188Channel

標題: 憾事!! [打印本頁]

作者: kathywonder    時間: 2010-11-13 21:13     標題: 憾事!!

作者: (逆)文狄    時間: 2010-11-13 21:15

作者: 惡女b水    時間: 2010-11-13 21:16

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-11-13 21:13 發表
應該點樣說呢?只是想講出來,之前提及過的後生仔,星期四喺仔仔學校附近Starbucks見到佢,佢朝粹咗好多,我只係同佢say hello, 佢突然間撲向我,攬住我,並......錫向我,他的手並在我胸部游移,我用力 ...
sis~~

不用下次見到佢扮唔識佢la~~

再咁攪 會出事ga
作者: kathywonder    時間: 2010-11-13 21:24

作者: damabird123    時間: 2010-11-13 21:31

唔好意思師姐,無睇你之發生既事,做勿咁傷心?
作者: kelvin10171970    時間: 2010-11-13 21:35

作者: midmidmid    時間: 2010-11-13 21:41

作者: wcday    時間: 2010-11-13 21:46

作者: wcday    時間: 2010-11-13 21:48

作者: R.Gonzalez    時間: 2010-11-13 22:09

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-11-13 09:13 PM 發表
應該點樣說呢?只是想講出來,之前提及過的後生仔,星期四喺仔仔學校附近Starbucks見到佢,佢朝粹咗好多,我只係同佢say hello, 佢突然間撲向我,攬住我,並......錫向我,他的手並在我胸部游移,我用力 ...
完全唔同意呢類近似癡漢的行為。就算你說自己不自制,他也不應該這樣做吧。
作者: 魘界仙子    時間: 2010-11-13 22:17

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)