188Channel

標題: 有關視像及隱身的一些問題 [打印本頁]

作者: 新金記    時間: 2010-2-25 22:59     標題: 有關視像及隱身的一些問題

作者: toywoof    時間: 2010-2-25 23:30

應該唔係架,只要佢上一次online 有視頻裝置,佢off左line 都仲會顯示果個圖示!所以無關係既
作者: 龍龍~    時間: 2010-2-25 23:47

作者: cosmo    時間: 2010-2-26 13:27

我有一個方法...可以知佢係咪隱身..
就係你用搜尋....搜尋佢個Q號...跟住會見到佢個QQ圖像...
如果見到佢個圖像係彩色既...者係佢隱左身....
如果係黑白色既..就係真係OFFLINE...

作者: 龍龍~    時間: 2010-2-26 14:52     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: cosmo    時間: 2010-2-26 15:29

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2010-2-26 02:52 PM 發表
你自己試下得唔得:smile_30: :smile_30:
肯定得.....:smile_19:
作者: 新金記    時間: 2010-2-26 16:47

作者: 新金記    時間: 2010-2-26 16:48

作者: 龍龍~    時間: 2010-2-26 17:27

作者: 龍龍~    時間: 2010-2-26 17:39

作者: cosmo    時間: 2010-2-28 18:43

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2010-2-26 05:27 PM 發表

你講野就好似政府洗腦宣傳:香港一定得:smile_30: :smile_30:
你無試過, 乜都唔知就學人係到笑...
作者: cosmo    時間: 2010-2-28 18:45

引用:
原帖由 新金記 於 2010-2-26 04:47 PM 發表

如果佢係隱身, 一樣會是黑白的
c兄, 我唔知你明唔明我講乜, 總之尼個方法我就係試到...
我自己有兩個QQ帳戶, 點試都得...

如果你唔得..唔係我既問題..係你個問題..講完..
作者: 金易    時間: 2010-2-28 18:49

作者: cosmo    時間: 2010-2-28 19:03

引用:
原帖由 金易 於 2010-2-28 06:49 PM 發表
終於見識到乜野叫死雞撐飯蓋:smile_o01: :smile_o01:
我有必要撐嗎?....你check唔check到, 試唔試到同我有咩關係?
你試到我有咩jetso? 你試唔到我有咩損失 ?

唔好以為你有咩咁把閉先得架...以為自己叻到爆, 懶醒咪就係你尼
d人囉...

我黎尼到提供方法係純綷分享經驗.... 如果係遭到咁樣既對待,
我覺得一d都唔 岩嘴型..講多無謂....同你尼d人講多都晒氣...
基本既禮貌都無...

作者: roland-moon    時間: 2010-2-28 19:11

作者: roland-moon    時間: 2010-2-28 19:13

作者: 新金記    時間: 2010-3-1 01:52

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)