188Channel

標題: 日本7日之旅 (1) P2 - #23, P3 - #47, P4 - #69, P5 - #80 (完) [打印本頁]

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 13:37     標題: 日本7日之旅 (1) P2 - #23, P3 - #47, P4 - #69, P5 - #80 (完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 啤一啤    時間: 2009-10-23 13:39

第一:smile_o12:
作者: 崎小姐    時間: 2009-10-23 13:39

作者: CYGY    時間: 2009-10-23 13:40

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 13:42

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-23 01:40 PM 發表
推左先睇:smile_o12:
thanks,,,

唔係推車再含... :smile_o11:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 13:42

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-10-23 01:39 PM 發表
支持:smile_o13: :smile_o13:
thanks,,, 下次到你
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 13:43

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-10-23 01:39 PM 發表
第一:smile_o12:
排頭位喎,, 幾時到你 :smile_o01:
作者: CYGY    時間: 2009-10-23 13:44

作者: 崎小姐    時間: 2009-10-23 13:45

作者: 啤一啤    時間: 2009-10-23 13:45

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-23 01:43 PM 發表

排頭位喎,, 幾時到你 :smile_o01:
你有興趣睇咩?:smile_o05:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 13:47

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-10-23 01:45 PM 發表
你有興趣睇咩?:smile_o05:
yes yes,,, :smile_o05:
作者: 啤一啤    時間: 2009-10-23 13:48

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-23 01:47 PM 發表

yes yes,,, :smile_o05:
考慮吓先:smile_o05:
作者: bcm    時間: 2009-10-23 13:49

快d出part2~支持~:smile_40:
作者: friendlykkh    時間: 2009-10-23 13:54

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-23 01:37 PM 發表
大家係無等得好心急呢. 等左好耐既日本7日之旅. 而家終於開工喇.

過完左我既生日, 又大一年喇.. :smile_o03:

老公仔番左黎既呢2日, 真係好開心呀. 咁突然番黎慶祝我生日. 仲同我去日本玩, 再加上佢既貨仔令我有 ...
推下先
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 13:54

引用:
原帖由 bcm 於 2009-10-23 01:49 PM 發表
快d出part2~支持~:smile_40:
睇下我食完lunch,, 忙唔忙啦....
作者: 美美怡    時間: 2009-10-23 13:56     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: tong8123    時間: 2009-10-23 13:58

作者: 功太郎    時間: 2009-10-23 14:42

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 14:58

引用:
原帖由 功太郎 於 2009-10-23 02:42 PM 發表
你頭像條底底係咪坐的士著個條呀??
唔係呀........ :smile_o05:
作者: 圖圖媽咪    時間: 2009-10-23 15:03

作者: 火爆肥妹    時間: 2009-10-23 15:18

作者: office_boy    時間: 2009-10-23 15:29

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 15:50

Part 2

上到飛機度, 老公仔第一時間叫左個空姐拎左張氈. 我又無話凍. 無啦啦拎張氈做乜鬼. 原來佢計畫好哂. 跟住佢叫我俾隻左手佢同埋合埋眼先. 跟住我照做啦, 我一開眼. OMG........ 我即刻收都收唔切. 衰佬放左震蛋係我手度. 佢叫我用氈姐下半身, 佢叫我放震蛋係妹妹度, 震到落機. 我話唔係掛, 係飛機咁多人. 加上我著住t-back, 索唔哂我D水喎. 諗落好似幾刺激. 我話唔好啦, 番酒店先玩啦. 佢話如果我唔放既話, 用震蛋震我lin lin, 唔係玩到咁大下. 跟住我話好啦, 我震一陣啦. 佢話咁先聽話0架嘛. 真係無佢修, 怕左佢. 我震左5分鐘到, 佢問我hi唔hi, 我話小小啦, 第一次用蛋蛋. 問我想唔想仲hi D. 我心諗你唔係諗住去廁所就地正法嘛. 原來係佢教快D既速度, 我細細聲申吟. 佢話舒唔舒服呢. 我話唔夠你J仔舒服. 跟住佢話咁今晚要插到我嗌停為止喇. 我話你有幾多, 我同你收哂去. 唔好大我. 我同佢講, 我下面濕哂喇. 拎番震蛋出黎. 嘩左一聲, 好多我D水, 老公仔話我幾時都咁多水, 好似一開水喉就有水. 咁我去廁所搞番乾淨去. 跟住佢拍我pat pat, 叫我唔好玩太耐喇. 呢度唔係屋企, 唔好霸住廁所咁耐.

我入到廁所拉高條裙, 望住我條t-back,, 濕哂. 我又無底底換, 我唔理咁多. 睇自己咁濕, 用手指摸下妹妹, 用兩隻手指擘開陰唇, 跟住用中指慢慢咁插入去. 一路摸下lin lin, 無耐就飛釘. 係我最enjoy既時候, 有人敲門. 我唯有加快速度啦. 最後我索性除左底底去. 跟住一出去, 原來係衰佬敲我門, 番到位我又叫佢合埋眼, 俾右手我. 我俾左我條t-back佢. 哈哈...... 跟住佢話我曳曳喇. 上面飛釘, 下面真空.

跟住我訓左係佢大脾到訓覺, 佢真係好鬼多手. 係咁摸我lin lin. 又申手去我背脊, tick一聲. 佢除左我個bra扣. 我話幫我扣番佢. 唔係既唔彩你. 佢死死地氣咁扣番. 跟住我累得滯. 訓左覺. 到左日本先醒. 我一落機, 第一時間係拎番行李先. 要著番底底嘛. :smile_o05:

To Be Continue
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 15:52

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-23 03:18 PM 發表
推咗先....
保得住個小菊花?:smile_o05:
到呢一刻都仲保得住.. :smile_o05:
作者: CYGY    時間: 2009-10-23 15:54

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 16:02

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-23 03:54 PM 發表
再推再推, hee hee
好精彩
thanks thanks,, :smile_o05:
作者: 火爆肥妹    時間: 2009-10-23 16:05

作者: 崎小姐    時間: 2009-10-23 16:07

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 16:09

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-23 04:05 PM 發表
嘩.....機上咁多人你都咁玩:smile_o05:
真OPEN:smile_o06:
哈哈...... 係陌生既環境玩真係幾刺激

作者: 火爆肥妹    時間: 2009-10-23 16:13

作者: 美美怡    時間: 2009-10-23 17:23     標題: 回覆 24# 的帖子

作者: 伕子    時間: 2009-10-23 17:23

作者: 米米2006    時間: 2009-10-23 18:36

精彩,精彩 push push
作者: 天機子    時間: 2009-10-23 19:11

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-23 19:16

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-23 19:17

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-23 19:26

作者: k.c.s.    時間: 2009-10-23 19:35     標題: me too

作者: wrxgc8    時間: 2009-10-23 19:39

作者: Leba    時間: 2009-10-23 19:43

作者: 狂歡    時間: 2009-10-23 21:03     標題: 回覆 39# 的帖子

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 22:44

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-23 07:43 PM 發表
:smile_o01: 妹妹我黎啦
家姐,, 幾時到你呀... i am waiting,,
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 22:52

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-23 07:16 PM 發表

呵呵...終於到左日本之旅啦:smile_o12:
keke... 係呀
作者: happyallthetime    時間: 2009-10-23 22:53

作者: Leba    時間: 2009-10-23 23:08

作者: o('_')o    時間: 2009-10-23 23:09

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-23 23:40

Part 3

我地第一時間係番酒店check in左先, 放低行李先去玩. 去到front desk, 衰佬見到D0架妹色心又起. 佢話可以同front desk條女搞番次就好喇. 一齊玩3P. 如果係處仲好, 未搞過0架妹. 套都唔用. 個0架妹又真係幾索既, 又有波. 我諗都有起馬36C, 跟住老公仔話如果同佢玩乳交真係一流喇. 我話而家係唔係嫌我波唔夠大, 係既話我去隆胸隆夠40D, 睇下假野係咩feel. 佢見我嬲嬲地, 跟住話唔係, 我個波夠大喇, 又夠廷. 真野好D. 我話你今晚食自己, 或者拖0架妹係酒店開房啦.

跟住上到房拎番D衫出黎掛時, 點解有樣野花紙包住既. 我扮見唔到. 無理佢. 我發覺衰佬真係帶埋哂D熱褲, 超短牛仔裙(一坐低就縮哂上去果D), 我問佢做咩全部都係唔sexy唔帶, 我話日本咁多便態佬, 你唔驚我俾人非禮呀. 佢話有我係度唔使驚. 跟住我推低佢係床度, 佢話做咩. 我話而家要強姦你. 係飛機搞到我想要無得要. 今次我做主動, 我坐係佢J仔上面, 除左佢件tee, 錫佢lin lin. 佢就渣我波波, 跟住我自己除哂上身既衫, 佢賣口乖, 老婆仔個波真係無得頂. 跟住我開始向佢既下面進發, 除左條牛仔褲, 我發現佢唔係著boxer, 著左t-back. 跟住我笑笑口你前面成包野好好笑. 我問佢係邊度買, 佢話係美國買. 拉低佢條t-back, 佢J仔又同我行禮, 跟住chok佢一陣, 幫佢戴dom dom, 我渣住佢J仔, 我慢慢咁坐落去, 我幾鍾意女上男人下, 因為頂得我好入好舒服. 佢一路渣我波, 叫我快D. 過左一陣, 佢叫我轉pos, 玩狗仔. 插左十幾下佢射左, 跟住拎番出黎, 除左個dom dom, 射哂係我波度, 佢問我玩唔玩乳交, 我未試過. 跟住佢教下點做, 佢放J仔係我波罅度, 慢慢咁搓我波波, 開頭慢慢搓, 跟住越搓越快, 過左10分鐘. 佢話差不多要射喇, 佢話射係口度. 跟住我話我要飲哂去. 一嘀不漏. 最後問我佢J仔係唔係服侍得好好. 你妹妹有無高潮. 跟住我話我以後淨係俾你屌. 唔知道點解我會講個屌字, 我唔係講粗口既人. 跟住我地一齊去沖涼. 沖完涼就去玩我地一早計畫既地方喇. 好耐無去過日本喇. :smile_o11:
作者: 黑月大魔王    時間: 2009-10-23 23:44

作者: CYGY    時間: 2009-10-23 23:50

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-24 00:01

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-23 11:50 PM 發表
正,又有part 3
support support
thanks thanks.. 我見到我#1有個推薦既logo, 係咩黎架
作者: Grace潮族    時間: 2009-10-24 00:08

作者: nakata_hei    時間: 2009-10-24 00:13

作者: 九龍的士    時間: 2009-10-24 00:23

作者: SUPERKILLER    時間: 2009-10-24 00:57

作者: 火爆肥妹    時間: 2009-10-24 01:48

作者: fishg4    時間: 2009-10-24 02:24

作者: daydayml    時間: 2009-10-24 03:58

作者: hksjohnson    時間: 2009-10-24 09:27

作者: Leba    時間: 2009-10-24 10:57

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-24 10:58

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-24 10:57 AM 發表
妹妹你勁呀
keke.... 無諗過自己接受到
作者: kelvin10171970    時間: 2009-10-24 11:00

作者: Leba    時間: 2009-10-24 11:06

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-24 11:13

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-24 11:06 AM 發表

:smile_42: 我男朋友成日話我唔主動,我都好想呀,不過我唔識點做呢
佢想你主動除衫定係主動搞佢?
作者: Leba    時間: 2009-10-24 11:24

作者: kelvin10171970    時間: 2009-10-24 11:32

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-24 11:41

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-24 11:24 AM 發表

搞到佢好想要:smile_42:
ic..... 咁著D sexy既bra bra引下佢..
作者: Leba    時間: 2009-10-24 11:45

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-24 12:42

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-24 11:45 AM 發表

佢話我冇動作 總之係搞唔興佢:smile_42:
妳試下再頭入D:smile_o05:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-24 12:43

Part 4

我地生理上飽左. :smile_o05: 但係我真係好肚餓. 跟住老公仔話帶我食好野. 原來帶我食刺生, 超新鮮. 食飽飽. 當然係去行下街啦, 去左行outlet. 無咩岩心水. 見到D bra想買, 不過斷size. 不過買左好多snacks. 行到7點幾,  我地去左食shabu shabu, D肥牛好正, 食到飽飽地. 有幾分睡意, 同老公仔話番酒店休息, 佢話好呀, 番酒店再扑過. :smile_o01: 經過酒店附近, 見到D0架妹著到鬼咁野火企係街度, 係街度聊D單身男. 我問老公仔, 如果你一個人時, 俾0架妹聊, 你會唔會幫襯呢? 佢話人一世, 物一世. 梗係試啦. 佢仲話3P添. 兩個架妹一齊服侍不知幾好. 最後去左7仔買啤酒番酒店飲. 我話買咁多啤酒想罐醉我迷姦我. 一路行番酒店佢隻就放係我pat pat又摸又渣. 我問佢渣夠未. 我話係時候到我渣你J仔喇, 跟住佢拉左我去酒店後巷, 果度好黑, 無咩人見到. 跟住我問佢做咩拉我去後巷, 咁污糟. 見到地下有幾個用過既dom dom. 我話呢度真係偷情性地. 佢話不如係度搞番次, 我話唔得, 咁污糟, 接受唔到. 佢攬實我, 佢話一次啦, 我話無得傾. 跟住佢話咁俾我巢一陣, 跟住我話一陣喳. 衰佬拉高我條牛仔裙, 申手入我條底底度慢慢摸, 又用中指係我陰唇打圈..... 佢突然間一野插入去, 我即刻嗌左出黎..... 真係hi.... 佢拎番手指出黎.. 佢俾我睇, 佢話我真係多水. 搞番好D衫, 行番出去大街番酒店.

入到酒店房, 放低D啤酒. 老公仔話今晚玩D新野. 佢叫我係行李度拎用花紙包住既野. 跟住我話咩黎架. 一打開係一套水手裝. 佢叫我沖涼換左佢. 我話你鬼馬喇, 都唔知道佢係邊度買. 佢係行李度揀左黃色lace bra同埋黃色底底, 叫我一陣著. 頭先係街搞完, 而家都仲係好hi, 係沖涼時我用手指同埋花灑幫手. 跟住換左套水手裝加對絲襪行出去. 佢話我個look十足十出黎做既援交妹. 我未話老細你未俾錢喎, 跟住佢話錢就無喇, 精就大量提供. :smile_o05:
作者: Leba    時間: 2009-10-24 12:48

作者: CYGY    時間: 2009-10-24 13:06

作者: wfsc    時間: 2009-10-24 13:14

作者: bryan1007    時間: 2009-10-24 14:56

作者: 我係百厭星    時間: 2009-10-24 15:35

作者: sional    時間: 2009-10-24 16:25

Ha ha....thanks a lot,post more please
作者: 210597    時間: 2009-10-24 17:45

supportsupport
作者: anniaas    時間: 2009-10-24 17:55

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-24 21:05

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-24 21:14

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-25 00:21

part #5

我慢慢用震蛋震我lin lin, 再用假J仔放係妹妹度. :smile_o05: 震左陣, 佢話不如除衫玩, 跟住佢上床慢慢錫我嘴嘴, 跟住拉高件衫, 佢話學生妹點解咁曳著lace bra番學, 我話屋企窮所以無錢買D多布既bra, 哈哈..... 跟住佢拉高個bra. 佢話lin lin咁快硬哂. 佢係咁舔我lin lin, 佢D口水搞到lin lin濕哂, 佢隻手又繼續向下游, 係咁唧我條腰. 我係好怕唧. 跟住叫佢唔好唧喇, 好痕呀.... 佢話係唔係妹妹痕呢... 我話成身痕... 跟住佢拉高條裙, 隔住絲襪舔我妹妹. 越舔我就越痕. 佢真係睇AV睇上腦. 好大力咁撕爛對絲襪. 好彩係平野. 跟住係咁捽我妹妹, 我覺得老公仔捽我捽得好舒服. 捽多陣妹妹開始濕. 搞到好想佢大力D插入黎. 跟住佢拉開小小條t-back, 跟住用假J仔係我門口了我. 跟住衰佬問我係唔係想要真J仔呢? 我話係呀. 跟住佢擘開我大脾, 佢係我門口用龜頭磨我, 越黎越想要. 我話快D大力插入黎. 佢話下.... 妳講咩..我咩都聽唔到... 係咁玩野.. :smile_o05:

我話"老公仔求下你用你7吋J仔插到我飽為止, 要射哂你D精入去, 我要同你有BB". 佢話咁就差不多. 跟住佢戴左個有粒粒既dom dom, 跟住慢慢插入黎. 開頭插一又出番黎. 跟住又插番入去. 到最後無啦啦一野大力插入黎. 我hi哂. 加上dom dom上面既粒粒, 令到我入面好舒服. 跟住我錫佢一啖, 話你真係抵錫, 搞到我咁enjoy. 跟住轉左pos, 我打側訓, 佢再插入黎. 跟住我話大力D, 插入D. 佢話好,,, 等我插爆你個淫蛙啦. 越插越快, 無耐佢就射哂係dom dom度. 佢拎番入. 出黎除左dom dom叫我含爆佢. 我兩隻手係咁玩佢蛋蛋, 佢係咁禁住我個頭. 跟住佢就射左係口入面. 問我食飽未, 我話飽哂喇. 我話我要沖涼喇, 跟住佢又跟埋廁所, 佢話你飽, 我未夠喎. 跟住佢原本軟番既J仔又企番起身, 佢話玩埋狗仔先, 我扒係洗手盤度, 佢從後插入黎, 我望住自己個樣同對波fing下fing下好搞笑. 跟住先發覺佢係無dom dom喎, 我叫佢唔好射入去. 果頭講完佢已經射左, 我話想死咩. 有左點算. 佢話有左未結婚囉. 我話你係先好講. 跟住我地一齊沖涼. 最後都係搞多一次. 跟住我話不如我地今晚咩都唔著去訓覺. keke.... 我地係床度傾左陣計, 我話你成日係香港就好喇. 跟住一齊搵周公. :smile_o07:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-25 00:23

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-24 09:05 PM 發表

越離越多人睇妳播,

好野就真係多人支持:smile_o12:
你地俾面小妹姐.. :smile_o05::smile_o05:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-25 00:24

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-24 01:06 PM 發表
再 support
樓都幾鐘意玩新野喎
:smile_o10:
咁先有新鮮感.. keke:smile_o05:
作者: CYGY    時間: 2009-10-25 00:27

作者: eph    時間: 2009-10-25 00:28

作者: 平凡小妹    時間: 2009-10-25 00:45

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-25 01:00

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-25 12:27 AM 發表
又有新當然要再 support 喇,hee hee
:smile_o12:

嘩,七吋長,真係幾長喎

不過對於有紋既套真係無咩感覺,ex 用過,會搞到我痛添

咁快就完,咁多日喎
7吋係調情話佢勁,, 不過都有差不多6吋既..
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-25 01:00

引用:
原帖由 平凡小妹 於 2009-10-25 12:45 AM 發表
好開心
好羨慕你地
thx for sharing
thanks

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-25 12:27 AM 發表
又有新當然要再 support 喇,hee hee
:smile_o12:

嘩,七吋長,真係幾長喎

不過對於有紋既套真係無咩感覺,ex 用過,會搞到我痛添

咁快就完,咁多日喎
未呀.. 完成左第一日喳... keke:smile_o05:
作者: CYGY    時間: 2009-10-25 01:02

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-25 01:07

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-25 01:02 AM 發表

Size 都唔錯喎:smile_o01:
滿足我,, 夠我食.. keke:smile_o05:
作者: bp-6m    時間: 2009-10-25 01:48

你老公仔唔叫你叫多個日本妹或日本仔同你地一齊玩
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-25 01:50

引用:
原帖由 bp-6m 於 2009-10-25 01:48 AM 發表
你老公仔唔叫你叫多個日本妹或日本仔同你地一齊玩
你估真係AV情節咩.. 接受唔到同其他女人share老公仔既J仔..
作者: o('_')o    時間: 2009-10-25 01:53

作者: ahwongwong    時間: 2009-10-25 05:58

作者: wcday    時間: 2009-10-25 09:09

作者: Leba    時間: 2009-10-25 21:27

作者: 崎小姐    時間: 2009-10-25 22:51

作者: savio6xx    時間: 2009-10-27 00:28

作者: aerofolt    時間: 2009-10-27 04:17

thanks for share your experience:smile_40: ....outtown is much better , can play more wild:smile_30: ...good add oil
作者: mclaren_418    時間: 2009-10-27 11:22

really nice, thanks sharing

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)