188Channel

標題: 對版主的不滿, 如不喜歡的, 請 delete [打印本頁]

作者: szetoafk    時間: 2010-4-4 15:51     標題: 對版主的不滿, 如不喜歡的, 請 delete

作者: 大大男人    時間: 2010-4-4 15:52

作者: mncy    時間: 2010-4-4 15:56

應該係加多句對版本不敬既言語
作者: szetoafk    時間: 2010-4-4 16:00

作者: waiwaiwai3    時間: 2010-4-4 16:02

作者: 天~使~女    時間: 2010-4-4 16:19

引用:
原帖由 szetoafk 於 2010-4-4 03:51 PM 發表
分數是沒所謂. 版主已經不止一次無故刪除 topic

要刪帳要扣分沒問題, 討論區出 post 是個人無私的奉獻, 版主的無理決定, 只有影響各人對討論區參與的熱誠, 對各人只有損失而無利, 講完

此地不留人, 自有留人處 ...
呢到不是第一日就咁架啦.一係同版主熟.一係就女..唔係咪就咁架囉.睇開d啦.唔係點會有咁多人閃晒...
作者: szetoafk    時間: 2010-4-4 16:23

作者: szetoafk    時間: 2010-4-4 16:27

作者: waiwaiwai3    時間: 2010-4-4 16:39

作者: waiwaiwai3    時間: 2010-4-4 16:40

作者: 天~使~女    時間: 2010-4-4 16:42

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-4-4 04:40 PM 發表

:smile_o05: :smile_o05: 仲有你同我...我回歸無耐
我都係..呢區開始變到有d不知所謂..:smile_27:
作者: waiwaiwai3    時間: 2010-4-4 16:44

作者: 天~使~女    時間: 2010-4-4 16:48

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-4-4 04:44 PM 發表

係ar...膠人膠post多..好post無人出:smile_o08:
冇法啦..咁攪法..都好多因數既..我都轉左去第2度啦..今日無無聊聊先入左黎炸...
作者: midmidmid    時間: 2010-4-4 16:54

作者: 惡女b水    時間: 2010-4-4 16:59

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-4 16:54 發表
我頭先都係成徵俾人話我灌水扣分....我只係打咗一句"認真誇張"喳...咁都要扣真係"認真誇張"...
下 ??!!!!
5分 ????
作者: Jerry_0121    時間: 2010-4-4 17:13

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-4-4 04:59 PM 發表

下 ??!!!!
5分 ????
小心d 你咁回都可能比人扣分架
作者: Ccandy32    時間: 2010-4-4 17:26

作者: midmidmid    時間: 2010-4-4 17:29

作者: szebaby    時間: 2010-4-4 17:29

作者: Uncle_Nine    時間: 2010-4-4 17:30

三日兩夜跟 34DD SP 食色澳門行

[按此打開] [隱藏]

本來今日同班朋友返大陸作另類旅行, 點知半路有人唔去得, 結果去唔成, 轉左去睇波 ... so 睇完波, 今晚返黎出早幾日嘅澳門食色行, 一定圖文並茂

車路士必勝!!!!!!

PLEASE WAIT AND THANKS FOR YOUR SUPPORT!!!

以上就是閣下被扣分移走主題內容 , 試想每位會員也出主題XX球會必勝然後說隨後補回內容版內會是何等混亂?
閣下何不在看完波後才出主題分享 , 另此版非足球版此等內容必定有會員舉報投訴別令版主難做了好嗎?
分數補回算了 , 請勿再於版內發出不滿主題否則會按版規處理了.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)