188Channel

標題: 晴晴記事 - (updated 破處 P.5 + 相相2張) 性之初體驗 - 不定時 update [打印本頁]

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:19     標題: 晴晴記事 - (updated 破處 P.5 + 相相2張) 性之初體驗 - 不定時 update

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: danichan    時間: 2010-4-11 06:24

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:25

引用:
原帖由 danichan 於 2010-4-11 06:24 AM 發表
早呀....好長呀...睇緊...
多謝你support.....:smile_o12:
作者: danichan    時間: 2010-4-11 06:29

作者: mybelove    時間: 2010-4-11 06:30

作者: 04329234    時間: 2010-4-11 06:31

你身材咁好呀???
作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:32

引用:
原帖由 danichan 於 2010-4-11 06:29 AM 發表
你同2個朋友自從果次仲有冇試過其他......
有架,下次update講
作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:32

引用:
原帖由 04329234 於 2010-4-11 06:31 AM 發表
你身材咁好呀???
ok la... hehe...

你唔信?:smile_o03:
作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:33

引用:
原帖由 mybelove 於 2010-4-11 06:30 AM 發表
哈哈, 我都支持下先.
加油
thanks.... I will do my best!
作者: 晴天_豬豬    時間: 2010-4-11 06:40

作者: 04329234    時間: 2010-4-11 06:41

講真,身邊真係無咩d cup既朋友!
香港女仔多數都係...........
作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:42

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2010-4-11 06:40 AM 發表

好長呀!不過寫得唔錯,搞到我都痕痕地!

等妳update 同d好身材相!

一定姐姐身材咁好啦我!:smile_o06:

thanks for your support!
作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:43

引用:
原帖由 04329234 於 2010-4-11 06:41 AM 發表
講真,身邊真係無咩d cup既朋友!
香港女仔多數都係...........
我個housemate 有E添啦.... :smile_o05:
作者: 04329234    時間: 2010-4-11 06:44

我見識少..............
18歲就咁好身材,非常好丫!
作者: 晴天_豬豬    時間: 2010-4-11 06:46

作者: danichan    時間: 2010-4-11 06:48

作者: 04329234    時間: 2010-4-11 06:48

咁你地身邊d朋友,係唔係多數都俾你地差呢?
作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:53

引用:
原帖由 04329234 於 2010-4-11 06:44 AM 發表
我見識少..............
18歲就咁好身材,非常好丫!
上左床用電話post!

其實好多香港女仔都ok架,不過係姿勢唔好影響個shape...(I think)

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:55

引用:
原帖由 danichan 於 2010-4-11 06:48 AM 發表
你有相可以post上黎嫁...
咁佢地咪信你..
點post ar?

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 06:56

引用:
原帖由 04329234 於 2010-4-11 06:48 AM 發表
咁你地身邊d朋友,係唔係多數都俾你地差呢?
多數係b cup la.... c 同 d的確係少d gei.....

作者: danichan    時間: 2010-4-11 06:59

作者: Yoshiki_I.V    時間: 2010-4-11 07:01

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 07:02

引用:
原帖由 danichan 於 2010-4-11 06:59 AM 發表
你開post果時有一個位俾你插圖嫁...
插圖好似要入個網址架,聽日試下

作者: 04329234    時間: 2010-4-11 07:02

我又唔係話好多女性朋友,但都ok啦,真係無乜邊個勁好身材!
作者: danichan    時間: 2010-4-11 07:03

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 07:03

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 2010-4-11 07:01 AM 發表
妳同Y 身材都咁好:smile_40:
佢好d!!!!!!!!

作者: Yoshiki_I.V    時間: 2010-4-11 07:08

作者: 【大頭仔】    時間: 2010-4-11 07:22

你依家係邊:smile_o05:
作者: smallcannon2002    時間: 2010-4-11 09:04

作者: 聖人強    時間: 2010-4-11 09:33

作者: Little_T    時間: 2010-4-11 09:43

作者: mybelove    時間: 2010-4-11 11:25

作者: midmidmid    時間: 2010-4-11 11:33

作者: tsang_jimmy    時間: 2010-4-11 13:46

可以引下你個朋友.. 話 : 咁我有大膽提議...叫你朋友一齊遮住面咁影個心口 :p
繼續支持
作者: 流金上    時間: 2010-4-11 13:58

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 15:24

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-11 11:33 AM 發表
with girl only 係呢個post只講女仔,定只係俾女仔睇,還是俾女仔回覆...我係男..睇咗添.....
wuth girks only 係指無男女性內容,不過下次update會有架喇

作者: midmidmid    時間: 2010-4-11 15:26

作者: purple晴    時間: 2010-4-11 15:26

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2010-4-11 01:46 PM 發表
可以引下你個朋友.. 話 : 咁我有大膽提議...叫你朋友一齊遮住面咁影個心口 :p
繼續支持
佢地未必so我,唔太樂觀!

作者: Greenheadboy69    時間: 2010-4-11 15:51

作者: american1234    時間: 2010-4-11 15:53

http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1

hope can help u
作者: CCandy    時間: 2010-4-11 16:06

快d upload相黎睇下啦
作者: american1234    時間: 2010-4-11 16:09

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-4-11 04:06 PM 發表
快d upload相黎睇下啦
candy,

妳仲心急過我地D男人
作者: CCandy    時間: 2010-4-11 16:09

引用:
原帖由 american1234 於 11-4-2010 16:09 發表

candy,

妳仲心急過我地D男人
我都鍾意睇女人
作者: american1234    時間: 2010-4-11 16:11

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-4-11 04:09 PM 發表

我都鍾意睇女人
咁妳LIKE 5 LIKE 俾人(男/女)睇呀?
作者: Kgr    時間: 2010-4-11 16:15

作者: bad_romance    時間: 2010-4-11 16:29

作者: ff530    時間: 2010-4-11 16:48

作者: CCandy    時間: 2010-4-11 16:50

引用:
原帖由 american1234 於 11-4-2010 16:11 發表

咁妳LIKE 5 LIKE 俾人(男/女)睇呀?
我鍾意俾自己既男人睇  
作者: 豬頭丙    時間: 2010-4-11 18:01

作者: patrick131    時間: 2010-4-11 18:55

作者: kdtf    時間: 2010-4-11 19:15

GOOD~SUPPORT!
作者: et-man    時間: 2010-4-11 19:26

作者: saratoosmall    時間: 2010-4-11 20:35

作者: Imperfect_Angel    時間: 2010-4-11 21:00

作者: sss_sss    時間: 2010-4-11 21:24

如果佢地都係正經ge 就冇所謂la~
大家開心下
support
作者: 金吉    時間: 2010-4-11 22:59

作者: fong023075    時間: 2010-4-11 23:40

作者: blondie_cheung    時間: 2010-4-12 00:00

樓主係唔係係外國住架? g-string真係幾好..:smile_o05:
作者: 潮吹之手    時間: 2010-4-12 00:08

作者: ssteaca    時間: 2010-4-12 00:27

作者: 花花小公子    時間: 2010-4-12 00:57

作者: yjohnny    時間: 2010-4-12 01:28

作者: share2010    時間: 2010-4-12 01:31

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 03:06

Update 嘅時間到喇!

係我同A 同Y果次之後,我地三個都成日有互相滿足大家,佢地又同我試玩唔同嘅玩具。d玩具真係好正,次次都搞到我勁舒服,重試過潮吹(又係佢地教我依樣野)噴到Y一面都係!

佢地同我玩過蛋蛋同後面用既棒,不過佢地只係放過蛋蛋入我妹妹入面,因為我重係處喎!:smile_o03:

我都有幫佢地架,例如用電動嘅99插佢,同時又用後面用嘅棒棒插佢地pat pat 洞。我試過咁樣插到A勁噴水同反晒眼!:smile_o12:

-----------------------------------------------------------------------------------

其實依次係想同大家分享我同男仔嘅第一次,係呀晴晴破處呀!:smile_o05:

果日係我18歲生日之後大約兩個星期,當晚間pub新開張搞左個 Asian Ladies Night,所有亞裔女仔可以免費入場同有 free drinks,A同Y都不停說我去玩下,話我18歲要去玩下,佢地講多兩講我就話好啦去啦。佢兩個勁開心,佢地重話我d衫太普通唔啱clubbing。佢地各自入房攞左d衫出黎,兩個左配右配左一輪就俾左件衫我,係一件one piece嘅tube top,同一個nude bra。我即時着左上身,就發現件tube top勁短而且好貼身,A同Y都大讚好索,重話將我美好身材表露無遺!之後佢地又同我化妝,化好之間Y好自豪咁同A講:我都話係佢平時收收埋埋之嘛,化少少妝已經係索女一名!:smile_o05:

我走到鏡前一望,真係唔信自已可以如此靚同誘人!

大約9點左右我地三個去到間pub門口,好多人呀!我地排左成 半個鐘呀!

等我講下我地三個當晚引死人嘅打扮啦!

A,身穿白色吊帶one piece裙,條裙好短大約只係pat par 多2-3cm,下身一對黑色over knee 高跟boot.

Y,上身係一件粉紅色tube top,件tube top只係包住佢嘅大波波,露臍,下面係熱褲同埋一對高跟鞋。

我,一件 pink tube top dress,同一樣咁短,下面一對白色高跟鞋。

我地嘅底底當然係勁sexy g-string la!

入到去佢地帶我行左去一張table度坐低,原來好多同學都係度,而我身邊係一個我lum左佢好耐嘅男仔,佢係港法混血仔(叫佢C),好靚仔架。佢見到我時杲左幾秒,之後佢話:你係…晴晴?我點點頭,佢:你同平時真係…總之妳好索呀今日…身材又好。佢請我同佢跳舞,我勁開心,真係好彩我有去到可以同佢有body contact….

我地跳完舞返到table時我見A同Y已經俾人請左去隔離枱同D abc仔飲緊,我同C都一路chat一路飲,直到大家都有d wing wing 地。佢開始掃我背脊同大髀,因為裙好短,我一路都係”kiu”腳坐。掃左一陣佢開始kiss 我,手亦去左我波波上面慢慢掃,我好驚又好開心,而我重開始同佢french kiss…. 依個時候我feel到妹妹開始痕痕地,我同佢講:sorry… 我想去toilet...佢放開我,又同我行去toliet,佢話怕我太正會俾人食左…

我入到toliet竟然俾我見d勁驚嚇嘅事,原來個toliet變左性地,一對對男女係入面又kiss 又互摸,不過其他女仔又好似見唔到地用toliet,我入左一隔,一除我條g-string底底已經見到有水,點知去去下toliet聽到隔離有d呀呀聲,好明顯有人係度大戰中!

係咁嘅情況之下我嘅needs不但無少到,妹妹比之前更痕更濕,隔離愈來愈大聲,直至個女仔大訝一聲,同時另一面又傳來d呀呀聲。此地不宜久留,我用tissue清潔一下妹妹就出去,隔離又開門,出黎嘅係個abc仔同……. Y…. 佢面勁紅好明顯頭先好high,我地互相笑左下我就出左toliet,同C返table 繼續飲。

飲多左一陣,C問我可唔可以繼續之前做緊嘅野。我無答佢,不過好主動kiss佢,佢馬上攬住我又掃又搓我波波…妹妹已經濕哂,佢之後發現左我着g-string更加興奮,不停係後面揪我條底底,底底同妹妹磨擦令我勁想要,當時我底底已經100%濕嗮!

佢開始用手了妹妹,了左幾下佢同我講:妳濕嗮喇喎,之後佢就了開左我條底底,直接了我妹妹,佢一路係度了,妹妹一路出水,好痕呀!我有一種好empty嘅感覺。對腳已經分開左,好在果度黑,唔係一定俾人睇嗮!我feel到C想插手指入去,我好驚馬上stop佢同佢講:我未試過架。:smile_o05:

佢好似好驚訝,之後佢問我可唔可以上我度。,我話ok。我其實心大心細,不過佢係我白馬王子我真係…唔可以say no….想去同A,Y講聲,佢地已經唔見左。

坐佢車先去左油站(佢買dom dom呀),之後好快上到我屋企。一開門已經有d呀呀聲傳出黎,好似係A把聲。我同C好快入左房,佢好快除左我件衫同個nude bra,就不停啜我 lin lin, 我大聲呀呀叫。佢一路向下kiss,直至g-string邊,佢話:無毛毛,好sexy,就繼續kiss 落去,而手就隔住濕嗮嘅底底了我妹妹。好high呀!佢叫我瞓上床,佢就除靜好靚嘅ck底底,我見到佢底底入面嘅弟弟好大舊,有d驚。佢”pa”左上我度,佢用弟弟頂住我妹妹,雖然有兩條底底隔住我都feel到弟弟好硬,好熱。而佢個咀就同我french kiss….佢頂住我係令我出面無咁痕不過入面就愈來愈痕同 empty,我好舒服呀,不停係度呀呀叫。

終於我忍唔住喇,我”gut”起pat pat 除左自己條底底,再除佢條ck底底。終於,佢弟弟同我妹妹見面喇!不過佢繼續用弟弟係度了妹妹,發出一d “jak jak”聲,令我更想要。:smile_o05:

我叫佢瞓低,之後我用口同佢帶dom dom (Y話男仔好鐘意架)… 佢弟弟好長好大,比我睇av果d大,我有d怕!帶好左我就騎上佢上面,將弟弟對住妹妹,慢慢坐落去。一入左少少我已經feel到有d痛,所以我停左,等一陣又入多d,好痛又停。佢話我妹妹好似吸佢弟弟,好爽,不過我完全唔move得。我知道唔係好掂,所以本死一下坐落去。果下真係好痛,好似俾人插左把刀入去,我地完全無move成十分鐘。

佢問我點我完全講唔剄野。直至d痛慢慢走左,我就開始慢慢上下”un”…...愈”un”愈大力,我feel到已經唔痛,而且好舒服,”un”左好多下我feel到自己開始高潮到就用盡力”un”,終於,噴左好多水,一片空白,”pa”在係佢上面。

休息左一陣到佢插我,我瞓係度分開對腳,佢慢慢入黎一路入,一路入,好似入都有咁,直到我feel到入到最入,我見佢重1-2cm係外面,佢開始加速插我,我好大聲呀…呀…佢好似愈插愈入,佢插剄我 “park park”聲,好爽呀,我又高潮噴水一次,果下我high 到雙腳夾住佢條腰。不過,佢無停不停高速插我,佢下下都抽到好出,之後高速插嗮入黎。一陣之後我feel到我又到喇我又夾住佢,佢都開始”ha ha”聲,係我第三次之後佢都射左!

佢除左dom dom之後問我想唔想試下d精,我話想。我將dom dom入面好多嘅精放入口之後吞左…其實個味道都ok啦。

我地休息嘅時候聽到有人入門口,好明顯係Y,一陣之後就傳來Y嘅呀呀聲,我見C又硬返我就同佢口交,又同佢再帶dom dom 再大戰…最後,我地果晚大戰左3次

第二朝我又俾死人YD呀呀聲嘈醒,又同C搞多次。

我地三個女仔送走左d男仔之後重戰後分享,講到大家想要又互相幫忙,不過今次唔同嘅係,佢地可以用電動嘅99插我喇!:smile_o12:

聽日返返學喇,所以下次update可能會耐d,希望大家support 啦…:smile_o06:

加左g-string 同 bikini 相相,有10頁加多張

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 03:16

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-11 09:00 PM 發表
我也很喜歡剃下面毛毛做白虎的………xD

um.. um... 的確係好sexy.....
作者: purple晴    時間: 2010-4-12 03:17

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-4-12 12:00 AM 發表
樓主係唔係係外國住架? g-string真係幾好..:smile_o05:
係呀係外國!妳又係?

g-string I like it.... 好sexy!
作者: Yoshiki_I.V    時間: 2010-4-12 03:23

作者: Nate01    時間: 2010-4-12 04:53

作者: rickiehk    時間: 2010-4-12 06:31

作者: willyhoo01    時間: 2010-4-12 08:38

作者: Imperfect_Angel    時間: 2010-4-12 08:55

作者: Imperfect_Angel    時間: 2010-4-12 08:57

作者: 無政府118    時間: 2010-4-12 09:20

等緊相相...................
好耐冇睇過咁正嘅post
thx
作者: sss_sss    時間: 2010-4-12 09:51

你就好,同 roomates 玩咁開心~
繼續支持
作者: kenny9453    時間: 2010-4-12 10:00

作者: CCandy    時間: 2010-4-12 10:08

另外張相訓係度 個波波咁挺既 :smile_04:
個patpat  好靚:smile_40: :smile_40:
作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:09

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-12 08:57 AM 發表

可惜我男友覺得有毛毛比較sexy…=[

最緊要係佢鍾意姐!:smile_o05:
作者: kenny9453    時間: 2010-4-12 10:11

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:12

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-4-12 10:08 AM 發表
另外張相訓係度 個波波咁挺既 :smile_04:
個patpat  好靚:smile_40: :smile_40:
做得運動多挺D............:smile_o13:其實我都唔知點解架.......

多謝!我都好滿意自己pat pat, A 同 Y成日笑我好生養:smile_o03:

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:13

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-4-12 10:11 AM 發表
啱啱見到另外一張相:smile_o05:
睛睛身裁真係好正喎,吾怪得引死仔啦:smile_o10:
hehe.... 多謝!:smile_o05:
作者: kenny9453    時間: 2010-4-12 10:17

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:18

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-4-12 10:17 AM 發表

haha...吾洗客氣
係喎睛睛依家响邊樹吖

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-12 10:18 AM 發表
嘩..好睇呀:smile_o13:
敢問樓主係邊度留學呢?:smile_o06:

你估下:smile_o13:

作者: bbqowen    時間: 2010-4-12 10:18

作者: L.Y.F    時間: 2010-4-12 10:23

作者: kenny9453    時間: 2010-4-12 10:28

作者: bbqowen    時間: 2010-4-12 10:28

作者: kenny9453    時間: 2010-4-12 10:30

作者: ricky0060    時間: 2010-4-12 10:35

樓主係外國 生活左幾耐架?
作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:36

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-12 10:28 AM 發表

由時間推斷應該唔係我呢度.....:smile_o01: :smile_o01:
我係midnight post架喎…

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:38

引用:
原帖由 ricky0060 於 2010-4-12 10:35 AM 發表
樓主係外國 生活左幾耐架?
半年多少少啦

作者: bbqowen    時間: 2010-4-12 10:39

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:40

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-4-12 10:28 AM 發表

我估紐西蘭囉:smile_13:
錯,不過好近

作者: bbqowen    時間: 2010-4-12 10:41

作者: bbqowen    時間: 2010-4-12 10:42

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:44

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-12 10:42 AM 發表

唔會係澳洲掛...:smile_o01:
點解唔會呢?

作者: bbqowen    時間: 2010-4-12 10:47

作者: kenny9453    時間: 2010-4-12 10:50

作者: bbqowen    時間: 2010-4-12 10:51

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:53

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-12 10:47 AM 發表

因為我都係澳洲麻...:smile_o11: :smile_o11:
sdyney?

作者: purple晴    時間: 2010-4-12 10:54

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-12 10:47 AM 發表

因為我都係澳洲麻...:smile_o11: :smile_o11:
sydney?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)