188Channel

標題: 為什麼愛上她們會這麼心傷... [打印本頁]

作者: henry_arsenal    時間: 2009-12-4 22:07     標題: 為什麼愛上她們會這麼心傷...

作者: encorelamlam    時間: 2009-12-4 22:09

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-12-4 22:09     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: _Happy_Everyday    時間: 2009-12-4 22:12     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: kei210    時間: 2009-12-4 22:12

作者: ybo30    時間: 2009-12-4 22:12

作者: henry_arsenal    時間: 2009-12-4 22:20

作者: AIDEN1230    時間: 2009-12-4 22:35

作者: 淫民幣    時間: 2009-12-4 22:37

作者: dswai    時間: 2009-12-4 22:47

作者: 星期五情人    時間: 2009-12-4 23:09

作者: alexw0449    時間: 2009-12-4 23:40

Ching e+我同你既情況其實好類似! 只不過我結在婚,我雖然有點爰現在KTV識的囡囡,也知囡囡對我有好感.我沒有跟他說我結左婚,只是時常同佢講我很喜歡你,但也希望佢搵到個好男朋友,囡囡也明白我的意思,但他也對我很好.我只是時常找她,有俾錢佢(每次1000-1500,一個月見3-5次),因為人地都係為生活,你對我好,我對你好,我唔想欠佢.我也唔會私有化佢,因為我知道唔會同佢有結果.但係囡囡什麼事也會同我講,例如幾時返工之類....所以每次我知佢返工,我也覺得有D心痛,但沒有辦法.因為我知自己只可以喜歡他,而不能擁有他,因為我已有老婆仔女了!
作者: CREATBOY    時間: 2009-12-4 23:43

作者: alexw0449    時間: 2009-12-4 23:45

引用:
原帖由 henry_arsenal 於 2009-12-4 10:20 PM 發表
妓女..真得不可愛嗎??:smile_24:
咁又唔一定的!只不過要看你彩數了,有些女孩子真的會為了你而不上班去做sales Tim!但只係一小部份law!
作者: zz426438    時間: 2009-12-4 23:53

作者: 你想講咩啊    時間: 2009-12-5 00:00

作者: chufai    時間: 2009-12-5 00:17

作者: master1963    時間: 2009-12-5 00:18

做乜要愛上d雞,天涯何處無芳草呢
作者: helsinki    時間: 2009-12-5 00:21

作者: input    時間: 2009-12-5 00:21

作者: 我得161cm高    時間: 2009-12-5 00:26

作者: 3toone    時間: 2009-12-5 00:26

作者: 細支野    時間: 2009-12-5 00:32

作者: jim99    時間: 2009-12-5 00:34

作者: alexw0449    時間: 2009-12-5 00:36

引用:
原帖由 chufai 於 2009-12-5 12:17 AM 發表
reply post 12
you are so rich.
因為我都係生意人,收入都算OK la,但巳經係我最大能力了!haha

作者: alexw0449    時間: 2009-12-5 00:43

引用:
原帖由 細支野 於 2009-12-5 12:32 AM 發表
師兄 我愛上果條女 冇你果條女咁激走去做愛換錢 只係有一日佢話轉工 悶住我去做機師 之後我問佢轉左咩工先知係技師..仲成日叫我去睇佢(call鐘) 我都去左2-3次 有一次仲一日call左2個call鐘...左2-3次 靜係幫我出左 ...
Ching你有老虎咪呀,如果未有,又想同囡囡真心發展,咁真係會好心痛,我真係好同情你!

作者: 孟波    時間: 2009-12-5 01:32

作者: shing1010    時間: 2009-12-5 01:57

作者: Diablohk    時間: 2009-12-5 02:16

作者: 2008uih    時間: 2009-12-5 02:23

作者: jerrychau    時間: 2009-12-5 02:32

作者: cherry8788    時間: 2009-12-5 02:36

作者: 藍敵    時間: 2009-12-5 03:00

作者: ac18    時間: 2009-12-5 03:10

作者: lone-lone    時間: 2009-12-5 03:45

作者: 一卡兩號    時間: 2009-12-5 08:36

作者: Lamark    時間: 2009-12-5 09:34

作者: keithlck    時間: 2009-12-5 09:52

作者: [奇拿]    時間: 2009-12-5 10:09

作者: swon2454    時間: 2009-12-5 10:25

作者: gofreego    時間: 2009-12-5 10:38

作者: temp4321    時間: 2009-12-5 10:44

作者: 6897ui    時間: 2009-12-5 10:49

作者: 中山新人狼    時間: 2009-12-5 10:49

作者: edisontckh    時間: 2009-12-5 10:51

歡場留真愛:smile_03: :smile_03:
作者: 雲昇    時間: 2009-12-5 10:55

作者: 我有180cm    時間: 2009-12-5 11:17     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 11:22

作者: 6897ui    時間: 2009-12-5 11:28

作者: 新金記    時間: 2009-12-5 11:32

作者: 新金記    時間: 2009-12-5 11:32

作者: MK2009    時間: 2009-12-5 11:33     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 新金記    時間: 2009-12-5 11:35

作者: 新金記    時間: 2009-12-5 11:36

作者: 新金記    時間: 2009-12-5 11:38

作者: keithlck    時間: 2009-12-5 11:43

作者: goobelho    時間: 2009-12-5 11:52     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 打呔爛仔    時間: 2009-12-5 11:56

作者: 刀劍合一    時間: 2009-12-5 12:19

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 12:36

作者: michael0428    時間: 2009-12-5 12:56

作者: cpmans    時間: 2009-12-5 13:18

作者: Ang489    時間: 2009-12-5 13:34

哂9氣啦! 私有化后佢咪走去貼仔!
歡場泥架, 去係為自己歡樂, 吾係令自己墮落!
去玩就玩, 玩過就算!
分吾清楚或感情豐富會沉既, 祝君好運!
作者: bwk0317    時間: 2009-12-5 14:23

作者: 勁春    時間: 2009-12-5 14:24

留精不留情啊。。。大6女女不可信。。。ching三思啊
作者: 苦男仔    時間: 2009-12-5 18:57

作者: ccnjman    時間: 2009-12-5 19:49

作者: One_Six_Nine    時間: 2009-12-5 20:05     標題: 回覆 1# 的帖子

Ching, it is your problem, They are what they are!  冇好結果的, 好好享受這傷心的曰子吧!:smile_o13:
作者: ron_law2006    時間: 2009-12-5 20:05

作者: smallcannon2002    時間: 2009-12-5 20:35

作者: 972385    時間: 2009-12-5 21:20

作者: One_Six_Nine    時間: 2009-12-5 21:23     標題: 回覆 1# 的帖子

Ching, 我以前都傻過, 佢地跟本上就係個腦有問題, 我係有能力私有化個種男人, 咁又點丫, 佢地收到錢後只會:

1) 養狼狗;
2) 打牌或去賭;
3) 跟住要更多錢去買名牌;
4) 要買房子;

最後就係你唔好管我,  各有各玩!
唔好唔開心, 呢D唔係係既錯, 係大陸社會嘅錯, 放心不出30年, 大陸將會更恐怖!  :smile_o16:
作者: opclk    時間: 2009-12-5 22:00

作者: KK2628KK    時間: 2009-12-5 22:32

作者: One_Six_Nine    時間: 2009-12-5 22:37

引用:
原帖由 opclk 於 5/12/2009 10:00 PM 發表
佢地(歡場)女大部分因生活先做女.
背後有不同的故事.佢地都要生活.
背後可能有許多人(家人)要吃飯.
這裡 好多C Hing 年歲不小 但非常幼稚.:smile_o16:
你們要知道吃飯是永遠重要過一切的!:smile_o03:
哈哈哈, 真的非常幼稚呀!  Ching 你知唔知大6一個銀行经理養全家賺多少錢呀!  在大6 要食飯唔一定要做小姐, 唔一定要做妓女的, 咪儍啦, 人地要名牌手機, 要養狼狗呀!  咪害人啦!:smile_o12:
作者: 多拉A夢    時間: 2009-12-5 22:37

作者: 花本九里虎    時間: 2009-12-5 22:50

作者: Diablohk    時間: 2009-12-6 00:09

作者: 新金記    時間: 2009-12-6 00:29

作者: David4466    時間: 2009-12-6 00:33

作者: CHUNG1999    時間: 2009-12-6 00:35

thx!
作者: IRON72    時間: 2009-12-6 04:09

作者: john_1    時間: 2009-12-6 08:26

千万不要用真感请呀.
作者: 北望神州    時間: 2009-12-6 16:53

不要傻拉,私有化條女對雙方都不是好事(假設條女真係鍾意你),不如享受現在同佢一齊日子好過
作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 16:59     標題: 回覆 29# 的帖子

死仔:smile_35: 抄我D野,但我一樣支持的!沉囡囡也講感覺的!如果大家有feel沉都沉得有價值!
作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 17:03

引用:
原帖由 細支野 於 2009-12-5 12:32 AM 發表
師兄 我愛上果條女 冇你果條女咁激走去做愛換錢 只係有一日佢話轉工 悶住我去做機師 之後我問佢轉左咩工先知係技師..仲成日叫我去睇佢(call鐘) 我都去左2-3次 有一次仲一日call左2個call鐘...去左2-3次 靜係幫我出左 ...
唔好怪自己!每個人能力唔同!如果真愛,日日係屋企玩熟飯仔都會好開心嫁!
作者: basshw    時間: 2009-12-6 17:03

作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 17:08

引用:
原帖由 6897ui 於 2009-12-5 11:28 AM 發表
其實最初大家都明白遊戲原則,你要叫雞她要金錢,但港佬感情特別寷富[我都係],下下動情,反而搞亂了囡囡的生活,她們大多沒有學識只可靠原始本錢賺錢,如果真心愛她的話,等幾年吧,到她賺不了錢的時候你就是她最重要 ...
Ching好正確,都係我地d港佬成日玩感情搞亂晒囡囡既生活!
作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 17:12

引用:
原帖由 新金記 於 2009-12-5 11:35 AM 發表

師兄咁你咪即係每月比 $3000 ~ $7500 佢?
某某話比四千幾都已經有真愛囉喎, 條女又可以做白工
係啊3000-7500,但如果囡囡對你好,我覺得都值得既!人地都係為生活!
作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 17:17

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-5 11:43 AM 發表

係咩???係真愛就唔駛俾啦....
人地都係為左生活!原本我都知佢做雞嫁la!我也講過我只係喜歡佢,而唔可以愛佢,唔通喜歡一隻雞可以唔洗俾錢嫁咩
作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 17:32

引用:
原帖由 cpmans 於 2009-12-5 01:18 PM 發表

我同你個情況就一模一樣呀!唉.............!
Ching最緊要自己震作!因為我地大家都知道我地只享受過程,玩既時候最緊要開心!其他野唔好理咁多!記住我地不在乎天長地久,只在乎層經擁有!
作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 17:38

引用:
原帖由 ron_law2006 於 2009-12-5 08:05 PM 發表

我覺得你真有錢~~我一個月都係幾千~~~但你己經俾佢幾千~~唔怪之得佢咁like la
因為我同佢表明左,沒結果真,但我唔想欠左佢!
作者: garfun64    時間: 2009-12-6 17:42

作者: Diablohk    時間: 2009-12-6 17:56

作者: henry_arsenal    時間: 2009-12-6 18:07

作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 19:01

引用:
原帖由 Diablohk 於 2009-12-6 05:56 PM 發表

大家的情況相似姐....
我個囡囡亦冇想過同我一齊,大家的生活畢竟好唔同.彼此只是在生活中互相支持慰藉一下. 佢亦好清楚我唔會同佢ML.佢雖然依然要返工, 但也開始日頭去學正經野....其實甘樣係好辛苦.....亦要人支 ...
哈哈Ching!其實我喜歡他,亦同你一樣可以唔ML!但係我次次都係call左佢出黎先去唱K,好自然唱完佢都市計畫會跟埋上房!大家玉綿相對,點忍得住ar!:') :') :')
作者: alexw0449    時間: 2009-12-6 19:07

引用:
原帖由 henry_arsenal 於 2009-12-6 06:07 PM 發表
唉.....我都有d 清醒架拉..每次睇到 d 4仔,
就唸到佢地d 性行為都差唔多....
晚上自己訓...佢可能係度同人卞緊野...
真係心傷.....
最慘重買左多野比佢...最後都係一場空...:')
愛一個人唔可以用幾多錢或買左幾多野黎行量!但最緊要自己清楚,你所愛既人,愛唔愛你!同埋你識佢時你已經知佢做邊行嫁la,你接受到,你先同佢一齊!
作者: ON0818    時間: 2009-12-6 19:10

作者: 空閒的人    時間: 2009-12-6 19:21

師兄當她肯為你放棄工作時你再決定是否應愛她
作者: sasy    時間: 2009-12-6 21:52     標題: 為什麼愛上她們會這麼心傷...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)