188Channel

標題: CP 打風 -- 有可能 [打印本頁]

作者: shaja    時間: 2010-8-9 08:50     標題: CP 打風 -- 有可能

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 香港雞蟲    時間: 2010-8-9 09:32

引用:
原帖由 shaja 於 2010-8-9 08:50 AM 發表
星期五去完五月瓜, 睇見Ching 人數比以前少, 而且所有MM都要八點換衫, 做番便衣.....

應該CP有風聲,所以要收歛......

總之 小心小心.....
可能系便衣日呢
作者: 捻糖人    時間: 2010-8-9 09:48

作者: 蘇法南    時間: 2010-8-9 10:26

作者: 唔小唔知碌7粗    時間: 2010-8-9 10:35

作者: frankieliau    時間: 2010-8-9 10:54

作者: 屎忽窿    時間: 2010-8-9 11:06

作者: 大頭佛alex    時間: 2010-8-9 11:09

作者: 醉路人    時間: 2010-8-9 11:15

作者: shaja    時間: 2010-8-9 15:34

引用:
原帖由 屎忽窿 於 2010-8-9 11:06 AM 發表
唔好9 up 啦,我星期五同六 ( 06-08-2010 / 07-08-2010) 都去過, 不知幾撚多女同嫖客
出個post係提下大家,信就信,,唔信就行開...以前你地D人夠話CA點會掃啊...你自己睇下啦..沙X個D老牌埸都關門大吉啦...
作者: fwtang2000    時間: 2010-8-9 18:57

作者: wh_jacky    時間: 2010-8-9 20:13

作者: ttywd    時間: 2010-8-9 23:27

作者: 孟波    時間: 2010-8-10 00:49

作者: hklionrock    時間: 2010-8-10 08:09

樓主只係話: "打風 -- 有可能" , 唔使咁大反應掛 :smile_30:
我近月去常平,無論搵 sn、k場、倉女, 各場所都收斂左好多 ,好似日日都係公益金便服日咁 ,
sn 有D要轉去酒店房做或者只做熟客 ,你試下打去君仔總機問下有冇野玩 ,佢會話你知裝修緊 , 中元街少左 agent 拉客派卡片 .....
CP 氣氛明顯有異 ,唔係打風 , 唔通係d場夾埋攪氣氛  :smile_30:   

以前呢d咁客觀嘅溫馨提示會有好多人 say thx , 至少冇咩人嘘先啦 , 而家........  :smile_27:
最後 : 多謝樓主客觀嘅溫馨提示 ,支持樓主報導事實

作者: 中山新人狼    時間: 2010-8-10 09:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)