188Channel

標題: 夜遊心得系列: 邪骨篇 2 [打印本頁]

作者: kensonic    時間: 2010-11-25 10:09     標題: 夜遊心得系列: 邪骨篇 2

作者: KENSONIC3    時間: 2010-11-25 10:22

作者: Tck310769    時間: 2010-11-25 10:39

作者: kensonic    時間: 2010-11-25 10:52

作者: kensonic    時間: 2010-11-25 10:58

作者: KENSONIC3    時間: 2010-11-25 11:02

作者: 中港澳骨王    時間: 2010-11-25 14:23

作者: KENSONIC3    時間: 2010-11-25 15:49

作者: canon123    時間: 2010-11-25 16:36

樓主.你應該搵D八十歲阿婆幫你含JJ.佢地重要係冇牙既.一定爽呀!:smile_30:
作者: kensonic    時間: 2010-11-25 17:08

作者: master1963    時間: 2010-11-25 23:05

多謝ching心得分享
作者: 孟波    時間: 2010-11-26 00:58

作者: 幻影人    時間: 2010-11-26 11:29

作者: shaja    時間: 2010-11-26 11:49

引用:
原帖由 kensonic 於 2010-11-25 10:09 AM 發表
夜遊心得系列: 邪骨篇 2  

相信大部份師兄都中意上去玩邪骨手作仔  
無他既, 平, 快, 靚, 正. 又唔使自己出力甘辛苦…  

我今期既心得係: 揀JS唔好揀d太後生既. 亦都唔好揀d太老既  
點解? 因為太後生起機 ...
夜遊心得系列: 邪骨篇 2  

相信大部份師兄都中意上去玩邪骨手作仔  
無他既, 平, 快, 靚, 正. 又唔使自己出力甘辛苦…  

我今期既心得係: 揀JS唔好揀d太後生既. 亦都唔好揀d太老既  
點解? 因為太後生起機技術一定無甘好, 而太老既話個樣殘晒又唔夠力  
16-17既太生(手), 20-22既又太老(手)
所以, 我個人覺得 18-19既JS係最PERFECT既!!!
作者: kensonic    時間: 2010-11-26 12:07

作者: ae86turboex    時間: 2010-11-26 12:25

作者: kensonic    時間: 2010-11-26 13:08

作者: kensonic    時間: 2010-11-26 13:09

作者: 1BigPotato    時間: 2010-11-29 16:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)