188Channel

標題: 露天溫泉之旅 [打印本頁]

作者: cmhui    時間: 2010-8-16 19:49     標題: 露天溫泉之旅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jumboleung    時間: 2010-8-16 20:04

作者: 桃花賭主    時間: 2010-8-16 20:19

嘩,聽到都知污糟
你都話,預左你扑野,仲要是兩個鐘爆房式,你可以計到,每日至少五次出租,分分仲密過旺角馬檻

個露天池水有幾污糟,不敢想像,個別國內缺乏教育人士,分分鐘在溫泉水扑得興起,中出內射,在水入面抽出條野,出後任由精液在溫和水中流動,然後沖身走人(得兩粒鐘,好趕)。珠海呢d 性都,性病流行,大把人在澳門贏完錢就過珠海隨街叫隻雞上酒店做愛,有時飲大兩杯打左真軍,性病周圍傳。呢d 咁既地方,你去埋我果份吧

已經唔少case 話上大陸浸溫泉浸到生野,你小心d 好

作者: davidhot2009s    時間: 2010-8-16 20:30

作者: sk3603    時間: 2010-8-16 21:58

作者: cmhui    時間: 2010-8-16 22:32

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2010-8-16 08:19 PM 發表
嘩,聽到都知污糟
你都話,預左你扑野,仲要是兩個鐘爆房式,你可以計到,每日至少五次出租,分分仲密過旺角馬檻

個露天池水有幾污糟,不敢想像,個別國內缺乏教育人士,分分鐘在溫泉水扑得興起,中出內射,在水 ...
多謝c hing關心,個池係去到先放泉水出來所以唔係個個都浸同一池水,而呢D房其實無人會租的除左送之外,
反而偷拍我就無諗過
作者: 桃花賭主    時間: 2010-8-16 23:09

引用:
原帖由 cmhui 於 2010-8-16 10:32 PM 發表

多謝c hing關心,個池係去到先放泉水出來所以唔係個個都浸同一池水,而呢D房其實無人會租的除左送之外,
反而偷拍我就無諗過
我話個池污糟ar 不是d 水
你開水之前有冇用消毒藥水清潔過?
作者: Water_man    時間: 2010-8-16 23:58

引用:
原帖由 cmhui 於 2010-8-16 07:49 PM 發表
睇過咁多位C兄C姐既刺激經歷,我都POST下先.
話說6月初我同老婆去左珠海衘溫泉玩,去到登記完房上房之際,佢地話做緊個PROMOTION,大獎係獨立露天溫泉房2小時,我心諗呢次正啦,有得玩,於是就立即去"開房",房內有個 ...
thx for sharing~~~~~~~~~SUPPORT~~~~~~~~~~~
作者: gum717    時間: 2010-8-17 00:20

多d 情趣好呀............ :smile_47:
作者: cmhui    時間: 2010-8-17 10:22

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2010-8-16 11:09 PM 發表

我話個池污糟ar 不是d 水
你開水之前有冇用消毒藥水清潔過?
我無喺個池入面扑,只係在水中揸下波摷下西咁,全程都係响個亭度小.
作者: 伕子    時間: 2010-8-17 10:58

作者: jlhahaha    時間: 2010-8-17 12:23

作者: beast74mo    時間: 2010-8-17 13:17

睇嚟又好似好正喎...
作者: 海砵男    時間: 2010-8-17 14:46

作者: 海砵男    時間: 2010-8-17 14:59

作者: fwtang2000    時間: 2010-8-17 15:59

作者: weatherman    時間: 2010-8-17 16:03

作者: iov1127    時間: 2010-8-17 18:26

作者: ppk0216    時間: 2010-8-17 20:31

作者: kaikaili2007    時間: 2010-8-17 20:50

作者: cmhui    時間: 2010-8-17 21:28

引用:
原帖由 iov1127 於 2010-8-17 06:26 PM 發表
件間酒店令唔令??幾錢度?:smile_41:
間酒店有2 part,一新一舊,我住新嗰度係日式房,有tatami床,好新好正,我上綱book大概HKD$700,任浸,連早晚兩餐&珠海市接送.
作者: cmhui    時間: 2010-8-17 21:34

引用:
原帖由 kaikaili2007 於 2010-8-17 08:50 PM 發表
有人行來行去?水𣎴知有無過濾
係,因為付近係有間雜物房,點解我知因為我扑扑下發現唔夠TISSUE,出左去問員工,所以知.
有無過濾就天知啦.....:smile_14:
作者: honey69ricky    時間: 2010-8-19 01:53

Thanks for sharing.
作者: cmhui    時間: 2010-8-21 00:26

引用:
原帖由 cmhui 於 2010-8-16 07:49 PM 發表
睇過咁多位C兄C姐既刺激經歷,我都POST下先.
話說6月初我同老婆去左珠海衘溫泉玩,去到登記完房上房之際,佢地話做緊個PROMOTION,大獎係獨立露天溫泉房2小時,我心諗呢次正啦,有得玩,於是就立即去"開房",房內有個 ...
張相係個浴池實景,裡面嗰個當然係我老婆.

作者: hjmll    時間: 2010-8-23 13:46

作者: SexyStuff    時間: 2010-8-23 14:58

作者: Dupplo    時間: 2010-8-23 15:05

作者: cmhui    時間: 2010-8-23 15:21

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-8-23 03:05 PM 發表
uote]原帖由 海砵男 於 2010-8-17 02:46 PM 發表

預左係入面扑野 , 小心比人偷拍 .到時上晒大陸網就唔好啦  ! 而且你老婆話帶DOM點解你又唔聽佢講呢 ! :sm ...
真係?比條link我睇下係咪我先....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)