188Channel

標題: 新手一問,有邊間飛機場好架 [打印本頁]

作者: 10915087    時間: 2009-11-28 04:32     標題: 新手一問,有邊間飛機場好架

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 二官    時間: 2009-11-28 06:44

作者: IRON72    時間: 2009-11-28 06:48

作者: lil-jerk    時間: 2009-11-28 18:12

作者: Jack_boy    時間: 2009-11-28 21:36

引用:
原帖由 10915087 於 2009-11-28 04:32 AM 發表
新手一名,我想問關口(羅湖/福田/皇崗)附近有邊間骨場(飛機場)係好架,最緊要係邊間多靚技師,希望各位ching介紹一下,唔方便開名既可以pm我
有報告睇報告仲實際啦
而且你未夠積分50,點PM你?!
作者: 10915087    時間: 2009-11-30 02:12

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-11-28 09:36 PM 發表

有報告睇報告仲實際啦
而且你未夠積分50,點PM你?!
:smile_14:  原來唔夠分係唔可以pm既,真係唔知道tim, sor,,,
我都有睇d報告,不過覺得好多都係廣告成份
作者: 10915087    時間: 2009-11-30 02:13

引用:
原帖由 二官 於 2009-11-28 06:44 AM 發表
人民南路。xx酒店。x樓。xx休閒中心。xx號。波大人靚手世好又夠溫柔。最重要是絕不打太極。
想問關口有沒有專車接送架??
作者: Jack_boy    時間: 2009-11-30 16:45

引用:
原帖由 10915087 於 2009-11-30 02:12 AM 發表

:smile_14:  原來唔夠分係唔可以pm既,真係唔知道tim, sor,,,
我都有睇d報告,不過覺得好多都係廣告成份
有幾廣告成份?出親報告都當是賣廣告??!
有無睇埋 d 回應先??! 係好野 一定有人和應的

在照你咁講法,你問有邊間飛機場好架
邊個答親你的,果個都算是在賣廣告啦
作者: 永不沈船    時間: 2009-11-30 16:53

作者: ~~~盤古~~~    時間: 2009-12-5 02:28     標題: 回覆 8# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)