188Channel

標題: 初次到深圳搥骨 [打印本頁]

作者: ok1234    時間: 2010-10-19 00:55     標題: 初次到深圳搥骨

作者: leung0788    時間: 2010-10-19 01:07

引用:
原帖由 ok1234 於 2010-10-19 12:55 AM 發表
小弟第一次北上按摩 , 去左一間港源
佢話198全包 , 入去先沖涼 , 之後入房前奏都係按摩唔多講,
之後轉身起機排毒,清潔

1.我想問完事後其實仲洗唔洗比TIPS囡囡?
2.仲有其實信唔信得過佢地既LOCKER? 雖然見到要 ...
:smile_42: 你岀D野好毒架咩
作者: Jack_boy    時間: 2010-10-19 18:54

引用:
原帖由 ok1234 於 2010-10-19 12:55 AM 發表
小弟第一次北上按摩 , 去左一間港源
佢話198全包 , 入去先沖涼 , 之後入房前奏都係按摩唔多講,
之後轉身起機排毒,清潔

1. 我想問完事後其實仲洗唔洗比TIPS囡囡?
2. 仲有其實信唔信得過佢地既LOCKER ?
  雖然見到要雙匙開鎖 , 今日我手機放左係入面,銀包跟身, 但係拎住好唔放便
一般呢 d 場 全包價錢 真係全包晒的,不需再比TIPS囡囡!
錢財唔好集中存放銀包度,條褲多幾個褲袋 ~ 可以分開存放!
人地要樔 都要花時間,而且人地只會找 容易落手快的
正所謂財不可露眼,此�低調 d 好!  個個場都會 樹大有枯枝

作者: ok1234    時間: 2010-10-19 20:17

作者: Jack_boy    時間: 2010-10-19 20:59

引用:
原帖由 ok1234 於 2010-10-19 08:17 PM 發表
明白,唔該CHING
但係入去唔係要著佢地衫褲咩? 多素都係得衫袋兩大個= =
我意思是指北上之時,穿條多袋的衣著!
就算唔見,也只是一袋之錢
d Locker 地方 人來人往,人地落手都要趕快嘛。
作者: 孟波    時間: 2010-10-20 01:03

作者: talfred    時間: 2010-10-20 14:55

作者: ssp4ca    時間: 2010-10-21 12:29

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)