188Channel

標題: 有咩方法tum女人肛交 ? [打印本頁]

作者: silentwitnexx    時間: 2009-12-15 03:01     標題: 有咩方法tum女人肛交 ?

作者: 醇親王載灃    時間: 2009-12-16 18:30

作者: ioi_sp    時間: 2009-12-16 22:44

引用:
原帖由 silentwitnexx 於 2009-12-15 03:01 AM 發表
請敎 請敎 請敎 請敎
不能第一次就嚟,要每次慢慢令佢有心理準備的,我經驗係咁,首先幫佢用口,咁進攻小妹之餘又進攻吓肛門,睇佢有咩反應,多數都好舒服唔理你嘅,咁肛門多咗水,就會冇咁痛,咁你又用口進攻返小妹,同時就可試吓用你隻手指尾慢慢插入肛門,又睇吓有咩反應,一反抗或叫唔好就停,以免反感,若好high,就插深D,但始終果度好乾,最好間住用口進攻吓,慢慢每次多D每次又粗D,等佢慢慢接受才可,最好分幾次,唔好第一次就話同佢肛交,佢多數唔制,玩得5-6次喇,中間最好都問吓佢點睇,又或者比D四仔有肛交嘅比佢睇,睇佢咩反應,OK嘅咪話「不如搵次不如試吓囉!」,不過最好有KY,唔係可能會痛D!

不過我試過都係緊D,冇咩特別....
作者: ioi_sp    時間: 2009-12-16 22:47

引用:
原帖由 silentwitnexx 於 2009-12-15 03:01 AM 發表
請敎 請敎 請敎 請敎
不能第一次就嚟,要每次慢慢令佢有心理準備的,我經驗係咁,首先幫佢用口,咁進攻小妹之餘又進攻吓肛門,睇佢有咩反應,多數都好舒服唔理你嘅,咁肛門多咗水,就會冇咁痛,咁你又用口進攻返小妹,同時就可試吓用你隻手指尾慢慢插入肛門,又睇吓有咩反應,一反抗或叫唔好就停,以免反感,若好high,就插深D,但始終果度好乾,最好間住用口進攻吓,慢慢每次多D每次又粗D,等佢慢慢接受才可,最好分幾次,唔好第一次就話同佢肛交,佢多數唔制,玩得5-6次喇,中間最好都問吓佢點睇,又或者比D四仔有肛交嘅比佢睇,睇佢咩反應,OK嘅咪話「不如搵次不如試吓囉!」,不過最好有KY,唔係可能會痛D!

不過我試過都係緊D,冇咩特別....
作者: john2010    時間: 2009-12-17 13:46

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)