188Channel

標題: 請教高人 [打印本頁]

作者: man~z    時間: 2009-11-28 19:22     標題: 請教高人

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lorlorluen    時間: 2009-11-28 19:31     標題: 強制聊天????

作者: man~z    時間: 2009-11-28 19:43

引用:
原帖由 lorlorluen 於 2009-11-28 07:31 PM 發表
勉強武幸福!預先打個招呼可能會好 D !!!
師兄,哩條女絕對值得勉強:smile_o12:
作者: 抽水強    時間: 2009-11-28 22:09

引用:
原帖由 man~z 於 2009-11-28 07:43 PM 發表

師兄,哩條女絕對值得勉強:smile_o12:
咁你比佢Q號我等我試下丫 :smile_30:
作者: man~z    時間: 2009-11-28 22:15

引用:
原帖由 抽水強 於 2009-11-28 10:09 PM 發表

咁你比佢Q號我等我試下丫 :smile_30:
哈哈~~~sorry,哩條女絕對係一班馬,有時係美女貼圖區大家都可以見到佢D相,每次回應都好熱烈!
Q號我唔會比人住,係都等我食左先:smile_o10:
作者: mtvong    時間: 2009-11-28 23:49

引用:
原帖由 man~z 於 2009-11-28 10:15 PM 發表

哈哈~~~sorry,哩條女絕對係一班馬,有時係美女貼圖區大家都可以見到佢D相,每次回應都好熱烈!
Q號我唔會比人住,係都等我食左先:smile_o10:
人地連你的 QQ 都吾加 !
你認為仲有機會食咩 ?? :smile_30:
作者: tung666666    時間: 2009-11-28 23:52

勉強.....不如......強姦:smile_o16:
作者: man~z    時間: 2009-11-29 00:23

引用:
原帖由 mtvong 於 2009-11-28 11:49 PM 發表

人地連你的 QQ 都吾加 !
你認為仲有機會食咩 ?? :smile_30:
加到就有辦法,而家就係差一步!!
作者: 新金記    時間: 2009-11-29 00:26

作者: man~z    時間: 2009-11-29 02:10

引用:
原帖由 新金記 於 2009-11-29 12:26 AM 發表

師兄好幽默, 有個軟件叫強制聊天?
裝左後個軟件會強制條女講野定強制佢打字?
你唔係昆人, 就一定係比人昆.
我好日都唔開QQ的, 不如你用我當練習,
強制下我試試?
等你食左先? 咁咪即係唔使問你囉
強制聊天意思係你用左哩個軟件,可以正常係Q到發言,之於佢覆唔覆,就係另一回事!

前青蛙哥哥都po過出黎:http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6902943&extra=page%3D11

作者: 包大餅    時間: 2009-11-29 23:37

作者: 新金記    時間: 2009-11-30 10:20

作者: 新金記    時間: 2009-11-30 10:22

作者: 香港沙兄    時間: 2009-11-30 10:26

作者: 包大餅    時間: 2009-11-30 14:01

作者: 新金記    時間: 2009-11-30 14:54

作者: man~z    時間: 2009-11-30 19:38

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-11-30 10:26 AM 發表
想要条qq女同你聊天有一个方法一定加你~~~
万试万灵~~~:smile_44:
師兄有咩方法?講出黎分享一下!
作者: man~z    時間: 2009-11-30 19:40

引用:
原帖由 包大餅 於 2009-11-29 11:37 PM 發表

你唔識就咪笑9人啦
衹會比人反過黎笑你~
QQ之前係有強制聊天 這個軟件
即係強行開個臨時對話~
不過人地覆唔覆就另一回事
不過~依家就算用依個軟件都無用
因為~~QQ都會叫你加左佢做好友 先有得傾
問題就係哩度,而且2009好似係用唔到!
作者: 包大餅    時間: 2009-11-30 20:28

作者: man~z    時間: 2009-11-30 22:13

引用:
原帖由 包大餅 於 2009-11-30 08:28 PM 發表

唔係09用唔到
係QQ近年加強左對用家既私隱
所以好多野唔似之前甘~
你講個個~當然再用唔到
乖乖地~去佢空間 留多D言仲好啦
佢空間唔比陌生人入,怕人偷佢相,係大陸好多人扮佢出黎穩食,我都係用代碼先人到佢空間睇相!!
作者: man~z    時間: 2009-11-30 22:16

引用:
原帖由 man~z 於 2009-11-30 10:13 PM 發表

佢空間唔比陌生人入,怕人偷佢相,係大陸好多人扮佢出黎穩食,我都係用代碼先人到佢空間睇相!!
http://www.gogoqq.com/     都同大家分享一下,用哩個網址,可以睇到一D加密左o既空間相片!
作者: 包大餅    時間: 2009-11-30 22:22

作者: man~z    時間: 2009-11-30 22:25

引用:
原帖由 包大餅 於 2009-11-30 10:22 PM 發表

有password D個都5得
C兄你有無方法呀 教下我 THANKS
我都學緊爆有password空間,可惜天資所限,重未學到:smile_o03:
作者: 包大餅    時間: 2009-11-30 22:28

作者: man~z    時間: 2009-11-30 22:32

引用:
原帖由 包大餅 於 2009-11-30 10:28 PM 發表

敢問C兄你玩QQ多久了 千萬別太沉迷
哈哈,唔洗我做,我個同事對電腦好有興趣,佢小學我的自願係做黑客,我同佢講,佢就飯都唔食又買書睇又上網學:smile_o14:
作者: 包大餅    時間: 2009-11-30 22:35

作者: man~z    時間: 2009-11-30 22:44

以前佢教過我一個方法係得,但好快就比騰訊修補,之後就無法~~~~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)