188Channel

標題: Sun Shine Sauna Spa - 選美評價 [打印本頁]

作者: ybo30    時間: 2009-12-4 12:14     標題: Sun Shine Sauna Spa - 選美評價

作者: 查篤撐    時間: 2009-12-4 12:17

作者: ybo30    時間: 2009-12-4 12:20

作者: 叫雞唔比錢    時間: 2009-12-4 12:32

作者: 我不是新人    時間: 2009-12-4 12:33

作者: stalin1024    時間: 2009-12-4 12:36

作者: 傅運露底    時間: 2009-12-4 12:39

作者: applehhk    時間: 2009-12-4 12:44

作者: bb_to    時間: 2009-12-4 12:52

作者: CP-KELVIN    時間: 2009-12-4 13:01

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-12-4 13:02     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: _Happy_Everyday    時間: 2009-12-4 13:04     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: ybo30    時間: 2009-12-4 13:14

作者: 中山新人狼    時間: 2009-12-4 13:37

作者: KK2628KK    時間: 2009-12-4 13:42

作者: basshw    時間: 2009-12-4 13:58

作者: 把托咩    時間: 2009-12-4 15:11

引用:
原帖由 ybo30 於 2009-12-4 01:14 PM 發表
吃不到葡萄是酸的! 食飯行街慳不得! 每月最少捧條女場! 通常3個月到便有收獲! 友誼波要比錢咩? 我唔駛比囉! 我重有佢哋相片! :smile_44:
食飯行街唔撚洗錢,捧條女場撚洗錢,食多件好過啦ON 9,
作者: ybo30    時間: 2009-12-4 15:46

作者: tony369    時間: 2009-12-4 18:26

作者: koreansam    時間: 2009-12-5 00:04

有冇咁厲害呀?:smile_45:
作者: 你想講咩啊    時間: 2009-12-5 00:08

作者: chufai    時間: 2009-12-5 00:20

作者: 孟波    時間: 2009-12-5 01:35

作者: stalin1024    時間: 2009-12-5 09:09

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 11:04

作者: 中山新人狼    時間: 2009-12-5 11:08

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 11:17

作者: stalin1024    時間: 2009-12-5 11:21

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 11:31

作者: john_1    時間: 2009-12-5 11:40

引用:
原帖由 ybo30 於 2009-12-4 12:14 PM 發表
C Hings 你哋在此酒店機場上個幾多條女 !? 請評論你哋條女素質, 服務態度, 樣貌身材, 哪個省份?
我上過及扑過有衫拾鹿 - 福建妹 !
我吾赞成讲埋名.对个女女真系吾系几好.
作者: ybo30    時間: 2009-12-5 11:55

作者: stalin1024    時間: 2009-12-5 11:59

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 12:33

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 12:41

作者: 把托咩    時間: 2009-12-5 14:43

引用:
原帖由 chufai 於 2009-12-5 12:20 AM 發表
食飯行街唔撚洗錢,捧條女場撚洗錢,食多件好過啦ON 9,
good point.
咁叶友誼波?只不過賞金先付。
算啦ching,條on9仔真係以為自己情聖,其實乃到成身病,以後都係唔好去sun shine.:smile_42::smile_42::smile_42:
作者: ybo30    時間: 2009-12-5 15:06

作者: 把托咩    時間: 2009-12-5 15:35

引用:
原帖由 ybo30 於 2009-12-5 03:06 PM 發表
把托咩條on9仔乃到成身病! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我未小你,未有事,小完你就大撚鑊
作者: iguess    時間: 2009-12-5 16:47

作者: ybo30    時間: 2009-12-5 17:47

作者: 把托咩    時間: 2009-12-5 22:06

引用:
原帖由 ybo30 於 2009-12-5 05:47 PM 發表

Who are you ! If you dare see me tonight at Sunshine sauna spa at 9pm ! Wanker 把托咩
都話轉場咯,我真係冇興趣屌d叫x唔俾錢嘅屎忽鬼啊,有病就去醫啦on9仔:smile_o10:
作者: ybo30    時間: 2009-12-6 01:53

作者: IRON72    時間: 2009-12-6 04:35

作者: outout123    時間: 2009-12-6 13:16

作者: 把托咩    時間: 2009-12-6 13:48

引用:
原帖由 ybo30 於 2009-12-6 01:53 AM 發表
chicken 把托咩 屎忽鬼not see you sunshine sauna spa tonight ! Go back to mummy crying and wanking whole night ! perhap screw your mummy ass hole ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
你大佬我噙日去咗澳門玩,唔鬼閒上去屌你,來日方長,睇你條鳩仔都冇第二度玩啦,我實搵機會上嚟賜你一撚,你等下啦on9仔:smile_04::smile_04::smile_04:
作者: ybo30    時間: 2009-12-6 20:52

作者: KK2628KK    時間: 2009-12-7 00:53

作者: fever9up    時間: 2009-12-7 01:44

作者: 把托咩    時間: 2009-12-7 10:49

引用:
原帖由 ybo30 於 2009-12-6 08:52 PM 發表

Don't talking only take action la ! Wanker ! I wait for you ar ! see 大佬 屌你 ass hole and don't crying in front of your mother on9仔!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
Macau I often go there one ...
老友,你算打啦,淨係識吹水,又話有相又話有片,
0K,就算真係比你發夢,夢見喇.........骨妹之麻,
好心你啦,發夢攪倒D骨妹就當自己情聖,笑撚大人個口呀!
作者: ybo30    時間: 2009-12-7 16:21

作者: ybo30    時間: 2009-12-7 16:24

作者: KK2628KK    時間: 2009-12-7 18:23

作者: 把托咩    時間: 2009-12-7 18:51

呢位陽肛劉華我真係服撚左你,得把死人口up,話唔定你根本都唔撚得,妄想症發作吧,我覺得你真係好撚低能呀!死蠢!

我話你知吖, 陽肛D女全部我都攪過,包括果個靓女部長,so what,唔駛開Post吹水Lor, 白撚痴!!!
作者: ybo30    時間: 2009-12-7 21:07

作者: 把托咩    時間: 2009-12-8 11:37

呢位陽肛劉華我再次服撚左你,你妄想症又發作吧!無撚用的ybo30,你廢到連反擊能力都無,真可憐啊 !!! What a little flaccid penis......
作者: ybo30    時間: 2009-12-8 18:47

作者: 把托咩    時間: 2009-12-9 11:00

好心叫你老母讀吓書啦,生你呢條on鳩仔出嚟,只懂9up,你對”陽肛劉華呢个名”反應極大,亦極之偏激,甚至可以話係竭斯底里, 我有理相信你老母走左去做雞唔撚比銭你讀書,攪成你咁, 真可憐啊 !!!
作者: kfc2607    時間: 2009-12-9 11:29

作者: ybo30    時間: 2009-12-9 14:08

作者: 把托咩    時間: 2009-12-9 15:20

引用:
原帖由 ybo30 於 2009-12-9 02:08 PM 發表
算啦 kfc 2607 C Hing, 條wanker溝唔到女! 又被女欺騙過便變成條on 9 仔! 真可憐! :') :') :')
係啊! 我咪俾你老母欺騙過後,你老母生你隻死野種出嚟囉:smile_39::smile_39:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)