188Channel

標題: 新手一問 [打印本頁]

作者: TE1    時間: 2009-12-4 15:14     標題: 新手一問

作者: Jack_boy    時間: 2009-12-4 21:55

引用:
原帖由 TE1 於 2009-12-4 03:14 PM 發表
第一次去深圳按邪骨,講明港式$138,但按完個女要我簽$100小費,究竟狢吾狢??
照你咁狀況推算, 你唔似按邪骨 似按鬼鼠 多d 喎
按邪骨的 係個餐已包哂, 不另收小費的[無得簽小費落張單度的]!
你似去左正骨場按正骨,咁岩比你撞到個小邪師 問你唔要打出 ~
"港式" 這個字眼 唔一定係解什麼, 間間場唔同意思的
作者: TE1    時間: 2009-12-5 01:44

作者: 富浪王    時間: 2009-12-5 01:59

作者: ~~~盤古~~~    時間: 2009-12-5 02:09

作者: TE1    時間: 2009-12-5 10:28

作者: 一聲嘯    時間: 2009-12-5 10:47

作者: Jack_boy    時間: 2009-12-5 19:32

引用:
原帖由 TE1 於 2009-12-5 01:44 AM 發表
甘即係每去一間新場都要問下是不是全包?
你覺得 正骨場 會點答你?!
自己抱住有正骨咪按正骨囉,撞岩有鬼鼠時味睇下岩唔岩價錢!
鬼鼠價200已算是高價的了 ~
作者: cherry8788    時間: 2009-12-5 19:36

作者: IRON72    時間: 2009-12-6 06:24

作者: Jack_boy    時間: 2009-12-8 20:00

引用:
原帖由 IRON72 於 2009-12-6 06:24 AM 發表
係大陸玩凡事都要問清楚價錢。
但如果係鬼鼠機佢會先同你講清楚。
無理由咁樣架,一係條女呃你。
有 d 場 小費有上限為 100,
所以 有 d 技師 事後先追簽的!

http://www.188channel.com/viewth ... page%3D1&page=1
    ▲ 深圳夜遊新手入門(有咩問題都可以問,睇下幫唔幫到手)

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)