" 一野就插入去, 佢咪痛死, 仲有, 插後門要用好多潤滑, 如果唔用, 點插得入呀

講時講, 你地用咩潤滑ga? 番士零? KY? 定係情趣用品嗰啲?
作者: bcm    時間: 2010-12-4 19:10

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:06 PM 發表

但係未開過"肛" 一野就插入去, 佢咪痛死, 仲有, 插後門要用好多潤滑, 如果唔用, 點插得入呀

講時講, 你地用咩潤滑ga? 番士零? KY? 定係情趣用品嗰啲?
因為我前面太多水喇,有時只係用妹妹D水HIGH下肛門口,豬公慢慢就可以入晒,
不過都會用KY,去SEX SHOP買既..............我比佢綁住蒙眼塞口之後肛交,
果種HIGH法我依家都未忘記過:smile_40: :smile_40:
作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:12

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 07:10 PM 發表

因為我前面太多水喇,有時只係用妹妹D水HIGH下肛門口,豬公慢慢就可以入晒,
不過都會用KY,去SEX SHOP買既..............我比佢綁住蒙眼塞口之後肛交,
果種HIGH法我依家都未忘記過:smile_40: :smile_40:
真係咁正? 唔知我啲奴覺唔覺得正呢? 定係佢地係覺得受緊苦呢:smile_o06:
作者: bcm    時間: 2010-12-4 19:14

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:12 PM 發表

真係咁正? 唔知我啲奴覺唔覺得正呢? 定係佢地係覺得受緊苦呢:smile_o06:
如果你整得佢舒服,包保你個奴之後會愛上 佢綁左我仲要命令我吉高個PATPAT,
比佢一野入晒,我又綁左手又蒙左眼,叫又叫唔到,凌虐FEEL超重,果次我同豬公都好開心
作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:15

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:22

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:15 PM 發表

唔想拍拖所以咪冇男朋友lor

你平時係點樣搵奴架...

注意...我都係覺得唔多唔少都要搽番d ky...
第一個奴係ex gf, 同佢拍拖時都會玩主奴, 但總係好似少左啲野咁, 到後來分左手過一排玩返, 反而覺得正過以前, 佢話我玩得冇咁就住, 重手左, 所以好正

第二個奴個friend既ex, 我本身都識, 佢地分手後, 個女既就搵我傾, 傾傾下就傾到sex, 原來佢又鐘意主奴, 咁就試玩, 佢好快就搵到男朋友, 不過男朋友性慾低, 又成日唔喺香港, 所以我都成日同佢玩

第三個就係引版識ga啦, 啱啱先玩過幾次, 我有出過兩個post, 你可以搵返黎睇, 支持下:smile_o12:
作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:25

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 07:14 PM 發表

如果你整得佢舒服,包保你個奴之後會愛上 佢綁左我仲要命令我吉高個PATPAT,
比佢一野入晒,我又綁左手又蒙左眼,叫又叫唔到,凌虐FEEL超重,果次我同豬公都好開心
搞到我好想立刻就玩tim, 你個口塞個波波大唔大ga? 塞得耐會唔會好辛苦?

超鐘意凌虐奴奴:smile_o01:
作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:26

作者: bcm    時間: 2010-12-4 19:27

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:25 PM 發表

搞到我好想立刻就玩tim, 你個口塞個波波大唔大ga? 塞得耐會唔會好辛苦?

超鐘意凌虐奴奴:smile_o01:
無用波波,係拿起手一條毛巾就塞入黎
作者: bcm    時間: 2010-12-4 19:30

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:26 PM 發表

bcm...我都係愛上被凌虐...被老公支配,控制住自己整個人,
塞口想叫都叫唔到...睇住自己口水流落波波度...一直爬係床曉起patpat比老公吊..
老公都話我果陣個樣係最淫蕩最可愛
係啊.唔明果D人咪覺得我地變態,但未試過或無興趣既人,根本唔明果種樂趣,
不過我又唔鐘意SM咁重口味,只係鐘意被支配同命令
作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:30

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:26 PM 發表

bcm...我都係愛上被凌虐...被老公支配,控制住自己整個人,
塞口想叫都叫唔到...睇住自己口水流落波波度...一直爬係床曉起patpat比老公吊..
老公都話我果陣個樣係最淫蕩最可愛
口塞真係好鬼正, 最鐘意搞到奴奴成身成臉都係口水, 覺得咁樣好淫賤, 好正

你原來有老公ga啦?
作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:34

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:36

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 07:30 PM 發表

係啊.唔明果D人咪覺得我地變態,但未試過或無興趣既人,根本唔明果種樂趣,
不過我又唔鐘意SM咁重口味,只係鐘意被支配同命令
我諗我變態你地少少, 我會有啲輕力既打, 鞭, 掌摑, 不過我相信啲奴都唔覺得痛, 起碼冇人投訴過

仲有, 我會迫啲奴食晒啲精, 除左屌完屎眼唔駛佢地食外, 口爆, 顏射, condom入面既精都要迫佢地食返晒, 如果滴左落地, 就係好似狗咁食

最變態最多人唔接受就係迫奴奴學狗咁屙尿, 迫佢地飲酒, 好飲唔比佢地屙, 要佢地瀨出黎, 瀨濕晒, 同埋會屙尿落佢地身, 臉同埋口度, 不過唔會迫佢地飲

不過屙尿都未必個個奴接受, 所以都唔係個個都玩或成日玩, 真係覺得自己好變態:smile_o04:
作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:36

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:34 PM 發表

我之前個主人係ex...因為大家返工返學所以好快就散左
咁唔搵返另一個主人? 2個sp都冇一個鐘意玩主奴咩?
作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:42

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:45

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:47

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:51

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:45 PM 發表

吞精間唔中視覺上討好老公都可以既...但係屎尿就咪搞喇
屎我都一定唔會搞, 尿都唔會次次玩, 會同奴奴傾過, 邊啲得邊啲一定唔得, 當然有啲野係慢慢迫出黎既,

最緊要係大家都接受同enjoy
作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:51

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:52

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:47 PM 發表

sp叫老公可唔可以
咁你又講得啱, 可以叫老問, 醫生, 主人, 老師tim...:smile_o01:
作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2010-12-4 19:52

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:53

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:51 PM 發表

我搵主人好似搵男朋友咁,所以好難搵到
我覺得搵主人係難過搵女朋友

起碼我地男性角度咁, 搵女朋友比起搵奴, 真係易好多:smile_o10:
作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 19:54

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2010-12-4 07:52 PM 發表

做主人都要做個有人性既主人呀
當然:smile_o10:
作者: bcm    時間: 2010-12-4 20:14

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 07:36 PM 發表

我諗我變態你地少少, 我會有啲輕力既打, 鞭, 掌摑, 不過我相信啲奴都唔覺得痛, 起碼冇人投訴過

仲有, 我會迫啲奴食晒啲精, 除左屌完屎眼唔駛佢地食外, 口爆, 顏射, condom入面既精 ...
凌虐中我都係接受到輕力打,扯頭髮,用JJ打面,塞口,食精,肛交,綁手,蒙眼...........痾尿免問:smile_43: :smile_43:
作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 20:23

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 08:14 PM 發表

凌虐中我都係接受到輕力打,扯頭髮,用JJ打面,塞口,食精,肛交,綁手,蒙眼...........痾尿免問:smile_43: :smile_43:
我玩多你地少少野, 咁即係我比較變態, 不過小奴都唔太接受屙尿, 反而要佢喺我面前屙都仲接受到:smile_o10:
作者: PASI    時間: 2010-12-4 20:38

作者: wcday    時間: 2010-12-4 20:50

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 20:53

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-4 08:50 PM 發表
屎之外,咩都玩~~~

Golden shower is very high~~

又多一個知音人, 飲杯:smile_o12:
作者: bcm    時間: 2010-12-4 20:59

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-4 08:23 PM 發表

我玩多你地少少野, 咁即係我比較變態, 不過小奴都唔太接受屙尿, 反而要佢喺我面前屙都仲接受到:smile_o10:
係自己男人面前痾尿又無咩野wo.....講真佢gapgap都幫我奶得,我又奶佢菊花,
最私密既地方毫無保留............但比佢痾尿......................:smile_39:
作者: bcm    時間: 2010-12-4 21:01

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-4 08:50 PM 發表
屎之外,咩都玩~~~

Golden shower is very high~~

嗯~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~無錯
作者: PASI    時間: 2010-12-4 21:04

作者: SexDevil    時間: 2010-12-4 21:14

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-4 09:01 PM 發表

嗯~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~無錯
我都一定唔會玩屎, 尿尿都係enjoy侮辱對方嗰種快感, 都唔會迫對方飲
作者: waiwaiwai3    時間: 2010-12-4 21:20

作者: v4vendetta    時間: 2010-12-5 01:39

作者: lock2009    時間: 2010-12-5 09:07

作者: wcday    時間: 2010-12-5 11:55

作者: wcday    時間: 2010-12-5 12:01

作者: wcday    時間: 2010-12-5 12:06

作者: wcday    時間: 2010-12-5 12:08

作者: 常過大梅    時間: 2010-12-6 08:02

作者: 常過大梅    時間: 2010-12-6 08:04

作者: YeYeCouple    時間: 2010-12-6 09:21     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: SexDevil    時間: 2010-12-6 09:48

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-5 12:01 PM 發表
Wahahahaha

痾尿落 partner 個身,或者咁講,比 partner 痾尿落自己身度,感受片刻比人虐待凌辱,又無法掙扎的小奴的快感

好似有時玩下強姦咁囉

你試下啦,對你無影響

[img=100,23]http://i1.h ...
可惜唔係好多人接受到

作者: tong8123    時間: 2010-12-6 12:01

作者: 『Aoi』    時間: 2010-12-6 12:21

作者: 伕子    時間: 2010-12-10 15:46

作者: 伽分    時間: 2010-12-10 16:11

作者: MING    時間: 2010-12-10 16:32

作者: tigerhk    時間: 2010-12-10 16:46

作者: bearorbull    時間: 2010-12-10 16:46

作者: lock2009    時間: 2010-12-10 23:58

作者: 遊戲人選    時間: 2010-12-11 00:07

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)