188Channel

標題: 雙失少婦完 [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2010-6-24 14:34     標題: 雙失少婦完

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: SATONG    時間: 2010-6-24 15:34

good good !!!
作者: andrewroom    時間: 2010-6-24 16:29

作者: nicechater    時間: 2010-6-24 17:40

作者: blackhawk    時間: 2010-6-24 18:14

支持吓先....
作者: cherry132838    時間: 2010-6-24 18:19

作者: yfmak    時間: 2010-6-24 21:02

thanks a lot !
作者: 太空垃圾    時間: 2010-6-25 01:49

作者: (~^o^~)    時間: 2010-6-25 10:07

作者: fatwai2242    時間: 2010-6-25 11:41

C兄 幾時出下集:smile_27:
作者: hjmll    時間: 2010-6-25 14:58

作者: Kenneth_sum    時間: 2010-6-25 15:55

how about next.....pls !
作者: spamna    時間: 2010-6-25 16:13

當阿LAM陣阿美鬆懈時,雙手在胸脯兩邊慢慢向前邁進,阿美心裡十五十六,阿美除了前度老公做之外,就未同第二個男人掂過,雖然,依前同老公一齊住時,都有周老公一齊睇三仔四仔鹹片,起影片看見男人的命根,但今次唔係做戲,阿美真正畀第二個男人就來入侵我重要地方,阿美畀阿LAM挑逗慾火上升,阿美離了婚半年內,性需要就未得到滿足?阿LAM十隻手指入侵阿美豐滿胸脯上,阿LAM靈巧手指捽阿美乳頭,乳頭係大部女人敏感地帶,何況情慾高漲阿美呢?阿美好似夢囈輕輕喉嚨嗌,哎...哎,阿LAM再加把勁,加強手指力度,搓得阿美胸脯似粉團,阿美胸前兩粒乳頭撬起; 阿美意識全失,身體發熱好興,身體軟化向後靠在阿LAM,背脊緊貼在阿LAM下身,阿美FEEL到阿LAM褲入面好更及好熨,,阿LAM脷在阿美粉頸上游掃,阿美雙眼緊閉,心內面好其待阿LAM進一步侵佔阿美神秘密林,密林慢慢愛液滲出,阿LAM好似會意到阿美需要,右手慢慢沿住小腹,手指頭點到內褲邊,羞二三吋就點到毛毛,丘阿LAM好似戲弄阿美,手指只在小腹上輕輕打圈,阿美雙眼緊閉好緊要,望求阿LAM手指不要小腹玩弄,阿美神秘地方需要手指玩弄或需要更大更硬更熱...,阿LAM手指慢慢伸入神秘密林,手指點到毛毛,阿美好緊張似,阿美微微郁身,望阿LAM手指插入愛液氾濫淫穴入面,阿美大膽地用手肘點阿LAM重要地方,阿LAM手指終於插入阿美淫穴,阿美嗌一聲,哦...手指加快動作抽插,一根指頭,兩根指頭,阿美放自尊,隻手拉開阿LAM褲鏈,玉手掏出阿LAM硬梆梆肉棒,阿美叫了一聲,阿LAM肉棒都有七吋長,比佢老公長多兩吋,握住肉棒下下套弄,當二人玩緊對方器官時,門外傅了門鐘響,叮---噹,張二人從夢幻仙境帶回現實,二人想到阿BI買完飯盒回來,阿美立即取回自己衣服走去廁所整理,阿LAM心裹不忿,吃到肉要吐出來氣死阿LAM呀;沖沖去開門,阿BI:咁耐呀,食飯啦阿美.阿美着回自己袗由廁所行出來吃飯,阿LAM同阿美好似冇發生剛才事件,三人一邊吃午飯一邊說笑.
三人吃完飯再繼續拍照,最後幾套內衣都好半透明及好SEXY,羞不多接近尾聲;阿BI開玩笑咁:我都想試下影,得唔得呀,阿LAM心裡求之不得啦,今鋪可以一箭雙鵰喎:緊係好啦,阿BI快快去換,等埋你阿BI就好開心影埋一份,阿BI着件最SEXY黑色內衣,阿BI三十二B CUP,托得好堅,丁字內衣,臀部好圓滑,她們兩女在牀上姿態,極都誘惑,,阿BI貪玩,一時用手托下阿美對波或阿BI自己對波,一時拉底阿美內褲少少同自己,真你有走光,兩女波對波,頭頂波,看得阿LAM滿頭大汗,慾火向下燒,阿BI見到阿LAM好辛苦,阿BI出聲:阿LAM哥,你咁熱,你可以出衫喎,舒服D,唔駛咁駒更啦,阿LAM:好呀好呀,我除衫,兩女笑嘻嘻,阿BI好唔滿意咁:要除埋條褲先得喎,我地兩女都着住內衣,你唔係驚嗎,哈哈,阿LAM畀阿BI激一激:我除埋褲,只得內衣着住,雙腿中間枝棒撐起,阿LAM手握住杷機行去兩女影相,阿BI好奇睇下阿LAM拍照,阿美躺下牀上,阿LAM就半跪騎住阿美小腹,阿美雙手夾住胸脯,迫出四吋事業線畀阿LAM拍照,阿BI起後面,張身體緊貼阿LAM背面,阿BI雙手在阿LAM腋下撬過摸阿LAM胸前乳頭,阿LAM耳仔畀阿BI條脷舔,阿LAM腦裡嗌正呀,阿BI雙手摸落阿LAM肉棒上,阿BI由耳仔錫落背脊,阿美也雙手摸阿LAM倆粒啷啷,阿BI錫完後再錫阿LAM枝肉棒,阿BI張開口吞吐枝肉棒;經阿BI口裹暖粒粒下,枝棒硬得鋼條,阿BI再叫阿美試下,阿美話:我唔係好識喎,阿BI再鼓勵之下,嘗試下無壞,阿美戰戰兢兢張開火熱嘴唇,慢慢吞入阿LAM火紅肉棒,阿BI用手按住阿美頭推前,阿美唅得好深,頂到喉嚨,眼角標少少眼水,阿B在旁I教阿美吹蕭,阿美要用下脷舔,由上舔落啷啷,啜下啷啷,係啦,係咁吹啦,兩女轉流吹蕭,你一嗒佢唅一下,雖然阿LAM佢玩過唔少女人,但未試過3P,兩女同一時間幫阿LAM吹蕭,雙重享受,今次到阿LAM只得緊閉雙眼享受,阿BI脫去阿美胸圍揸佢豐滿乳房,阿BI用對波撫摸阿美背脊,另一隻手除去佈褲摷阿美私處,阿BI輕捽阿美粒陰核,剌激阿美愛液猛流下,阿BI笑阿美:你出晒水,阿美只係唔了一聲繼續吹蕭,阿美也未曾3P咁淫亂, 但阿美好享受依一刻幫人吹蕭,自己又畀同性撫摸淫穴的快慰,阿BI問阿LAM:你啃唔得我兩人呀,緊係啃得晒啦,阿LAM立即扶低阿美,阿BI遞個安全套畀阿LAM,阿BI一早買飯先買埋袋袋,阿LAM提槍插入阿美淫穴裹,阿美雖然結過婚,但陰道非常狹窄,阿LAM心裡話,正呀人妻,阿美嗰度好窄啦,好好操呀,好正呀..阿美畀阿LAM粗大火熱肉棒在陰道裡,瘋狂抽插,所有四肢神經抽搐,雙手雙腳夾住阿LAM,好..入D..我好耐未試過,哎..大力D插入.點到子宮.我唔..我啦...呀...我...阿BI搞阿美對波,啜下乳頭,阿LAM啜另一邊乳頭,阿美畀佢地抩得高潮起趺,阿美:我...唔得啦...我.來啦..呀..阿BI唔畀阿美休閒咁,兩火紅唇緊貼一起,阿BI阿美打茄輪,阿美喉嚨嗌出嗚....聲,阿BI感覺到阿美高潮到,走去阿LAM後面用手攪阿LAM啷啷同用脷幫阿LAM毒龍鑽,阿LAM畀阿BI搞後門,神經沖上大腦,阿LAM大嗌,我射啦呀...雖然有套, 但阿美感覺到精華熱騰騰,阿美畀阿LAM操我四肢冇力躺下張牀休息斗氣,阿BI好心急,幫阿LAM除去安全套,幫阿LAM吹蕭,要盡快令阿LAM肉棒回復,畀阿BI靈巧舌頭剌激下,肉棒再次雄糾糾激昂,阿BI再用新袋套入,自己騎上阿LAM肉棒度慢慢吞入,再擺動腰部上下插,阿BI呻吟大嗌,好粗好硬,女上男下,阿LAM無需氣力,阿BI簡直係淫娃,阿BI陰道好似吸力,吸住吸住,少一點定力,除時早洩,不過就冇阿美咁窄咁好操,個有個好操啦,阿LAM雙手揸阿BI胸,不似波形,阿BI大力D揸,呀....正呀...阿美斗完,模仿阿BI咁,伸手搓阿BI對波同啜佢對乳頭,阿BI:我....好HIGH呀,正呀...好爽呀,唔得..唔好停,我都高....潮來,阿LAM都羞唔多再一次發炮,阿BI抽出肉棒,除去袋袋,嘴巴唅條要發炮肉棒作最後衝刺,阿LAM要阿BI口裡爆發,咤..又熱又杰精華送入阿BI口裡吐落肚,嗗落嗗落,阿BI:好正呀,唔好嘥料,阿美你都要試下啦,好補,阿美好猶豫伸出脷仔舔舔剩下精液,苦苦澀澀,鹹鹹地,阿美又畀阿BI老點舔精液,三人整理衣服後,阿美到收到都幾好人工,阿BI:嘩..咁夜啦,我要返鋪頭睇返條數先,我同阿美走先啦,如果下次有工作做,打電話畀阿美啦,拜拜.阿LAM:我會啦,你地走先啦,我要搞埋手尾,明天要畀個客,拜拜...

作者: sharkkenny9999    時間: 2010-6-26 04:54

作者: kingchow    時間: 2010-6-26 06:22

作者: spamna    時間: 2010-6-26 18:42

阿美問阿BI:你識阿LAM好熟呀,佢話你..你影過寫真集喎,你又知?一年前親我生日時咪..玩下囉,下次你上來我家先畀你睇呀,都影得我好靚,阿LAM有冇幫你影呀,佢都睇晒你全相,怕咩,影啦,當係留倩影囉,阿美:我依家食飯都成問題啦,終話影寫真,唉..阿BI:天趺下來當被冚囉,船到橋頭自然直,唔駛咁DOMN,我會幫你找份工,阿美:唔該晒你,阿BI:我返舖頭先,唔同你食飯,拜拜.阿美自己一人吃完飯回家,回到家裹沖涼,但腦裡想着剛才三人淫亂情況,下體淫水慢慢滲下,阿美躺張牀褥,手指插入自己淫穴,未離婚時,佢老公大陸工斡,阿美性需要時都係食自己,阿美雙腿夾住冷枕起私處上磨擦陰蒂達到快感,隻手搓住自己乳房捽粒乳頭,在呻吟中慢慢睡覺,阿美發了個綺夢,夢見自己畀三至四個男人輪流幹,口胸及下面兩個洞都塞住男人肉棒,阿美未識過咁瘋狂咁淫亂 ,哎.....呀,阿美呀了一聲,起了身,下體淫水濕了一片,唉..有要換內褲,阿美腦裡問自己點解咁淫蕩呀,她都訓咗好晏了,梳洗後,落街買d嘢食及報紙搵新工,她去見便利店見工,終於見成,打電話畀阿BI找到新工:阿BI,我搵到新工做啦.阿BI:恭喜妳喎,咩工呀?阿美:便利店做店務員,阿BI:過多二日係我生日,出來玩,阿美:好呀,阿BI:都時再約妳 一次過興祝呀,好呀拜拜,
第二日,阿美開始新工作努力苦幹,她要自力更生,阿美手機響起,係阿BI打來,阿美,今晚出來飲嘢,我生日.阿美:好呀.阿BI:十點正,老蘭酒吧見啦,拜拜,時間過得好快,阿美收了工趕去酒吧,阿美見到阿BI坐在一角位置,同阿LAM,再有另外二個男人一同飲酒及講笑,阿BI揮手叫:阿美依度呀,咁遲呀,罰你飲杯啤酒先,阿美就飲了一杯啤酒,阿BI就介紹二位男人一個金色頭髮叫阿俊(29),短頭髮叫新(31),阿LAM妳一早識啦,三男二女說笑及飲酒,阿LAM:阿美,妳上次影攝相,個客都好鍾意,如果有JOB做,妳幫手喎,阿美好尷尬笑:都唔係一回事,我.最緊要幫都你手啫,阿俊:阿林,有冇相睇呀,阿LAM:有,我攞出來,諗住畀阿美睇.阿LAM就係背包取了四吋相簿畀阿美睇,阿美接過後,阿BI搶咗來看,哇...哇,衰人阿LAM呀:影到人咁靚,點解我無份呀,哼?阿俊同阿新都一齊睇,影得好索喎 ?阿美又回想返嗰晚情景,阿美立即面紅耳赤,好彩地方黑蚊蚊啫,無人留意,不過阿美下體有少少熱流衝落私處到,阿BI:阿美,嗰晚終好勁,阿BI同阿俊阿新三人講埋咸濕嘢,阿美面紅紅行去廁所,心裡罵阿BI小淫娃,在廁所裹,阿美其實都回味嗰晚激烈情況,越想越想要,下體就越需要,阿美洗了面定定神行出去繼續飲酒,阿BI差唔多話上阿俊家再飲,阿美想回家先,但阿BI捉住唔畀佢返屋介,要一齊玩先開心嗎?三個人幫口留住阿美,阿美心軟下跟他們一齊玩.
坐的士去郊區村屋阿俊家後,五人繼續再飲及阿俊攞隻四仔咸碟出來睇,阿美看着女主角畀黑同白男優前後夾攻,三男流口水,阿BI突然伸手脫了自己黑色胸圍,三男起哄,跟住阿BI捉住阿俊及阿LAM跳熱身舞,阿BI夾住中間用下體磨二男下體,阿美都唔知睇咸片好呀定憬睇住三人跳熱辣辣舞蹈,但覺得好笑,阿新也除衫褲,只得內褲,拉住阿美一齊跳舞,二男除埋衫褲圍住二女跳舞,阿BI在阿美耳旁講:男人出來玩就得,點解女人就唔可以,放開D,就玩得開心D,阿BI除埋件衫,三男望住阿BI三十二吋彈吓彈吓乳房,三男發出狼叫,阿BI好HIGH咁:阿美,你都要除衫呀,畀佢地睇你大咪咪,三男多次起哄,除衫...除衫,阿美可能酒精及氣氛下影響,除了面衫,露出淺藍色胸圍,托三十三C CUP四吋乳溝大咪咪,在三男人面前跳舞,二男都除埋褲,阿BI:今晚天體舞會開始,阿BI握住阿阿美手跳舞,阿BI用籮頂三男下體,阿美傻笑學阿BI頂佢地三男,阿BI摟住阿美,用對乳房磨阿美乳房,阿BI咀阿美嘴唇,阿美迎合阿BI伸脷打茄輪,二女情慾逅漲KISS:此情此竟係男人都睇到血肉沸騰,一觸即發,阿BI放開口,轉去錫阿俊,阿俊雙手好肉緊摸阿BI胸同PATPAT,阿新就阿BI後面錫背脊,阿LAM帶阿美坐SOFA,摟摟抱抱阿美錫,阿美畀阿LAM吻我全身酸軟,阿LAM脫去阿美胸圍,大大力錫阿美豐滿胸脯,阿LAM嘴巴左右不停咁在乳頭錫,舔,啜及打轉,阿美望向阿BI,阿BI除去褲,蹲下來阿俊前面,阿BI張開口唅住阿俊枝肉棒吹蕭蕭,阿新就用手摷阿BI私處,阿BI再轉身幫阿新吹蕭,一女吹二男,吹完阿新擰轉頭吹阿俊,阿BI隻手握住另一枝肉棒打手槍,吹完阿俊到阿新,阿BI猛咁嗌好正..好味 ..阿BI口唅住兩枝肉棒吹,阿美只係咸片看到,阿BI唅得好熟手,勝過任何咸片女優,阿LAM脫去阿美內褲,用脷幫阿美口交,阿美前度老公都未肯同阿美口交過,依家畀另一個男人服務,阿美肉緊咬住自己手指,哦...好正,阿LAM手口並用,啜阿美陰核,手指了陰唇,阿美用大腿夾住阿LAM頭,唔....好停,好舒服呀,阿LAM行去阿美面前,握住半甦醒肉棒要阿美唅,阿美好乖張開口唅阿AM肉棒,阿LAM隻手繼續了阿美淫穴,阿LAM笑騎騎話:阿美,妳出得好多水喎,阿LAM手指遞去畀阿美睇,淫水在手指滴下,阿美用手捉住,好肉酸呀,阿LAM奸笑:好啦唔睇,你繼續幫我唅啦,阿美淘氣:你欺負人嗲,阿美努力吹,阿BI已經開始大混戰,阿新男上女下進攻阿BI肉洞,阿俊就插阿BI口,阿俊同阿新二人同聲,好正呀,爽爆呀,阿BI呻吟地嗌...大力D..再入D...深D,掂..到子...宮哎..阿BI又畀阿新肉棒塞入口, 唔...唔.啜...阿LAM 套了袋袋,提鎗直島淫洞,今次都阿美嗌啦,..哎..唔..好停..死啦...阿俊幹完阿BI後,阿新立即補上插阿BI,阿俊行到阿美面前,插入阿美口度作吹蕭,阿美第一次畀二男攻擊,二人幹得阿美全身麻酸,腦裡一片空白,只可以快感要繼續,唔好畀佢停止,阿LAM操阿美十零分鐘射了出來,再行去阿BI度,叫阿BI反起身,阿BI變爬在地下,阿新狗仔式繼續插入淫洞,阿LAM就半軟肉棒塞入阿BI口裹三文治式抽插,阿俊從阿美口裡掏出來,套個新袋袋後,再插阿美濕漉漉淫洞,阿美又畀第二個男人幹,阿俊就冇阿LAM七吋長,都有六長龜頭磨茹形粗大,大過阿LAM龜頭,阿美FEEI到陰道好似撕裂,快速抽插動作,觸發所有神經,阿美第二次高潮,呀...呀..阿俊心裡暗喜,好X窄,好好操呀,阿美摟阿俊好實,呀....呀...阿BI這邊,阿新訓在地上,阿BI夾在中間,阿LAM就從後門入,阿BI雙重刺激下,嗌得好大聲,呀...哦....二男博命插阿BI淫洞,阿新第一個极爆漿,阿LAM盲單對單奇仔式操阿BI,阿新行去阿美,阿美畀阿俊幹我沒有氣唅阿新肉棒,阿新畀阿美嘴巴剌激,又再回覆香蕉形肉棒,阿俊同阿新打個眼色,阿俊摟抱插住淫穴轉身,阿美會意到後面菊花會畀人破爛,阿美用手掩住作最後防守,阿美:後面唔得呀,我未做過....最多用口幫你做,阿新聽了後:後面終未破處,唔駛驚,我會好溫柔入,阿BI:阿美,唔駛怕,放鬆就得啦,你試過包你想癮,呵...呵..阿LAM唔好停,你幹得好舒服,哎...阿新唔想阿美驚,阿新用脷舔阿美菊花週圍,阿美畀阿新舔菊花,有一種電流沖衝擊腦神經,阿美feel菊花暖粒粒及濕立立鑽動,阿俊了開阿美菊花,伸脷入去,阿美愛液崩塌,嘖到阿俊臉都係淫水,阿俊好少理,埋頭苦幹探窿,阿BI同阿LAM一路操一路爬去阿美邊,阿BI咀阿美,等她放鬆心情,迎接菊花破處儀式,阿LAM伸手揸阿美對波,阿新伸手揸返阿BI對波,阿俊見樽成熟真軍慢慢鑽入菊花,阿美痛苦地嗌:好..痛呀..拔返出來,唔..得,阿BI:你放鬆,唔怕,佢會溫柔入,阿俊已經入了一半停一停,要等阿美慢慢適應意,阿BI:阿美入咗一半啦,妳得呀,係咪好正呢?阿美:唔..係..好痛..呀,阿美把口唔想畀人搞後門,心裡想試下肛交知味,阿俊見阿美再冇反抗,一口氣再插埋半條肉棒推動,阿美立即畀雷轟下,依一下又如一架火車衝入山洞,阿BI吐D口水落阿美菊花度,等潤滑D,出入減輕痛楚,阿美兩洞畀兩條肉棒充塞著,阿美咬牙切齒地迎合兩條肉棒,嗚...呵....阿BI都畀阿LAM前後洞輪流幹,三男二女瘋狂地做愛,阿LAM幹完行去阿美後面幹阿美菊花,阿美再冇剛才痛楚,慢慢變了快感,阿俊好阿LAM抽插阿BI雙洞,阿LAM再次反轉阿美,由阿新上面插前面洞,阿BI雙手搓着阿美胸脯,就是這樣,操完阿美前洞,就玩乳交,一時二男夾住阿BI插,一時四件疊住,阿LAM最底,阿BI訓上畀阿LAM插,阿美壓住阿BI,阿俊就插入阿美淫洞,阿新就企二女中間,二女輪流唅阿新肉棒,二女畀三男瘋狂,淫亂下,二女都數唔清楚每人爆漿幾次,全身冇晒氣力,死去活來,任由三男身上爆射,額射及嘴爆發,全身精華,地上用完十五六個袋袋......:smile_o06:

作者: lexuskit    時間: 2010-6-26 21:21

作者: andrewroom    時間: 2010-6-26 22:55

作者: 逍遙自在任我行    時間: 2010-6-27 17:41

good good!~!~!:smile_o12:
作者: 肥七公    時間: 2010-6-27 23:15

作者: skylove168    時間: 2010-6-27 23:42

作者: lexuskit    時間: 2010-6-28 00:33

作者: spamna    時間: 2010-7-2 14:18

阿美畀阿俊後面菊花破咗處後,阿美痛了三日,去廁所都痛,不過阿美都回味嗰晚5p淫亂情景;阿Bi打了個電話給阿美(阿美,今晚有冇時間呀,阿俊想搵妳出來吃飯,當賠罪.)阿美唔駛啦,我都冇嘢?)Bi笑笑口(妳後面唔係重痛緊嗎?出來吃飯啦,阿俊好有誠意向妳賠罪,出來啦.)阿美咁好啦,今晚見啦)阿美便利店收工後,約好地方吃日本壽司,見到阿Bi同阿俊,阿俊褲袋取出禮物出來畀阿美,好美吊咀,阿俊阿美,唔好意,嗰晚搞妳嗰度,係我唔啱.)阿美再諗起畀阿俊從後入,面紅起來,阿美接受阿俊道歉,阿Bi說笑我都有畀係搞嗰後面,點解我有份呀)阿俊Bi姐,妳唔好嬲,依一餐我請,好嗎?)三人吃完飯後,阿美同阿Bi一齊逛街,阿俊有事走先,二女人行到夜市,見到看臉上風水掌相地攤,阿美想問睇相,阿美就坐下問自身,風水佬就臉色一沉話阿美行緊衰運;阿美好緊張再問點化解,風水佬話辦法唔係好,要上來我嗰度搞個壇,包妳會行好運,阿美心裡猶豫一陣,阿Bi阿美,算啦,風水佬呃人十年八載,唔好信晒呀,)阿美放下錢就走,幾日後,慢慢事件都忘掉,阿美照常上班,但今晚收夜,都12點幾,咁夜,阿美一人回家,她住唐樓,租金平,但冇管理員,當阿美行到門口,突然有兩個南亞裔人仕拿住刀指嚇阿美,其中一位用唔鹹唔淺廣東話;(唔好叫,殺妳),阿美嚇得蕂蕂震,兩個賊開門入阿美房間,用繩住周美雙手雙腳,用布蒙住雙眼及口,兩人在阿美家大肆找掠,,四分鐘後,兩賊只能找出幾佰元,兩賊問阿美貴重物品擺起邊,阿美哭求我冇錢,直係冇錢,你地攞了錢好走啦)其中一個色心起冇錢就用妳身體報償吧,嘿..嘿)兩人夾住阿美上床褥,四隻手大肆在阿美身上搜索,,阿美爭紮求饒,唔好呀..放過我啦..我真係冇錢呀,餓狼點會理一隻綿羊哀求呢?阿美豐滿胸脯畀雙手搓揉成粉團,嘴及臉黏貼賊人口水,阿美身體扭動,望擺脫賊人在身上搜索,有隻手慢慢穿過褲頭,往落摸阿美部位,阿美眼眶流淚..逃不過..要失身....嗚...嗚...我人生咁苦呀...嗚..噩運纏身嗚....突然,其中個說她月事來喎,唔搞得喎,強迫入會帶來惡運得?)另一個就點呀,我...身體好興呀....)其中一個:(就叫她嘴巴幫我們含啦,)另一個:(都好...),靚女,如果妳唔想死就幫我們吹蕭..阿美再唔失身又唔想有損傷之下,雖一辦法用口,阿美點頭示意,兩賊在褲襠掏出7吋8吋長肉棒,叫阿美張開口,其中一個張發更肉棒慢慢放入阿美口腔,阿美雖然蒙住雙眼,但感覺放入口裡肉棒相當粗,阿美要撐開口先插入,唔...唔....阿美另一隻手握住另一個肉棒,手握一條發熱發燙肉棒打手槍,阿美一隻手掌握不晒,太長..8吋9吋都有, 如果給他們插入嗰度,一定會操壞的?兩賊在阿美乳房搓揉胸脯,阿美腦裡望快快完事,他們會走啦....阿美口及手好努力不停地吹蕭和打手槍,舔龜頭啜啷啷,大約30分鐘,幾經辛苦下第一個在阿美口裡爆,還要迫阿美還吞晒所有精華下肚,精華又濃又腥又熱,,阿美咳了幾下好想嘔,另一人個都唔畀阿美喘息,插入阿美口裡擺動,唔...唔..4分度,最後在阿美口爆,今次射得太多,要開三次才吐下肚,兩賊恐嚇阿美不要報警,給他們知道會取妳性命,阿美好恐懼點頭:(你哋..快d走啦,嗚...嗚....)阿美聽到關門聲,阿美就開始鬆開手手腳腳及雙眼,阿美立即點算損失,好彩金器重要東西都沒有給賊人偷去,阿美都安心,兩賊偷了少少現金,不幸中之大幸,阿美回過神後,就去沖身漱口,心裡還在震震..躺在床上發呆....好彩今次月事來,保住貞操,腦裡諗到幾日前風水佬說話. ..妳會有排黑下去.....第二日,阿美找好購友阿Bi講昨晚畀人入屋打劫及非禮,阿Bi:(妳都唔警呀,妳....妳有冇畀佢哋強姦.)阿美眼濕濕:(冇,我當時好驚好驚會死,好彩我M來,避過一刧,不過要我幫佢哋口交先肯走.)阿Bi一呆:(幫佢哋口交...咁佢哋兩條勁....唔勁呀.)阿美畀阿Bi氣死:(阿Bi呀,妳諗去邊度呀...)阿Bi雙手亂舞:(冇....嘢諗).....待續:smile_o06:
作者: DannyYiu13    時間: 2010-7-2 15:54

作者: wah1927    時間: 2010-7-2 19:20

作者: spamna    時間: 2010-7-3 18:47

阿美至從畀兩個淫賊打刧及口爆,心裹忐忑不安,腦裡出現嗰句,行噩運...阿美最後決定再找風水師父,沿住風水師父畀卡片上地址,找到地方有點殘舊唐樓,按門鐘,風水師父睡完覺摸住肚腩開門,....
阿美師父,你好,我幾日前在地攤看過相,我想來....轉運?)
風水師父笑瞇瞇(哦..我記妳,靚女,入來時,等我準備材料先,妳坐坐先,...寫寫妳的八字先,)....
風水師父就行入一間房度,美就寫了八字等師父,10分鐘,師父行了出來話何以起壇造法,......
阿美問;(要幾多錢...?)
師父好平啫,見妳有緣人,我會收平妳,不要擔心,)要阿美誠心上香跪拜...儀式起壇作法....
師父信女阿美,虛齡30,有請滿天神佛,再請祖師爺爺借法,阿美今日轉大運好日子,一請再請三請祖師爺爺.)師父行度阿美面前講阿美我依家要在妳身上寫符咒,妳要除衫呀.)
阿美嚇了一跳乜...要除衫咩?)
師父眼神堅決地係...要衫,法力先可以有效力..妳只是除剩內衣褲得啦.)
阿美頭咠咠脫去上衫及褲,阿美穿肉色乳罩和內褲,33吋木瓜形胸脯,師父傻了眼望阿美秀麗豐滿身體,下面黑髮濃密脹卜卜,師父嚥下口水一下,.....
師父住阿美雙眼妳依家瞇埋眼,任何情況下不要張開眼,否則法力無效,好緊要,知嗎?更記...)
阿美點頭雙手合什擺在胸口,師父用毛筆開始在阿美右手臂胳劃,毛筆沒有上色,皮膚接觸毛筆,令到阿美癢癢痒痒,好快到左手臂,跟住師父話劃胸前,阿美好緊張,額角滲出汗珠,阿美又唔何以張開眼看,枝筆在領位劃下去..心口..隔住乳罩劃右邊乳房,師父在乳暈慢慢撩慢慢打轉一路唸咒,搞到阿美全身起了雞皮,搞都右邊乳頭

脹起,到左邊,阿美畀師父撩得有少少尿急感覺,毛筆時大力時輕力,阿美又不何以縮回及避開,好辛苦各好難受;阿美咬實下唇,望快快下一步,但師父在胸脯停留10分鐘多,師父其實到忍得太辛苦呀,師父汗水流下,他嘗試過人妻,一係年紀大阿婆就有一係縐晒皮老雞,原全冇性慾可談,但今次不同囉,自動飛來肥肉,皮膚又白又滑,要凸地方就凸,要凹地方就凹,依件人妻太完美,暫時遇見過;他不得一口咬豐滿葡萄,但他要忍,都係時侯,劃完胸脯再落小腹丹田位置,阿美雙腳開始微微顫動,阿美有一團暖流向下衝,但阿美要死停....師父一路叫嗌阿美不要動不要開眼,枝毛筆在重要地方撩,阿美意志崩潰 ,淫水慢慢涔下,阿美臉上氾起紅霞,阿美羞死了,希望師父不要看重要部位,但師父那會放過她,重要地放重更加撩我更耐更靈巧,毛筆在內褲隔開下,在中間裂縫攝入攝出,阿美感覺自己內褲濕了起來,師父還用毛筆陪回十幾次先收手.....
師父好應真妳唔好怕羞,張骯髒水排出體外先得.)....
毛筆慢慢到雙腳,師父珍阿美睇唔到,將自己鼻輕輕聞阿美滲出來淫水氣味,師父心諗(好香呀...)最後到背面,背脊畀師父枝毛筆撩得阿美已經失去意志,阿美全身好似畀螞蟻咬的..她只想要師父枝...筆給她慰藉,阿美喉嚨微微呻吟,唔.....唔....枝毛筆在阿美屁股上撩,淫水滴下地水,唔..哎..阿美心裡諗,快點完成,想同師父大搞四五個回合先擺休,師父終於劃完符,師父暫時不要開眼,叫妹躺在軟毡上,......
師父就話依家儀式最尾關建,仙人結合,將仙氣和好運轉移妳上身,你知道嗎?)...
阿美點頭,其實心入面諗第二樣嘢(心裡快快同我結合吧,我好...想要....棍..插我....淫洞上...快...師父.)
師父除晒自己衫後,靜雞雞搽兩滴金鎗不倒神油落自己肉棒上,肉棒由5吋慢慢脹大我6吋半,龜頭發紫得熱棍,師父用布遮住阿美對眼,唔想阿美看到嚇親及尷尬,輕輕吻阿美臉頰,再玉頸吻..吻落脹大34吋胸脯,師父除去阿美肉色乳罩,大咬大咬吻阿美乳房,阿美典來典去,師父條脷又咬又啜又打轉乜都出齊,雙手出晒奶力捏阿美對波,阿美意識全失,任意師父放縱地捏,搓,揸,啜,咬,舔乳房,....
阿美發出淫浪聲...(師父...我好辛苦...畀我....我要你...的..)
師父扮聽不到靚女,你想要咩,..太聲少少..)
阿美只想有人幫她降火吧....(我....我要你枝肉棒插我....小穴,強.....暴我,好辛苦吩,,哎....哎....)
阿美下體自己自動向上頂師父枝肉棒,師父唔急唔急慢慢嘆依件肥肉,條脷舔落阿美丹田位,師父除去阿美底褲,師父好似狗咁,條舔用勁阿美又多水多汁淫穴,條脷尖鑽入阿美陰道裡面,阿美畀師父搞得死吓死吓,雙腿夾住師父頭,唔畀師父離開她的空虛淫穴,要師父繼續下去......
阿美哀求:(師父...畀我...我頂唔住....畀我....唔好玩弄..呀...我要你....)
師父奸笑地;(妳說老公畀呀,吊我呀,我要你老公枝...棍....填補我淫婦淫洞吧)
阿美失去分寸地:(師...老公...我要..要你吊我...枝棍塞...我淫婦淫穴呀...哎)
師父看差不時候,手握金鎗不倒神油洗禮後6半長肉棒,慢慢鑽入阿美淫穴,阿美緊閉雙眼等待師父插下刻,一滋入晒,龜頭贊開阿美陰璧,兩邊肉夾住龜頭磨擦...
師父開心笑:(估不到妳咁窄,正呀...夾死囉)

阿美雙手雙腳攬住師父身體,阿美自己迎合師父撞擊,師父玩弄阿美淫穴,3下淺1下深,再加多轉動3下,
師父好爽地:(幹死妳,幹死妳,淫婦..妳係咪好舒服呢.我幹得妳開唔開心呀..)
阿美雙反白地,大口大口地喘氣:(幹得好舒服,吊得好開心...用力..呀...入點..到子宮...哎...呀..老公..太力點..唔好停....)
師父好努力抽插淫穴啪啪聲....啪....啪..阿美四肢無氣力,師父再將阿美反轉換過姿勢,老漢推車,阿美好鍾意老漢推車,插入得更徹底更深入,阿美擺動屁股,.師父起勢咁插,雙手起勢揸對乳房...幹得阿美雙手無氣力撐住身體,上半扒在地上,屁股兀高任由師父猛插猛幹,呀......哎....呀...師父好似用不完氣力,側身半隻燒鵝肶插,何以出手來再捏對波,阿美同師父吻嘴唇,

最後,師父男上女下,抱起阿美雙腳放室師父肩膀上,下身谷到十五成功力插阿美淫穴,師父搞了差不多45分鐘度,師父依一刻要爆發,急忙抽出黏著愛液肉棒,師父忙叫阿美張開口,接祖先爺爺法力,阿美張開口,師父插入口裡,連射五六次精液肚裡,精液又濃又熱又腥,還叫阿美用脷慢慢舔舔軟化雞雞乾淨...
師父喘氣話:(儀式..嗄...完成,妳何以着返衫褲出廳坐一陣.)
阿美斗完氣,清潔身上汗水,口水,愛液後行出廳坐...

師父話:(今次有緣,免費一次吧,唔收妳錢,如果下次有什麼其爛雜証,我幫妳化解吧?,我畀護身符妳,隨身擕帶,妳何以走得.)
阿美接過後走,心裡想,剛才不是轉運大法,做愛大法就真,不過阿美都好心一陣,行過投注站,買了電腦票,第二日,阿美一注獨中頭獎,從此生活無擾....完

作者: 信信    時間: 2010-7-3 21:39     標題: 回覆 13# 的帖子

support ! thanks
作者: pongpong1231    時間: 2010-7-5 00:40

作者: muzzi    時間: 2010-7-5 09:43

引用:
原帖由 spamna 於 2010-7-3 06:47 PM 發表
阿美至從畀兩個淫賊打刧及口爆,心裹忐忑不安,腦裡出現嗰句,行噩運...阿美最後決定再找風水師父,沿住風水師父畀卡片上地址,找到地方有點殘舊唐樓,按門鐘,風水師父睡完覺摸住肚腩開門,....
阿美師兄,你 ...
very good writing, exciting story, fully support...............
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:36

引用:
原帖由 SATONG 於 24-6-2010 15:34 發表
good good !!!
多謝晒支持,:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:37

引用:
原帖由 andrewroom 於 24-6-2010 16:29 發表
繼續繼續
good!!!

多謝晒支持:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:39

引用:
原帖由 nicechater 於 24-6-2010 17:40 發表
anymore??
寫了四集完結,多謝:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:40

引用:
原帖由 blackhawk 於 24-6-2010 18:14 發表
支持吓先....
多謝支持,多謝:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:41

引用:
原帖由 cherry132838 於 24-6-2010 18:19 發表
十卜十卜:smile_38:
多謝你卜卜,:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:42

引用:
原帖由 yfmak 於 24-6-2010 21:02 發表
thanks a lot !
多謝你支持:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:46

引用:
原帖由 太空垃圾 於 25-6-2010 01:49 發表
樓主,如果你可以再分下段and加大少少d字,會更好...
sorry呀:smile_o13: 我都寫多d,不過我都寫緊第二個故事,依個故事完了:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:47

引用:
原帖由 lexuskit 於 26-6-2010 21:21 發表
thx for sharing
多謝你支持,再三多謝:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:49

引用:
原帖由 DannyYiu13 於 2-7-2010 15:54 發表
tks 4 sharing
多謝你回貼,多謝x10:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:52

引用:
原帖由 wah1927 於 2-7-2010 19:20 發表
good job more more pls
小弟作嘗試,寫得唔好莫見怪呀:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2010-7-5 16:55

引用:
原帖由 muzzi 於 5-7-2010 09:43 發表

very good writing, exciting story, fully support...............

多謝請讚,我會更加更加作好新故事,等瞧瞧吧,(廣告時間)幫襯吓,我寫緊日本大學日子:smile_o06:
作者: lw1905    時間: 2010-7-6 18:18

作者: spamna    時間: 2010-7-8 12:55

引用:
原帖由 lw1905 於 6-7-2010 18:18 發表
我都想做影相佬呀?下次叫我!!!!!!
做攝影師更係好啦 年年都有新女上場,着住泳衣起你面行來几去,係男人都心郁郁啦..:smile_o05:
作者: 伕子    時間: 2010-7-8 18:05

作者: spamna    時間: 2010-7-9 10:07

引用:
原帖由 伕子 於 8-7-2010 18:05 發表
so good ! you got a SP now! support support!
多謝你,我會再繼續創作其他作品..:smile_o06:
作者: 望索    時間: 2010-7-9 10:59

作者: kenji_t    時間: 2010-7-13 22:40

作者: junglejazz    時間: 2010-7-27 17:44

作者: spamna    時間: 2010-7-28 10:56

引用:
原帖由 kenji_t 於 13-7-2010 22:40 發表
thanks for sharing!
Thank you report ,Thanks
作者: spamna    時間: 2010-7-28 10:57

引用:
原帖由 junglejazz 於 27-7-2010 17:44 發表
描寫得很真實細膩,多謝樓主無私分享! 讚啦!
多謝你讚嘗,其實寫得麻麻地,不過多謝.:smile_o06:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)