188Channel

標題: 正場"YL灣"揸波吸LIN狂抽水... [打印本頁]

作者: r14w14    時間: 2010-10-17 20:00     標題: 正場"YL灣"揸波吸LIN狂抽水...

作者: 細b哥    時間: 2010-10-17 20:48

作者: 香港雞蟲    時間: 2010-10-17 21:02

引用:
原帖由 r14w14 於 2010-10-17 08:00 PM 發表
按正骨好多時去呢間中型場,
一般都規規矩矩, 最多都係掃下大比, 都試過揸過幾個JS既波,
但今玩得最過癮...

今次幫我按呢個大波湖北靚女, 一試之下非常"順德人"..
由摸腳, 掃大比, 到隔住褲摸西都係一路順風,
其後大力揸波偷襲成功, 完全冇黑面, 仲笑淫淫....
咁你話我仲會唔會放過呢個機會??
不斷揸波, 伸手入去卒LIN, 挖個波出黎睇睇, 再吸LIN....
佢一直望住門口怕有人望入黎, 好彩冇人,
呢個場對JS好嚴, FEEL到佢開始驚, 有D隔手,
不過KEEP住繼續抽水,
3小時話咁快就過左, 電話嚮, 佢去聽電話,
我偷偷地從後熊抱, 伸手入去揸波, 食到正一正, 一手揸唔晒...
身貼身, 條9硬撚晒...
攞左QQ, 下次返食~
你有食過咩:smile_03: :smile_03: :smile_03:
作者: 中山新人狼    時間: 2010-10-17 21:09

作者: 9noon    時間: 2010-10-17 21:20

作者: r14w14    時間: 2010-10-17 21:23

作者: r14w14    時間: 2010-10-17 21:25

作者: ykk090    時間: 2010-10-17 21:56

作者: 爆漿型警    時間: 2010-10-17 22:22

作者: canon123    時間: 2010-10-17 22:28

I believe this is AD more than a report
作者: simonhing99    時間: 2010-10-17 22:59

作者: r14w14    時間: 2010-10-17 23:15

作者: r14w14    時間: 2010-10-17 23:15

作者: koreansam    時間: 2010-10-17 23:19

牙斬斬, 死得慘:smile_27:
作者: essie888    時間: 2010-10-17 23:35

作者: 孟波    時間: 2010-10-18 00:55

作者: leung0788    時間: 2010-10-18 01:01

引用:
原帖由 r14w14 於 2010-10-17 09:23 PM 發表
食過又大又正既奶~ 吹咩~

我靜係知好好食啫~ 唔撚知有冇乜9野你老母既口水味~
正場JS波特別好味, 又吹咩~

攞QQ已經好勉強, 手机話下次先比, 又好~ 夠保守, 我鐘意!
捉佢手仔摸雀, 但話呢度唔比, ...
吊人吊到思覺失能左調啊你.保守就吾會比你、(揸波吸LIN狂抽水):smile_51:

作者: funny2006    時間: 2010-10-18 01:03

作者: leung0788    時間: 2010-10-18 01:07

引用:
原帖由 icarus07=Shit 於 2010-10-18 01:05 AM 發表

吊你老母呀
吊得好:smile_38:
作者: stars1894    時間: 2010-10-18 01:13

作者: 肥仔寧    時間: 2010-10-18 01:16

都係個句.      有段古.笑估估:smile_30: :smile_30:
作者: r14w14    時間: 2010-10-18 01:28

作者: qas123    時間: 2010-10-18 01:30

作者: r14w14    時間: 2010-10-18 01:36

作者: 肥paul2    時間: 2010-10-18 02:01

食到好嘢就好啦,我都試過,但一約去街,除左工衣着番便服,當堂負分兼好娘,重係食緊野時問我愛唔愛佢噃,吖!第幾次見呀?下次見仲要買禮物噃,馬上較啦,希望師兄好運D。
作者: powergirlpower    時間: 2010-10-18 02:03

其實我想問下邊個場??
YL 灣 唔明?
作者: bluerainman    時間: 2010-10-18 09:02

作者: flashbee    時間: 2010-10-18 09:32

Thanks for happy report !
作者: 熊。貓    時間: 2010-10-18 13:05

:smile_o10: 工號幾多啊?
我熟客仔,睇下識唔識你果個技師,哈哈
一講就知吹水老作定係堅料:smile_o10:
作者: andrewku2002    時間: 2010-10-18 13:16

作者: 印度凸警    時間: 2010-10-18 14:53

引用:
原帖由 r14w14 於 2010-10-17 09:23 PM 發表
食過又大又正既奶~ 吹咩~

我靜係知好好食啫~ 唔撚知有冇乜9野你老母既口水味~
正場JS波特別好味, 又吹咩~

攞QQ已經好勉強, 手机話下次先比, 又好~ 夠保守, 我鐘意!
捉佢手仔摸雀, 但話呢度唔比, 
下次唔撚出, 睇下呢度點樣變成廣告, 同一D ON9故仔既論壇...
我都好想睇吓,你唔出,

呢度係咪會變成廣告,ON9故仔既論壇
作者: chaoraymond    時間: 2010-10-18 15:02

作者: trevor    時間: 2010-10-18 15:19

Thanks for report!!
作者: 丘焱    時間: 2010-10-18 16:00     標題: ching 唔好嬲!

作者: 中港澳骨王    時間: 2010-10-18 16:10

作者: 唔小唔知碌7粗    時間: 2010-10-18 16:13

作者: 丘焱    時間: 2010-10-18 16:34     標題: 小弟向你請教。

作者: Mr.Achilles    時間: 2010-10-18 16:46

ching, congs.
and happy you share your experience with all of us .
作者: eatogether    時間: 2010-10-18 19:15

多人到嘔喎呢個場.......捽lin咁開心?
作者: r14w14    時間: 2010-10-18 20:41

作者: 唔小唔知碌7粗    時間: 2010-10-18 20:48

作者: if2    時間: 2010-10-18 20:49

作者: r14w14    時間: 2010-10-18 21:16

作者: powergirlpower    時間: 2010-10-19 00:34

引用:
原帖由 r14w14 於 2010-10-18 08:41 PM 發表
多謝各位師兄既支持,
有人已經估中左個場, 至於咩工號就唔方便講啦... (為JS好... sorry ching們),
呢個場都係我主場, 係好正氣既場, JS好規矩,
但男人就係咁, 口花花, 手多多, 但係呢度從未出過野..
CHING們如 ...
我都覺得師兄你唔係廣告..
呢個場我間唔中都去,D 技師大部份都好後生,化左少少妝更加迷人。
在按摩期間,技師有時都會不經意咁撞到你,但係我從未試過好似師兄咁大膽在正骨場摸佢..(其實真係好想試)
不過依家佢出左個香薰鬆腿,我試過一次,全部按大脾,幾乎下下都碰到你弟弟,上次搞到我硬晒,不過可惜在大廳,唔敢有進一步行為,不知道呢個香薰鬆腿可唔可以在房間內進行呢??
呢間場我去到感覺幾舒服的,不過如果有呢 d 野玩下,我都不妨想試下....
作者: poohmic    時間: 2010-10-19 00:36

作者: fwtang2000    時間: 2010-10-19 09:44

作者: Tck310769    時間: 2010-10-19 10:25

作者: 唔小唔知碌7粗    時間: 2010-10-19 11:31

作者: theowl    時間: 2010-10-19 14:24

作者: impotence    時間: 2010-10-19 22:24

作者: alex3d    時間: 2010-10-21 11:02

作者: hopetree945    時間: 2010-10-22 14:15

作者: wetgirl    時間: 2010-10-22 16:57

揸波揸到手軟:smile_30:
作者: rocketdog    時間: 2010-10-22 17:04

What no. ah ching

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)