188Channel

標題: 黑暗娛樂圈1更新10(p4) [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2010-7-9 15:57     標題: 黑暗娛樂圈1更新10(p4)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: dan_cwt    時間: 2010-7-10 01:48

作者: -Babe'    時間: 2010-7-10 01:52

作者: @搜性者@    時間: 2010-7-10 03:04

作者: 暗戀人o既人    時間: 2010-7-10 04:07

作者: ltlnl    時間: 2010-7-10 10:58

goodseegoodsee
作者: spamna    時間: 2010-7-10 12:13

引用:
原帖由 dan_cwt 於 10-7-2010 01:48 發表
good~~~~~~~~~
創作進行中,希望快快見大家啦,多謝晒.:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-10 12:15

引用:
原帖由 -Babe' 於 10-7-2010 01:52 發表
題材唔錯..加油!

我會努力加油啦,創作進行中,多謝晒.:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-10 12:20

引用:
原帖由 @搜性者@ 於 10-7-2010 03:04 發表
好耐無睇過同娛樂圈有關既故事~~~thx~:smile_o12:
係近排有d新聞有關modle事件,同有人捲入迷姦modle事,心血來潮先寫咋,..:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-10 12:22

引用:
原帖由 暗戀人o既人 於 10-7-2010 04:07 發表
good...快D寫埋落去

我都想寫快d,不過我打得好慢同埋唔記得有d字點寫,sorry,我會快d post第2上來:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-10 12:24

引用:
原帖由 ltlnl 於 10-7-2010 10:58 發表
goodseegoodsee
我會更加努力創作,下次要攞到A啦,唔好得過C(see):smile_o06:
作者: cherry132838    時間: 2010-7-10 12:32

作者: 68781772    時間: 2010-7-10 22:19     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: ip289    時間: 2010-7-10 23:41

作者: 信信    時間: 2010-7-11 00:10

good story ! thanks for sharing !
作者: hoho10010    時間: 2010-7-11 00:16

作者: spamna    時間: 2010-7-16 12:04

白泳至從畀3位神秘男人輪米後,她同電視台請了三日病假在家,她明查暗訪,得知嗰晚送她回家係紫雯仆街女,她沒有理由容易醉倒的,除非有人下藥,,一定仆街紫雯下藥棟我,心裡越想越激氣,但嗰晚畀人輪大米影片,在他們手中,心裡十二分膽心,但又唔何以講畀其他人聽..她定要自保,..但唔何以報黃,當她苦惱時,白泳手機響起,手機冇示誰打來,白泳心內泛起不祥預兆...她硬着頭皮接聽....電話裡傳出嗰搞她男子聲...
男子奸笑著:白小姐,身體好嗎?嗰晚操得妳舒唔舒服呀....哈...
白泳一驚之下收線..點算呢..?點做好呢...?
十五秒電話再次響起,他....他又再打來,白泳沒有選擇接聽.....
白泳心慌慌:他哋..想點呀...
電話男子:冇嘢..想同你出來聚舊啫,..
白泳鼓起勇氣:你哋好畀返影片畀我,你哋想....要錢嗎?你哋開個價來....
電話男子:白小姐爽快呀,你想要影片嗎,得...無問題,妳今晚一個人來乜乜酒店,到時用妳名去book房,唔好帶埋其他人來,唔好報黃氣呀,記住唔好出蠱惑呀,唔係妳影片周圍有得買呀,最緊要穿著得靚靚呀..到時咪畀返套片妳囉..等電話啦靚女...dododo..收線...
白泳急忙叫著:喂....影片幾時畀返我呀..喂....對方男子收了線,白泳心裡盤旋怎樣對策好,當沒有選擇下,見步行步,希他們會有信用的,白泳沒有選擇餘地照他們說話去做法,除量化淡妝和穿著普通便服
戴上太陽眼鏡去指定乜乜酒店;book房間再等他們下一步通知;白泳心裡盤旋對策,白泳手機再次响起,白泳接聽對方電話 ,
電話內男聲傳話:
白小姐,
妳訂好房間未?

白泳好忿怒 :你們想點呀?
你們點樣先還返套片畀我呀...?

對方男子好平靜 :白小姐,
唔需要咁心急嗎?
片我會一定返畀妳 ,妳要講房間號數先;
唔喺點還返畀呢?

白泳說了房間號數後 ,十分鐘度,
門鐘响起,
嚇得白泳一跳;
慢慢行到門口望防盜眼望出,
門外企了四十幾歲短髮鬍鬚
猥瑣男人 ,...
白泳小心亦亦開半邊門問對方 :你找誰 ? 猥瑣男子:白小姐
妳想唔想攞返餅帶呀。 白泳立即開門畀男人入來:餅餅帶呢? 猥褻男人奸笑:白小姐,妳好,人飲叫我鬍鬚林,我哋大佬話;妳開罪我哋大小姐,所以呈罰妳?...

白泳不明:你哋大小姐是誰呀? 鬍鬚林摸住自己下巴:靚女你自己諗吓;我唔會講知。 白泳:是不是紫雯? 鬍鬚林:聰明女聰明女呀;我哋大佬係社團話事人,一陣間有個客來;咁妳要識做幫我招呼客? 白泳會意到:你想我接…?唔得唔得我最多畀晒我所有錢你你畀返餅帶我我畀錢你,你放我走,唔報警 鬍鬚林大笑:靚女,唔得如果大佬知道;我賣籮柚都唔掂妳賣籮柚好過我賣呀…妳...好似有個姪女叫葉詠恩;21歲女,做緊model…都係靚女身材又好,..白泳慌失失:你哋唔何以搞我屋企人嗚嗚求你哋放過我嗚嗚我最多擺圍酒賠罪好嗎? 鬍鬚林抓住頭::都傾唔入耳;妳得兩樣妳簡,一係就乖乖地接客一係就搞妳姪女,我都是接order做嘢
怪就怪妳自己啦
妳選
白泳完全冇選擇地:嗚求你哋不要搞我姪女,佢乜都唔知嗚嗚…最多接客嗚嗚 鬍鬚林笑笑口:咁先係顧全大局嗎?............. 鬍鬚林打了個電話:何以叫個客上來,..... 鬍鬚林就叫白泳除衫,..... 白泳好差異:除衫點解要除衫呀?.... 鬍鬚林:妳聽不懂廣東話一係自己除;一係我幫妳除,如果一陣間妳偷走了;我點同個客交代。........ 白泳沒想到一巴掌會她萬劫不復地步,白泳擰轉身慢慢將身上衫除去…鬍鬚林眼金金望住白泳白雪雪上身,黑色乳罩包住豐滿胸部.... 鬍鬚林意猶未盡:褲都要除埋快點哈哈 白泳不自願轉身背住鬍鬚林除褲…鬍鬚林目不轉丁望實白泳全身發斗身軀,鬍鬚林身上掏出膠將白泳衫褲用袋好;鬍鬚林不為意用手拍拍白泳臀部, 鬍鬚林笑淫淫地:幾彈手口喎... 身材保養得幾她幾好,睇唔出妳成個28歲,都唔似35歲中女,嗰睌我哋兄弟操妳舒不舒適呀;話妳表現好淫盪 ,幹了五六次先夠喉,嘿嘿嚇得白泳縮在一旁 ....
雙手遮掩三點重要位置:你唔好亂來呀 鬍鬚林:妳啖定;我唔會亂來
用面巾扶臉上眼淚先
哭到不靚女
門鐘再次响起,老闆來…鬍鬚林行去開門,白泳跳上床用床單遮掩自己身體,男人帶了另一個男人白泳見了面想暈了一暈白泳不感想像第一個要接客會係印度籍大肥佬,二佰幾磅印度男肥佬, .....鬍鬚林:womanis ok make?....
印度肥佬好滿意kok I like... 鬍鬚林:she do make love very nice?.....鬍鬚林行去白泳旁好細聲,
如果老闆有投訴的話
妳知會有咩後果啦,
白泳只可暗然接受掂頭,.... 鬍鬚林:
聰明女;
唔好玩嘢?...

白泳肉在砧板 ,有得反抗嗎?,
鬍鬚林放低一個安全套,... 鬍鬚林:condom,it is free, nejoy to night; see you?... 鬍鬚林還取了房間鎖匙離去 ,防止她偷走..印度肥佬快快地除去自己衫褲,
白泳眼看到醜陋及好黑,大肶兩側生滿晒X毛,肥厚陽具,白泳心裡打了冷震... 印度人行都白泳面前:幫我整硬它... 白泳心裡十分不完意,慢慢用手摸印度人雞雞,白泳全身立即起了雞皮,白泳鼻子聞到它好臭,白泳手縮開,求印度肥佬會放她一馬,.... 印度人不滿意:come on beby,I have 1hour only.. 白泳希望冇晒,白滑的手再次摸印度人雞雞,手指在雞雞皮上摸擦,真不得不想要雙手,白泳淚珠慢慢眼眶涔下,..印度人見白泳用手不夠快感,叫白泳用口幫印度人吹蕭,白泳聽了,全身好像趺了十八層地獄似,要用嘴幫印度肥佬吹蕭,嗚....嗚....嘴巴..嘴巴..白泳都未試過用口幫人含,結婚四年都冇同老公口交過,何況要同印度肥佬吹蕭...白泳十五分不願慢慢張開,用脷尖舔龜靄上少少白色液體,白泳想作嘔,印度肥佬不耐煩,自己用腰一頂入白泳口裡,..
作者: spamna    時間: 2010-7-16 12:06

白泳心裡不願意地用口含住印度肥佬雞雞,味道好臭好難頂,印度肥佬慢慢用腰篤白泳口,雞雞在白泳口入面亂鑽亂擠,雞雞在口裡慢慢變大變長,差不多有8-9吋長,白泳腦裡畀它轟入下面一定稀巴爛,白泳含住眼淚地想(紫雯仆街女,依個仇我一定十陪百陪奉還的...)印度肥佬推低白泳,印度肥佬一嘢壓住白泳嬌小身軀,壓得透不過氣,脫去白泳乳罩,白泳好像死屍,任由印度肥佬捏,搓,摑,豐滿乳房,印度肥佬再將內褲除埋,茂盛三角地帶呈現眼前,印度肥佬好似發現金礦,用脷幫返白泳舔茂盛三角地帶,印度肥佬舔舐陰道四周,白泳原本死屍一樣,但畀印度肥佬濕淋淋條脷舔得好少少快感,腦裡明明十二分不願意,生理慢慢有快慰,雙手慢慢揑床單,屁股稍稍擺動...
白泳問自己:掂會咁?點解我會..有需要,我..我唔係..淫婦..但我控制唔到...有種尿急感覺...感覺好正,唔好再舐舔,我...唔得啦...
印度肥佬見陰道淫水流下...
好開心地問白泳:妳是不好舒適呢,我服侍得好好呢,妳流下淫水好好味.,
白泳不好意思擰轉面,唔想畀印度肥佬見到她臉紅樣子,印度肥佬見機成熟,戴上袋袋,分開,肥大龜頭對住白泳肉縫,逐吋逐吋鑽入去,白泳雙眉緊扣,樣子好痛苦,乘受8吋長肥大雞巴,大雞巴只係入了一半,白泳雙眼反白,印度肥佬要等她適應它後,一個衝刺,白泳突然高叫四度,肥大雞巴在濕潤陰道加快滑行,白泳下面實在大痛,好似十個雷轟入陰道,雙手想推開印度肥佬,但嬌小氣力掂推得起二佰幾磅大肥佬,痛我白泳慘叫喲呀..好痛,no way..pick out.please.唔我..好痛嗚..我下面會壞呀哎.死啦.....呵呵....印度肥佬見白泳痛苦樣子,不會憐香惜玉,再加十陪力度爆入,咤..咤白泳再次幾陪痛苦加上哦喲..呀呀呀呀哎哎哎哎..白泳痛我叫了失聲,只係張開口大量大量喘氣,過了十二三分鐘,痛楚慢慢改為快慰聲音都過幾柔弱呻吟聲,呵呵...哦喲......白泳都不知道自己潛意識需要或自己太淫婦....白泳嬌手主動摟住印度肥佬,雙腿夾實他屁股,唔畀它離開她我得濕潤陰道,白泳再唔介意印度肥佬身上強烈體味,白泳好像夢囈地叫用力進入...我.好需要它...進入一些..到...子宮..呀....印度肥佬再將白泳反起像狗仔,印度肥佬捉實白泳彈性雙股,後抽插陰道,白泳畀印度肥佬操得雙手沒布氣力撐住上半身,上半身彎曲叭起床上,任由印度肥佬爆轟陰道,操得水花四濺,汗水加上淫水滋滋聲,.印度肥佬忘我境界插插抽抽,可憐白泳轟得體無完膚,雙胸還搓得不似波形,印度肥佬瘋狂式強姦操了大半個鐘後,在背後大喝一聲,再打了個冷震,千億精子射出,雖然戴了套,白泳都感受到射出來精子幾猛,印度肥佬所有氣力壓住白泳,雞巴插住白泳陰道享受餘溫,白泳都冇多餘氣力推開肥佬,二人一同喘氣,......,
印度肥佬浴室沖身後,時間剛剛好,鬍鬚林按門鐘,印度肥佬好滿足畀錢鬍鬚林之後走,印度肥佬say,very good...鬍鬚林關上房門,看到白泳用床彈冚住自己,頭髲凌亂眼角淚光...嗚...
(何以還返餅帶我..嗚嗚...)鬍鬚林一件肥肉在眼前,點會放手呢?鬍鬚林除了自然衫褲,.....
白泳慌忙地叫...你...想..做咩呀?
鬍鬚林色狼樣似:還掂book了一晚房;更係畀我執一濟先啦,唔好嘥...
白泳忿怒:你...話過接了客會畀返餅帶我,你冇口齒...
鬍鬚林露出獸性:我唔係唔畀,我D兄弟有分嘆...我都唔執輸,更起整反一Q二Q啦....
白泳死不就範:你話過我接完客畀返我呀....
鬍鬚林行都白泳,用手揑住白泳臉頰:妳唔畀卜嗎..得?我叫D兄弟再輪妳大米,一係搞妳姪女,妳諗呀.....
白泳無半成希望,只好默然地接受另一次凌辱......
鬍鬚林好得戚地:係囉...唔好敬酒唔飲罰酒嗎?妳去較上身涼,一陣幫我沖身,順便沖一沖妳身上咖喱味,哈哈....
白泳摟住床單慢慢行去浴室...鬍鬚林一手扯開白泳床單...
鬍鬚林:妳光脫脫行入去啦;駛乜遮住自己咁身材呀,....
白泳立即飛快竄入浴室,鬍鬚林好芝陰行去浴室,拉住白泳一齊鴛鴦浴,鬍鬚林幫白泳沖洗,用花灑射白泳雙乳和下體..白泳繼續用雙手遮住胸部和下面
鬍鬚林:要徹徹低低洗乾淨D,到妳幫我沖...嘿..嘿..
白泳接了花灑頭幫鬍鬚林洗背脊,背脊紋上好大青龍紋身,白泳係咁衣沖下,鬍鬚林再身..坐在浴缸邊..
鬍鬚林:幫我洗雀雀,.
白泳慢慢蹲下去,將浴露塗上雞巴,用手幫鬍鬚林洗雀雀,...
鬍鬚林開玩笑:剛才阿差卜得妳冧唔冧呀,.佢勁定我勁,佢有冇十寸上呀?..
白泳沒有好氣地:佢勁過多多聲呀..長過你...呀..
鬍鬚林雞巴畀白泳刺激後,慢慢在白泳手上脹大,在泡泡露出龜頭,鬍鬚林彎腰揸白泳對波,白泳縮開唔畀鬍鬚林掂..
鬍鬚林:靚女..唔好咁孤寒,揸兩嘢都唔得,咁就幫我用口吹爆佢,...
白泳聽了想死,再要含蕉,嗚嗚...
白泳哀求:唔用口用手好嗎?
鬍鬚林:no way,用口先過癮D..
白泳用水清洗雞巴後,真不願意地開口含蕉,
鬍鬚林享受着白泳吹奏:嘴要用含..噢..龜頭打轉先,條脷用力舔落袋度..嘩...正呀..啜下啷啷...吁...正呀.一流享受..明星吹蕭係唔同,令一種風味..個頭要前後郁...男人先有feel嗎?嗰嘴真你爆漿嘴呀...我..就..射得呀.....
鬍鬚林按實白泳頭起勢咁推,鬍鬚林大喝一聲,大注大注精液射入白泳口內,..
鬍鬚林:吞下去..唔好吐返出來...
白泳嗗一聲,吞晒精液下肚,肚內有火燒感覺,好想嘔...咳咳...
鬍鬚林抺完身後:一陣出來幫我揼骨..哈哈...
白泳用毛巾摟住赤裸裸身體,鬍鬚林大模師樣躺上床等白泳幫他按摩..
白泳再次逅問:你幾時會畀返餅帶我呀....
鬍鬚林好不耐煩地:得啦,終止幫我揼骨先啦.....
白泳坐起鬍鬚林隔離按摩,白泳結婚後,除了幫前老公揼骨外;大部分都係白泳去spa水療按摩就通淋巴做facial,未試過幫男其他男人按摩,終係恐嚇她男人..
白泳明白到來到依步,要復從他們外,就沒有其他路可行,白泳雙手慢慢軟弱無力按鬍鬚林雙肩....
鬍鬚林:白小姐,用少少力呀,唔該,妳坐上來我背脊上按呀...
白泳要坐上背脊按摩,她全身赤裸,只得一條十毛巾摟住身...白泳硬着頭皮坐上去;白泳都不敢下身接觸他背脊,只係蹲起來按...鬍鬚林用背脊頂一頂白泳下盤...
鬍鬚林:我要妳坐下來..唔駛怕羞喎...
白泳不自願下身貼住背脊來按摩...鬍鬚林唔想白泳好像死人咁,跟她聊聊..
鬍鬚林:白小姐,十年前我好鍾意睇妳做戲,真係好鍾意妳,妳信唔信呀...
白泳:...........
鬍鬚林:當時如果跟妳搞一鑊幾好呢....
白泳真想一手揑死佢...

作者: spamna    時間: 2010-7-16 12:07

鬍鬚林突然反轉身體:唔..幫我按前面呀...
白泳心裡跳起來:吓...按前面..
鬍鬚林一路全身赤裸,白泳要坐下來按前面..起不是重要部位,對重要部位..唔得唔我得..我要走.鬍鬚林雙手按實白泳雙大肶唔畀她起身...
鬍鬚林:妳係咪想搵我D兄弟來服侍...
鬍鬚林再用力按白泳坐下來,白泳身體一失,雙手按在鬍鬚林胸前,重要部位點到他雞巴,白泳稍微打震.....鬍鬚林扯開白泳毛巾,足實白泳雙手按自己胸膛,下體雞巴頂住白泳陰道,陰莖磨陰唇,啱啱陰唇肉夾到陰莖,白泳心跳我好快,噗噗..鬍鬚林要白泳用羌對乳房按他胸口,白泳就範地用乳尖按鬍鬚林胸前兩粒乳頭,磨右又左邊,白泳乳頭刺激下,自動撓起硬了頭,白泳立即坐下少少,按他肚腩,白泳視線望到雞巴慢慢撓起...
鬍鬚林得意地:靚女妳睇吓;妳手藝幾好,我小弟弟都甦醒..
白泳其實見到它扯起,但白泳沒有理會它..好hea咁按肚腩...
鬍鬚林雙手托住自己後腦,懶洋洋:幫我做雀雀按摩...
白泳雙手握住甦醒雞巴慢慢上上下下套弄,..
鬍鬚林命令式:剛才教妳掂吹啦..快幫我吹返兩奏先...
白泳真係想死....白泳彎曲腰用口含鬍鬚林雞巴,有了剛才浴室教導,白泳吹得少少熟練,..發夢估不到紅極一時電視姐仔;會幫他口交,鬍鬚林用手撥開白泳長髲,看看白泳吹蕭淫樣...吸,啜,舐,舔,含自己雞巴...鬍鬚林享受得:吹得好有快感呀...嗰嘴好有吸力呀,嗚嗚...正呀...爆漿嘴真係爆漿嘴...白泳一邊吹蕭一邊聽麻甩佬講埋d淫賤說話,一時話白泳含得好有天份,一時話0靚妹唔及妳..白泳聽了鬍鬚林d淫賤說話,白泳臉上泛起紅霞...下體好像有一種暖流沖擊重要地方...為何一兩次都會有慾念...陰道慢慢濕起來,白泳又回上剛才畀印度肥佬污辱後,下體痕痕癢癢...,
白泳(諗....我...我真係淫婦...?)
鬍鬚林差不多畀白泳吹得直一直,,立即取個袋袋出來叫白泳套上雞巴..白泳接過袋袋套上六寸長硬梆梆雞巴,.....
鬍鬚林:靚女,自己坐上來,整個觀音坐蓮先,..妳要握住我雀雀入...
白泳只好聽他吩咐,握住雞巴擺入自己陰唇位,再慢慢壓下去,白泳雙眉緊蹙,一寸一寸滑入去,入了大半,白泳再慢慢罷動條腰,白泳不敢哼出聲,喉嚨底吟...唔唔...喲喲...鬍鬚林開行turbo向上頂入白泳深處,白泳下體一動電流沖上大腦,大腦訊息渴望要慰藉..白泳開始快慰又來..哎哎...喲喲呵....我唔..好似好...舒服呀...佢插得好入....呀呀.....鬍鬚林躺在床上,雞巴向上插,雙手用力揑白泳乳房,雙眼睇實白泳畀插姣樣,白泳擋不住一次一次猛烈攻勢,自己摟住鬍鬚林細細聲..用力..好,,舒服...我..到啦...入些入些..喲喲....哎哎......
鬍鬚林:妳要自己用下屁股先得..
白泳都唔知點解會咁聽話,自動自覺罷動下身,卜滋卜滋....白泳摟鬍鬚林得好實享受着性愛歡欣,呵呵....呵呵...鬍鬚林插了佰下後再次換姿勢,男上女下插,白泳不知痛苦還時快樂享受着,頭兩邊擺動,雙腳掰開得好開好開..迎合鬍鬚林猛烈攻擊,呵呵....喲喲....插了佰下後再轉狗仔式,老漢推車...白泳操得滿頭大汗再次沒氣力叭了床上任由他插着陰道,發出撞擊聲,啪啪...鬍鬚林手指慢慢捽肛門,....
白泳冇氣地:唔好搞後面....
鬍鬚林懶理會白泳,手指順插肛門,白泳兩洞畀插,再次帶來兩陪刺激,喲喲...一隻手指二隻手指..鬍鬚林見差不多肛門肌肉鬆弛,抽出雞巴,掰開屁股兩邊肉,慢慢用力鑽入肛門,白泳口牙切齒地呀了一聲,淚水流下,鬍鬚林又慢到快插肛門,白泳痛苦逐漸變快感,白泳慢慢享受肛交知味...呵呵...鬍鬚林紮緊馬步後,瘋癲式插..插..一時插前面一時插後面....
鬍鬚林自言自語:鋼砲36d藥好勁呀,操了咁來還未想射嘢呀....
可憐白泳畀佢瘋癲式操,陰道有水操到冇水,再又冇水操返有水下身兩洞幹我體無完膚嗚嗚....白泳就來虛脫已死...鬍鬚林反起白泳,抽出雞巴,在白泳顏射面,口胸完事....
鬍鬚林心滿意足地:妳今晚表現唔錯....餅帶遲d畀返妳哈哈...
白泳四肢無力.......
白泳心裡想着報仇..依個仇要令徐紫雯十陪廿陪..奉還的....待續

作者: -Babe'    時間: 2010-7-16 16:52

作者: KK2628KK    時間: 2010-7-17 02:00

作者: kingchow    時間: 2010-7-17 06:39

作者: willyhoo01    時間: 2010-7-17 12:13

作者: hic2006    時間: 2010-7-18 02:18

作者: spamna    時間: 2010-7-19 09:35

引用:
原帖由 -Babe' 於 16-7-2010 16:52 發表
加油~~~~:-)

我會加油,不過近排有事忙,短期都唔會post part2,鎖你
作者: spamna    時間: 2010-7-19 09:39

引用:
原帖由 KK2628KK 於 17-7-2010 02:00 發表
c hing goooooooooooood:smile_30: :smile_30: support:smile_30: :smile_30: wait for next post:smile_38: :smile_38:
我打好辛苦呀....:smile_o03:
作者: spamna    時間: 2010-7-19 09:41

引用:
原帖由 kingchow 於 17-7-2010 06:39 發表
THANK YOU FOR SHARING !!
你有支持,就算死都會老作下去:smile_o14:
作者: spamna    時間: 2010-7-19 09:43

引用:
原帖由 willyhoo01 於 17-7-2010 12:13 發表
好正 !!! :smile_38: :smile_38:
等你下一章 !  :smile_38: :smile_38:
一個正係唔夠嘅,我會寫得十個正呀:smile_o12:
作者: spamna    時間: 2010-7-19 09:46

引用:
原帖由 hic2006 於 18-7-2010 02:18 發表
我最鍾意看中女比靚妹玩.
我覺我臨中女先畀人輪大米,終要爆埋後門,後節不保,我都替白泳後門傷心:smile_o03:
作者: muzzi    時間: 2010-7-19 13:16

引用:
原帖由 spamna 於 2010-7-16 12:07 PM 發表
鬍鬚林突然反轉身體:唔..幫我按前面呀...
白泳心裡跳起來:吓...按前面..
鬍鬚林一路全身赤裸,白泳要坐下來按前面..起不是重要部位,對重要部位..唔得唔我得..我要走.鬍鬚林雙手 ...
very exciting and good writing, fully support
作者: fm701    時間: 2010-7-22 00:55

really lewd
作者: hokose    時間: 2010-7-22 11:23

good story indeed. support suport
作者: HKDG99    時間: 2010-7-22 19:50

作者: ccsi    時間: 2010-7-25 09:34

作者: spamna    時間: 2010-7-27 17:16

引用:
原帖由 muzzi 於 19-7-2010 13:16 發表
very exciting and good writing, fully support
Thank you report,I will...
作者: spamna    時間: 2010-7-27 17:20

引用:
原帖由 fm701 於 22-7-2010 00:55 發表
really lewd
Thank you report,I will hard working artistic story...:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-27 17:23

引用:
原帖由 hokose 於 22-7-2010 11:23 發表
good story indeed. support suport
Thank you support I will artistic best story..see you
作者: spamna    時間: 2010-7-27 17:24

引用:
原帖由 ccsi 於 25-7-2010 09:34 發表
thanks for sharing
Thank Thank..I will artistic best story...:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-27 17:42

白泳人生第一次接客就畀印度肥佬和畀鬍鬚林吃了個免費餐後,輪姦餅帶仍然在他們手中,除咗啞忍外,都冇乜辦法,還要對徐紫雯奉承的,雯姐前雯姐後,紫雯總唔有風駛盡去,在片場有時喝白泳咁白泳乜,白泳有痛腳在她手中...除了徐紫雯係電視台人氣升得最快姐仔之外,在加上營運總監許自深契女,片場員工沒有人出聲,除非唔想電視台搵食啦?但同白泳好同組姊妹陳明麗睇不過眼,幫白泳出氣攞回公道,白泳勸阻陳明麗算吧?.陳明麗(26)四年前參加電視台選美得到亞軍,簽了電視台做藝人,都等待機會上位,但沒有一套電視代表作...陳明麗行去許自深辦公室秘書前面,...
陳明麗:我想見許生..
秘書:好...等等...秘書按intercome..許生..陳明麗想見你?....
許自深聲音機傳出:好叫她入來呀...
陳明麗叩門推開門行入去,許自深坐在大班椅..
陳明麗:許生..白泳畀徐紫雯欺凌得好緊要...
許自深呆一呆:唔..唔會嘅...可能誤會呢..
陳明麗雙手交叉叠起托住個胸:明眼人都知啦....
許自深偷望陳明麗33B胸脯(嘩....【對波】咁大..)
許自深一秒變回正經樣:Carol(陳明麗英文名),..咁啦..我會調查..了解了解...係啦,妳起電視台做了四年幾,我想搵妳拍一套卡士強勁..服裝豪華..妳做女主角?妳機會來呀..
陳明麗聽後:搵我..拍劇..做女主角..係咩劇集..
許自深笑笑口:我想拍一套沙灘聖女..講沙灘請救員..故事沙灘上發展..
陳明麗似明似唔明:拍沙灘拯救員...我...我唔識泳水喎....
許自深:妳唔識唔緊要..妳識做戲咪得喎...咁妳拍唔拍呀...
陳明麗就係等依個機會:我拍..我拍...
許自深由椅行去陳明麗度:Carol(陳明麗)..妳知啦;妳得到一樣嘢.就要付出一樣嘢..
陳明麗又唔明:許生..要咩咪付出呀?...
許自沐由坐位行去陳明麗身邊,許自深從高度望陳明麗領口位,望到少少波罅.輕輕搭住陳明麗肩頭:好多嘢唔須要畫出腸..
陳明麗會意到他說話;要我..出賣肉體交換嗎?
許自深:聰明聰明..如果妳很付出,我包妳紅到發紫,睇妳把唔把握今次機會啦...我何以畀第二人個拍都得..好多大明星都層經用肉體交換劇集,依行係好現實,妳一紅就冇人記較妳依前做過咩嘢...信我啦Carol..都時包妳明利雙收..o親後生搵多D錢嗎..?
陳明麗猶疑不決腦海盤旋.....拍劇就要出賣肉體..唔出賣就唔知幾時會紅..最後;
陳明麗都向現實低頭...我接拍...
許自深好開心地輕輕拍手掌:係囉...咁先係世界女嗎?應表示妳誠意,過來我到用口服務先..
陳明麗嚇一跳:吓,要...我用口..幫你吹...依度係辦公室....
許自深好淡定:哦...妳又唔駛驚..出面係聽唔聲...come on,攞出誠意出來啦...
陳明麗好慢好慢行過許自深隔離,慢慢蹲下去許自深兩腿中間...
許自深用手指指下面:妳要用口幫我拉開褲鏈,唔何以用手..嘻嘻...
陳明麗蹙眉地用口咬住褲鏈頭,陳明麗臉上感覺到中間有種氣味向上升,陳明麗額頭到開始露出汗珠,頭一兩次拉唔開褲鏈,下巴還頂到中間軟冧冧雞巴,幾經辛苦拉開,雞巴從中間脹大起來,陳明麗好望見想嘔..太嘔心啦...
許自深見她沒有進一步,自行掏出半軟雞巴仔擺在陳明麗眼前,雖然陳明麗都唔係第一次見男人性器官,不過今次它見前4寸,縐晒皮,露出少少龜頭..
許自深等得不耐煩摧速:Carol姐,妳耍上位就要有誠意D,誠意呀,快啦...含啦..
陳明麗畀許自深一喝,立即開口含入雞巴口腔裡,舌頭味覺傳上大腦...好腥呀.好壓尿味...陳明麗硬着頭皮加快擺動頭部,希望許總快快射精完事吧....
許自深好享受地按實陳明麗頭推...大力吸..用脷舔..起龜頭要打轉...是啦...呼呼...用少少力輕輕咬...
許自深好關心:唔好咁大咬呀,如果有牙齒痕,其她女仔會唔鍾意呀,哈哈...
陳明麗只想努力吸啜..雪雪..啜啜...大約十分鐘,陳明麗口腔感覺到雞巴激烈震動,許自深一聲長叫..咤咤..射了又濃又熱精華入陳明麗口裡..陳明麗嗗落一下,吞了下肚,有一少滴下胸口,許自深用手黏著陳明麗胸口精液抺落她嘴唇上,...
許自深笑口地:係咪好正呢,我依D極品,好補呀..,最好女士試了都上癮吞呀?哈哈..,來..用妳條脷幫幫舔得乾乾淨淨吧...
陳明麗慢慢條脷震下震下舔雞巴乾乾淨淨,許自深享受完吹奏後;取出紙和筆,寫了時間和地點遞給陳明麗:今次我都覺得好有誠意今晚我哋再來爆過,唔好失約呀,今次係我兩人秘密,我唔好講出....
陳明麗接了後同許總講:你講過要算數呀...
許自深輕輕拍打陳明麗屁股一下:得啦..我牙齒當金洗....
陳明麗整好儀容後行返出去房間.....
到了約好時間和酒店,陳明麗一人行上房間按鐘,開門係許總,上身赤裸,下身摟住大毛巾,一手拉住陳明麗入房到床邊.
許自深輕輕拍自心口:Carol幾驚妳唔來呀,妳...跳下脫衣舞畀我睇下先..
陳明麗呆若木雞:跳....脫衣..舞...
許自深渴望地:妳選美嗰時,妳表演跳舞好美,我第一見都覺妳好索,身材又好,真係好想睇妳一次跳脫衣舞呢?
陳明麗好怯:我唔係好識跳依種舞?
許自深:妳唔駛驚?嗱..我畀杯酒妳飲,當係壯胆啦?..
陳明麗接了杯酒,一飲已盡,...許自深在等陳明麗跳脫衣舞..陳明麗明白到沒有彎轉,因了要成名就要去到盡,她在許自深面前慢慢扭動24寸腰;許自深開扭床頭播放輕柔音樂陪着陳明麗開始脫衣舞,...
許自深好high地喝采:自摸...自摸..
陳明麗雙手在身上游走,由胸前游落大腿內側,在重要部位來回輕掃,許自深高興地跳埋一份,在她身上用雙手掃陳明麗patpat,..
許自深用下體磨陳明麗屁股:嘩...嘩,快快除衫跳啦,
陳明麗面向許自深慢慢解開背後拉鏈,粉藍色碎花圖案吊帶直身裙除除滑落腳踝到,嬌美揉軟身軀,一套粉紅內衣襯托豐滿身村 32C 24 34 面前扭動着..
許自深呼呼喝采:妳....要一路扭pat,一路就摸自己波....
陳明麗跟足他吩咐,雙手自磨胸脯,patpat磨着許自深下體,陳明麗patpat隔住大毛巾,感覺到許自深下面硬得硬梆梆,陳明麗生理慢慢起了變化,下體感覺有淫水慢慢滲下,內褲濕了一小片,胸前兩粒乳頭更了,身體開始發熱,可能酒精影響到;二人跳了十零分鐘後,許自深下體雞巴撐得大毛巾脹大,許自深到唔等得啦,一手推倒陳明麗床上,他雙手瘋狂在陳明麗雙峰狂搓揉,...
陳明麗痛得輕輕叫了一聲:喲喲..許生,好痛呀,細力一點呀...

作者: spamna    時間: 2010-7-27 17:53

許自深雙手揑陳明麗雙波,令到陳明麗嗌痛;許自深憐憫地收輕力,許自深伸脷出來叫陳明麗打個茄輪,陳明麗伸出香甜舌尖同許自深打個茄輪,許自深一隻手輕功搓揉雙乳,另一隻手解開陳明麗背後胸圍解脫了下來,陳明麗胸口兩團肉浪吓浪吓,許自深看着眼前粉紅色乳頭,好像中了頭獎似的,搞得陳明麗不知點應佢...
許自深:嘩...正呀..粉紅色..好耐都未掂過啦?
濕漉漉舌頭慢慢游落胸口吸啜乳頭,雙手揑得雙乳了成粉團似的,手指撩陳明麗乳頭,原本硬上加硬,陳明麗呼吸開始加速,喲喲...許自深將乳房擠人乳溝,再將自己鼻子擠入乳溝中間來嗅,..
許自深好high地:好香呀..一來之前一定沖了涼來呀,哈哈,等我(乃)多幾下先,唔..香噴噴呀,啜下粒啲先..啜啜....
陳明麗畀許自深啜奶一樣啜得要命..敏感地放畀許自深啜得發熱,下體愛液不斷涔涔而下,
陳明麗無意識地:喲喲...哎哎...唔好啜..好癢...
許自深好自豪曰:妳咁快就高潮呀,啜幾下就嗌救命..哈哈..嘩..妳妹妹下面濕晒啦,估不到妳咁淫蕩呀,掂下就出水..
陳明麗怕羞地用手遮了臉:許生唔..好講..好肉酸呢...
許自深:等我試下下面咩味道先得...
陳明麗好怕羞地叫:唔好啦,好羞死怪呀...唔好啦......
說己遲那時快..許自深手起內褲落,深色粉紅神秘地帶露了出來,許自深眼金金看着那愛液氾濫淫穴,陳明麗羞死地擰轉面,
許自深:不是呀,好美小穴,等我用口服侍妳先,...
陳明麗:許生..唔好烏髒呀..
許自深掰開少少陰唇,嗰頭伸入陳明麗兩腿中間,條脷添下陰唇四周陰唇璧,陳明麗有種電流沖上大腦...呀呀...好...難為情....他手指插入我裡面..啊啊...不行...討厭呀...點解我會有..感覺啊啊...
許自深將身爬上陳明麗身上,作過69式:輪到妳幫我用口服它...
陳明麗幫他用手套了幾下後,頭微微昂上張口含入雞巴口裡,雪雪..陳明麗條脷添龜頭打轉,玉手輕揉啷啣,許自深好努力用脷各手指在陰穴探索和舔愛液,.陳明麗擋不住許自深瘋狂撩撥,愛液流得床單濕了大片..下面陰道好空虛,想要一枝幫她撲救肉體慾火..她嘴巴好努力吸吮雞巴雪雪聲,雞巴在口脷和手刺激下,脹大得大了一陪,雞巴青根激爆脹起,
陳明麗呻吟叫了起來:我..要..你..我好想..要..
許自深見陳明麗差不多,在床櫃取了個安全套,戴好後,龜頭對準淫穴,一氣呵成插入濕了十成淫穴,滋滋..許自深乘條入晒陳明麗淫穴擺動..
陳明麗低聲呻吟:啊啊...喲喲....呀呀...哎哎....
雙手摟住許自深頸和雙腳夾得好實,迎合他下身攻勢..
許自深一邊插一邊說笑:Carol,看看妳..妳咁淫娃...咁快就高潮啦..
陳明麗:再...激烈一點...啊啊...大力一些...
許自深:舒不舒服嗎....
陳明麗:唔唔....唔唔..呵呵....啊啊...好舒服哦..
許自深再抱起陳明麗,面對面..坐在床邊,陳明麗好像樹熊摟抱許自深,許自深捉實陳明麗腰陪推出推入操她..啊啊...喲喲...呀...我不行...我...受不了...呀...
陳明麗胸口兩團肉在許自深胸口磨擦,陳明麗腦海一片空白,同許自深接吻起來,許自深來個老樹盤根,托住陳明麗patpat向上插入淫穴,老樹盤根令雞巴入得更深,陳明麗嗌得更厲害,呀呀...我唔得啦...啊啊....許自深一邊操一邊慢慢行到單人梳化上,放底陳明麗托開雙腳,再來猛烈攻入淫穴,陳明麗給他操了來了三次高潮,幹得四肢冇力,只懂掰大口嗌,啊啊...哎哎...喲喲,...
許自深猛攻十幾分鐘:我要射啦.....
陳明麗:你...可以盡情射...住何地方...
許自深抽出要發射雞巴,急忙脫去安全套,在陳明麗臉上作一次敬禮..許自深喝了一聲嗯嗯....熱騰騰精液射去陳明麗面上和心口,許自深握着龜頭,在陳明麗脫房打圈後叫她用脷舔得乾淨雞巴,陳明麗好乖乖地含住雞巴作個清潔,..
許自深拖住陳明麗入浴室,兩人來個鴛鴦浴...兩人沖完身後,許自深躺在床上,用手機打隃個電給戲劇組:沙灘聖女套戲女主角畀Carol陳明麗做呀,係啦..唔該..下次我請飲茶,拜拜..
許自深:寶貝..女主角係妳..我無呃妳啦..
陳明麗一路幫許自深吹蕭口交:許生..多謝....我吹得...舒..唔舒服呀...我還要..
.人家都未夠.....
許自深:Carol,妳咁大食,好啦..妳吹我好舒服..再來一鑊啦,不過今次主種服侍我啦...
許自深大字形躺下,陳明麗蹲下去來套入硬梆梆雞巴....待續.......
作者: owen3988    時間: 2010-7-29 23:33

作者: kpang1024    時間: 2010-7-30 03:58

作者: bigfool    時間: 2010-7-31 00:01

作者: spamna    時間: 2010-8-6 13:41

第七集

要起娛樂圈發展,除了三分努力再加七分運氣,陳明麗開始她第一部拍劇女主角,沙灘聖女開始拍攝,套戲入面,大部份都穿着三點式泳衣演做救生員,她胸前兩團肉,在攝影機左右搖晃,下面脹卜卜三角地帶,郁動時那麼誘惑呢,中間稍微凹入,工作人員看了到下體火燒一樣,有些工作人員行開一邊,幻想陳明麗玲瓏身軀打手槍,...一日許自深探班,無非想陳明麗來一個打野戰,二人行去沙灘一邊,沒有人到,許自深就立即掏出雞巴,陳明麗蹲下來含着雞巴口交,雞巴再口腔亂動硬了起來,立即要陳明麗轉身趷起patpat,除去戲服,套上膠笠,對準

小穴推進,陳明麗捉實樹幹,硬食許自深6寸長雞巴轟炸小穴的快慰...呵呵...喲喲....啊啊...二人歡欣性愛容入大自然...因時間關係唔何以太耐,許自深只好速戰速決地射落patpat,再叫陳明麗要用口清潔雞巴上剩餘精液,搞完後,許自深約好今晚會面,陳明麗忙返回場地,....
再令一邊廂,白泳畀社團控制着,鬍鬚林有時性苦悶時,就會叫白泳出來出出火,白泳除了半推半就外,開始對鬍鬚林做愛帶來快慰,鬍鬚林再次叫白泳出來會面,約好白泳地方見面,白泳照足鬍鬚林時間和地點等着他,突

然..有位女聲叫着她,白泳回頭一看,原來是同一間電台做藝人叫丁婉芬May(24),只是拍了四五套電視劇,拍埋妹仔丫頭角色,樣子就沒有咁標緻的,但都有青春氣色,帶有少少懵懂樣子,身材短細,不過身材超勁,34B 24 35 嬌人身軀,廟細燈籠大...
丁婉芬:白泳姐姐,咁啱呀..妳一個人呀?
白泳左顧右盼:冇..冇,我...我等緊人姐..冇事忙...
丁婉芬:白泳姐姐,妳近排拍咩劇集呀...
白泳支唔而對:冇...冇嘢拍呀....妳都係快點離開我吧.....
丁婉芬不明地:白泳姐姐...妳係咪唔舒服嗎?
白泳不耐煩:妳走啦....?
就說而遲,那時快,鬍鬚林在轉角出現,他後面還有兩個小混混跟着他...
鬍鬚林笑着:妳好呀,白小姐..妳朋友呀?
白泳急忙打眼色畀丁婉芬:唔係...佢問路咋...?
丁婉芬還未收到:我識白泳姐姐呀,同一電視台做戲..
鬍鬚林就好醒目地隔開白泳:靚女..我就係電影公司,就想搵白泳拍一套電影,妳有冇興拍呀...
白泳搶先回答:佢..唔等閒,佢約了她朋友飲嘢,May妳約了人就唔好遲到啦;快走啦..
丁婉芬死蠢一樣:白泳姐姐,我都冇約人,我好得閒呀...
鬍鬚林打蛇除棍上:咁啱...我一套戲想找妳試鏡..妳有冇興趣一齊呀..
丁婉芬好少女feel:好呀好呀,我都想拍套電影呀..
鬍鬚林就帶丁婉芬上了架七人車上,白泳畀兩個小混混夾住上車..丁婉芬開始看到有點不對勁..
丁婉芬:其實..你哋咩人呀..要我拍咩戲呀...我都係唔拍啦...畀我下車...
鬍鬚林露6出狐狸尾巴:靚女...白泳一陣間要拍咸片...妳自動請纓..咁點會少得妳個份呢...
丁婉芬聽了嚇傻了:白泳姐姐...佢哋...講唔係嗎....
白泳底頭垂淚沒有答丁婉芬....
丁婉芬爭紮地嗌,畀我下車..我會嗌....救命呀....
鬍鬚林一早準備好歌羅芳畀丁婉芬一嗅,丁婉芬立即暈了,鬍鬚林唔放過,雙手在丁婉芬豐滿乳房搓揉,....
鬍鬚李淫笑:依條o靚妹嗰波好好搓呀,哈哈又大又彈,嘩...正呀...
兩位小混混剩機想抽水..
白泳哀求着鬍鬚林:鬍鬚哥..你大人大量,放過這位妹妹啦....最多...你話點做我就點做啦...唔好搞我朋友....好嗎?嗚嗚....
鬍鬚林眼珠一碌:咁..好?妳話?睇面妳靚女份上..睇下點啦..哈哈...
鬍鬚林停了在丁婉芬胸脯搓揉..丁婉芬想不到噩夢開始;走入一群狼口裡.....
車行了三十分鐘,駛入貨櫃場,貨櫃場在走了個小混混出來開閘畀鬍鬚林貨車入場,,鬍鬚林下車同小混混講:阿明,兩個泰仔點呀?...
小混混阿明:嗰兩個泰仔一早到咗啦,操得好fit呀...
鬍鬚林笑着:咁就好啦,阿明,你去幫阿堅同雞豪手...
三個小混混夾着白泳同昏迷丁婉芬下車...
小混混阿明笑着:大佬,整件咁正靚女返來呀,身材咁正呀...
鬍鬚林:好好睇X住條女呀,唔係雀剪咗你..
小混混阿明:係..係,大佬..
阿明終唔剩機過手癮,揑吓丁婉芬個波幾下..
鬍鬚林打開鐵門,內裹有兩位泰國人,年約28至30歲,嗰款好像打泰拳,兩位身上赤着身,全身肌肉鋼鐵;渾身是勁,沒有多餘脂肪,下棠穿著短打褲做打泰拳練拳,一個光頭男子在胸堂紋着飛鷹,另一個短髲猛男心口紋了飛龍…中間地下擺放着床褥一張.
鬍鬚林雙手合什:Hi,兩位好?沙華弟卡...
兩個泰仔回禮:沙華弟卡....
鬍鬚林轉望白泳:白小姐,今次我哋安排兩位遠道而來打泰拳師父來,演今次場影,妳聲到係咪糸興奮呢?
白泳望到兩個泰仔,就知道她下一步要做什麼?她想後退,但彼鬍鬚林捉住..
白泳眼淚急湧流下:林...林哥..我...我唔做呀...你放過我...
鬍鬚林眼神一凶:妳唔記得啦,妳講過,我話乜妳做乜..妳何以唔拍,我就搵後面嗰件妹妹仔拍..雞豪,除晒條女D衫去...
白泳跪在鬍鬚林腳前:我..拍..唔要搞..我朋友.嗚嗚...
鬍鬚林好奸笑:咁先乖嗎?下下要我講打講殺咩.....
鬍鬚林一手將白泳推去兩位泰籍師父度..
鬍鬚林大聲嗌:好啦,全人類準備做嘢
阿明就嗱起攝影機開始拍,雞豪打燈,二人扮得好有專家款,兩位泰仔在白泳身上毛手毛腳,白泳兩移淚水流下飲泣....
鬍鬚林不滿大叫起來:X妳老母呀,x#@%,妳再喊就剝條靚妹衫,妳唔駛拍啦...
白泳雙手猛搖哀求:我...拍..我拍...你哋唔好搞她好嗎?
白泳停止了哭後,兩位泰仔就繼續左右兩旁脫去白泳衣服,白泳雙手遮住三點,火紅色乳罩托住雪一樣白乳房,其中一個泰仔解開乳罩,32C脹飽飽胸脯,令在場男性動物流 口水光雙眼發光,胸前兩粒誘惑熟秀葡萄,令人垂涎,兩位泰仔唔客氣每邊揸雉個波來啜.....,....
作者: spamna    時間: 2010-8-6 13:45

第八集

兩人大力吸吮乳頭,白泳身體震了下,雞皮都起了來,白泳生硬動作,光頭泰仔吻她耳背和玉頸,令白泳放鬆身體,兩個泰仔挾實白泳雙手,放在自己褲襠中間捽,白泳雙手感覺到兩人雞巴慢慢在她手中脹大變長,白泳估計兩人都有8寸長,好粗大的,兩人各自吻,吸,吮,舔脹飽飽胸脯,白泳畀兩條脷挑逗,乳頭凸起來,胸脯快感傳上大腦,令都她有一種需要的,白泳自動自覺地雙手抓他們雞巴各兩人互吻,不知道生理需要還是女人到了30幾

歲,對性有一種渴求呢?她都無法解釋了,兩位泰仔好合拍地用口服侍白泳,一個啜乳房,另一個和白泳熱吻..,白泳迷迷糊糊給他們除去長褲落腳踝到,修長雪白雙腳和火紅色一套內衣褲,三角地帶散發迷人香氣,令在場三個小混混阿明,阿堅和腫豪褲襠中凸起..
阿堅傻下傻下問大佬鬍鬚林:大佬呀,套戲點解唔起本地賣...

鬍鬚林一嘢拍阿堅個頭:你傻呀..起本地買,睇到樣貌嗎?畀警察查到呀,傻仔,東南亞大把市場啦,駛驚咩....你快搵繩縛住條靚妹先啦..大家一齊睇好戲啦
傻仔堅立即找到繩縛住昏迷丁婉芬手,腳和卦口...白泳全身畀兩個泰仔吻得酸酸軟軟,喉嚨發出底沉呻吟聲喲喲....光頭泰仔伸手入捽白泳私處,白泳雙眉一皺,呵呵...呵呵叫起來,短髲輕輕摸和揑她屁股,四個敏感地方攻擊,淫水不自控滲出滴在地上,雙腳軟下來跪地,兩個泰仔連忙脫去自

己短褲,兩條激昂雞巴,白泳都知下一步要做什麼,她一隻手套弄着光頭泰仔,另一條在白泳口腔裹吞吐着,好討厭好討厭口交,但..不知可解口交會帶給她有樂趣的,在嘴裡由細變大和更梆梆,含完短髲泰仔嗰條一陣,再用脷舔光頭嗰條雞巴和含着龜頭啜,隻手在玩弄短髲泰仔陽具摸袋底,短髲泰仔打了個震,爽死...,上下溫柔地套弄,白泳兩邊左右輪流吹蕭,都不覺得辛苦,還津津有味,白泳吹得兩人雞巴好像香蕉形,彎彎向上,龜頭紫紅色

發亮,兩個泰仔還迫白泳含兩條雞巴來吹,白泳嘴巴撐得好大先含得晒兩條,唔唔...,短髲泰仔就將白泳躺下,掰開白泳雙腿,用手指撥開陰唇兩邊,讓攝影機拍到精彩一刻,看到陰道閃閃晶瑩潤淫水在小穴慢慢滲出來,短髲泰仔手指拮入去,要令更多淫水流下,再用脷舔淫水,短髲泰仔同光頭泰仔:好好味...好甜..good..雖然白泳不知他們說什麼,但她都知道讚她淫水好美之類..短髲泰仔手指摳挖陰璧,再用脷舔甜美淫水,光頭泰仔都不執

輸,自己雞巴塞入白泳口裡吹,白泳彼他們弄得抽搐,光頭泰仔享受畀人吹蕭,搓揉白泳個波過下手癮,二人開心都騎騎笑..哈哈...白泳畀他們玩弄得全身痕痕癢癢,酸酸麻麻感覺,全身慾火上升,纖腰擺左右擺動着,白泳雙腿慢慢掰開,讓短髲'乃'得更爽快,短髲泰仔舔陰毛黏着口水,二人打個眼色,交換位置,光頭將白泳patpat抝向前,小穴和屎眼都露出來,好清楚看到陰道流下淫水和陰核豆豆充血紅卜卜,好彩白泳有玩開揄加,否則腰骨

斷,光頭泰仔手指撩入肉璧,淫水好似嘖泉吱出來,好似狗用脷乃陰道,條脷舔多汁小穴,喲喲...哎哎..短髲泰仔塞雞巴白泳嘴裡出出入入,白泳唔唔..唔唔..白泳畀他們蹂躪得好吃力,,但..他們越折磨她越有少少興奮..嘴大力大力吸吮雞巴內心沒法忍受住慾火焚身,喉嚨枯乾,發出呻吟聲,喲喲..呀呀,我..要.唔該畀我...我要..要你哋雞巴插我..嗰度..喲喲..唉唉.....,短髲泰仔見白泳哀求要入,短髲泰仔推拒好意,捽兩下雞巴,對準氾濫小

穴,一聲卜滋,順入小穴盡頭,白泳痛楚傳上大腦,好痛呀..好痛呀...短髲泰仔一下一下力度十足抽插着,白泳要用雙手擋住短髲衝刺力度,免得下體受傷,白泳沒想到再一次兩條雞巴塞着口和小穴,原本下體痛楚感覺慢慢有快慰懶理短髲沒有戴套打真軍, 呵呵. ..啊啊..白泳不知道自己潛意識淫蕩,還是他們操得起了生理需要,哎哎...呵呵...喲喲...啊啊....開始慢慢沒有討厭他們蹂躪的性愛,還喜歡他們粗暴對待,她自動圬大力吸吮口裡

雞巴,和小穴充實感覺無限快樂,..腦裡有如萬千虫蟻咬全身,短髲泰仔操得好厲害,噗噗撞聲,短髲泰仔一輪攻勢下,光頭泰仔打個眼色,短髲泰仔不捨得都要讓光頭泰仔開心開心,光頭泰仔就反轉白泳身體,叭起在床褥上,光頭泰仔握住雞巴從後接力插入小穴裹,白泳秀眉一皺,今次食條雞巴粗過短髲泰仔雞巴,陰道撐得好崩緊,有撕裂陰道感覺,喲喲...哦哦...呀呀...啊啊..痛得白泳嗰頭兩邊擺,唔唔...請你...輕力點...好痛..你嗰度好

粗...喲喲...呵呵....啊啊....細力點..光頭泰仔每大力抽插一下,白泳心裡好像畀鑽感覺直衝大腦神經,呀呀..啊啊..嗯嗯..白泳欲拒還迎,用屁股迎合光頭泰仔動作插抽,短髲泰仔醒目地躺在白泳前面,白泳手握雞巴放入嘴裡含,唔唔...唔唔短髲泰仔隻手撥開白泳頭髲讓阿明拍到白泳口交淫樣,二人真是爽得不得了,光頭泰仔抽起白泳,變觀音坐蓮騎來操.白泳一邊享受着下體歡迎,口裡含着硬梆梆雞巴,二人開心說家鄉話...

短髲泰仔:條女嗰嘴好好操呀?
光頭泰仔:是呀是呀?下面小穴那麼窄呀,太好幹呢?
短髲泰仔:不知她後庭好不好操呢?

光頭泰仔:我面她前面..
短髲泰仔:我要後面..快快...
二人夾手夾腳將白泳背脊向天,光頭泰仔還操着小穴,短髲泰仔就吐口水落白泳後庭,白泳立即阻止他搞後面,光頭泰仔捉實白泳雙手,短髲泰仔手指捽後面,雙手再將兩邊patpat肉掰開,.....

作者: spamna    時間: 2010-8-6 13:49

第九集

短髲泰仔伸脷入屎眼'了了',白泳緊張patpat肌肉收緊,短髲泰仔再用手指撩開後庭鑽入去,一根兩根手指鑽入摳挖,白泳後庭再一次晚節不保,沒有反抗餘地,希一陣間入時不要咁痛楚吧,短髲泰仔好識技巧,用脷用手指挖鬆patpat肌肉先,時機到了,握着雞巴慢慢逐寸逐寸鑽入後庭,寸入了,後面好似火燒焯熱,白泳五官一皺,要承受前面抽插,後面衝擊,白泳夾在二人中間,二人好有規律地操你一下佢一下,白泳樣子都唔知道係開心享受

讓是痛苦,只見白泳緊張咬着自己手指嗌,呀呀....喲喲....呵呵....噢噢...二人一同抱起白泳,來過三文治式來幹,兩條雞巴前後洞狂操,白泳高潮四五次,白泳快慰大過痛楚,摟着住二人不放,她需要更多更多性愛,要瘋狂地做愛..呵呵...喲喲...噢噢....哦哦.....鬍鬚林,阿明,阿堅和雞豪睇住真人show表演,四人下體脹谷得好緊要 ,......

就同時,丁婉芬逐漸逐漸有返知覺,她不相信眼前境像,她看見白泳二男人強姦着,但她好似好受落的..丁婉芬自己畀人縛手縛腳,嘴畀膠紙卦了口,她嗌了一聲,驚動鬍鬚林四人,鬍鬚林行去丁邕芬身旁,向丁婉芬摸手摸胸...丁婉芬好驚慌斗震....
丁婉芬哭着哀求:放...過我...我乜都唔知....我唔會同講....求求你....
鬍鬚林摸住丁婉芬的臉:乘件事都不關妳事,我應承白小姐唔搞妳..咁啦,幫我做一樣嘢先放妳走..阿叔我..小弟弟谷得好辛苦,妳用妳嘴巴幫我吹爆它..哈哈...
丁婉芬聲了都想暈:我唔做得唔得...我最多用手...
鬍鬚林用手大力揸丁婉芬個波:唔用口吹,得...咁就益我哋手下...,輪妳大米...
三人齊聲嗌好啦....
丁婉芬只好點頭應承他,鬍鬚林拉開褲錬,掏硬了雞巴在丁婉吩面前晃動,丁婉芬未見咁羞惡雞巴,丁婉芬用脷舔龜頭上白色液體,味道苦苦咸咸,再慢慢張開口含住龜頭....
鬍鬚林不耐煩:喂..靚女,妳唔好揸流灘..信唔信賣妳去非洲做雞啦...
丁婉芬一聽到賣去非洲做雞終得了,立昂加了幾錢肉緊吹蕭,唔唔..
鬍鬚林:用埋脷乃先得嗎?
丁婉芬用脷由龜頭乃陰巠再落袋底,底部味道好壓和好臭,丁婉芬忍不住咳嗽,鬍鬚林真係谷精上腦,捉實丁婉芬個,雞巴怒插丁婉芬嘴巴,起勢咁篤,當個口係淫洞來操,可憐丁婉芬畀哀人操我喉嚨都痛,唔唔....
三個小混混看着大佬有我出火,三人谷都要打手槍來發洩,
鬍鬚林眼見三個手下咁慘:你三個契弟,一陣兩個泰仔搞點,你地三個咪上去搞她...
三人望兩併泰仔快快出嘢...但係兩位泰仔好似用不完氣力,白泳肉體操得體無完膚,兩人做愛姿勢有多,倒掛來操又有,插完嘴又插後,白泳操了沒有氣力,死去活來,陰道濕了吊到乾塘,再又乾塘操反出水,皮到磨損..慘慘...最後兩人爆漿射出精在白泳臉,胸...,兩位泰仔還未夠喉,行去丁婉芬邊,....
鬍鬚林:呵呵,他哋二人想要她吹,沒問題,大家一齊玩..哈哈..
可憐丁婉芬,一個都未吹爆,再來兩枝雞巴,丁婉芬一口雙手服侍三人雞巴,苦過弟弟..三個小混混除了衫褲撲白泳,包剪揼來分雖要插口和下面前後洞,白泳氣都未斗,又要畀三個小混混輪大米....二女慘痛經歷,二女希望六個男人不得好死,落地獄....待續

作者: BENSHP    時間: 2010-8-7 01:39

好正呀.. thanks c-hing
作者: kpang1024    時間: 2010-8-10 02:55

作者: muzzi    時間: 2010-8-10 16:50

引用:
原帖由 spamna 於 2010-8-6 01:49 PM 發表
第九集

短髲泰仔伸脷入屎眼'了了',白泳緊張patpat肌肉收緊,短髲泰仔再用手指撩開後庭鑽入去,一根兩根手指鑽入摳挖,白泳後庭再一次晚節不保,沒有反抗餘地,希一陣間入時不要咁痛楚吧,短髲泰仔好識技巧,用 ...
very very good writing, fully support............
作者: muzzi    時間: 2010-8-12 12:14

引用:
原帖由 spamna 於 2010-7-27 05:42 PM 發表
白泳人生第一次接客就畀印度肥佬和畀鬍鬚林吃了個免費餐後,輪姦餅帶仍然在他們手中,除咗啞忍外,都冇乜辦法,還要對徐紫雯奉承的,雯姐前雯姐後,紫雯總唔有風駛盡去,在片場有時喝白泳咁白泳乜,白泳有痛腳在她手中 ...
very good story and writing, fully support......................
作者: spamna    時間: 2010-8-17 18:34

第十集

六男子在白泳和丁婉芬身上得到無限歡樂後,揸車離開,剩地二女痛哭,白泳將事情一五一十說了出來,丁婉芬明白真相後,都沒有怒罵白泳,原諒了白泳,兩人清理身上污物後,一步一步乘車離開,在途中,看見山崖底有煙火霧山出,山上有兩架計程車停在一旁,戴住白泳司機八卦一問,..
甲司機:兄弟,發生咩事呀...
乙司機:有架白色貸VAN超速,一個急彎失控衝了下山,跟住轟一聲,架車着火,燒得好厲害呀..車入邢實死無生..只有三個人飛出車外,三人好似死了?粉身碎骨.....?
白泳二人聽了,急忙就下車看看,白泳看到三人死樣,死得好肉酸..三個屍體就係蹂躪她六個中二個泰仔和雞豪衰人,有三個應該在車上活活燒死,白泳凌辱影片在大火燒毀了..
白泳心裡仇恨地:好...他們終於得都報應了....死得好..壞人應有些報...
白泳和丁婉芬凌辱事件得到秘密了.........

男人十個有九個咸濕,咁女人十個就有一個好色,龔寶玲(38)是音樂部總監,婚姻失敗婦人,有一4歲大兒子,但兒子跟了前度老公和第二個女人住,雖然她離了婚,但身材都沒有走樣,34c 26 35,魔鬼身材,樣子娟好,係男人都渴望同她上床,但傳聞她同電視台其中董事長情婦,先何以坐上這位置,她性需要都好渴求,董事都年紀老邁,沒有能力滿足她性需要,她會找一些年青力壯男仕來服侍她需要,她一手捧起件新人男歌手,葉峰(20),五個字來形容型英帥靚正謙大隻仔,係女人都嗒晒糖,龔寶玲後其才知都葉峰還是處男,她一定要吃掉葉峰【青頭】,她找着機會約葉峰在她家中討論他唱片新專輯,龔寶玲刻意地穿着一件闊領白色T恤,內面沒有戴胸圍,衫長度剛剛好到大肶位置,沒有著褲,黑色內褲若隱若現,結實臀部就像剛剛發育成熟少女patpat,修長雪白美腿,原全看不出生過小朋友中女,兩人在飯檯討論其間,龔寶玲有意無意雙臂夾住個胸烏底身,讓葉峰看到頷位入面木瓜形34吋豐乳北半球,葉峰偷窺看到龔寶玲內裹春光,龔寶玲用腳輕輕踢葉峰雙腳,怎少接觸異性的葉峰, 臉紅耳赤,額頭都霧屾汗珠,龔寶玲用紙巾替葉峰扶汗,龔寶玲吹氣去葉峰耳窩裹,葉峰全身好微弱震了一下,葉峰丹田位置一團火衝向下面雞巴,開始慢慢扯旗,葉峰怕尷尬...
葉峰不好意思地避:寶玲姐,.我...自己來扶得啦?....
龔寶玲看着葉峰怕羞樣子,心裹差一點笑了出來:今次終嗒唔都你?
龔寶姐:葉峰,你現在有冇女朋友呀?
葉峰傻傻地:寶玲姐,我...未有女朋友?
龔寶玲再問:咁樣...你有冇同女性搞咩呀?...
葉峰唔明白龔寶玲說話:寶玲姐...咩 ..女性搞咩呀....?
龔寶玲再將上身挨近葉峰身邊;同女性做愛囉?依度得我同你二人,你老實講呀...唔駛怕羞喎?
葉峰口都震晒:我...未同人做過愛....寶玲姐...?
(龔寶玲聽到真想大笑起來:真係處男..哈哈)她一手輕輕搭在葉峰大肶上:咁..你想唔想試下呀...
葉峰縮到成個鵪鶉咁:想...唔係....唔想....寶...寶玲姐....?
龔寶玲:看看你褲檔中間,硬了起來,要要發洩出來會對身體好,會谷壞身子就唔好啦,...
龔寶玲玉手拉開褲錬,掏出葉峰硬了頭雞巴,龔寶玲眼看到不咁相信葉峰7吋長香蕉型雞巴有咁大的
龔寶玲:阿峰,我估不到你有天生異品,...葉峰緊張雙手抓住自己雙膝沒有出聲,心裡跳得噗噗聲厲害....龔寶玲手指反起包皮,成個乒乓球大粉紅色龜頭,龔寶玲用手指甲在龜頭好輕力劃,葉峰輕輕噢了出來,龜頭前端滲出秀明液體,龔寶玲五隻手指好輕柔上下上下輕掃,她又在葉峰耳珠淺淺咬着,葉峰擋不住那麼大的誘惑,他同龔寶玲口對口熱吻,龔寶玲替葉峰打手槍五六分鐘左右,葉峰咤了一聲,爆漿射了出來.....
龔寶玲作弄葉峰:你咁鬼馬呀,射嘢唔出聲呀...你射到我手都你的精華....
葉峰緊張地道歉:對唔住..我...忌唔住先...射了出來...我幫妳扶咗它...
龔寶玲微笑地:傻豬.不用啦.我耍弄你,精華好補身的....
她用脷慢慢舔得乾乾淨淨,葉峰看見龔寶玲舔精淫樣,他小小弟又次勃起,..
龔寶玲淫眼望著勃起雞巴說:葉峰,你咁快有起頭啦,今次再畀D刺激感覺畀你享受啦....
龔寶玲頭一底,張開口幫葉峰口交,葉峰廿歲人都未試過畀人用口服侍,感覺好怪妙,雞巴畀濕濕暖暖和滑溜溜舌頭撩撥,好溫柔地好慢好慢上下上下含着,脷在龜頭打圈"乃"落陰莖,再啜埋兩粒啷啷,龔寶玲當葉峰雞巴冰棒一樣舔着,快感由雞巴傳上丹田,再上大腦,麻麻癢癢,但好好享受有位女人幫他吹蕭,葉峰只懂傻瓜樣子地,肉緊用力揸實雙拳,雞巴在龔寶玲口裡震動,她知道葉峰差不多要再爆,她只好稍稍停下來,讓葉峰回氣,唔想他浪費精華..隻手慢慢動作弄着雞巴...
龔寶玲好溫柔說:你放鬆身體啦,唔駛緊張,你試下摸我身體,....
龔寅玲一隻手捉實葉峰另一隻手放入內摸對34吋大木瓜豪乳,..
龔寶玲:是不是好溫柔同好彈手呢?...
葉峰咁大個仔第一次接觸到女人軟冧冧胸脯,一隻手握不住,實在...太緊廷....太誘人啦...神呀..點解會創造咁美咁正對【波】,葉峰慢慢放開心情,雙手放胆伸手入去揑揸龔寶玲雙豪乳,龔寶玲除了葉峰條褲,跪在面前再用口吹,龔寶玲口技相當一流,三下淺吮一下深喉,條脷巧巧勁撥龜頭,葉峰爽得魂魄飛出,葉峰大胆地雙手搓揉兩個大【波】,實在太滑太彈手啦,..
龔寶玲叫葉峰幫她脫去上衫,用對大豪乳夾住雞巴,來個乳交七上下套,用脷舔突出龜頭,葉峰爽得要爆死了,葉峰看着寶玲姐淫樣,是那麼吸引死人,...
葉峰享受了十幾分鐘,龔寶玲要葉峰幫她脫她條睡褲,葉峰手震震除下睡褲,內裹蕾絲黑色丁字褲,葉峰吞了一下口水,他眼前就他廿年渴求的神秘地方,他手斗震得太厲害,龔寶玲吻他額頭一下作鼓勵,葉峰有了一吻後,有勇氣除埋最黑色內褲,葉峰雙眼沒有離開過眼前的三角地帶,龔寶玲私處好像修剪過毛毛,倒三角形狀,傳來陣陣幽香氣味,,
龔寶玲坐在椅上,擘開雙腿:今次到你幫我服侍我喲,...
鮮鮑呈現葉峰眼簾內,陰唇肉啱啱好,皺紋沒有那麼多,葉峰著了魔蹲下來,用脷在陰唇口邊舔一下試味,少少鹹味,葉峰再大力乃肉縫位置,雪...雪
龔寶玲噢了一下:葉峰大力舔,用脷伸入洞來撩呵...
葉峰照著寶玲紅吩咐,條脷伸入肉洞來撩,她肉緊地搓揉自己雙乳:噢...正呀..入些入些..喲..喲...揸我個波呀.....
葉峰雙手向上搓揉對【波】淫洞畀葉峰挑逗下,愛液慢慢涔下,葉峰乃得起勁,愛液照喝可也,龔寶玲捉實葉峰個頭禁下去,

龔寶玲高潮得肉緊,用膠剪腳夾實葉峰頭,她慾火高漲,燃燒身體,要用一枝水鎗來救火,龔寶玲拖葉峰入睡房,葉峰躺在床上,她再一次吹蕭,雪...雪,雞巴吹得硬梆梆,她就騎上來,她用手擘開淫洞口,慢慢逐寸逐寸舌下7吋上雞巴,兩人雙眉緊皺着,唔同就係葉峰人生第一次畀中女女上男下吞下雞巴,女就享受又大又粗又長雞巴插入自己淫洞,龔寶玲就開始慢慢扭腰擺動,葉峰雞巴陣陣傳來好有節奏動作,腦內享受第一次快感:原來做愛咁快樂咁開心,
葉峰都忌唔住叫了出來...呼...呼正呀寶玲姐..哎...哦...
龔寶玲:我...都係...咿咿呀呀..呵呵喲喲...你插我好開心呀..你用力搓揉我個波...大力些...呀呀哎哎...,
龔寶玲再轉男上女下,葉峰抽插淫洞,大力推動條腰,滋滋四起,卜滋卜滋...龔寶玲肉緊同葉峰熱吻打茄輪:唔唔...喲喲...大力插..插我淫洞吧...頂到我子宮...噢噢嗚嗚..哈哈....快D大力D...我....高潮...到嗯嗯噢噢....
葉峰操了十五分鐘要爆發:寶玲姐..我要出...嘢....
龔寶玲:射我入面...我安全期...不怕...射入精華入去..我們一同高潮去...
葉峰:說而遲那時快,一聲呀....,葉峰再次射出又熱又杰精液入字宮...龔寶玲感受到精液射到子宮快感...龔寶玲長嗌一聲喲.......喲.....二人雙雙躺在床上喘息....待續......

作者: muzzi    時間: 2010-8-18 14:08

引用:
原帖由 spamna 於 2010-8-17 06:34 PM 發表
第十集

六男子在白泳和丁婉芬身上得到無限歡樂後,揸車離開,剩地二女痛哭,白泳將事情一五一十說了出來,丁婉芬明白真相後,都沒有怒罵白泳,原諒了白泳,兩人清理身上污物後,一步一步乘車離開,在途中,看見山崖 ...
very good writing, fully support
作者: psycho84    時間: 2010-8-22 23:35

作者: ab2305et    時間: 2010-8-26 00:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)