188Channel

標題: 惜日回億之人妻記 (Update P.1 #4 #13, P.2 #22 End) [打印本頁]

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 19:34     標題: 惜日回億之人妻記 (Update P.1 #4 #13, P.2 #22 End)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: yy022070    時間: 2010-10-12 20:04

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 支持你呀c兄,繼續寫落去啦!!
作者: 芒椰奶茶    時間: 2010-10-12 20:12

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:21

自從嗰次大家phonesex完之後, 返工放工都會傾下電話, 傾下msn, send下sms俾對方, 不過一直都無講過話會約出黎. 雖然大家真係幾好傾而且大家似係朋友多過其他野, 不過外於佢有兩個男人既關係, 小弟都無去諗之後會同佢之間有咩事會發生

直至有一日朝早, 因為小弟有特發野要好早出去做野. 做到7點幾8點, 手痕就send左個sms俾佢
我: 我已經返左工啦(我同佢都係係香港區返工)
隔左大約15分鐘 佢回番我
C: 點解你會咁早起身既? 係唔係掛住我呢?
我: 無呀, 今日早左返工. 咁早又未想返工住咪sms下你囉
C: 咁呀, 不如一齊食早餐呀. 你係XX地鐵站等我. 我到左打電話俾你呀
我: (諗左一陣)好呀, 咁一陣見到面再傾啦

如事者, 我就係嗰個地鐵站等左佢20分鐘. 之後電話響啦, 原來真係佢打俾我
C: 你今日著左乜野衫呀?
我: 哦, 我著左件間條恤衫同西褲囉, 你呢?
C: 一條短裙囉, HEHE...
我就dead air左一陣四圍望, 不過真係太多女性著短裙啦 當我繼續四圍望之際. 有人拍一拍我 我寧轉頭就見到一個著短裙, 低v既女性問我
C: 你係唔係呀R呀?
我: 我係呀, 你係呀C?
C: 係呀! 點呀, 好唔好睇呀? 今朝一早著靚啲架因為係第一次見你

形容下呀C先. 佢睇落似係27-8既女性但係有一份成熟既味道, 大約165cm高啦, 身材係比較瘦不過都有個B既

大家打完招呼之後我提議去附近KFC食早餐, 一路行大家都有講有笑 有時佢重會打我添(好細細力嗰隻)

去到之後, 佢話左我知想食乜野我就去左買(梗係我俾錢啦話晒第一次見人). 之後拎住啲野食搵位坐. 唔知佢係有心定無意, 佢坐低嗰時向前整一整條裙既時候, 佢衫入面既所有野就係我眼前出現 一個粉紅色既lace bra. 之後我靜靜地同佢講
我: 喂, 你走晒光啦
C: 車, 俾你睇有咩所謂喎

當時小弟真係有啲硬左, 不過最後都無特別事發生. 食完之後我就送左佢返工

當小弟返工途中我收到佢SMS
C: 我個bra靚唔靚呀? 新架, 今朝著出黎俾你"唔小心"睇架, HEHE...

就係咁我地第一次既見面就完左啦
作者: bcm    時間: 2010-10-12 20:23

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-12 08:21 PM 發表
自從嗰次大家phonesex完之後, 返工放工都會傾下電話, 傾下msn, send下sms俾對方, 不過一直都無講過話會約出黎. 雖然大家真係幾好傾而且大家似係朋友多過其他野, 不過外於佢有兩個男人既關係, 小弟都無去諗之後 ...
唔該繼續~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o12: :smile_o12:
作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:23

引用:
原帖由 yy022070 於 2010-10-12 20:04 發表
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 支持你呀c兄,繼續寫落去啦!!
多謝你
今日會不停UPDATE直到完架
作者: viviyyu    時間: 2010-10-12 20:25

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:25

引用:
原帖由 bcm 於 2010-10-12 20:23 發表

唔該繼續~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o12: :smile_o12:
打都要時間既
作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:26

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-12 20:25 發表
十卜~~ 最中意睇女引男既故仔
你又好鐘意引人架?haha
作者: bcm    時間: 2010-10-12 20:32

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-12 08:25 PM 發表

打都要時間既
知...............慢慢,等你update,睇到好想知之後既發展:smile_o12:
作者: MLKVM    時間: 2010-10-12 20:39

加油加油師兄,等你繼續:smile_47:
作者: 野涼    時間: 2010-10-12 20:48

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:50

自從第一次見面之後, 我同佢之間唔知點解好似唔止朋友咁簡單. 有時佢會send個sms話'掛唔掛住我呀?'又或者係'呀, 下次著咩引你好呢?'之類既野. 不過佢又唔會約我架喎

有一晚小弟早左收工, 就sms話佢知啦. 佢就sms同我講原來佢又係岩岩放工, 佢問我可唔可以同佢一齊搭地鐵返屋企. 咁小弟當時又見無咩野做, 就約左佢係XX地鐵站一齊搭車.

今次見到佢有少少唔同, 因為佢今次係著左牛仔褲同一件大圓領緊身tee(或者佢估唔到嗰日會見到我, 如果唔係佢又唔知會著乜野). 雖然佢唔係太好身材, 不過都有突出左佢心水兩舊肉同佢個lace bra. 如事者見到面之後就同佢一齊搭車.

我相信大家都知道放工時間係香港區搭地鐵係幾咁多人架啦. 我都同都係等到好耐先迫到上車. 上到車重要係痴住左咁濟, 更何況搵個扶手既地方呢. 可能就係因為咁, 佢捉住我隻手, 其實應該係拖住先岩. 係我以為拖住佢唔會有事之際, 地鐵司機哥哥突然間殺車殺得好快, 我同佢就'順勢'放左對方隻手係對方既腰間.

或是可能係我比較好攬啦, 佢已經攬到我實一實. 我亦都feel到佢對32B係我心口磨黎磨去(唔硬就出奇呀). 小弟既小弟當時已經硬硬地. 大家攬住其實真係可以feel到對方既下半身. 我就感覺到佢係慢慢咁係小弟既小弟附近'移動', 而且係比較熱添.

過左幾個車站之後, 因為要轉車既關係所以就好唔捨得咁分開左(不過佢都重係拖住我隻手). 但係好奇怪, 佢行得好慢而且重話要行樓梯. 咁我就同佢慢慢咁行樓梯轉車. 點知佢...
C: 你望下我今日靚唔靚呀?
就打開左個衫領俾我望晒入去而且細細聲係我耳邊同我講
C: 點解你頭先下面會咁硬既?

或者人真係有獸性既一面. 我就捉住佢係咁打車輪, 伸埋條利入去, 攬實佢個pat用自己既小弟磨佢小妹妹添, 不過始終係公共地方, 攪左幾分鐘大家就分開左. 我見佢不停上氣唔接下氣, 我以為佢有乜野病
C: 頭先好激呀, 好耐無試過啦. HEHE...你...終於忍唔住啦?
我: 俾你咁引法, 忍到至奇啦

不過我定一定神之後就做番一個gentlemen同佢搭車, 不過我地已經係全程拖住同攬住.

送到佢去終點站之後, 佢錫左我一啖然後話
C: 有時間再送我搭車呀 HEHE...

下次就係真正閎戲肉同完結啦
作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:52

引用:
原帖由 bcm 於 2010-10-12 20:32 發表

知...............慢慢,等你update,睇到好想知之後既發展:smile_o12:
已經出到車輪手打啦
唔好意思
作者: loganlam    時間: 2010-10-12 20:52

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:52

引用:
原帖由 MLKVM 於 2010-10-12 20:39 發表
加油加油師兄,等你繼續:smile_47:
其實我相信呢D事都有好多人經歷過
作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:54

引用:
原帖由 野涼 於 2010-10-12 20:48 發表

佢成日打D野都引人嫁啦
失敬晒:smile_30:
作者: Ricko    時間: 2010-10-12 20:54

引用:
原帖由 loganlam 於 2010-10-12 20:52 發表
加油加油 waiting.....
已經好努力架啦

作者: miss36D    時間: 2010-10-12 21:01

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 21:06

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-12 21:01 發表
讚讚讚:smile_o09:
好比心機既post~等你update啊!:smile_o10:
有對大奶支持真好
作者: petersun    時間: 2010-10-12 21:10

thanks for sharing!
作者: Ricko    時間: 2010-10-12 21:18

其實之後大家一個月都會見一兩次面, 我同佢見面都係食個飯, 送佢搭車之類一啲係公眾場合既地方. 我同佢好少時間會有真正既私人空間, 而且大家都唔知同對方係咩關係.

過左大既半年左右, 小弟買左架錢7(因為小弟比較喜歡四圍去). 有一次同佢msn話左俾佢知道, 佢就係咁叫我車佢去游車河, 咁小弟無奈咁應承左佢(其實當時小弟對佢係有feel既所以係唔會介意)

放左工之後, 今次到佢陪我搭車, 之後去左我屋企既停車場拎車. 不過當佢見到架車就話
C: 乜你揸架咁舊既車既?
我: 無法啦, 都係想揸住先, 之後有錢再換過架新車咋

如事者, 我就同佢揸車出去. 我地決定入西頁食飯之後再去游下車河. 食左個唔平既晚餐之後...
C: 去邊度游車河好呢? 不過上大帽山呀?
我: 我唔識去喎
C: 我識架, 我教你去啦

之後就用左成30分鐘時間慢慢由西頁揸車去大帽山. 不過上到去先發現原來真係好靚, 由大帽山睇番落香港係可以咁靚. 我同佢落左車, 吹下風, 攬下錫下, 慢慢同佢打車輪. 由於四圍都比較黑, 我地大家都放膽左好多, 四圍係對方身上亂摸. 過左10分鐘之後, 其實大家都知道對方都頂唔順
我就提議...
我: 不如上番車囉, 多蚊呀
C: 好呀
我: 坐後面呀, 舒服啲
C: 又好呀

上到車, 我同佢已經急不及待把玩對方既身體. 我就不停摸佢大脾, 摸下入啲, 摸下再入啲. 當摸到佢妹妹嗰時, 原來佢已經好濕. 我一路摸同一時間, 佢已經拉開左我條褲既zipper係咁chok我小弟. 到大家真係想大戰既時候先記得原來無套套

C: 其實我唔介意你唔用同我做架, 不過唔好射係入面喎
我: 放心, 我唔會

如事者我地就做左愛做既事而且佢都黎左兩次添. 不過唔知咩原因, 同佢做完之後, 佢開始唔係太理我, 10個msn覆一個, 10個sms有時都唔覆添. 其實我都唔知自己做錯左啲乜野, 可能佢係想同我玩過一次就算啦. 慢慢咁我就已經唔記得佢, 之後連msn, 電話number都無埋.

同呢個人妻既事就到此為止啦

作者: miss36D    時間: 2010-10-12 21:27

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 21:28

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-12 21:27 發表

讚左先睇!:smile_o12:
又有大奶讚我
真好
作者: miss36D    時間: 2010-10-12 21:43

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 21:59

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-12 21:43 發表

Ricko哥...:smile_13: 唔好大奶前大奶後喎...
唔大都比你叫到大啦...
哥前哥後三分險喎36D妹

作者: miss36D    時間: 2010-10-12 22:03

作者: Ricko    時間: 2010-10-12 22:05

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-12 22:03 發表

我明既....前面2座高速山又真係幾險要...
後面既秘道又係幾狹窄危險既...隨時水淹....
又越過高山又越過谷呀

作者: ndds    時間: 2010-10-12 23:22

Very Good story!
作者: singgame2    時間: 2010-10-13 02:48

Oh I hope she will call you someday
作者: wchgold    時間: 2010-10-13 02:50

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 08:04

引用:
原帖由 ndds 於 2010-10-12 23:22 發表
Very Good story!
Thank you

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 08:06

引用:
原帖由 singgame2 於 2010-10-13 02:48 發表
Oh I hope she will call you someday
I dont think so

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 08:08

引用:
原帖由 wchgold 於 2010-10-13 02:50 發表
精彩~~~ 讚!!
多謝C兄讚賞

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 08:09

引用:
原帖由 wchgold 於 2010-10-13 02:50 發表
精彩~~~ 讚!!
多謝C兄讚賞

作者: Water_man    時間: 2010-10-13 08:12

thx for sharing .. your report is so good!
作者: C9EW    時間: 2010-10-13 09:03

作者: C9EW    時間: 2010-10-13 09:07

作者: gum717    時間: 2010-10-13 09:13

我都試你咁.........:smile_13: :smile_13:

當佢要離開的確係唔開心....但總要放手..:smile_39: :smile_39:
作者: ray8733    時間: 2010-10-13 09:54

作者: studio4e    時間: 2010-10-13 10:02

精彩~精彩~ support support :smile_o12:
作者: fung2005    時間: 2010-10-13 10:21

人妻,正!!!!!!:smile_o12:
作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 10:26

作者: GONO_jackson    時間: 2010-10-13 10:40

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 10:43

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 10:48

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-10-13 08:12 發表
thx for sharing .. your report is so good!
Thank you

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 10:51

引用:
原帖由 gum717 於 2010-10-13 09:13 發表
我都試你咁.........:smile_13: :smile_13:

當佢要離開的確係唔開心....但總要放手..:smile_39: :smile_39:
咁又岩 而且由頭到尾都無一個所謂身分

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 10:53

引用:
原帖由 ray8733 於 2010-10-13 09:54 發表
前part幾好:smile_30:
中間唔錯:smile_47:
最尾段一般

多謝分亨
多謝支持 唔好見怪不足之處

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 10:56

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 10:57

引用:
原帖由 studio4e 於 2010-10-13 10:02 發表
精彩~精彩~ support support :smile_o12:
多謝賞識

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 10:59

引用:
原帖由 fung2005 於 2010-10-13 10:21 發表
人妻,正!!!!!!:smile_o12:
其實小弟無特別喜好

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:01

只可以講係人生經歴 當係俾自己上左一堂

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 11:02

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 11:08

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:09

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-10-13 11:02 發表

讚成  :smile_o12:
只可以話機會係因人而異

作者: YeYeCouple    時間: 2010-10-13 11:09     標題: 回覆 22# 的帖子

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 11:11

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:11

其實都係普通正常野 無口爆因為小弟要尊重佢

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 11:15

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:18

引用:
原帖由 YeYeCouple 於 2010-10-13 11:09 發表
謝謝,很精彩和詳細的報導。
多謝讚賞

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:20

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-10-13 11:15 發表

佢唔鍾意口爆 , 咁都唔係好多女人接受到  

而且無涼沖

都好嘔心 :smile_o16:
二來唔想去到咁盡

作者: 好想攪野    時間: 2010-10-13 11:21

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:25

引用:
原帖由 好想攪野 於 2010-10-13 11:21 發表
冇手尾...我中意
唔可以咁講 我寧願可以做到朋友而無性

作者: SATONG    時間: 2010-10-13 11:38

good good !!!
作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 11:40

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:46

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-10-13 11:40 發表

真係想得周到 :smile_o05:, 咁家陣有冇後悔冇試到呢 ?
一啲都無 而且因為一次口爆無左另一個女人

作者: 凡人三號    時間: 2010-10-13 11:47

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:50

引用:
原帖由 凡人三號 於 2010-10-13 11:47 發表
c兄可以忍甘耐先卓佢 ......忍耐力勁 !
一來唔係為左食佢  二來佢比較忙

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 11:55

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:55

引用:
原帖由 SATONG 於 2010-10-13 11:38 發表
good good !!!
Thank you

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 11:58

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-10-13 11:55 發表

咁嚴重 :smile_o04: 一次口爆 無左另一個女人 ,

怕口爆 , 但唔怕同人搞野 ...咁怪怪:smile_o06:
因為佢好唔like口爆 佢覺得似俾人強姦既感覺

作者: 海砵男    時間: 2010-10-13 12:08

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 12:11

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-10-13 12:08 發表
口爆有強姦 feel  , 咁真係唔知 喎 !
:smile_o05: 可能 係陰影啦 !  
有d女唔鍾意吹因為  黑紋紋而且又臭..:smile_o16:
其二無洗下佢始終好污糟

作者: Doctor_House    時間: 2010-10-13 12:16

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 12:19

引用:
原帖由 Doctor_House 於 2010-10-13 12:16 發表
好有heart嘅post,support!
都係果句:回憶總美好的。

多謝十扑 回憶更可以令人流淚

作者: 郭靜    時間: 2010-10-13 13:58

thanks for share
作者: Lou9    時間: 2010-10-13 14:03     標題: 回覆 22# 的帖子

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 15:18

引用:
原帖由 Lou9 於 2010-10-13 14:03 發表
support support !!!
May be you were not her 1st target !!
She seemd so exprienced !!
或者我只係佢其中一份甜品咋

作者: 老宋    時間: 2010-10-13 15:40

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 16:56

引用:
原帖由 老宋 於 2010-10-13 15:40 發表

俾人趙完鬆XD
有d女人思想好難捉摸
可能佢驚自己會愛上你呢

哈哈 機會微啲

作者: …ROY…    時間: 2010-10-13 17:01

作者: happyberry2006    時間: 2010-10-13 18:27

作者: flashbee    時間: 2010-10-13 18:35

不採取安全措施,可能已送你終身禮物!
作者: Ricko    時間: 2010-10-13 21:54

下期預告: 反叛妹

作者: Ricko    時間: 2010-10-13 21:55

引用:
原帖由 happyberry2006 於 2010-10-13 18:27 發表
支持
多謝支持

作者: loveJ    時間: 2010-10-13 23:08

作者: joycelyl66    時間: 2010-10-14 00:52

作者: tongcat    時間: 2010-10-14 02:44

hi 咁夜總咁多人
作者: Water_man    時間: 2010-10-14 07:31

引用:
原帖由 Ricko 於 2010-10-13 09:54 PM 發表
下期預告: 反叛妹

期待中..........................
作者: decemmeimei    時間: 2010-10-14 11:59

作者: Ricko    時間: 2010-10-14 12:56

多謝各位支持 努力動筆中

作者: zensation    時間: 2010-10-14 14:37

作者: Alexander777    時間: 2010-10-14 18:01

作者: Ricko    時間: 2010-10-14 18:04

引用:
原帖由 zensation 於 2010-10-14 14:37 發表

好正ar....
但係最鐘意都係睇到尊重呢2個字:smile_o12:
真心多謝支持

作者: Ricko    時間: 2010-10-14 18:06

引用:
原帖由 Alexander777 於 2010-10-14 18:01 發表
唔似有的人作野﹐ 你個一睇就知係真事..寫得好呀
唔好咁講啦 大家都post

作者: good_lover    時間: 2010-10-15 01:20

作者: AL2221    時間: 2010-10-15 16:17

作者: 功太郎    時間: 2010-10-15 17:29

作者: Ricko    時間: 2010-10-15 17:33

引用:
原帖由 功太郎 於 2010-10-15 17:29 發表
仲有無其他經驗呀?
留意下出面

作者: QQbaby1112    時間: 2010-10-17 20:53

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)