188Channel

標題: 日本7日之旅 (2) - Part 2 -#8, Part 3 - #25. Part 4 - #28 [打印本頁]

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-9 02:42     標題: 日本7日之旅 (2) - Part 2 -#8, Part 3 - #25. Part 4 - #28

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: David4466    時間: 2009-11-9 03:23

作者: o('_')o    時間: 2009-11-9 03:52

作者: free_hkben    時間: 2009-11-9 04:33

very good :smile_30:
作者: foxatarcadia    時間: 2009-11-9 10:32     標題: i like girl shave .... hehe

作者: mncy    時間: 2009-11-9 10:35

Support Support ar

哈哈
名為按摩,抽水為實 <-- 我 bf 成日都係

不過 bf 認真按真係按得好舒服家 :smile_o05:

作者: 崎小姐    時間: 2009-11-9 11:49

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-9 12:41

Part 2

我係房度周圍走, 我話你捉到我先算啦... :smile_o11:  跟住我走左入廁所.. lock門. 佢話有本事就唔好出黎. 等我call幾個學生妹黎開P, 我話你試下啦喇. 即刻J仔都扭斷你. 等你有得睇無得食. 跟住佢話乖乖地出黎. 考慮下罰小D. 我問佢罰咩? 佢話出左黎先傾.

跟住我出左去, 佢話要罰我今日出街蛋蛋插妹妹, 唔準拎出黎. 同埋今日真空, 唔俾戴bra. 我話我實飛釘. 佢話咁未好囉. 你咁咸濕, 咁鍾意俾其他男人抽水. 等今日街上D男人視姦你. 下面就濕哂. 我同佢講價, 可唔可以唔插蛋蛋, 因為今日著t-back, 一陣跌左出黎就魚喇. 佢話無得傾, 除非俾我吉pat pat啦. 我話想下好喇. 我拎左蛋蛋去廁所放入妹妹度.

跟住我地出左酒店, 去左附近間餐廳食野. 衰佬話擘大D大脾啦. 你條t-back應該濕哂. 擘大D吹乾去. 我話你死啦. 佢問我係唔係好爽呢. 佢借D意申手入我裙入面摸, 越摸越入. 佢話妹妹咁滑咁濕既. 佢話剃左毛毛呀. 我話你feel到係咩未咩囉. 我食到一半, 對面檯個後生仔係咁昅我個胸, 跟住先發覺我飛左釘. 佢望一望佢, 佢又望去另外一邊. 我同老公仔講, 佢昅我呀. 佢話咁你未擘大大脾俾佢昅埋囉. 睇下佢有無反應. 有反應姐係我女朋友有吸引力. 我話如果無反應, 你係唔係搵第二個. 佢話梗係唔係啦. 係要令我更加有吸引力. 跟住我慢慢咁擘小小大脾, 擘下又合番埋. 吊下佢癮真係好鬼衰. 佢特登掃跌D野, 扮哂執野, 隻眼就係咁昅我裙底. 老公仔話我知, 佢同我行禮. 跟住話玩夠喇. 埋單去第二度玩.
作者: mncy    時間: 2009-11-9 12:49

正,咁快有 Part 2 :smile_o12:
作者: aerofolt    時間: 2009-11-9 13:03

good....very seductive...support
作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-9 13:06

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-9 03:52 AM 發表
wo wo wo
hv partII la
more and more plz
哈哈.... 打到手軟喇...
作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-9 13:08

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-11-9 11:49 AM 發表
玩到咁激.....剃毛:smile_o13:
其實, 佢想我剃好耐, 不過無咁既動力去試...
作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-9 13:08

引用:
原帖由 mncy 於 2009-11-9 12:49 PM 發表
正,咁快有 Part 2 :smile_o12:
thanks... part 3打緊.. :smile_o11:
作者: aerofolt    時間: 2009-11-9 13:10

support support add oil...add oil..
作者: foxatarcadia    時間: 2009-11-9 13:22     標題: any other story ar?

作者: wcday    時間: 2009-11-9 14:12

作者: foxatarcadia    時間: 2009-11-9 14:21     標題: 回覆 16# 的帖子

作者: angelchan    時間: 2009-11-9 22:10

作者: 澳頭ban    時間: 2009-11-9 23:16

作者: 樂兒妹    時間: 2009-11-9 23:49

作者: pns496    時間: 2009-11-10 01:21

作者: weiweiwei    時間: 2009-11-10 01:26

作者: 週末寧靜    時間: 2009-11-12 02:23

作者: jason00hk    時間: 2009-11-12 03:26

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-14 08:18

Part 3

食完飯, 老公仔帶我去左個garden, 真係好大好靚. 果度有個迷宮. 果度無咩人, 可能唔係假期啦. 佢話不如搞番次啦, 其實我都好想要. 我話搵度小人既地方先, 跟住行到一個無咩人既地方, 佢話就呢度啦. 佢拉開褲鏈, 拎左條扯哂既J仔出黎, 拉高我條裙, 撥過小小條t-back, 拎番蛋蛋出黎. 佢話蛋蛋濕得好梗要喎. J仔係我門口係咁磨, 磨到我叫佢快D插入去. 我反手捉佢J仔對準備我妹妹, 我一back up, J仔入哂我妹妹度. 佢插得好快, 因為驚俾人見到. 係咁打我pat pat, 我又可以嗌得太大聲喎. 插左唔知道幾耐佢問我射係邊度, 我叫佢射係地下啦. 唔好射入去. 佢話咁浪費. 我話又唔係係酒店. 你射哂入去, 我又無得清潔. 跟住我聽到有聲. 佢即刻收番J仔, 我拉番低條裙. 跟住原來係個細路仔行錯路. keke...
作者: 樂兒妹    時間: 2009-11-14 16:43

作者: tarrian    時間: 2009-11-15 00:19

作者: blondie_cheung    時間: 2009-11-18 15:46

Part 4

行出迷宮, 坐係草地睇日落. 挨住佢膊頭, 同佢講如果唔使做有人養就好喇. 佢話好我今晚餵飽你, 我細細聲同佢講頭先唔夠喉呀. 佢話咁番酒店叫room service, 咁未可以慳番D時間囉. 我話呢D野你就轉數快. 坐車番酒店時, 我挨住佢訓覺. 到左門口我先醒. 佢話我訓飽喇, 今晚好多精力應戰啦. :smile_o11:

我話而家唔肚餓, 不如玩完先食. 佢話你個肚唔肚餓, 不過妹妹好飢餓喎...... 上到房閂埋門佢已經車埋黎, 跟住係咁亂摸. 我當然唔會咁容易放過佢啦. 我兩下已經拎左佢J仔出黎. 跟住我同佢講不如試下你抱住我黎插啦. 未試過. 佢話都好喎. 跟住我茂低同佢吹一陣, 吹到差不多佢抱起我挨係牆度, 慢慢將J仔放下我妹妹度. 慢慢咁插入去. 跟住越插越快, 我話你累唔累, 如果累既可以放低我換pos. 佢話唔累, 咁我話你再插入D, 頂入D啦. 呢個pos好正呀. 跟住叫話係唔係射哂入去先. 我up頭, 佢慢慢放我落床. 跟住插左幾下, 佢射左入去. 佢話射入去真係特別正. 插得仲起勁. 跟住我話去浴室多次一齊去沖涼. 嘩... 佢話我今日搞左咁多仲唔夠喉. 真係大食喇.

都無人覆post既. 唔寫喇..
作者: studio4e    時間: 2009-11-18 20:22

thanks for sharing  吾好吾寫la  ,  你bf就好la ,個gf咁正,咁好:smile_44:
作者: 樂兒妹    時間: 2009-11-18 20:49

作者: aerofolt    時間: 2009-11-19 01:29

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-11-18 03:46 PM 發表
Part 4

行出迷宮, 坐係草地睇日落. 挨住佢膊頭, 同佢講如果唔使做有人養就好喇. 佢話好我今晚餵飽你, 我細細聲同佢講頭先唔夠喉呀. 佢話咁番酒店叫room service, 咁未可以慳番D時間囉. 我話呢D野你就轉數快. 坐車 ...
support support....continue la
作者: 週末寧靜    時間: 2009-11-20 02:07

作者: 210597    時間: 2009-11-20 18:22

你就正喇:smile_47:
作者: KARL.B    時間: 2009-11-20 21:03

作者: 210597    時間: 2009-11-23 19:51

支持支持
作者: akl1004    時間: 2009-11-28 13:19

作者: office_boy    時間: 2009-11-28 15:49

作者: grace0919    時間: 2009-12-1 23:51     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: grace0919    時間: 2009-12-1 23:59

作者: grace0919    時間: 2009-12-2 00:02     標題: 回覆 28# 的帖子

作者: rrrrrr    時間: 2009-12-2 02:49

作者: 湯告老C    時間: 2009-12-3 11:22

作者: good_lover    時間: 2009-12-3 23:25

作者: good_lover    時間: 2009-12-4 19:09

作者: big_student    時間: 2009-12-4 21:12

作者: good_lover    時間: 2009-12-8 10:39

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)