188Channel

標題: 淡水~新興卡啦ok遇倒驚嚇"阿蟬" [打印本頁]

作者: 細b哥    時間: 2010-2-17 18:33     標題: 淡水~新興卡啦ok遇倒驚嚇"阿蟬"

作者: Jaylam    時間: 2010-2-17 18:54

好彩我一向唔會在DS 去K, 只會去SN.
去K都係CP同CA好.
作者: o靚仔南    時間: 2010-2-17 18:59

作者: Rain2046    時間: 2010-2-17 19:25

作者: zz426438    時間: 2010-2-17 20:39

作者: 細b哥    時間: 2010-2-17 22:30

作者: zz426438    時間: 2010-2-17 22:38

作者: 細b哥    時間: 2010-2-17 22:47

作者: zz426438    時間: 2010-2-17 23:05

作者: zz426438    時間: 2010-2-17 23:06

作者: 小胡子    時間: 2010-2-17 23:47

作者: teddy1231    時間: 2010-2-18 00:00

CHING你指新興係唔係魯惠對面個間啊,我第一次去DS唱K就係去呢間,個時無咁差,之後間野執咗最近才重開,想問下而家行1,3,6 定 2,5,8房間最低消費及公主收費,想去見識D"阿蟬" :smile_30:
作者: YuanYuan    時間: 2010-2-18 00:43

呀嬋都咁貴,去 cp 啦
作者: 孟波    時間: 2010-2-18 00:46

作者: 降臨者    時間: 2010-2-18 01:04

作者: 細b哥    時間: 2010-2-18 02:14     標題: 回覆 12# 的帖子

作者: 細b哥    時間: 2010-2-18 02:30

作者: 星期五情人    時間: 2010-2-18 04:37

作者: 查篤撐    時間: 2010-2-18 04:48

作者: FV1417    時間: 2010-2-18 08:42

多謝亞嬋的報告
:smile_22: :smile_22:
作者: bryan2008hk    時間: 2010-2-18 09:52

作者: vincentchow630    時間: 2010-2-18 10:10

作者: flashbee    時間: 2010-2-18 11:53

Thanks for unhappy new year report !
作者: pauloo18    時間: 2010-2-18 12:06

作者: raymond88    時間: 2010-2-18 12:15

K囡好少遇到咁老的
作者: icyken    時間: 2010-2-18 12:40

引用:
原帖由 細b哥 於 2010-2-18 02:14 AM 發表
C HING!就係喱間喇,中房低消700~DJ 200,啤酒買一送一,平均15蚊一礶,低消以內,可以有36礶啤酒.硬件可以,軟件唔掂.因為個幾月前去過,見倒啲囡囡食用指數極之低.行2~5~8.
如果去新興. 我建議去新x晶好過. 裝修完. 軟硬件都ok. 也是行258,  中房低消588-688, DJ150, 不過過年期間. 周圍都是少女.都回晒鄉.
作者: 赤之翼    時間: 2010-2-18 15:34

作者: alankhyip    時間: 2010-2-18 15:43

roger:smile_38:
作者: mayla65e    時間: 2010-2-18 17:28

作者: 細b哥    時間: 2010-2-18 18:50

作者: 細b哥    時間: 2010-2-18 18:52

作者: albert111hk    時間: 2010-2-18 20:06

好彩我一向在Ds只會去SN:smile_30:
作者: 大色狼    時間: 2010-2-19 02:05

作者: 【‧】    時間: 2010-2-19 02:21

作者: 細b哥    時間: 2010-2-19 03:07

作者: nayaya    時間: 2010-2-19 12:48

作者: teddy1231    時間: 2010-2-19 15:11     標題: 回覆 33# 的帖子

宜家喺淡水至TOP場唔係家路咩:smile_13:
作者: teddy1231    時間: 2010-2-19 15:55     標題: 回覆 26# 的帖子

CHING 新x晶k我總共去過二次,未裝修前去過一次,中房超細坐六個男已好迫,公主及女女唔多掂,結果全部要叫外援,原本已blacklist呢間.點知我朋友條女走咗嚟呢間做助理叫我地去棒場,間場裝修完感覺冇乜改變,房一樣咁細,同我朋友條女要求要間大房,大房都係好細間,大房跟二個公主,公主服務態度超差成晚兩個自己坐埋側邊傾偈又經常走出房,變成要自已點歌及加酒,佢地好似只負責開酒咁,我朋友條女帶女嚟俾我地簡,一睇即暈 ,以我玩咗N年來講佢竟然可以揾到相信全淡水都冇人會幫襯d女返嚟:smile_30: 結果勉强簡咗最好二個share,其他人唔想落佢面所以冇叫外援.
作者: bs1999    時間: 2010-2-19 16:36

作者: cheap西    時間: 2010-2-19 17:15

多謝師兄報告:smile_o14:
作者: 細b哥    時間: 2010-2-23 01:46

作者: yjc88    時間: 2010-3-4 03:09

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)