188Channel

標題: 又驚又喜既一次經歷 [打印本頁]

作者: lovej4ever    時間: 2010-4-17 21:55     標題: 又驚又喜既一次經歷

作者: ~~慧~~    時間: 2010-4-17 22:02

作者: 男兒當自強    時間: 2010-4-17 22:26

作者: 犀利仔    時間: 2010-4-17 22:32

作者: bs_yyy    時間: 2010-4-17 22:39

深感抱歉....................
作者: 南宮鐵心    時間: 2010-4-17 22:39

作者: chuchu12345    時間: 2010-4-17 22:44

作者: 韋小達    時間: 2010-4-18 00:13

作者: sss_sss    時間: 2010-4-18 01:02

我都試過有相同情況,唯有安排一d 有情調d ge 活動先,培養一下情緒
潛移默化佢 =]
作者: 210597    時間: 2010-4-18 01:05

深感同情:smile_13:
作者: little_princess    時間: 2010-4-18 03:10

引用:
原帖由 lovej4ever 於 2010-4-17 09:55 PM 發表
大家好~其實我睇左引版一段時間, 見大家都講下自己既事~我都開個新名講下

講返小小背景先:

我同女友j 識左好耐~都有10年了, 而我同佢一齊左都快4年了
我地一齊左4, 5個月左右佢就開始有用手幫下我,
而其他野 ...
比d av 她看,培養一下feelings..
foreplay要耐d.....
比她知道你很愛她...
然後先開始....
或者改變下,去下旅行拉
作者: tabris    時間: 2010-4-18 03:53

作者: smallcannon2002    時間: 2010-4-18 09:07

作者: bbqowen    時間: 2010-4-18 10:11

作者: rebonbon    時間: 2010-4-18 13:16

作者: 崎小姐    時間: 2010-4-18 15:10

作者: Janwantsu    時間: 2010-4-18 16:24

作者: hamlohamlo    時間: 2010-4-18 16:38

作者: lovej4ever    時間: 2010-4-18 18:23

作者: lovej4ever    時間: 2010-4-18 18:24

作者: HokloKANKAN    時間: 2010-4-18 18:50

唔知幫唔幫到你....
我女友之前都同你女友一樣.......
但係人的身體真係好神奇....
一樣唔鐘意的食物....耐左都會放到落口....
我女友就係咁....所以我都比多d心機係前戲到....
1. 勁摸佢身體任何位置咁緊係敏感位多d啦(唔包妹妹同ball ball)可以幾耐就幾耐....
2. 細細力了妹妹同摸ball邊可以幾耐就幾耐......
3. 之後如果佢有動作都唔好進一步,keep番第2步......如果佢都係冇動作就要比佢完事(高潮)
如果自己忍到就唔好迫佢比自己(我都係咁)....
因為日子有功...我女朋友都改善左好多...易左出水同埋主動左...
我覺得任何野要迫都冇咩好結果.....反而佢見你比佢high完你自己又唔洗佢比你的話......
情況就好似一樣唔鐘意的食物..但見到人食得好味..耐左都會放到落口....一樣
for ref. hope help到你
作者: lovej4ever    時間: 2010-4-18 20:20

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)