188Channel

標題: 男朋友既surprise! P2 - #8, P3 - #11, P4 - #20, P5-#25完 [打印本頁]

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 03:10     標題: 男朋友既surprise! P2 - #8, P3 - #11, P4 - #20, P5-#25完

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: friendlykkh    時間: 2009-10-19 03:21

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-19 03:10 AM 發表
小妹第一次係引版出post. 文筆唔係咁好. 唔好見怪....

講下我同男朋友點識先. 我同男朋友係美國讀書時識既, 佢讀酒店管理, 我讀business management. 我地都拍左5年拖喇, 不過我地唔係成日見到. 因為我畢業後番左 ...
very gd support u!!!!!第一個覆啦
作者: goldenaqua    時間: 2009-10-19 03:21

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 03:41

thanks thanks..
作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-19 03:45

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 03:49

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-19 03:45 AM 發表

好戲在後頭....哈哈..唔通妳男朋友返左離:smile_o05:
係呀..... keke....
作者: 痴漢男    時間: 2009-10-19 04:08

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 04:31

Part 2

訓唔著覺. 寫得幾多得幾多啦. :smile_13:

大家都知道香港同埋美國有時差啦. 我星期日生日, 諗住老公仔會禮拜六(美國時間)打電話俾我同我講生日快樂啦. 我仲諗住講番上次傾完電話去沖涼自摸件事俾佢知. 點知道等左半日電話, 無個電話係佢. 我打電話俾佢又去左留言, 打去佢屋企又係留言信箱. 果時真係唔係咁開心. 我開頭係度諗衰佬去左邊度呢. 諗諗下我印像中佢又好似講過話weekend有business trip要行開一星期, 未必搵到佢. 睇番我既schedule, schedule上面我寫左佢要去開會喎. 自己大頭蝦唔記得左添. 等我怪錯佢添. 哈哈......
禮拜六夜晚, 我D朋友仔同我預祝生日, 全部係女仔, 無帶男朋友出席. 今晚著左黑色吊帶連身裙, 入面著左老公仔送既bra&under. D朋友一見到我著到咁sexy, 佢地話今晚係唔係想曳曳呢. 去左旺角食飯唱K. 唱到2點幾, 唱唱下無啦啦老公仔打番電話俾我. 話唔好意思, 因為開會無聽我電話. 講左聲生日快樂. 跟住問我係邊度慶祝緊. 我話同朋友係旺角慶祝緊. 佢問邊度呢? 我未話係邊度你都黎唔到啦. 你又唔係香港. 你而家飛番黎我生日都過左啦. 跟住signal收得唔係咁好, 又唱緊K. cut左線. 朋友仔送左好多禮物俾我, 一拆開我best friend emily份禮物, 我O左嘴....... 一枝假J仔. :smile_27: 我話你真係夠朋友. 咁體貼. 跟住我扮晒野問佢係點用架. 你試下一次俾我睇啦. 哈哈....... 跟住emily同其他friend都唔知道係唔係夾定. 一個二個捉實我手腳. show俾我睇點用. 搞到我好似俾人輪姦拍AV咁... :smile_27: 震左一陣, 我feel到濕濕地.... 成斑友係度笑. 不過今日我生日我玩得起....  

好喇,, 周公子call我喇... good nite everyone!

作者: studio4e    時間: 2009-10-19 09:16

good post 快D出埋part 3 la  thanks
作者: clementyue    時間: 2009-10-19 10:02

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 10:09

Part #3
襯老細行開左. 繼續打埋先.

搞到我條底底濕左, 去左廁所搞搞去. 點知道斑友friend奸笑話係唔係我地服侍得你唔夠舒服呢. 要去廁所自己解決. 我都唔理佢地咁多. 去到廁所拉高條裙, 望下條底底, 好鬼濕. 著又唔係, 唔著又唔係. 最後決定放縱一晚. 唔著底底啦. 結果坐係廁板上自己摸左陣. 跟住有人敲門, 我即刻喇喇聲縮手, 整番好條裙. 好自然咁行番出去. 斑朋友話去咁耐架, 自摸咁耐. 爽晒啦. 今晚唔使搵大隻佬曳曳啦. 我笑笑話俾你地都輪姦完. Hi晒啦. 仲邊度使搵. 都2點幾喇, 我地埋單走人. 各自各番屋企.行緊去的士站既時候, 男朋友打番俾我. 問我慶祝完未, 仲有無下場. 我話無喇, 而家準備坐的士番屋企訓覺喇. 跟住佢話如果我係你附近, 會唔會有下場呢? 我話如果你係我身邊既, 乜都得. 係呢個時候, 有人拍我膊頭, 我開頭以為係我D朋友啦. 點知道企係後面既係我老公仔. 我當堂呆左. 完全無反應. 真係好surprise無啦啦係我面前出現. 我仲渣住個電話係耳仔度, 哈哈..... 完全唔知道發生乜事. 老公仔問我而家我係你身邊係唔係乜都得先. 我心入面諗我真係想你而家插入黎. 當然我無講啦, 我吊下佢癮. 我話你聽錯喇. 我無講過乜都得.

係呢個moment, 佢攬實我, 吹我耳仔同細細聲係我耳仔講野. 佢隻手當然唔好守規具啦. 一手渣落我pat pat度. 佢話我曳曳喇, 無著底底. 佢突然問我頭先係K房係唔係玩得好hi呢? 原來我唱K時佢企係門口已經見到晒. 玩到底底濕晒, 仲索性唔著添. 今晚番屋企要罰下你先得. 我爹下佢話唔會有下次. 唔好罰我啦. 佢話無得傾. 邊個叫你唔著底底咁曳. 咁我地就坐的士番屋企啦. 坐緊的士佢又手多多周圍摸, 我話唔好啦. 我又無著底底. 司機望到架.
作者: clementyue    時間: 2009-10-19 10:20

作者: Ice-man    時間: 2009-10-19 10:22

作者: CYGY    時間: 2009-10-19 10:31

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 10:35

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-19 10:31 AM 發表
嘩,真係好 surprise
"林"死喇
keke.. 係呀...

佢都夠鬼馬喇.. 佢講既business trip原來係突登番香港同我慶祝..
作者: 蝦米粉腸    時間: 2009-10-19 11:24

作者: 崎小姐    時間: 2009-10-19 11:28

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 12:13

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-10-19 11:28 AM 發表
真係好驚喜呀:smile_o06: :smile_o06:
無諗過衰佬咁sweet, 突登番香港同我慶祝. :smile_o05:
作者: 崎小姐    時間: 2009-10-19 12:22

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 12:30

Part #4

終於番到屋企樓下, 我發覺我連裙都濕左一大撻. 衰佬仲話都話你係淫0架啦. 幾多水. 今晚有排玩. 我話你岩岩先落機, 好累喇. 第日先啦. 佢話我J仔等得, 你妹妹都唔等得啦. 佢話無論點今晚都要整番劑先. 係電梯度佢叫我禮拜一打番公司請一星期假, 我話唔係掛, 咁急請假無可能批喎. 大佬而家咁既經濟叫我請一星期假, 博俾人炒咩. 佢話我俾人炒既我未養你囉. 我話我即管試下啦. 一出電梯, 佢就一野車過黎. 右手係咁渣我個波, 左手就係咁了我妹妹. 我話唔好啦, 入左屋先啦. 佢話都咁夜無人見到. 拉左我去後樓梯. 係咁kiss我巢我, 我肚仔feel到佢J仔好硬. 佢俾我兩個選擇, 一係就食雪條, 一係就玩狗仔(my favor). 我當然揀食雪條啦. 走佬都容易D. 佢坐係後梯度, 我隔住條褲錫下佢J仔, 跟住慢慢拉低拉鏈, J仔已經準備好同我行禮, 跟住篤下佢粉紅既龜頭, 問佢有無襯我唔係度入左其他窿度先. 老公仔fing下條J仔fing下左fing下右, 好似人擰頭say no咁. keke... 算佢啦.... 我慢慢舔下佢兩粒蛋蛋, 隻手無停手咁摸佢J仔. 佢已經除緊我bra扣, 我都無手阻佢. 最後成個bra除左出黎. 佢發現到個bra係佢送果個. 問我鍾唔鍾意. 我梗係鍾意啦. 黑色lace bra. 跟住佢仲話係行李入面仲有幾套.叫我行個Bra Show佢睇. 真係無佢修. 見佢咁enjoy渣我波波, 我錫左佢龜頭一啖跟住就一野含落去. 含左佢J仔2/3. 佢嗌左出黎. 我話我整親你呀? 佢話唔係, 係我含得佢好舒服. 佢話我吹得有進步喎. 以前成日牙牙咬親佢. keke... 佢話係唔係襯我唔係度日日同其他男人含. 我突登激佢, 我話係呀.日日番公司第一時間走入老細房幫老細含佢J仔, 含左加人工喎. 食晏一次, 收工前又一次. 一日3次. 佢知道我講笑, 佢話我係你老公仔, 你應該一日含我J仔9次. 我話好, 如果你以後係香港做野. 我日日同你含9次. 因為我知道唔會係短時間發生. 含左15分鐘到, 我feel到佢想射, 佢問我可唔可以射入口度. 無幾耐就射晒入口度. 好耐無咁既feel喇. 暖暖地好似布甸咁. keke.. 衰佬仲叫我舔乾淨去, 唔係既話要妹妹吸乾去. 最後舔到乾乾淨淨.
好彩無俾人發現到喳. 看更未夠鐘打鐘. 正想戴番bra著好裙番屋企時, 佢話不如乜都唔著就咁行番屋企啦, 費事一陣又除過. 我見係兩步路. 好.... 聽你一次話咁多啦.... 未試過咁勇....:smile_o13:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 12:34

如果反應好既, 我寫埋part 5啦... 如果無咩人覆既話, 我唔寫落去:smile_o05:
作者: CYGY    時間: 2009-10-19 12:40

作者: frm378    時間: 2009-10-19 12:47

作者: aerofolt    時間: 2009-10-19 13:05

support, congrat you have a romantic bf and share your exicting experience
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 13:27

Part 5

一入到屋佢放低D行李, 好歎咁坐係sofa度.不過我見到佢J仔又扯起. 我話我去沖涼先, 你睇住電視先. 點知道佢話不如一齊沖啦. 我都估到佢想點喇. 一路行去浴室, 佢J仔係咁頂住我pat pat, 我話知你J仔勁, 有貨仔交喇. 唔使頂到我咁行呀. 一入浴室又車我又巢我, 搞到我又濕左, 一摸我妹妹佢話又濕喎, 我真係好想要, 點知道衰佬話唔搞lu, 去沖涼先. 佢係度吊我癮, 等我講D野求下佢屌我. "老公仔, 我好想要呀. 求下你用你碌大J仔屌我啦. 射晒入去, 唔好停. 佢問我, 你話你自己係唔係好淫, 成日想搞野. 我話我係淫娃, 成日想老公仔J仔屌我."佢話算你識做啦, 跟住叫我扒係洗手盤度, 用狗仔式插入黎. 佢插左入黎先醒起佢無戴dom dom, 我叫戴番dom dom先, 跟住佢話無啦啦去邊度搵dom dom呀. 又係喎.. 佢岩岩落機, 邊度會有dom dom. 佢一路插, 9淺1深, 真係好舒服. 我同老公仔講, 叫佢大力D, 插入D. 我要再hi D. 跟住轉左pos, 佢坐係廁板度, 我坐上去J仔度. 面對面, 佢一路錫我波波一路渣我對波, 我叫佢大力D渣, 插左一陣佢話我要射喇. 佢想射入去, 我錫左佢一啖話老公仔你好勁呀, 跟住細細聲話, 安全期, 唔緊要啦. 你射晒入去啦. 跟住我地就真係正正經經去沖涼. 佢幫我洗下妹妹, 我幫佢洗下J仔. 沖完涼, 舒服晒. 佢好sweet咁抱我上床, 錫我額頭一啖. 不過我地兩個都無著衫. keke..... 跟住我問佢點解叫我請一星期假. 佢話同我去trip. 去日本玩同埋住佢地公司酒店. 下............ 唔係真係搞足7日7夜呀... 跟住傾下傾下就搵左周公子喇.

如果反應好既, 我有次會寫下去trip既sweet野.
作者: sze167    時間: 2009-10-19 13:36

作者: CYGY    時間: 2009-10-19 13:46

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 13:49

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-19 01:46 PM 發表
嘩,真係請到假呀
公司唔郁你咩?
真係請到假呀.. 哈哈... 超開心..

公司無郁我呀.. keke....

可能平時人事關係搞得好, 即刻批....
作者: CYGY    時間: 2009-10-19 14:01

作者: sze167    時間: 2009-10-19 14:01

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 14:04

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-19 02:01 PM 發表
嘩,咁真係超好超正
係呀... 無諗過咁順利請假..
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 14:06

引用:
原帖由 sze167 於 2009-10-19 02:01 PM 發表

妳就好啦,快d post 埋出來啦:smile_o05:
睇下有無時間啦,, keke..
作者: frm378    時間: 2009-10-19 14:08

作者: sze167    時間: 2009-10-19 14:10

作者: o('_')o    時間: 2009-10-19 14:17

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 14:19

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-19 12:30 PM 發表
Part #4

終於番到屋企樓下, 我發覺我連裙都濕左一大撻. 衰佬仲話都話你係淫0架啦. 幾多水. 今晚有排玩. 我話你岩岩先落機, 好累喇. 第日先啦. 佢話我J仔等得, 你妹妹都唔等得啦. 佢話無論點今晚都要整番劑先. 係電 ...
我吹得有進步係因為我成日買香蕉黎試下, keke...
作者: sze167    時間: 2009-10-19 14:30

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-19 14:36

引用:
原帖由 sze167 於 2009-10-19 02:30 PM 發表

ee...........好比心機咁bor....妳bf有妳d咁ge女友真係好:smile_o01:
keke.. 我都唔想咬親佢既.
作者: wfsc    時間: 2009-10-19 16:36

作者: 乖乖的紫彤    時間: 2009-10-19 16:40

作者: lindalo    時間: 2009-10-19 17:01

作者: FAT_TUNG    時間: 2009-10-19 18:05

作者: rena570    時間: 2009-10-19 18:22

真開心 快d寫埋落去啦~
作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-19 21:21

作者: 132161    時間: 2009-10-19 21:23

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-19 21:26

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-19 21:30

作者: 週末寧靜    時間: 2009-10-19 21:36

作者: KK2628KK    時間: 2009-10-19 23:31

作者: aacat    時間: 2009-10-20 00:11

thank for sharing
作者: shatinswim    時間: 2009-10-20 00:19

作者: goldenaqua    時間: 2009-10-20 01:41

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-20 04:47

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-19 09:36 PM 發表

寫得好啦!

繼續支持.....

同妳講番聲..生日快樂.....:smile_o06:
thanks thanks,, 又大一年喇.. :smile_o03:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-20 04:48

引用:
原帖由 KK2628KK 於 2009-10-19 11:31 PM 發表
your bf very nice:smile_03: support:smile_03:
he is very nice..
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-20 04:49

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-19 09:30 PM 發表

....
果陣時要妳做咩都話好啦.......:smile_o05:
哈哈.... 鬼叫我有需要咩... :smile_o05:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-20 04:55

引用:
原帖由 週末寧靜 於 2009-10-19 09:26 PM 發表

緊系要罰啦....條底我買比妳著甘快除鬼左去:smile_o01:
濕住, 唔舒服嘛. 當然除左去啦.. :smile_o05:
作者: frm378    時間: 2009-10-20 10:55

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-20 12:08

引用:
原帖由 frm378 於 2009-10-20 10:55 AM 發表

wow, no under:smile_o04:
yes,,, :smile_o05:
作者: kelvin10171970    時間: 2009-10-20 12:10

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-20 13:37

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-10-20 12:10 PM 發表
are you wet now ?? haha
番工中,, 唔可以濕... :smile_o01:
作者: kelvin10171970    時間: 2009-10-20 13:44

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-20 14:05

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-10-20 01:44 PM 發表
Blondie.....late happy birthday ...your bf still at hong kong ???
番左去喇.
作者: shatinswim    時間: 2009-10-20 21:58

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-21 04:43

引用:
原帖由 shatinswim 於 2009-10-20 09:58 PM 發表
get wet....................入厠所吹番干佢
哈哈... good idea,,
作者: 迪拉''回樂    時間: 2009-10-21 05:18

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2009-10-21 04:43 發表

哈哈... good idea,,
咁夜未訓 .. 同 BF chat 緊 ? :smile_o10:
作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-21 08:09

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-10-21 05:18 AM 發表

咁夜未訓 .. 同 BF chat 緊 ? :smile_o10:
係呀.. 佢晏晝嘛..... :smile_o06:
作者: CYGY    時間: 2009-10-21 08:26

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-21 08:28

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-21 08:26 AM 發表
嘩,通頂唔駛訓?
唔係呀... 訓左陣,, 半夜起身喳
作者: o('_')o    時間: 2009-10-21 08:31

作者: blondie_cheung    時間: 2009-10-21 08:45

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-10-21 08:31 AM 發表
異地相隔,真慘慘呀/:smile_o03:
um... 不過見到會好happy.. :smile_o11:
作者: o('_')o    時間: 2009-10-21 08:50

作者: shatinswim    時間: 2009-10-24 12:38

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)