188Channel

標題: 有沒人試過食 " 偉哥 " 后叫雞 ?? [打印本頁]

作者: JIMMYWHITE2008    時間: 2010-9-30 01:41     標題: 有沒人試過食 " 偉哥 " 后叫雞 ??

作者: qas123    時間: 2010-9-30 02:31

作者: 煩惱的    時間: 2010-9-30 12:01

作者: c.e.o    時間: 2010-9-30 16:05

作者: 孟波    時間: 2010-10-1 01:07

作者: qas123    時間: 2010-10-1 01:22

作者: Dupplo    時間: 2010-10-1 22:30

作者: JTZZ1    時間: 2010-10-1 23:51

作者: c.e.o    時間: 2010-10-2 16:31

作者: steeline    時間: 2010-10-2 20:38

引用:
原帖由 JTZZ1 於 2010-10-1 11:51 PM 發表
ching最好唔好試.....我10年在MACAU試過,當時在夜總會玩......到差不多走時(啲女女去換衫)我地就講開偉哥,我就話是不是真的很勁...(因為當時是新嘢)

個FD話佢有半粒....我地3個人,有一個不要....我地 ...
咁囡囡有無發覺啊:smile_o01: ,如果食3份1粒會唔會好D呢"??:smile_35:
作者: 孟波    時間: 2010-10-6 01:37

作者: bryan2008hk    時間: 2010-10-6 09:51

作者: cryuff2005    時間: 2010-10-7 02:06

Yes, I tried.
We made love over 2 hours.
The girl shouted that she enjoyed and was very high. Finally, she rejected my tunnel fare.
作者: bryan2008hk    時間: 2010-10-7 13:15

作者: 向西真功夫    時間: 2010-10-15 02:39

作者: forensic_kid    時間: 2010-10-19 15:13

作者: 港燦北上    時間: 2010-10-19 17:01

作者: 一條憤腸    時間: 2010-10-19 22:32

作者: c.e.o    時間: 2010-10-20 16:35

作者: bryan2008hk    時間: 2010-10-21 01:37

作者: zomyzomy    時間: 2010-10-21 02:18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)