188Channel

標題: 最難忘的..... 到此一遊@his home (Part 1) [打印本頁]

作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-28 22:44     標題: 最難忘的..... 到此一遊@his home (Part 1)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 狂歡    時間: 2009-10-28 22:47     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: CYGY    時間: 2009-10-28 22:47

作者: Barrykwt126    時間: 2009-10-28 23:30

support ar~!!!!
作者: albertip2005    時間: 2009-10-28 23:35

作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-28 23:43

引用:
原帖由 狂歡 於 28-10-2009 10:47 PM 發表
好激喎 :smile_o12:
呢次都唔叫激... 遲D得閑再打埋之後日子既事啦... :smile_30:
作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-28 23:44

引用:
原帖由 albertip2005 於 28-10-2009 11:35 PM 發表
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: 上屋企食危險的喎
我都驚架.. 話晒通姦犯法架嘛
作者: 狂歡    時間: 2009-10-28 23:46

作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-29 00:20     標題: 最難忘的..... 到此一遊@his home (Part 2)

攪完一次... 佢同我去左sofa 休息一陣...
睇下碟... 依偎下... 感覺都好warm好sweet...
過左一陣佢就開始整理佢既家務.... 洗衫... 餵貓... 餵魚...  
我之後走過去睇下佢餵魚啦... 佢家有個好精緻既大魚缸...
有不同顏色既珊瑚... 不同種類既熱帶魚... 彷如置身水族館當中...
我傻傻地問... "呢d咩魚呀??? " 佢伸手攬住我向我簡單咁講解....
講講下... 佢又咀我... 之後就抱左我去身後既雲石餐檯上....
我手纏住佢條頸... 一路溫柔地咀... 佢既手又一路係咁摸....
佢之後輕輕咁扶住我個頭... 將我既身向後推低.... 係要我訓晌張檯度...
我訓低左之後.... 除左我條底底....
佢將我對腳放高左晌佢膊頭度... 之後佢就發狂咁....
佢用佢既手指... 不停咁插... 好入.. 好high...
我係咁呻吟... 係咁叫 "唔好.... " 佢都完全唔理我...
我對腳晌佢膊頭度係咁顫... 係咁抽住...
而我亦feel到我妹妹入面好似有野想湧出黎....
(以前唔知咩事, 以為急尿... 果刻死忍唔比d野湧出黎, 費時出醜... 而家至知, 當時我應該係想潮吹囉 如果當時由得佢湧出黎, 實開心死佢 )
無幾耐佢就轉左用佢既little bro 插入我度... 抽插左一陣, 佢拎番出黎射左晌我肚腩仔度

事後佢同我講番... 佢話見到當時我塊面谷到紅晒.. 同埋feel 到我個身係咁晌度顫喎... 所以佢知我黎左囉
作者: BOY924924    時間: 2009-10-29 00:22

作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-29 00:32

引用:
原帖由 狂歡 於 28-10-2009 11:46 PM 發表
等你:smile_o13:
我打左part 2喇
作者: albertip2005    時間: 2009-10-29 00:41

作者: 樂兒妹    時間: 2009-10-29 00:46

作者: o('_')o    時間: 2009-10-29 00:49

作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-29 01:10

我唔見左 (part 2).... 可唔可以話我知去左邊??? :')
作者: arkaz    時間: 2009-10-29 01:15

作者: KK2628KK    時間: 2009-10-29 01:22

作者: 蝦米粉腸    時間: 2009-10-29 01:27

作者: studio4e    時間: 2009-10-29 08:51

support support support
作者: smallcannon2002    時間: 2009-10-29 09:07

作者: clementyue    時間: 2009-10-29 10:56

作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-29 12:09

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 29-10-2009 09:07 AM 發表
精彩雲石臺潮吹報告,支持。

http://img.photobucket.com/albums/v213/samwahcha ...
thanks for supporting!
作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-29 12:10

引用:
原帖由 clementyue 於 29-10-2009 10:56 AM 發表

:smile_o10: 情到濃時仲邊理得佢係咩身份先得架,戰情令自己滿意咪得囉,今時今日有幾多對夫妻真係可以share到真正既性愛喎:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
呢d野真係可遇不可求 :smile_39:
作者: Tom_Sawyer    時間: 2009-10-29 13:24

作者: maturemarriedma    時間: 2009-10-29 14:03

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-10-29 12:10 PM 發表

呢d野真係可遇不可求 :smile_39:
係啊...呢d野真係可遇不可求,你之前話有d野仲激,幾時話我地聽呀
作者: clementyue    時間: 2009-10-29 14:09

作者: mm.8889    時間: 2009-10-29 16:14

作者: 210597    時間: 2009-10-29 21:20

真係好正
作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-29 21:31

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 29-10-2009 02:03 PM 發表

係啊...呢d野真係可遇不可求,你之前話有d野仲激,幾時話我地聽呀
嘻嘻... 我個腦係咁play back 番以前一幕幕... 我會快d打比你地睇架喇... :smile_38:
作者: jason00hk    時間: 2009-10-31 04:32

作者: I-love-you    時間: 2009-10-31 09:42

正到暈啦
仲有無呀????
作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-31 11:19

引用:
原帖由 I-love-you 於 31-10-2009 09:42 AM 發表
正到暈啦
仲有無呀????
同呢個sp... 要寫既都寫得七七八八喇...
等我諗下同其他有冇呢d好野寫啦:smile_15:
作者: wcday    時間: 2009-10-31 11:54

作者: 我係小忌廉^@@^    時間: 2009-10-31 12:30

引用:
原帖由 wcday 於 31-10-2009 11:54 AM 發表

唔沖涼....

佢話佢比完賽沖左喇... :smile_52:
作者: wcday    時間: 2009-10-31 12:46

作者: 狂歡    時間: 2009-11-2 15:38

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)