188Channel

標題: 長安新場驚喜---苦戰小妖精+陪訓model 結局篇 p.6 [打印本頁]

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-27 23:51     標題: 長安新場驚喜---苦戰小妖精+陪訓model 結局篇 p.6

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: chufai    時間: 2009-10-27 23:53

作者: lwan9357    時間: 2009-10-27 23:59

作者: love20031606    時間: 2009-10-28 00:01

part 2:smile_o12:
作者: CP~WIN    時間: 2009-10-28 00:04

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-10-28 00:07     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 00:08

沖完涼.....都冇人比意見,詳細D好,定係簡短D入戲肉好GE?

唔理啦,再寫一段,比下意見啦!!
作者: 糸隹    時間: 2009-10-28 00:13

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 00:21

引用:
原帖由 糸隹 於 2009-10-28 12:13 AM 發表
限你5分鐘寫埋個包膠出來:smile_38:
寫緊啦!!   咁心急!!打字慢嘛!
作者: chowzz    時間: 2009-10-28 00:23

作者: 周賓    時間: 2009-10-28 00:24

Thank you for sharing!
作者: JackyWaiHau    時間: 2009-10-28 00:28

作者: makkeii    時間: 2009-10-28 00:51

作者: 孟波    時間: 2009-10-28 00:55

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 01:00

"岩岩開張,係有d細節野未整好,加工趕緊架啦! 下次來一定整好哂,
不過人地有GE,我地有哂架! 唔係點敢試業!
T台裸選都鐵定下星期搞掂!原諒下!
搵件好野食下,包你滿意笑住走!
要咩野類型先!"

我大喝一聲:"吼!梗係要後生,好波,走肥,走腩,長腿,唔炸型,最好仲淫過我架啦!仲洗問?"
"得.....得...得!  盡我所能! 盡我所能!"
"大哥你訂左房就免房費!我地呢度行400,500,600,800,1000!
我個個組別帶D比你過下目!  有岩GE就記低, 我搵左好野比你睇埋先決定啦!"

如是者....真係貨如輪轉!  食用率都好高下!
500蚊禮金個D"櫻花組"都已經非常OK,(櫻花組D短和服,SEXY到呢.......)
800禮金來左2件,透視裝身裁好到不得了!
1000禮金得1件著行政套裙好似同800差唔幾......唔抵玩!
心目中已經記低左二個目標號碼,都係500櫻花組GE!

經理返左來...........
仲帶住一個著短和服GE櫻花來添!
"大哥!睇下呢件岩唔岩食?  真係要信我!呢件出哂名小妖精,仲咸過我加埋你! 頂得順冇?"
5'2"-3"左右,問過佢18歲!
個裝100%日本妹LOOK,走肥,走腩,長腿,三吋高跟鞋,冇得頂!
最衰最衰....!冇咩波喎!  頂盡夾盡走唔出我對眼  B都唔知有冇!!!!!!!!!!!
經理見我望住對波定左型,
額角好似有DD汗........
"一定要信我,呢件小妖精好玩! 一定要信我呀!!!"
唉.....耶穌上哂身咁! 係差在頭上冇光圈咋! 唔信你點得? 唔好最多下次唔搵你!
件妖精又走埋來好似八爪魚咁抽我水.....食就食啦!

呢個時候,有件唔係著制服GE女被人帶左入來企係一邊,好似等緊經理咁!
我望下........呢鑊衰心急啦!佢好簡單著件短TEE+牛仔褲高跟涼鞋!
5'7"-8" 要樣有樣,要腰有腰,要長腿有長腿.........最慘仲係35C起碼......!!!!!!!!!
我即刻問經理:"佢食咩野大架?佢係幾多號?"
點知絛友仔居然答:"佢未有號碼,佢昨日先來,以前未做過,宜家係陪訓MODEL(8張毛佰佰)"
第一時間,腦筋急轉彎...."人地"銀蛇島"個D陪訓+100就有囉喎! 你地呢度MODEL又點陪訓呀?"
一邊細細聲口嗡嗡 "車....又話人地有咩野,佢都有哂GE........?"

點知佢即時彈起身,而紅耳熱,差小小青筋都現埋...
"你當我流架..................!!!!!!!!!!!!!!!!"
死........玩大左添! 大鑊啦!
作者: power3326    時間: 2009-10-28 01:09

作者: fever9up    時間: 2009-10-28 01:09

作者: 查篤撐    時間: 2009-10-28 01:10

作者: player101010    時間: 2009-10-28 01:11

part 3 plz!!support
作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 01:11

引用:
原帖由 fever9up 於 2009-10-28 01:09 AM 發表
之後又點:smile_41:
又冇人講詳細D定簡短D!
又咁心急, 都要等一陣先再打啦.....手累嘛!
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2009-10-28 01:15

多謝師兄詳細報告!
:smile_o12:
作者: 亡我    時間: 2009-10-28 01:22

作者: vincentchow630    時間: 2009-10-28 01:31

作者: popilo    時間: 2009-10-28 01:31

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 01:33

點知佢即時彈起身,而紅耳熱,差小小青筋都現埋...
"你當我流架..................!!!!!!!!!!!!!!!!"
死........玩大左添! 大鑊啦!

"我講過....人地有,我定一定唔會冇!
  唔理咩野組別....總之陪訓就係比100蚊陪訓助學金佢就得啦!
  你想食埋?"
我個頭仲唔"UP"到停唔到咩................

玩得開心D啦大哥!!!!

18歲重慶小妖精,20歲湖北陪訓MODEL  呢餐飽囉!!!

(唔好咁長啦!   又試下直入戲肉啦!)

除左衫....果然,小妖精33B左右,MODEL足足35C有突!
攬攬左一陣,小妖拉左我同MODEL入去陪訓沖涼....
????喂......小姐,第一Q點呀?
又搞笑,一個教,一個聽,真係陪訓喎!
我就肉在豬肉檯上,任佢兩個玩!
老師好徹底清潔左我隻c眼,跟住就同學師講,"做一次試試嘛!"
啜完腳趾,"你跟著做一次!"
老師吹完,  "你吹給禾看!"
............................=_=!  玩死!

等到上完課,都已經過左45分鐘.......大姐!一劑都未搞呀!
不過都幾過引!
出左來佢地幫我抹乾左身,就自己抹啦!
點知陪訓即係陪訓...咩野都唔識死!
一路抹身,一邊居然指住個牛魔王問老師:"那是什麼來的?"   哈哈!.....你死梗啦!
作者: 星期五情人    時間: 2009-10-28 01:36

作者: popilo    時間: 2009-10-28 01:42

作者: snooze!    時間: 2009-10-28 01:49

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 01:54

點知陪訓即係陪訓...咩野都唔識死!
一路抹身,一邊居然指住個牛魔王問老師:"那是什麼來的?"   哈哈!.....你死梗啦!

我拉起老師,一邊同學師講,
"呢個我識,我示範比你睇!!  嘿嘿!"

小妖精一埋到牛魔王,就想推我坐低!
啍! 咁易比你得逞?
我推番佢坐係度...用牛魔王上路扣住佢左右手!
點知小妖仲夠膽死氣定神閒喎!
我就一邊同學師講:"拿...呢個係咁用ge!睇住啦!"
二話不說,將小妖左腳抬起穿入已經扣住ge左手度!!!!
再來右腳穿入扣起左ge右手度!!
跟手將扣住小妖雙手ge鐵鍊往鐵架頂圈左兩圈!!收短鐵鍊!!!!

小妖左右手都被鐵鍊抽高左,雙腳穿住對手又穿唔番出來!!
腳又合唔埋,手又甩唔倒!  氣定神閒冇哂啦!
av絕技------M字大開腳!!  小妖成個妹妹出哂來,比我同學師仔睇哂!!!!
作者: manbefore    時間: 2009-10-28 01:59

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 02:19

av絕技------M字大開腳!!  小妖成個妹妹出哂來,比我同學師仔睇哂!!!!

一手搓33b,一啖啜下少粉紅波的.....
另一隻手輕掃長腳內側.......
喘氣啦...
掃掃下掃到妹妹門口....有水ge?
坐低睇下咩野事先....又搞下粒花心,
小妖開始ee哦哦咁....撐手撐腳!
"不要這樣...癢!"
.........................................咦!學師仔呢?
呆左企係度望住....個咀真係o左型!!!
"無心向學...埋來幫我吹下嘛!"
佢先如夢初醒,埋來跪係地下,想吹...
老師即係老師:"用毛巾放地上,不然你膝蓋破損的!"
佢咁多事,我梗係大刑侍候啦!
食指快速搓花心,仲吹啖暖氣落佢妹妹度...
佢死得啦...呀一聲叫左出來!
學師仔好專心咁吹,我就一路玩小妖妹妹...
小妖咪住對淫眼望住我,我就望下佢妹妹,申絛利出來打個轉比小妖睇!!  哈哈!
小妖輕聲講:"不要呀!禾會發狂de..."

眼訓啦...仲有多少腳軟!  比人鬧都係咁話啦!  明晚繼續!
作者: snooze!    時間: 2009-10-28 02:27

作者: CP~WIN    時間: 2009-10-28 02:35

作者: IRON72    時間: 2009-10-28 03:56

作者: 眾人佳醒我獨醉    時間: 2009-10-28 04:46

作者: 星期五情人    時間: 2009-10-28 05:16

作者: lky2046    時間: 2009-10-28 08:37

多謝師兄報告:smile_30:
作者: nofeetbird    時間: 2009-10-28 08:42

作者: 中山新人狼    時間: 2009-10-28 08:57

作者: jbk88@@    時間: 2009-10-28 09:15

作者: 大逃殺    時間: 2009-10-28 09:50

作者: master1963    時間: 2009-10-28 09:58

多謝ching報告
作者: imurxfile    時間: 2009-10-28 10:08

作者: KrisM    時間: 2009-10-28 10:49

作者: sadatate    時間: 2009-10-28 11:17

作者: 刀劍合一    時間: 2009-10-28 11:35

作者: 無政府118    時間: 2009-10-28 11:53

唔該pm地址,唔該唔該
作者: y198653    時間: 2009-10-28 11:58

作者: yeunglm2002    時間: 2009-10-28 12:12

作者: shortdick    時間: 2009-10-28 12:18

作者: ramen    時間: 2009-10-28 12:25

作者: jl12345    時間: 2009-10-28 12:27

作者: catering    時間: 2009-10-28 12:48

作者: jacksfo04    時間: 2009-10-28 12:51

作者: 煩惱的    時間: 2009-10-28 13:06

作者: xx007    時間: 2009-10-28 13:10

作者: 念念不忘    時間: 2009-10-28 13:36

作者: Ahchow    時間: 2009-10-28 13:53

作者: chowg_1    時間: 2009-10-28 15:27

作者: a1w2j5    時間: 2009-10-28 16:02

作者: popilo    時間: 2009-10-28 16:04

作者: hkperry    時間: 2009-10-28 16:12

作者: One_Six_Nine    時間: 2009-10-28 16:31

Ching, 精彩報告呀, 期待着你的下集, 真係睇到9都直晒呀, :smile_o06:
作者: Bakadono    時間: 2009-10-28 16:46

多謝未完報告 
作者: seraph.666    時間: 2009-10-28 17:08

作者: hk34er    時間: 2009-10-28 17:09

作者: playhardever    時間: 2009-10-28 17:11

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 17:16

岩岩做完野返來,
第一次出report,多謝哂咁多支持喎!
宜家即刻寫.......等等!
作者: landland_joe    時間: 2009-10-28 17:33

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 17:52

小妖咪住對淫眼望住我,我就望下佢妹妹,申絛利出來打個轉比小妖睇!!  哈哈!
小妖輕聲講:"不要呀!禾會發狂de..."

我知點做啦....
叫學師仔拿套過來,套到左,又推佢落去吹,
哈....不過佢都好專心,低頭係咁吹.....爽!

我未停過手,望下小妖對充滿期待ge眼,
輕輕啜左啖花心,(比佢地搞到我都癲哂啦!)
"哦......!" 小妖岳高個頭叫左一野!
我撕開個套,奪落食中二指,
(出來玩,我主張要女女放心,唔好整傷人,所以都好受女女歡迎架!)
趁小妖未回神,"神之手"長驅直入!!!!
"呀.....!" 小妖又叫左聲!

入哂之後,手指微屈,使出令女女聞風喪膽ge"扣b式",
扣住小妖花心後邊,最敏感ge位置!
由慢而快.........嘿嘿!
"哇......!"小妖面都紅埋,嘩嘩叫! 咩野羞恥之心掉開哂,大大聲叫左出來!
我仲驚佢未死得,一邊瀨佢大脾內側,
睇住佢雙腳d腳趾慢慢屈曲,手指又登到恆哂,好似鳳爪咁.....我都上哂頭啦!!!

唔洗一分鐘...睇住小妖絛腰挺左幾下,望上天花板塊鏡.....小妖反白眼喎!

喂.....喂! 學師仔,你唔洗停下架咩? 頂.......就爆啦! 唔好再吹住呀!

"你上套搞掂左培訓先啦!" 小妖有氣冇力咁講!
"放我比我抖下,我做第二轉,玩得耐d....嘿嘿!"  嘩!淫到佢呢..............對眼好似滴出水咁!
作者: philipsze    時間: 2009-10-28 17:57

作者: KKK河童    時間: 2009-10-28 18:12

作者: xx007    時間: 2009-10-28 18:18

作者: there12345    時間: 2009-10-28 18:23

作者: popilo    時間: 2009-10-28 18:37

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 18:49

"你上套搞掂左培訓先啦!" 小妖有氣冇力咁講!
"放我比我抖下,我做第二轉,玩得耐d....嘿嘿!"  嘩!淫到佢呢..............對眼好似滴出水咁!

拿拿聲上套,抱左學師仔上床,
啜住佢對35c,一邊將谷到就爆ge小兄弟隊入去!
"唔.......!" 原來學師仔都濕哂架啦!入哂!
想就想慢慢玩架啦....不過都唔到你想點,爽到停唔到!
學師仔個樣又得喎...咪住對死人眼!   "咒"起眉係咁"唔..唔....唔!"
你地話點頂?

呢個時候,小妖訓係旁邊,眼都唔眨望住我搞,又摸下人地個波!
咦.........小妖用毛巾掀住自己ge?  冷氣凍過頭?
嘩!  原來佢隻左手係毛巾下邊郁下郁下.......梗係自己搞緊!
唏! 唔好理人咁多啦....頂唔住要爆啦! 一頂而盡!全部比哂學師仔!
原本想轉人隊下小妖,不過都收唔到製啦! =_=

腳都軟埋...學師仔抖左啖大氣! "他姣利害....." 報告比老師知道!
抖左陣沖乾淨上番床訓係度,
望上天花塊鏡,一左一右攬住我.......
真係差小小滴出眼淚,我不禁衷心概嘆我地祖國ge偉大!

小妖雙腿緊夾我大脾,妹妹微微磨下磨下,
我就散哂...攤左係度,岩岩望到個鐘,
當堂後悔到不得了!
細佬我已經四張幾架啦...仲年年征戰,
宜家,絛女差小小,二劑都做唔到,周不時一q就算!
睇下個鐘,淨番35分鐘.......實冇得玩啦! 哂料啦呢鑊!
"小妖...可能唔夠時間啦,要下次先再有得玩啦!得番半個鐘到咋!"
"夠.....夠de! 鞋有時間de!" 小妖唔忿氣!

老師即刻叫學師仔做野..........吹!
"服務要怎樣開始? 我不懂!"
"那....那個嘛! 下一次再教你,這客人你做不來de,等一下我來做吧!"小妖比學師仔吹到脹哂!:smile_27:
咁就吹啦!   吹下吹下....又起左!
(其實我唔係起唔到,只不過第二q要好耐先出到!真係要好耐!)
小妖用手指甲輕括袋袋.......佢真係好識玩!
係我耳邊好細聲講:"不如你先給100助學金,放培訓先走!~姣不姣?"
?????????你想點呀....小姐?
作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 19:08

食埋飯大結局啦...........好唔好?
作者: xx007    時間: 2009-10-28 19:15

作者: 中山新人狼    時間: 2009-10-28 19:15

作者: 中山新人狼    時間: 2009-10-28 19:18

作者: castpoon    時間: 2009-10-28 19:25

作者: JACKHO19691969    時間: 2009-10-28 19:28

作者: eric415    時間: 2009-10-28 19:28

作者: 麵包1231    時間: 2009-10-28 20:16

作者: 睡夢中的一條蟲    時間: 2009-10-28 20:31

作者: leung135868    時間: 2009-10-28 20:39

多謝師兄詳細報告!:smile_o12:
作者: ashleyjud    時間: 2009-10-28 20:49

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 21:10

:"不如你先給100助學金,放培訓先走!~姣不姣?"
?????????你想點呀....小姐?

女王有令,誰敢不從?
起身比左助學金一張毛伯伯,說聲謝謝添!! 做人有d禮貌嘛!
"我先走啦.........再見!"
小妖急到瀨: "禾先鎖門...!"

吓!.....鎖門?

睇住佢走去關門,真係18無醜婦! D線條靘到呢..........(背脊睇唔到波,仲+左分添!)
關好門....埋來跳上床,先來個無敵貨櫃.........大車!!!
絛利伸到入我個胃咁滯!
岩岩出完唔夠20分鐘......無力反抗喎!
一路係咁CHOK住小弟弟,仲狼過我...
車到飽....就掉轉頭chok住來吹,嘩!!....後生d都即刻爆!
宜家69式,成個靘股+水蜜桃向住我,
喂....喂!越來越埋,想點呀!
宜家我嫖你喎!
點解好似你嘆我咁架!

小妖好似知道我諗咩野...兩隻腳即刻壓住我兩邊手臂!
一野壓左埋來!!!
天啊!   大勢已去!  岩岩比陪訓攪死左,散哂!無力反抗!
小妖就來個強勢霸王壓頂.....呀!係女神降臨先至真!
死女包仲索性唔吹,屹起身..........

頂你個肺!     顏面騎乘呀!

(真係苦戰架...不過又真係覺得無比刺激!  唔係都唔會出呢個report)
磨呀磨........d水多到流出來!
(一上來已經比佢佔盡上風,本住一件污,二件穢ge自欺欺人心態,惟有歇盡全力砌低佢啦!)
衰女叫到拆哂天咁........"呵...!  寶貝....渣油,渣油呀!"
可能就到啦...佢拿拿淋屹前, 捉住我支野一下坐左落去!
?????????? 嘩!  嚇得我..唔知幾時已經上左套(可能吹個陣掛!真係唔知!)

小妖好似野獸咁,嘩嘩大叫,不停前後,前後,前後,前後..............
來得好!  大好良機!把握機會回一回氣,有番多少反抗力啦!
屹起身,由得小妖自己搵食....見佢叫到咁大聲!
伸手去佢胸前搵下有冇音量調校個製先.........
咦...........搵到啦!扭下個製諗住調低音量啦!
死火!....調錯左,仲高音d添  哈哈!

小妖後勁有d不繼,慢左小小落來!
用最快時間,係側邊小妖個手袋拿個套出來,
手指上套,趁住佢軟一軟!
乘機推低佢..........仲唔有仇報仇! (我個人報復心好強架!嘿嘿!)
神之手ge"扣b式"又發揮奇效.....再次反白眼!
得勢不饒人,小兄弟接力再上......
發揮個人極限同極速!    轟爆你隻b!
小妖雙手雙腳好似八爪魚咁出盡力纏住我.........
可能真係到頂.......冇哂聲!神情仲有多少呆呆地(唔知係唔係傳說中ge"失神"狀態呢!)
睇見咁ge環境,小兄弟都頂唔順口吐白沬!  
同小妖同歸於盡啦!!!!
(岩岩仲有幾分鐘全場完)

事後..小妖精話high到好似好急尿咁,差dd標尿......

小妖精(櫻花組)  500
陪訓model         100
房費                  經理訂房,免左!(唔記得問佢冇訂要唔要錢,要幾錢!)
錦一方直通太子   80

全程700有找..............小妖精,約左佢星期五同兩個fd上去互動(好似唔洗+錢,又唔記得問!真係老豆邊個都唔記得!)

---完---
作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 21:24

呢件小妖精....係我係幾年來,
ca,cp,sz所有經歷之中最最激ge....
心理上真係滿足到無比!
av入邊睇到ge野,都可以玩到出來,爽到冇朋友!

成個report,都係2個鐘內過程,所以寫到咁長!!
二個鐘全無冷場.......滿意到極!

p.s先旨聲明,場就係新,不過唔係走豪裝個隻!
     好多師兄pm左我,都比左料佢地啦!
     不過小妖精就唔公開號碼啦!  嘆多幾次先啦!
     下次帶二隻震蛋上去,搞死小妖先收手!!!!嘿嘿!

作者: 森森森    時間: 2009-10-28 21:27

作者: kawakami314    時間: 2009-10-28 21:34

作者: bangbangbangban    時間: 2009-10-28 21:35

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 21:42

引用:
原帖由 bangbangbangban 於 2009-10-28 09:35 PM 發表
揾唔到咩理由支持我會再去
坐綠頂到港鐵站
轉坐港鐵到羅湖
商業城轉坐大客車
到長安轉坐短途的士
當有個18歲李+因等住我
來回8轉車+路途+等車+時間+車資
好過引咩
朋友...時代係進步ge!
宜家荃灣,太子,尖咀都有直上ca直通車,
仲係7人車免落車過關添!
係福田口岸用幾分鐘轉一轉直通大巴(同一公司)之嘛!
100蚊,快靘正夠鐘就開車,
邊洗煩架!
ca錦一方落左車又有同一公司7人車免費車去各大場,遠到東方魅力都唔洗錢!
作者: 亡我    時間: 2009-10-28 21:59

作者: 亡我    時間: 2009-10-28 22:01

作者: johnnyhkb    時間: 2009-10-28 22:07

引用:
原帖由 亡我 於 2009-10-28 10:01 PM 發表

係邊到呀? :smile_14:
華通直巴
荃灣就唔知,未坐過!
太子就係地鐵d出口
尖咀就係中港城

hk---->ca  100港
ca---->hk   80人仔
作者: snooze!    時間: 2009-10-28 22:16

作者: 中產香港人    時間: 2009-10-28 22:25

作者: 人型基    時間: 2009-10-28 22:29

作者: ashleyjud    時間: 2009-10-28 22:43

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)