188Channel

標題: Thanksgiving & Black Friday - #9, #23 [打印本頁]

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-28 05:58     標題: Thanksgiving & Black Friday - #9, #23

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: vincent.w    時間: 2009-11-28 07:17

作者: wcday    時間: 2009-11-28 08:44

作者: antonton    時間: 2009-11-28 10:45

作者: mncy    時間: 2009-11-28 11:00

嘩,好耐無見喇,絕對要推推 :smile_o12:
作者: studio4e    時間: 2009-11-28 11:02

support suppport supppport supppport supppport :smile_40:
作者: 崎小姐    時間: 2009-11-28 11:44

作者: 阿卻kurt    時間: 2009-11-28 12:13

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-28 14:37

part 2

一入到屋, 一放低D行李. 佢逼左我埋牆角, 我無路可走, 跟住我未講完你想點, 佢已經車埋黎, 一路渣我波仔. 一路拉高我件衫. 我叫佢放我係梳化先繼續玩啦, 跟住佢抱起我慢慢放落梳化. 繼續車我, 跟住拉高我個bra, 錫我lin lin, 我隻手就慢慢懾入佢褲到拎J仔出黎玩. 我話咁快扯到咁行呀. 佢話咁耐無搞, 再行D都仲得. 跟住佢企起身除哂褲, 跟住慢慢舔佢袋袋,越舔越上, 由底慢慢舔上頭. 佢話我既吹功有進步喎. 唔會咬親我J仔. 我慢慢放佢J仔入口度. 佢就咁住我個頭. 老公仔既J仔又真係幾長我覺得. 我含到2/3喳. 慢慢含, 好似食雪條咁. 含左一陣佢話我ready未. 我話隨時ready. 佢話咁等我走去拎dom dom先. 我話唔使喇. 岩岩M完. 你射入去啦. 佢拉低我條牛仔裙, 跟住鬆開我兩條側邊綁帶既底底. 跟住佢睇到我底底有撻野, 佢話原來一早濕左. 跟住捽左我妹妹一陣, 佢慢慢將佢J仔插入我妹妹度. 我係咁嗌, 老公快D插快D, 插入D. 佢之後真係大力咁一野插埋黎. 真係好high呀. 轉左pos佢抱起我黎插, 佢仲記得之前我鍾意呢個pos. 真係抵我坐咁耐飛機. 我錫佢嘴仔一啖, 叫佢再快D. 跟住佢話咁我開turbo喇. 我真係好快咁插, 呢個咁高難度既pos都可以插得咁快真係好難得. 插左十幾下, 佢就射哂入去. 我話好口渴呀. 佢好識做咁射係我口度. 我話好暖喎.

佢用我條底底清潔我妹妹, 跟住清潔埋佢J仔. 我地兩個裸男裸女坐係梳化, 佢搭住我膊頭, 我挨住佢. 我話如果我地以後可以咁close就好喇. 佢話佢都想, 日日可以做愛. 我話邊個同你日日做愛喎, 都無講過. 跟住佢又手多多摸我D毛毛, 我話你D子孫搞到我妹妹好似jel左頭咁. 一擘野咁. 佢話咁剃哂去囉. 自從果次剃完之後, 我都無再剃哂去, 淨係修過下.
作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-28 14:41

引用:
原帖由 mncy 於 2009-11-28 11:00 AM 發表
嘩,好耐無見喇,絕對要推推 :smile_o12:
謝謝支持 :smile_o05:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-28 14:42

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-11-28 11:44 AM 發表
支持:smile_o12:
thanks
作者: ben1688    時間: 2009-11-28 15:24

作者: 210597    時間: 2009-11-28 15:29

多謝樓主分享
作者: office_boy    時間: 2009-11-28 15:32

作者: 崎小姐    時間: 2009-11-28 15:45

作者: mncy    時間: 2009-11-28 15:51

hee hee
再支持
繼續期待
作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-29 05:54

引用:
原帖由 mncy 於 2009-11-28 03:51 PM 發表
hee hee
再支持
繼續期待
thanks thanks :smile_o09:
作者: Martian@Earth    時間: 2009-11-29 08:43

作者: Martian@Earth    時間: 2009-11-29 08:48

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-29 16:08

引用:
原帖由 Martian@Earth 於 2009-11-29 08:48 AM 發表

Wow... must have not seen each other for quite some time la....

Any Part III ma?  :smile_o15:
或者聽日啦. 要訓覺喇 :smile_o07:
作者: 週末寧靜    時間: 2009-11-30 03:06

作者: 好心有好報    時間: 2009-11-30 03:16

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-30 03:29

Part 3

隔左一陣, J仔又由軟賴賴慢慢硬番, 跟住佢叫我打側訓, 用中指捽我妹妹, 捽捽下佢又用手指插入妹妹. 搞到我又出水. 佢真係太了解我, 所以佢知道點令我濕哂. :smile_o11: 佢用D水茶係手指係我pat pat門口了了下, 我話你唔好搞果度呀. 唔係唔俾你搞架. 跟住佢話一次啦. 我話你自己用廁所泵插一次自己試下先. 我會考慮下既. :smile_o10: 跟住佢無聲出. :smile_o11:

個衰佬係度玩報復, J仔係我門口游黎游去, 係咁吊我癮. 龜頭插小小入去又出番黎. 我嬲嬲地話, 你唔搞我去沖涼訓覺. 跟住一講完佢就一野插入去, 頂我最入. 妹妹0完全咁吸收哂佢既J仔. 佢插左入去又停左係一樣. 佢問我想點搞. 我話要快, 要頂到最入, 要有高潮. 跟住佢話kinder出奇蛋咩. 3個願望. 跟住我唔知道佢係邊度拎左隻蛋蛋出黎震我lin lin. 搞到我好痕. 跟住佢話應該影低你呢一面. 我話你都黐線我唔係bobo, 柏芝. 佢J仔慢慢咁一出一入, 慢慢越插越快, 手就打我pat pat. 又渣我波仔. 插左一陣佢話轉pos, 我企起身 玩狗仔插到我拍拍聲, 跟住兩隻手扶住我條腰. 係咁插, 我就大聲咁嗌. 叫佢再快D. 插多幾下佢射哂係入面, 跟住佢拎番J仔出黎. 佢訓左係度. 我半坐咁係佢個胸度. 佢望住佢D精係我妹妹漏番出黎. 佢話你睇下我幾多貨俾你. 多到漏出黎. 佢用D精茶係我胸度. 跟住抱起我去浴室去沖涼. 沖完涼佢拎左佢D tee俾我著, 我入面bra都無戴, 下身淨係得條under. 跟住佢去煮公仔麵我食. 佢一路煮我就係後面攬住佢請佢食波餅. 跟住食完麵就去左訓覺喇. 坐完十幾個鐘頭飛機再大戰幾場.
作者: antonton    時間: 2009-11-30 04:59

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-30 07:17

引用:
原帖由 antonton 於 2009-11-30 04:59 AM 發表
那妳還在美國嗎?
係:smile_o11:
作者: mncy    時間: 2009-11-30 15:12

哈哈,即係大戰尚未完結
作者: 好心有好報    時間: 2009-11-30 15:46

作者: blondie_cheung    時間: 2009-12-1 01:22

引用:
原帖由 mncy 於 2009-11-30 03:12 PM 發表
哈哈,即係大戰尚未完結
lol... 大戰即張開始.. :smile_o01:
作者: sdrmfsdd    時間: 2009-12-1 12:03

作者: akl1004    時間: 2009-12-1 12:25

作者: sam310    時間: 2009-12-2 12:39

support sin
作者: 萬里無雲    時間: 2009-12-2 13:19

作者: jt011    時間: 2009-12-4 08:08

作者: 明匡    時間: 2009-12-4 10:42

作者: Ledlight    時間: 2009-12-7 04:16

作者: jason00hk    時間: 2009-12-12 01:16

作者: strength    時間: 2009-12-12 05:53

作者: CCandy    時間: 2009-12-12 10:08

嘩~~一請假就幾星期~~咪有排玩:smile_47: :smile_47:
作者: shatinswim    時間: 2009-12-12 14:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)