188Channel

標題: 回億在澳門街的日子! [打印本頁]

作者: 今生何求    時間: 2009-10-13 10:52     標題: 回億在澳門街的日子!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 今生何求    時間: 2009-10-13 10:53     標題:

見贏咗差不多成4皮嘢喎,咁就不如收手唔好阻人發達,咁就讓個莊出去,而醒咗個荷官$1000之後,就攬條腰囡囡同俾咗$2000囡囡,即時攞埋籌碼轉身走人,點知即時有班人攔住我講:唔該俾每個人百幾蚊我地食個Lunch啦!

原來係班搲爛腳嘅人,我就話百幾蚊就冇嘞!不過俾每人$25啦,點知班人就話:你當我地係乞兒咩?$25蚊咁少,我就話:要就要,唔要就罷就!我就唔信出唔到匍京門口,係唔係呀〝荷官〞?

個荷官即時講:人地都俾咗錢你地食Lunch囉,咁就收咗佢啦,係唔係要我搵人出嚟同你地講嘢呀?

班搲爛腳嘅人就收咗$25籌碼之後全部散去,而我就同囡囡一齊拖住手仔出賭場嘞,而囡囡就問我係唔係要返香港,如果唔返就不如上我房度過夜,

咁我就話我都係唔返香港住嘞,不如天光至返香港啦!而囡囡即時話上我房啦!

點知上到房原來有一男一囡在床上瞓緊,囡囡講係佢嘅姊妹嚟喎,而床上男人就係佢星加坡男朋友,沒有關係的,不要怕,

而囡囡就叫我沖涼先啦!我沖完涼至到佢沖,咁我就入浴室沖涼,不過沖完涼我就記得原來我冇衫替換,咁就摟住毛巾出嚟,但見囡囡用床單放在地上,又放好枕頭同被俾我瞓,

我就放好衫褲在身邊,就〝捐〞入被內瞓覺,在囡囡沖完涼不久,囡囡就捐入我的被內同我瞓,我一摸囡囡,大劑嘞!囡囡點解妳冇着衫呀?全身都係一 絲不掛,我點算呀?

即時揸波摸蟹挖隧道,只聽到囡囡唉~~唉~連聲,跟手縮入被內將我的小小弟放入口中吞吐起來,

在囡囡吞吐期間,我就一時頂唔順,就將囡囡的長腿放在膊頭上,想即時就地正法,點知囡囡將我推開,在她的翻版LV中拿出一個避孕套,同我戴上,而我就戴上套之後就大力插入,插到囡囡猛咁叫:不要、不要、我很辛苦的呀!哎~哎~哎~大力些吧,我要呀!不要呀!插到入子宮呀!太厲害哎!哎~哎~哎,我要死呀!

我有冇咁厲害呀?不過在一輪衝刺之後,就在數分鐘之後射精玩完,

而後來囡囡同我清潔完畢之後,就同我講她是在〝澳門中國城〞做小姐的,每次做都是公價$1000,那麼你做了一次你知怎樣做啦!

我就說冇所謂啦!$1000就$1000啦,跟住囡囡話你想不想有第2次呀?

我就話想,而囡囡即時〝捐〞入被內,就捉住我細佬吞吐起來,咁就俾囡囡吹到起頭,而囡囡就即時騎在我身上,在我身上上下狂插,大叫我要〝吊〞死你呀!〝吊〞死你呀!我~~我~~哎~哎~哎~死啦!俾你插死啦!死啦~~~~

跟手成$2000港幣就俾咗囡囡呀!後就兩條肉蟲就冇着衫褲之下,撓埋一齊瞓到天光,之後起身就同囡囡去飲早茶,我就同囡囡講,妳要記住不要賭錢,不要今次看到我在幾分鐘贏了幾萬蚊就心雄,以為好容易贏,我今次只不過幸運的,之前我都輸過不少錢的呀!囡囡我是不賭錢的,放心

囡囡:今天回香港嗎?

我答:我今日要返香港呀!

囡囡:我今天不返工可以陪你在澳門玩

我答:不可以,因為我有要事辦

囡囡:那麼都沒有辦法,辦完事可否回來看我

我答:好呀!妳有手電嗎?

囡囡:有!這是我的手機號1234xxxx

我答:哦!那就等我,我想問妳,妳有多高?哪裡人

囡囡:180公分!淅江人

我答:妳真是高人一等,

跟住食完嘢就同囡囡分手了,但我是不會在搵她的,因為我明天要回美國喎

作者: heheman    時間: 2009-10-13 11:00

作者: tjunior    時間: 2009-10-13 11:42     標題: 回覆 1# 的帖子

funny and interesting.:smile_35:
作者: Leaver-pull    時間: 2009-10-13 13:44

作者: eva123456    時間: 2009-10-13 21:53

作者: onmanteam    時間: 2009-10-14 15:35

作者: gofreego    時間: 2009-10-14 21:56

作者: seachan    時間: 2009-10-14 22:39

作者: 今生何求    時間: 2009-10-15 06:34

但在97年就冇返香港,因為香港在97回歸中,由美國返香港的機票以幾倍價錢嚟起價,而酒店方面我在美國訂時就話完全冇晒房間,而出高價來搶都或者有,因而取消回港之行,但是過了不久臨近7月回歸之日,那個同我不孬訂房同機票的經紀,打電話嚟話回港機票同房間大把,因為香港以為回歸之日,會有大把人返香港睇回歸,點知原來冇乜人返嚟睇,所以hold住的機票同酒店房間就大把咁多,問我要不要機票同酒店房呀,重有大特價喎!我話我都決定咗去歐洲玩,都唔返香港了,

因此在98年就返香港,只因香港在經濟同樓市泡沫爆破之後,所以特區政府為了打救香港經濟,因此機票同酒店房間就大特價,回港機票只要$500usd多就有來回機票一張,同埋不用機場稅同送埋酒店巴士免費接送,

因此我又訂返不孬住開的在測魚涌康山花園的康蘭酒店,以前康蘭都要成千零蚊一晚,依家只要$52usd一晚就可以了,當日在早上7點零鐘就到了香港,出得閘就成8點多了,去到康蘭酒店時就差不多9點,不知酒店可不可以在9點前check in呢?走就走去Lobby問一問可不可以,點知自香港經濟仆咗街之後,服務水準就真是大有改善了,原來係可以提早check in嘅!咁就可以提早上房了!

之後在酒店開了個保險廂,放了錢同護照機票,就攞了2000usd去銀行換錢,跟手就去辦事,到了夜晚就去跑馬地跑夜馬了,入到馬場就先買一條十蚊嘅6串64位置Q過關,跟住就再買一條$1000嘅3串1嘅〝馬佳善位置過關,點知一晚落嚟,就差不多全軍盡墨,輸咗幾毫子,好在條〝馬佳善〞位置過關生性,真係俾我一Q中晒,足足贏咗成二萬四銀,咁就收咗錢隨即飛〝的〞過大海,

去到信德中心,就去到成功買一張唔知乜河嘅子夜套票,票價系$1150包來回船飛同過夜酒店房,因為在馬場時又飲了好多啤酒,所以去到澳門碼頭上了〝的士〞就叫「星河」唔該,去到之後就上到〝星河夜總會〞就攞張套票出嚟俾出面啲靚囡囡帶入房,點知啲靚囡囡就話:先生:呢張係回港船飛票據嚟喎,唔係套票嚟㗎!

乜話?唔通成功呃我~~跟手再摷銀包,就搵出一張套票出嚟,啲囡囡一睇原來係「天河夜總會」嘅套票,無奈只有再叫〝的士〞去天河,點知原來轉過彎就到咗,咁就$10有冇攪錯?

去到天河被囡囡帶入房,跟住冇耐媽咪就嚟咗,就梗係例牌醒$200見面禮啦,咁樣媽咪即時醒神,開心的問我!

媽咪:老細貴姓呀?

我答:我姓交呀!

媽咪:好衰㗎,唔好玩人啦!靚仔老細究竟你姓乜呀?

我答:都話姓交喎!唔信妳試吓啦!

媽咪:真係唔好玩我啦!

我答:好啦!好啦!我叫陳大文呀

媽咪:啊!陳生呀,今日你想點玩法呀?一雙雙上定玩選美呀?

我答:都係一雙雙上好啦,不過同我搵最好嘅靚囡囡喎,如果搵得唔好,就由妳頂上呀!

媽咪:要我坐你檯!老細你講笑咋,咁你要乜囡囡呀?鬼妹啱唔啱呀?高妹啱唔啱呀?

我答:冇所謂啦!人鬼都要啦

媽咪:咁老細你都知道規矩啦!囡囡就公價短敍$1000長敍$2000,鬼妹$1200

我答:我知道喎!媽咪妳帶囡入嚟啦!唔係就要妳呀!

作者: 今生何求    時間: 2009-10-15 06:35

咁媽咪就開始帶囡囡入嚟嘞!

媽咪:OK!係唔係兩個兩個上呀?

我答:一雙雙上呀!即係4個4個上呀!

媽咪:哦!又想問一問老細你嘞?韓囡囡啱唔啱呀?不過如果要嘅話,就好似鬼妹咁,要$1200

我答:韓妹唔要,媽咪唔洗帶嚟嘞……〝其實我係美國食韓妹都食咗過百,都食到驚咗!點會要啦〞

媽咪:咁呀!老細你等一等嘞,囡囡好快到喎!

其實囡囡都係晒出面門外,咁媽咪就先帶4個囡囡入嚟,3個祖國,1個俄國囡囡,跟手媽咪就同我講:如果睇啱有心水嘅話,就要留低兩個嚟玩,因為囡囡一走咗就可能搵唔返,咁啦!老細你慢慢玩啦;係嘞!老細你想飲乜嘢呀?

我就同媽咪講要啤酒啦!無耐有個Waitress拎咗一打啤酒入嚟,通常如果醒咗媽咪,咁佢都會簽咗呢張酒水單喎,呢啲就叫做除笨有精嘞,只見個Waitress跪系度同我勘酒,我就即時同個Waitress講:妳唔洗跪我嘞,我都未死,個Waitress呆咗一呆,跟住就同我講日式夜總會係跪系度同人客勘酒喎,係公司規定呀!

我就話完來係咁呀!我都唔知添,就醒咗兩草俾佢嘞,個Waitress講聲多謝就出咗去,我就同4個囡囡玩大話骰同攬攬、摷摷同摸摸溝通、溝通。

原來條俄妹都幾好英文喎,佢原來係大學生嚟,只不過因為俄羅斯俾葉利釗攪經濟太差,所以畢咗業而搵唔到工做,因此俾雞頭介紹嚟澳門做PR喎,但係我都冇要佢,咁樣坐咗幾轉之後,媽咪就入嚟叫走晒啲囡囡,就問有冇心水囡囡呀?我就話要我左手邊嘅細細粒北京囡囡啦!

媽咪跟手就問:你要同囡囡一齊上酒店房?定係要囡囡上定房等你呀?我話同囡囡一齊上房啦!媽咪就話好呀!咁就俾咗房間號碼我,同埋將我張回港船飛蓋印改做Open,等咗一陣,北京囡囡就出咗嚟,嘩!樣子在換咗pr套裝之後都幾清秀,T裇牛仔褲係我至愛,好似香港一個女明星,但係唔記得係邊個,

當時天河好似係財神房喎,咁上到房間就同囡囡一齊嚟個鴛鴦浴,囡囡先同我搽皀液,同我全身洗到乾乾淨淨,尤其是我嘅細佬,咁我洗原之後就到我同囡囡搽皀液嘞,順便梗係揸波摸蟹手指挖挖,沖完涼囡囡跟手就痞在馬桶上小便,真係俾囡囡笑死,可能是公司教佢地咁做,俾人客睇囡囡小便呀!

同囡囡上到床上,兩條肉蟲就攬埋一齊,有耐囡囡就移到我下身就開始吹,我就拍拍佢蘿柚,叫囡囡嚟過69式,囡囡起初不肯,但我叫多佢幾次,囡囡就俯伏我身上,佢就努力的吹,我就手指挖挖的跳起手指舞,咁囡囡吹足十幾分鐘之後,就開始想同我戴套嚟過觀音坐蓮喎,我梗係唔肯啦!梗係要慢慢玩啦!跟手將囡囡反轉,然後同囡囡嚟個漫遊,辛勤舌耕,由囡囡頸部開始,一路慢慢的吻落去,只見囡囡肌膚賽雪,皮膚細滑,一路吻落到去大腿到小腿,但梗係唔會吻落囡囡飽魚度啦,因為嗰處係眾人之口呀!

在又〝乃〞又挖之下,囡囡大叫!受不了~~呀~呀~,來嘛……我要呀!呀~老公,我一聽!咁快叫老公呀?唔係嘛!

跟住囡囡就同我戴上套,就即時坐上我身上,大力、大力的上上落落,大叫不得了……我要死了~~你太厲害……呀、呀、呀!坐多幾坐,囡囡就冇晒氣力了,要下來叫我在上邊,咁我就夾住囡囡大腿,就大力大力的插下去,插得囡囡叫聲震天,大叫~死了……死了,太舒服了!我要大力呀……要呀,老公…大力些,我要到了……到了,

咁樣叫法!我想唔打個冷震派貨都唔得呀!即時俾咗三億囡囡,在囡囡身上猛咁抖大氣,囡囡跟住問

囡囡:老公,你完了嗎?

我答:係呀!

囡囡:老公!你太厲害了

我答:是嗎?我真是那麼厲害?

囡囡:是的,老公你插得我很深同太令人難受了,

我答:是呀!因妳太漂亮了,我當然要全力以赴的呀!

冇耐就攬住囡囡瞓着了,小睡片刻之後,就細佬都有返火氣,已經昂頭吐舌,又想插爆身邊的可人兒了!

囡囡:老公你又想要呀?

我答:係呀!

囡囡:老公!不過我沒有套子了

我答:不是嘛!沒有套子?妳媽咪沒有教妳多帶套子嗎?

囡囡:我才是前天到的,所以不識,你是我第一個客呀!不如用回我們先前做過的那個套子,好不好?

我答:有冇攪錯?用返頭先果個套子?梗係唔得啦!我都唔想中招呀!

囡囡:老公!什麼叫中招呀????

我答:遲啲妳就識嘞!等我諗吓有冇計先,跟住眉頭一皺、計上心頭,即時攞起個電話,打電話落Lobby

Lobby:lobby service, May i help u

我答:當時聽到一把嬌滴滴的甜美女兒聲,就問妳可唔可以幫我一個忙呀?

Lobby:我可以怎樣為你服務呢?

我答:妳可唔可以搵人同我買個避孕套呀?

Lobby:Lobby……當時好似時間停咗幾十秒咁,

Lobby:不如你打電話去服務臺試吓啦!打個零就得嘞!

我答:哦!咁我就打去試吓啦,唔該晒

Lobby:咁就唔洗,拜拜囉

咁我就即時打電話去服務臺嘞

服務臺:Central Service, Can i help u 好在係一把男仔聲

我答:我想你地幫我一個忙呀?

服務處:咁先生我可以幫你乜嘢忙呢?

我答:你地可唔可以幫我搵人去買個避孕套呀?

服務臺:可以!咁先生你想要乜嘢型號同 Size

我答:普通 Size 就得嘞

服務臺:咁先生你要唔要超溥同埋要唔要果汁味嘅套呢?

我答:梗係要超溥啦!不過唔要果汁味喎

服務臺:咁呀!先生你要等十零廿分鐘就有人送上你間房嘞,多謝可以為你服務

我答:咁就唔該晒喎

跟住我等咗大約廿分鐘度,就有人襟門鈴,咁我就開上一條門縫就見一個後生嘅男仔企係門外,跟住個男仔就問:先生你要嘅東西已經賣到嘞,我就問:幾多錢呀?佢就話係$30蚊喎!咁我就俾咗$50蚊就話唔洗找嘞,咁條後生仔就講聲多謝就走咗!

跟住囡囡就笑笑口對我說:老公!我們又可以再做夫妻了!來嘛……我又想要~呀~呀,叫幾叫就想我快啲收工派貨呀!冇咁容易,今次一定會耐啲喎,因為先前都出咗一鑊,依家一定要插爆妳嘞!

囡囡:老公!快些來啦~我要……我要呀~

我答:同我吹吹先啦

囡囡:不要!我要老公你像剛才一樣,吻我全身

我答:哦!咁就我伏係妳上面,妳要一路同我吹,我就一面吻妳全身呀!好不好呀?

囡囡:巧巧呀!來嘛~老公我要呀……

跟住我就一路的吻囡囡全身,而囡囡就在下面將我小小的細佬慢慢的吞吐起來,而囡囡的身軀不停的蠕動,典嚟典去,只見囡囡好似在口角中有些口水在流了出來,而我的細佬就俾囡囡含到實一實,我就將以前在美國仆韓國囡囡時,韓國囡囡同我用嘴漫遊時學到的漫遊功夫,全部都用上於北京囡囡身上。

在我一路慢慢的輕吻囡囡全身時,隱約聽到囡囡輕輕的輕叫:呦吁……呦吁……呀……呀…嗚…嗚…嗚,想北京囡囡被我吻到動情了,我諗囡囡一定俾人仆的日子不多,所以重有感覺,突然囡囡吐出了我的細佬,跟住打不停打冷震,又突然將頭埋進我的股罅中,用一些我聽不懂的北京方言,只是聽到一些聽得明的,〝不得了……不得了…嗚…嗚…我要死喲~媽…媽…〞

而我就用手指時輕時重的捽囡囡的陰核,又挖隧道,令到囡囡呀…呀…連聲,只聽到囡囡講:老公!我要呀,求求你給我啦,我受不了喲……呀…呀…不成了,不成了…呀…呀,

想我依家就俾妳,冇咁容易,等我慢慢玩吓妳先啦!但突然囡囡不知來的氣力,一翻身就將我推反落床度,跟住就騎在我上面,睇見囡囡粉面泛紅,一雙眼水汪汪似的,在嘴唇間還有些口水在唇邊,就即時想一嘢坐落嚟咁。

我就即時大吃一驚,大叫囡囡咪住,重未戴套子呀!但係囡囡都不理,只說我要…我要…前些要你給我,你就是不給,不要戴套子了,我要呀……我要呀…,咁我即時用一隻手指插進囡囡的隧道內,出出入入,跟手就搵套,點知搵來搵去都搵唔到,忙亂中終於俾我見到個套盒子在燈檯上,一手就攞咗個盒,跟手用口撕開,然後再用牙齒撕開個套,用最高難度單手自已戴套,一戴完、一鬆手、囡囡就一嘢坐咗落嚟,差啲連個春袋都唔見埋,只聽到囡囡大叫…我要…我要…我要舒服…我要呀……呀……呀…

但見囡囡大力、大力咁上下的坐落嚟,咁攪法容乜易會斷棍呀!都要唔俾囡囡有空位先,囡囡大力的坐下時,我就大力的頂上去,頂頂下囡囡就俯伏下嚟,只見囡囡面泛紅霞,眼神迷亂,小小的厚嘴唇輕輕的叫,在我們有眼神接觸時,囡囡就一嘢嘴咗落嚟,我想即時擰轉面都嚟唔切,

我即時大叫:囡囡我不要接吻呀!妳剛剛同我吹完,我不想要同妳接吻呀!囡囡不理就攬住我個頭不停的狂嘴,重伸出香舌嚟過濕吻,而下身不停的狂搖,我就大叫:囡囡:我就嚟頂唔順呀!唔好咁搖呀!但係囡囡就即時條脷就伸入我的口內,實脷叠脷,唔…唔…「即時心中想,囡囡我不要同妳Kiss呀!妳啲口水有我啲分泌物呀」

終於我在頂不順之下火山都要爆發了,而囡囡重不停的搖,又不停的叫,我要…我要…死了~死了~不成了…不成了…老公…老公~吻我胸…好…好…不…呀…呀…好!突然囡囡伏係我身上,不停的打冷震,又攬到我實一實,但見我細佬慢慢的縮陽,成個大脾滑泅泅咁濕晒!

攬住囡囡小睡一會後,醒來但見囡囡大字型咁攤開雙脾嚟瞓,咦!點解我隻中指幾時插入囡囡個陰道內呀?乜我都唔知咖!跟住冇耐囡囡就醒來,攬住我就說:老公!我很舒服呀!你很會弄,弄得我真的很舒服,我愛你!

我心想:唔好講笑啦囡囡,我都成三十幾歲人囉,而妳得果十八廿二,我好命都可以做妳老豆呀!妳點會愛我啦,我真係自已唔知自已事咩!

我跟住就說:係呀!我都好愛妳喎,不過我好攰,不如大家睡一睡先啦!巧不巧呀?囡囡就頷首應承,就好似樹熊咁攬住我瞓,雖則攬住這副似羊脂白玉般的年輕女子身體,但要我攬住佢成晚瞓我就真係唔係幾習慣嘞,所以睡了一會就搖醒囡囡

囡囡:什麼事呀?老公

我答:妳不要同我過夜了,妳可以回去了

囡囡:老公你不喜歡我呀?

我答:不是!是我還有些事情要辦,所以要回香港

囡囡:不要嘛!老公,我要陪你

我答:不要啦!乖啦!明天如果我再嚟澳門,就會回天河找妳呀!好不好呀?

囡囡:未有辦法啦!不過如果老公嚟澳門,就一定要找我呢

我答:好呀!我一定會找妳,這是$2000另外$200是給妳的小費,不過我想重要妳……

囡囡:老公;多謝,老公你想要我做什麼事呀?是不是要我明天陪你一天呀!

我答:不是,我是想妳再次小便給我看,好不好呀?

囡囡:你們這些男人真是壞透了,好啦!沒有所謂,不過你不要用口喝啊,

我答:講笑咩!用口喝,不過我要近前去看,好不好呀?

囡囡:好呀!不過老公你不怕我小便而你太近前看,不怕尿到你的面上嗎?

我答:不怕,我會小心

咁樣我就隨囡囡入了廁所,而囡囡又再痞上廁所板上,跟住就嘩啦…嘩啦的黃色一條水柱向下而出,不過最差就是同時打了一個響屁,而囡囡就靦腆的說一聲:老公,對不起

囡囡疴完尿之後,我地就嚟個鴛鴦戲水,大家沖完涼洗乾淨之後,囡囡就着好衫褲,走時重向我送一個飛吻,再說一句:老公要想我呀!

咁我就繼續瞓嘞,不過最後都係輾轉難眠,終於頂唔順就起身去不夜天飲啤酒去也……

作者: uk_uk    時間: 2009-10-15 08:27

作者: pjj138222608    時間: 2009-10-15 20:31

多謝樓主重溫歷史,因為現在好多師兄都系年輕一代,都系澳門回歸后甚至開放賭權后先過澳門玩,所以澳門既野好多人都唔清楚,希望師兄多D報告以前既澳門啦。
作者: HSI割禾青    時間: 2009-10-17 14:59

作者: kenci    時間: 2009-10-17 16:40

作者: hhkprchkk    時間: 2009-10-18 01:03

支持回憶報告
作者: j-e2603    時間: 2009-10-18 11:53

回憶是美好:smile_44: :smile_44: :smile_44:
作者: ha-ha-ha    時間: 2009-10-18 13:22

作者: Comshit    時間: 2009-10-18 21:03

作者: 今生何求    時間: 2009-10-20 06:02

咁就即時坐言起行,搭lift落樓去匍京〝不夜天〞度飲啤酒去也,其實真正目的是睇囡囡至真,咁就落到lobby就行埋去櫃檯問人點樣去葡京嘞,但見到有兩個女仔同一個男仔係lobby度,就行埋個生得幾靚女嘅職員度問佢點樣去葡京嘞!

lobby:先生有乜可以幫忙你呢?

我答:乜把聲咁熟嘅?都唔知係邊度聽過,我都係跟佢講〝我想問吓由酒店度,點樣可以行路去到葡京呢?〞

lobby:你……你係……唔係……!

我答:係……?係乜嘢呀?

lobby:你係唔係先前打過電話落嚟嗰位先生呀?

我答:我一聽!,原來先前打電話落嚟叫人同我買套,而聽電話嗰個囡囡就係佢呀~~即時答道:唔係我,真係唔係我呀!我冇打電話落嚟叫人同我買套呀!

lobby:只見囡囡用眼神瞟了我一眼之後,就耷低頭、面紅紅、細細聲、咪咪嘴咁笑同我講:你行出酒店門口,向左轉,直行就到葡京嘞

我答:我即時講聲多謝:就急急腳走人嘞

在一路行去葡京途中,見到有不少囡囡係條街度行來行去,見到我一條麻甩佬〝烚下、烚下〞而行,咁就攔住我對我說:去不去舒服呀?很便宜的,全套都只是$800,包你得舒服的,

但係我都去咗兩次貨囉,個細佬叫極都唔起頭,無奈只可以對囡囡說:我要去葡京賭錢,回來找妳,咁樣囡囡就給了我她的手電號碼了,說如果想找她,可以打這個手電,她可以廿四小時服務的,

咁就一路行去葡京途中,就收了十幾張囡囡手電的紙仔,個個都係公價$800同埋包埋酒店炮房,嘩!乜咁平嘅,只可惜我有心無力了,

當從葡京的電動樓梯出而入了葡京二樓時,就見到好多性感的年青靚囡囡行來行去,個個見到我都輕頻淺笑,都是問我去不去,真係咁大個仔都從未見過咁多靚囡囡孬我,但係最慘係我個細佬都扯晒白旗,投晒降,都冇晒火氣了,

咁就在穿插靚囡囡同有些俄國靚囡囡之間,就去到了〝不夜天〞餐廳度搵位坐嘞,嘩!乜坐滿晒啲囡囡嘅,只見女多男少,更且重見有十零個白俄囡囡佔據兩張檯係度飲嘢,眾囡囡見到我單拖一條友入到嚟,冇同男人傾緊偈的囡囡都對我輕輕一笑,咁我就搵一張又係對住路邊的檯坐低,又要咗兩枝colona係度自勘自飲喎

只見在路邊行來行去的中、西囡囡不停的問我上不上房舒服,連白俄囡囡都會講幾句〝刨冬瓜〞,而祖國就說:公價是$1000,而俄國囡囡就說:公價是$1200,但我都冇去馬到,不是身上沒有彈藥,而是春袋冇晒精蟲嚟給囡囡,

終於在飲了大約4、5枝啤酒之後,就不如去〝新樂都〞食碗雲吞麵好過,還定今日都冇乜食過嘢喎,就叫埋單走人,睇吓張單,嘩!5枝啤酒成二百幾銀,咁就放低$300雞咁腳走人喎,

去到〝新樂都酒樓〞時,但見到好多囡囡係度行來行去,個個都係年青貎美,高矮肥瘦都齊,雖然係多囡囡,但都不及之後幾年最高峰時期多囡囡,但都冇再理啲囡囡了,因為要入新樂都醫肚,在入到去之後,就搵咗一個位坐下,叫了一碗雲吞麵,但在食麵當中,就有幾個靚囡囡走埋嚟坐,問我上不上樓,包我舒服,公價都是$1000,

我只是說:不要、不要了,咁食完麵就出去在那個生果檔中買了一罐藍妹啤酒嚟飲,在那間日本餐廳外隨飲啤酒隨看〝沙圈〞的囡囡,雖然有好多囡囡走埋嚟叫我上房,而說:公價只是$1000咁大把,雖然平,但係我真係冇貨呀!早知係美國買定啲〝偉哥〞嚟啦!

企吓企吓,同班麻甩佬都企咗成5至6粒鐘喎,啤酒就$10一罐都飲咗成5﹣6罐,睇吓個錶都成9:am,咁不如入賭場搏吓可唔可以同何生攞返啲囡囡隧道費都好喎!即時拜別眾囡囡,直入賭場,點知在個幾鐘之後,就唔見咗毫幾子,唔好話想搵翻啲囡囡隧道費啦!就連囡囡嘅炮費都唔見咗啲喎!

咁樣見到都差不多成十一點幾喎,不如唔好返香港嘞,都係系葡京租房瞓好過啦,咁就上2樓葡京lobby度訂房,咦?點解咁多囡囡圍係lobby嘅counter度嘅?咁旺?

但係到我行埋去時,啲囡囡原來唔係自已租房嘅,而係見條光頭老嘢麻甩佬係counter同啲登記人員好似講數咁,在我行埋去時,就有個女仔同我講

lobby:先生:我地有乜可以為你服務呢?

我答:我想租房呀!

lobby:哦!咁我就同你登記辦住房手續啦!

我答:咁walk in價一晚幾多錢呀?

lobby:平時$600,五、六、日就$800

我答:咁有冇Discount呀?

lobby:對唔住呀先生:因為啲房租已經好平,所以冇Discount呀!

我答:咁呀!都冇辦法啦,你地收邊隻信用咭呀?

lobby:我地係收所有主要信用咭嘅,係嘞!先生你要住幾耐呀?

我答:我都唔知,不如住到我走時,再在我信用咭內計數啦

lobby:好呀!咁先生請你填咗呢份表先啦!

我答:乜咁順攤嘅,梗係冇乜人住葡京嘞,唔係點會俾我自定住幾耐喎

lobby:好嘞!先生:呢張信用咭俾返你先,呢張係你嘅鎖匙咭,房間係系西翼25樓,而房間號碼係2528,多謝光臨,現在等一陣等個Boy帶先生你上房啦,

上到房就醒咗廿皮俾個Boy,咁就跟住急急腳走返去財神酒店度攞返$200 deposit,跟手就再返葡京度沖翻個靚涼先,

沖完涼之後就再落樓,係lobby見到一個長髮及腰、身裁高大、胸大、腰細、蘿大同腿長嘅囡囡,倚在大堂的欄河度正擰轉頭對住我輕輕的笑,一見到佢,但覺下面有一團慾火破體而出,令到我的細佬到了半硬狀態,只要再加些淫徑就可以在十足狀態之內仆囡囡囉

即時行過囡囡度,同囡囡倚欄而談,只看見囡囡高大、身裁是有些肉地,皮膚白晳,可以說得上肌膚賽雪,五官甚為端正,而有些金粉〝瀋〞在臉上,條腿足足有42吋長,而條腰可以敢說只有23吋,個胸36都冇走雞喎,而個八月十五更是大而圓,我諗38吋都有呀!看個樣就一定不過十八歲,大約十七歲度啦!

囡囡:你是一個人來澳門嗎?

我答:對呀!妳怎知的?

囡囡:因為我先前在登記住房處見到你也登記住房的呀!所以知你是一個人來澳門的,

我答:是呀!點解我見不到妳呢?冇理由的,妳這麼漂亮,我怎會看不到的

囡囡:開心的笑着對我說,是嗎?你不要逗我開心的,當時在登記處這麼多漂亮的女孩,你一定不會留意我的,對嗎!你不要再逗我開心了!

我答:妳真是漂亮的呀!我沒有騙妳的,妳信我啦,美人兒

囡囡:成啦!成啦!我信你啦!你住葡京是住在那處呀?

我答:是住在什麼的西翼喎?

囡囡:這麼好的呀!我們都是住東翼的,西翼是新的呀!比東翼好很多,那麼一晚房租是多少錢呀?

我答:一晚是$600呀

囡囡:嘩!這麼便宜呀!我們租住一晚是要$1650的,是那個死人老頭同我們租的,他太過份了,我們之前幾個姊妹同他理論說他收得太貴,但他說:如果妳們不租,有很多人爭住租呀!沒得減

我答:這樣呀!真是太過份了,

囡囡:那麼上我的房定上你的房間呀?

我答:我現在還沒有做的念頭,可不可以同你逛逛葡京,增進感情呀?

囡囡:一定是找我們的姊妹太多了,所以沒有做的氣力了!對嗎?好啦!我現在也有空閒,可以陪同你逛逛了,

我答:這麼好呀!行囉

但見囡囡拖着我的手而行,在同囡囡肌膚觸踫其間,但覺囡囡的皮膚很滑,也很彈手,

雖則現在又係電燈柱掛老鼠箱,但係現在係沙圈度都有好多人都係同我一樣咁,電燈柱掛老箱喎,更且重有好多老幼配,好多老嘢都拖住條做得佢孫女有多嘅囡囡上房,所以依家我拖住高大的囡囡都冇人眼望望同偷笑,

在葡京內攬住囡囡條纖腰同囡囡行來行去期間,就問囡囡嘞!

我答■囡囡:妳是那處人呀?

囡囡□什麼??什麼是那處人呀?

我答■我是問妳是什麼地方的人呀?

囡囡□啊!你是問我那裡人呀;我是東北遼寧人呀

我答■哦!原來妳是東北人呀;怪不得妳這麼的高,原來是北方貴胄、失敬、失敬,妳是滿族人?

囡囡□不是、不是,都是漢人的,什麼貴不貴冑的呀!都要來南方做小姐的,都是要給你們的香港人弄!不談這個了,不如上房好不好?

我答■都好!不如上我房間好了,

咁就拖住囡囡手就去西翼我的房間,期間遇到〝食蕉〞都眼望望咁,可能唔明白點解啲囡囡可以帶客嚟西翼上房喎!

但都冇理佢地,就同囡囡手拖手咁搭lift上房,囡囡入到房之後就說道:西翼的房間很漂亮同很好的呀!真是不公平的,香港人就可以住西翼這些又便宜又好的房間,而我們的姊妹就只可以住進東翼這些又殘又舊的房,真是不公平了!

但我都冇理佢,跟手就將銀包同手機放入房間保險櫃內,隨後就叫囡囡一齊嚟個鴛鴦浴嘞,點知囡囡答道:你自已洗澡啦!我不習慣同人一齊洗澡!

乜話?冇得鴛鴦浴?有冇攪錯呀?妳梗係想我一陣〝吊〞死妳嘞!無奈只有自已沖涼,正在沖涼期間,突然囡囡走咗入嚟,我就重估囡囡梗係良心發現,入嚟同我嚟個鴛鴦浴喎,點知我在拉開度浴時,見到囡囡痞在廁所板上疴屎~~

即時抗議同佢講:有冇攪錯呀?我係度沖涼,妳就係度疴屎,乜咁冇禮貎呀?囡囡笑道:沒有所謂呀!我們在家鄉都是這樣的!都沒有什麼問題,我心想,真係俾佢吹漲

咁就即時快手快腳沖乾淨涼,容乜易俾佢焗暈呀!沖完涼出嚟時,見到囡囡重係度疴緊,都唔明啲祖國囡囡點解咁好嘢,痞上廁所板咁耐都唔會攰,如果換着我,痞兩痞都或者會跌咗落嚟,

出到房內就瞓在床上,成個大字形咁瞓,要等囡囡嚟〝吊〞,點知等下等下都差不多瞓着,可能成兩日都冇瞓過覺,同埋又有可能呢幾日操努過度,所以有些疲態,所以俾囡囡輕輕的搖醒,

囡囡□你睡着了啦!醒醒啦,我們要做夫妻了,

我答■你沖完涼呀?有冇洗乾淨呀?因為先前妳做過大解呀!咦!眼前一亮;但見一個可人兒全身一絲不掛的在我身前,只見高大雪白的身裁,襯托着堅挺的胸部,蛾蜂腰、曱甴肚,修長的腿,一頭長髮如瀑布般長及腰部,又看到端正的五官,真是有點想哭的感覺,感覺上真是上天對我不溥,可以遇上這麼漂亮同年青美麗的女孩子,重可以與她共走巫山添!

囡囡□都洗到乾乾淨淨了,香香的,不信你可以聞一下我的屁股

我答■我又不是逐臭之夫,怎會聞呀?妳估我是心理變態的嗎?

囡囡□是啦!是啦!都是你對的,現在我要呀!

咁快就想要呀!妳就想呀!想我快些攪掂收工?我都冇咁笨喎,吹吓先啦!所以叫囡囡妳好似做漏一些程序喎,囡囡就話:是不是要吹呀?

重洗講咩!梗係要吹啦,咁樣囡囡就即時揸住我碌棍嚟慢慢吹嘞,我就見佢吹到冇耐就拍拍佢蘿柚,叫囡囡擰轉身嚟個69式喎,初時囡囡不肯,

但幾經我堅持同哀求之後,就東北囡囡終於應承咗,當佢擰轉身時,只因囡囡太高大,所以隻飽魚就啱啱對住我塊面上面,當囡囡在同我吹時,我就用手指係咁挖囡囡條隧道,又起勢咁捽囡囡粒陰核,攪到囡囡好似有啲動情咁,個身有啲震動,重有幾次想將個飽壓落我塊面度,直情想要我〝瀨〞吓咁!

我梗係唔制啦;咪一手托住佢塊〝田〞唔俾佢點到我塊面,跟住就聽到囡囡有時吐出我細佬時,就會輕輕的哎幾聲:哎……哎……不成了!……不成了!~~有感覺了……親親我的〝小妹妹〞好不好……不要捏好不好……很難受的了……我要呀~~~~哎~~~~哎喲!

終於我都頂唔順囡囡咁樣叫床聲,拍拍囡囡個屁股,囡囡即時識做的反轉身同我戴套上陣,囡囡同我戴完套時就瞓係床上高舉雙腳,而我就跪在囡囡前面就一嘢插入去,即時連個春袋底都唔見埋,而囡囡就開動天賦的叫床聲,大叫:不得了啦……我要死了……給你插穿了~~我的小妹妹不成了……媽媽救我呀……

而我就捉住囡囡雙腳一路隨屌隨錫,高妹腿長嘅囡囡就有呢樣好處嘞,可以有雙重享受,有時重可以隨屌隨玩囡囡雙胸,又可以含住囡囡嶺上雙梅

作者: soman214    時間: 2009-10-20 06:58

作者: fangor    時間: 2009-10-20 18:47

support, remind my old day:smile_o05:
作者: CP~WIN    時間: 2009-10-21 02:36

作者: pccw123    時間: 2009-10-22 03:57

謝謝分享 ,請大師兄 繼續 :smile_15:
作者: hkperry    時間: 2009-10-22 20:51

作者: pjj138222608    時間: 2009-10-22 21:28

多謝樓主分享歷史,請繼續發表啦
作者: SK1I    時間: 2009-10-24 05:23

作者: .朱仔成.    時間: 2009-10-26 16:09

作者: 今生何求    時間: 2009-10-29 04:21

當我大力大力沉腰向下插時,囡囡就運用腰力向上挺,我大力插下時,佢就用力向上頂,有幾次差啲俾囡囡頂咗落床度,嚇得我陽都縮埋,

只聽見囡囡係咁大聲叫床,東北囡囡叫床聲有時真係一絕,可以叫到拆晒天咁,有時真係驚俾人聽到,囡囡不停的叫:噢……噢……我要死了~~太厲害了……我要呀…呀呀呀……

因為俾囡囡頂得太過厲害,所以就拍拍囡囡個蘿柚,叫囡囡在上面坐蓮而等我休息吓。

點知囡囡一返轉身,跪在床度就一嘢坐咗落嚟,我個細佬就即時消失在囡囡的飽魚之中,睇都睇唔到,根住囡囡就喊叫聲再起!哎……哎……不成了……真是不成了~我要…我要……我很舒服呀……呀!

囡囡咁樣叫床法,我都頂唔順,所以一時間頭腦一熱,咁就即時派貨,囡囡再坐多幾下就嘔晒白泡,不過係我細佬,

囡囡見我冇晒力氣向上頂時,可能見到我好似洩氣皮球咁,就問

囡囡:你完了啦?

我答:係呀!妳太厲害了,

囡囡:你舒不舒服呀?

我答:舒服!同妳做真是太好了

囡囡:你下次會不會再找我呀?

我答:會;當然會啦!妳太好了

囡囡:當真的嗎?不要騙我呀?

我答:當然,我不會講假話的,如果妳做我老婆更好的

囡囡:真的嗎?我可以做你老婆,你真的會娶我嗎?

我答:可以!不過我同妳的年紀相差這麼大的,我可以做妳的父親了

囡囡:沒有關係的;只要大家可以合得來就成了

我答:哦!睇吓點先啦

囡囡:什麼叫做睇吓點先呀???

都係唔同囡囡吹咁多水嘞,就起身去浴室沖涼,同埋就問囡囡要不要一齊沖涼呀?囡囡就答:不要了,你自已沖啦!當我沖完涼之後就到囡囡沖,當囡囡沖緊涼時,我就係保管箱度攞$1000出嚟俾囡囡,囡囡沖完涼之後,着好衫就收過$1000之後,就俾個手機號碼給我,話如果想找她做時,就可以打這個號可以了,跟住就嚟個goodbye kiss就開門走咗!

囡囡走後就覺得肚餓,跟手就叫了個Room Service要了一個黑椒牛柳同半打啤酒,食完之後就因為兩日都冇瞓過,而又出了3次嘢,所以攰到不得了,因此在床上不知不覺瞓着咗……待續

作者: 東方不敗2008    時間: 2009-10-29 09:35

作者: ngsfam    時間: 2009-10-30 22:16

作者: 今生何求    時間: 2009-11-1 03:24

當我一覺醒嚟時,原來已是星期五的下晝,不經不覺原來我已瞓咗成十幾個鐘頭,可能大過攰啦,都冇辦法喎,唯為起身走去沖個涼,跟手就落去出街食嘢喎

出咗葡京去了轉角嘅酒樓度,都唔記得個名,叫咗個唔知乜Q魚翅套餐,都成二百幾蚊度,飲飽食醉之後,就折返葡京沙圈度睇囡囡啦!

見到沙圈度都幾多人,都好多囡囡行來行去,個個都走埋嚟叫我上不上房,但我同成班麻甩佬都無理佢地,只係齋睇同埋我都飲緊啤酒,

但見一個幾Q嘅囡囡走埋嚟孬我,我就同佢傾咗幾句,見囡囡細細粒,有啲肥肥地,咁就係差不多傾到價錢時,就有一個俾呢條囡囡高大啲同瘦啲嘅囡囡走埋嚟同佢傾偈,但佢地因為〝刨緊冬瓜〞所以都唔知佢地傾緊乜嘢?

到佢地傾到咁上下,個肥肥地嘅囡囡就叫我上房,而我就對佢話,我依家要同佢走嚟傾偈嘅囡囡上房,而肥肥地嘅囡囡即時愕咗然,嗰個瘦瘦地囡囡就面黑兼無晒表情,好無奈咁帶我上房間。

作者: pjj138222608    時間: 2009-11-1 12:13

非常感謝樓主繼續報告歷史,請繼續同大家分享啦,唔好比距停
作者: 東方不敗2008    時間: 2009-11-6 16:15

作者: hoking96    時間: 2009-11-6 16:29

作者: 今生何求    時間: 2009-11-10 10:45

上到房間,點知又係要自己沖涼,叫極囡囡都唔肯同我一齊沖涼,都冇辦法啦,都係唯有自己沖,沖完涼之後,見到囡囡抱住個毛毛公仔係度睇卡通,有冇攪錯???睇卡通片?

囡囡:沖完涼了嗎?

我答:係呀:妳看卡通片呀?好看嗎?

囡囡:是的;我很喜歡看卡通影片的,我每天都要看

我答:妳真純真了。好啦!到妳沖涼咋

囡囡:哦!那麼我要入去沖涼了,你等我一會兒呀!

咁就即時大字形的瞓係床度,等住將囡囡仆鑊金,無幾耐囡囡就沖完涼出嚟,佢褸住毛巾出嚟就即時捐咗入床度,重用張被包住全身,

有冇攪錯呀?咁都得,即時要囡囡唔好襟被,點知囡囡不肯,話怕羞喎,怕羞?出得嚟做點會怕羞呀!妳唔好玩我啦!同囡囡講:如果妳再唔俾我睇全身嘅話,咁我就唔俾錢同即走喎,囡囡無奈就唯為掀開張被俾我睇全相嘞,只見囡囡全身白雪雪,身上一點肥肉也不多,胸部並不發達,下陰的毛也不多,

跟手就瞓係床度叫囡囡吹嘞,囡囡慢慢張開小嘴而一點一點的吹,我就拍拍囡囡個身叫囡囡嚟個69式,而囡囡也沒有不願意而將個屁股向住我面前,

在囡囡努力吹時,我就努的的挖,但係挖極同捽極囡囡條隧道同陰核都見囡囡冇乜反應,連水都冇乜添。既然咁冇癮,咁就不如即時開工砌囡囡好過,

跟手就拍拍囡囡個蘿柚,叫囡囡同我戴套上馬開工,當囡囡同我戴完套而瞓低係床度時,我就跟手一嘢插入去囡囡個小妹妹度,但係插到一半時,只感覺小腹度俾人推住咁,低頭一看,只田見囡囡用雙手將我小腹頂住唔俾我全部插入晒!我即時就問囡囡嘞!

我問:囡囡點解妳用雙手頂住我呀?

囡囡:老公!不要太入好不好

我問:點解呀?點可以插一半㗎?

囡囡:一半也可以的,一樣嘛

我問:不是嘛?插一半?妳有冇攪錯呀?

囡囡:老公!你的太大、太長了,我會受不了的

我問:不是嘛!我咁嘅size都話大同長????

囡囡:是的呀!我的〝必”太小同太淺的,會受不了喲!

在我靈光一閃下,即時起身彈開,即問囡囡:妳今年多少歲?是不是未成年的小童?咁囡囡就起身去從她的包包中攞出一本護照出嚟俾我睇,

咦!真係夠歲數喎;乜囡囡都成十九歲呀?睇落都唔似喎,不過呢本護照唔知真定假呢?

囡囡就叫道:老公,快些啦,我要呀!

我就唯有帶住懷疑之心返翻埋床度嘞!

作者: 東方不敗2008    時間: 2009-11-10 11:19

作者: 今生何求    時間: 2009-11-14 06:09

咁囡囡再瞓埋床度時,就高舉雙腳,我就即時再插入囡囡個妺妹度,呢次囡囡就唔再敢用手推住我下腹,全程俾我入晒,不過插入時真係幾窄喎,我一路插時,只聽到囡囡細細聲咁叫,老公快點好不好,哎~~哎~~我受不了……哎……我不得了哎,我實行大力、大力的插落囡囡度,好似想辣手摧花咁,終於在我撞擊囡囡陰部啪、啪、啪聲中,同囡囡大叫中,我就一洩而注,將幾億子孫放入個套度,

囡囡:老公……你完了嗎?

我答:是的;已完了

囡囡:老公你舒服嗎?

我答:舒服;妳很好的呀

囡囡:老公你太厲害了,我真的受不了你的這樣插

我答:真的嗎?我都不是太大同太長的人,

囡囡:老公~你只是太硬同插得太快呀!更且我的“迫”生得太淺了

我答:哦;原來這樣的,我插得妳這大力,真是對不起了

囡囡:沒關事;你開心就成了

我答:我真是想問一句呀:妳究竟真是不是有十九歲?

囡囡:呀……即時臉上一陣白同一陣紅之後,想了想就不敢正眼望住我講,我是足十九歲的,不用懷疑

我答:還定囡囡不肯答,咁就算數啦,跟手俾咗$1000囡囡就算了,

囡囡:謝謝!老公下次如果見着我,會不會再找我呀?

我答:會,當然會啦!妳這麼漂亮同好,我如果再見到妳,那樣就一定找妳了,不談了,我都要沖涼走了

囡囡:老公你是不是再去賭錢或是返香港呀?

我答:我是返香港了,因為明天星期六香港跑馬呀!妳去不去呀;同妳一齊去好不好

囡囡:不了;我都沒有証去香港,老公祝你贏多些再回來找我的,

我答:多謝妳的貴言,贏了錢一定再回來找妳,係啦!真是不再談了,要沖涼,不阻妳找生意

囡囡:老公我們一齊沖涼好不好呀?

我答:好、好、真是求之不得了

在同囡囡鴛鴦中,囡囡同我細心的洗得全身乾乾淨淨,想之前囡囡黑面,依家就變咗另外一個人咁,可能我同囡囡做咗一陣父妻啦;所以令到囡囡性情大變,跟住囡囡同我洗乾淨之後,就用新淨毛巾同我抺乾淨全身,出咗浴室之後,同囡囡一齊着好衫褲,再係荷包度攞出$100俾囡囡做貼士,囡囡叫聲多謝後,就撓住我隻手一齊搭lift落樓,落到樓下時,囡囡就同我講:老公;記得回來時找我呀!

我心想;回來時當然不會找妳啦,這麼多漂亮囡囡係沙圈度行來行去,點會指定搵妳一個喎,不過都隨口答道;我返嚟就一定找妳,等我呀

作者: payon    時間: 2009-11-19 12:53

作者: fabreguess    時間: 2009-11-20 23:22

作者: 蝦餃王    時間: 2009-11-21 15:46

good report !!! 支持 支持 !!
作者: cmcm134    時間: 2009-11-21 20:27

作者: cowcow288    時間: 2009-11-22 04:20

good story
thx ching
作者: 偷渡集團    時間: 2009-11-22 06:23     標題: 情海翻波疑女友移情別戀 私家車MN88-76車主涉毆打

作者: 偷渡集團    時間: 2009-11-22 06:26

作者: 今生何求    時間: 2009-11-28 04:03

同囡囡分別之後,就搭lift落樓返翻去沙圈度睇囡囡嘞,咁睇咗個幾鐘之後,見個細佬都冇乜反應,咁就不如返香港好過,去到碼頭就用返張套票船飛搭水翼船返香港了,只因為明天係星期六,要去沙田度跑日馬喎,咁返到香港時都已經係晚上了,就在信德中心搭地鐵返去康蘭酒店度,返到酒店就梳洗吓就去筲箕灣的豪華酒家度食個晚飯,

去到豪華酒家之後,自己一個人叫了一個例牌的紅燒雞絲翅、北菇扒菜膽同埋一個4頭嘅南非溏心網飽,自金融風暴同香港樓價大跌之後,現今香港的物價都大幅回落,以前要成$680一隻飽魚,依家只不過要價$340一隻,咁真係低食喎,要埋啲啤酒妹推介嘅藍妹啤酒,都飲咗成4枝咁滯,埋單計數都只不過係六百幾就可以落樓喎,真低食,係九七年以前,想唔要千幾銀落樓都唔得呀,係家啲物價真係跌咗成半喎。

飲飽食醉之後,就返康蘭度瞓覺喎,咁就大覺瞓到天明了,

到咗星期六早上,去筲箕灣道我至愛的一間粥店度食豬紅粥同艇仔粥,然後再返酒店度換港幣,去酒店保險箱度攞$2000usd換港幣,點知又係換$1usd vs $7.3港幣,有冇攪錯呀食水咁深。

換完錢之後,就即時去馬場,今次就真係大劑,賭咗成日,都係要全軍覆沒,只係輸淨千幾蚊,都冇辦法嘞,就頭耷耷咁返香港再去廟街度食嘢,係廟街食咗炒蜆同廟街香辣蟹同飲咗好多啤酒之後,就即時再過澳門搵囡囡,

在信德中心想去買夜總會套票,點知原來成副身家都係只得八百幾蚊,所以都唔夠買套票,都冇辦法喎,唯有買張船飛過澳門啦,用咗成$360買船飛就跟住冇耐上船去澳門了!

到咗碼頭之後,就搭Taxi想去匍京,點知就多口問吓“的士佬”有乜好介紹嘞!

我問:咁夜有乜好介紹呀?

的佬:你飲咗咁多酒,不如桑拿囉

我問:桑拿好咩?有邊間好介紹呀?

的佬:最好都係氹仔間“新世界酒店”間新世界桑拿囉

我問:好咩?

的佬:係呀;佢地做緊$488中式全套特價呀;低到爛

我問:咁$488都好低,咁就去“新世界”啦

咁就Taxi佬就車咗我去氹仔囉,到咗新世界酒店時,我想係大門口落車,點知個Taxi話唔可以係大門口落車喎,要係“新世界桑拿”個停車場度入口落車喎,因為要俾桑拿場知,我係佢介紹嚟。

入到去時,就由大堂個女仔帶入去換衫同去lock放好荷包同手機,去到水池度時,頂你個“肺”,原來見到幾條“麻甩佬”除晒衫褲,只係淨低條底橫係水池度攪大清潔,有冇攪錯呀,想浸都冇得浸,為有去大堂啦,又只見大堂只得死貓三四隻係度吹水,當時乜嘢心機都冇晒,坐咗冇耐就揮手叫條經理行埋嚟,

經理:先生:有乜可以幫到你呢?

我問:今日有乜特價呀?

經理:今日特價係$488中式全套,有免費浸池、技師全套全包

我問:池呢?

經理:哦!對唔住呀;因為大小冷暖池都攪緊大清潔喎

我問:咁呀!不如上房好囉,我要特價果個$488啦

經理:好呀;咁我就安排人帶你上房

冇耐就有個女仔帶我上房度,跟手就女仔講要我等一等,因為呢個深夜時間都冇晒囡返工,所以要call囡返工喎,頂個“肺”,咁大桑拿場都冇囡囡係度等客?係唔係就快執呀?

都等咗成大半個鐘,就有個25-26歲度嘅囡囡入嚟,在昏暗燈光之下,囡囡笑笑口咁同我講:

囡囡:先生你好!等咗好耐呀?

我答:唔耐;不過係幾十分鐘啫

囡囡:唔好意思呀;因為公司半夜至call人返工,所以嚟遲咗,對唔住呀

我答:唔緊要,不過最緊要係妳要落力揼呀

囡囡:好呀;咁就我同你除衫同埋你上床度啦

當我除晒衫就上床伏係度之後,囡囡就先同我按頭同手,在跟住就上床同我踩背嘞,踩完背就坐咗落我蘿柚度同我按背,佢一路按、而個佢個蘿袖就一路搖上搖落,咁佢個閪我就感覺到係我個屁股度係咁磨,攪到我即時有啲硬硬地添,跟手又再用蘭花手係係我背脊度漫游同搲袋底,重有時捽兩捽我細佬,攪到我即時起晒火,到咗反轉身之後,我至睇真囡囡個樣子,都可以講睇得吓,雖然年紀大咗啲,都可以值得一扑。

在囡囡係我反轉身做前面時,佢就捉住我細佬慢慢咁撚,咁想唔起頭都唔得嘞,即時捉住囡囡推佢上床度“就地正法”,點知囡囡話:中式全套唔包扑嘢喎,要扑嘢就要另外俾錢,我就問囡囡咁要幾多錢呀?囡囡話要$1400一炮至得,我即時話:

我問:有冇攪錯,北菇都係$1000喎

囡囡:點同呢!我係佗地呀

我問:咁佗地同北菇都係得一個窿喎;點唔同呀?

囡囡:都話佗地同北菇唔同囉,不如依家戴套做啦;好唔好呀?

我答:有冇咁快呀?都未吹簫,就想咁快做

囡囡:咁呀;就戴套吹啦

我答:戴套吹?不如唔做好過嘞,同我打飛機算嘞

囡囡:唔戴套吹就唔戴套吹囉,聽晒你話嘞

咁囡囡就耷低頭係咁吹喎,我想佢擰轉個身嚟個69式佢死都唔肯制,囡囡吹咗成十零分鐘之後,就抬頭問我do得嘢未,我額首應承,佢地先嚟個觀音坐蓮,爬低身雙手撐住床係咁上上落落咁“屌”我,我就撓住雙手放係腦後,睇囡囡長髮散開飄飄去的樣子,但冇幾耐囡囡就轉身瞓係床度叫我係上面喎,因為坐蓮太攰,所以不如我“屌”佢好過,咁我就爬上佢身落力的大力、大力的屌了,

囡囡:你好勁呀;插得咁大力

我答:係咩;不過我都唔覺得自己好勁喎,

囡囡:真係呀;你真係好勁……呀呀……呀

我答:係呀;咁我就插爆妳喎

囡囡:好呀;好呀;快啲插爆呀啦;哎、哎……哎…我要死啦

我答:咁我就拍拍囡囡個蘿袖,叫囡囡嚟個狗仔式,由後面入,囡囡就即時順從的將個蘿袖對住我,我就一嘢即時插晒入去

囡囡:好爽呀;好爽呀;哎…哎…哎…

我答:囡囡,我有一樣嘢要話妳知呀,我依家身上得十零蚊咋!

囡囡:吓~~即時囡囡好似俾人點咗穴咁,在我繼續插佢時,幾秒之後至突然大聲講:有冇攪撚錯呀,冇錢學人扑嘢?

我答:我唔係冇錢,不過要去葡京至有錢攞喎

囡囡:你有冇呃我呀?人地俾你“屌”咗一半你至話冇錢

我答:信我啦;我一定會俾錢妳呀,

囡囡:都冇辦法啦,你唔好走數喎,唔係我唔會放過你呀,就算做鬼都唔會放過你呀,不過停一下先,我要搽啲KY先

我答:咁呀;妳就搽啦,係唔係聽到我冇錢俾,所以嚇到冇晒水呀?

囡囡:答你呢個問題都晒氣喎,繼續啦

點知唔知係唔係飲得酒太多,所以“屌”成粒鐘都未出嘢喎,而囡囡都搽咗兩次KY我都未有射精感覺,冇耐囡囡就同我講嘞:

囡囡:得未呀,你“屌”咗好耐喎

我答:未得呀,唔知點解重未出到嘢

囡囡:有冇攪錯呀,都就嚟天光呀

我答:咁同天光有乜關係呀????

囡囡:我要七點鐘揍個仔返學呀,依家都成六點零喎

我答:吓~人妻~不如咁啦,如果太遲呀話,我就同妳一齊揍你個仔一齊送佢返學啦!好唔好呀?

囡囡:你都癡線嘅,到時個仔問我你係邊個,咁我點答呀?

我答:咁妳咪話我係佢叔叔囉,有乜所謂呀;我都唔掛意喎

囡囡:同你講都晒氣,快啲“屌”啦

都冇辦法喎,為有大力、大力的“屌”,終於在不負努力之下,可以在六點幾時出咗嘢,咁同囡囡涼都冇沖,禽禽青走咗去櫃面埋單,又禽禽青走出酒店去叫Taxi去葡京,不過在Taxi上去葡京時我就同囡囡講,我身上只得幾蚊,要佢同我找埋條Taxi數喎,囡囡就用狠毒眼神“厲”咗我一嘢,無奈咁去到葡京同我找埋條Taxi數,跟住禽禽青走入去葡京外匯找換處排隊拖咭攞錢時,有幾個扒仔走埋嚟同我講:老細,等錢駛呀,駛乜拖咭呀?不如同我攞啦,息口好平喎,幫幫忙啦,今日都未發市呀?我都啋佢都傻喎,我話我要錢都問呀何生攞啦,都唔駛麻煩係你地大佬喎,咁我用張visa金咭拖咗$25000港幣嘅籌碼,再去cash度換翻現金,跟手就俾咗$1400囡囡,再俾多$100當係條Taxi數。

囡囡好似變臉咁和顏悅色就問我,你今晚係唔係係澳門過夜呀,

我答:係呀;係唔係想我“屌”多鑊妳呀?我細細聲係佢耳邊咁講

囡囡:好衰㗎你;人地乜都俾晒你囉,你重咁笑人,今晚係唔係留係澳門呀?洗唔洗我陪你賭錢呀?

我答:係呀;我今晚係澳門過夜呀,如果今晚妳嚟陪我賭錢嘅話,到咗夜晚我就可以去妳屋企食飯,同埋見下妳個仔呀,到時又可以慳返酒店錢,係妳屋企過夜,正所謂:一夜夫妻百夜恩呀

囡囡:你都癡線嘅,你嚟我屋企同我瞓,咁我點同我老公同個仔交代呀?唔講呢啲呀;你今晚係葡京我就今晚去搵你好唔好呀?

我答:好、好、求之不得呀,今晚見呀,不見不散、風雨不過呀

囡囡:係至噃;唔好呃我呀;我都要走湊仔返學,唔係就過晒鐘嘞,拜拜囉;今晚見,

我心諗,見妳過頭,男人“屌”完妳一鑊之後,就點會搵返妳“屌”第二鑊啦,妳就想,出面咁多靚囡囡,真係得妳一個咩!雞蟲講嘢都妳信嘅。

作者: ywu2    時間: 2009-11-29 02:27

作者: David4466    時間: 2009-11-29 03:19

作者: 我係人喎    時間: 2009-11-29 04:02

作者: 今生何求    時間: 2009-11-29 06:18

同囡囡分別之後,就自己一個人“戇居居”咁行來行去,有時賭吓21點,有時就去拉吓老虎機,等啲北菇用對波熨吓自己嘅背脊同個手肘食吓波餅,但係賭錢都冇乜輪贏,,不過成日都有扒仔走埋嚟叫我借錢,但係我都冇理佢地,

到行咗大約個零兩個鐘度,就行出葡京出去食個午飯,點知一路行吓行吓就行到八百伴咁遠,但在行去途中,只見澳門有好多鋪位都是空的,可能是澳門回歸日近,而黑社會就日益猖獗,成日都有新聞開槍殺人同擘友同揼手榴彈,同埋又話成日燒電單車咁,所以攪到澳門的經濟日差,只因可能這些負面新聞,嚇到外國遊客都唔敢嚟澳門旅游了,

去到八百伴見到都冇乜嘢可以買落手,咁就不如去附近的酒家食個午飯咁,都好平咋,有魚翅同飽魚都係二百零蚊有交易,食完午飯都冇乜地方好去,就不如坐Taxi返去葡京好過,走去沙圈睇吓囡囡都好,如果有feel就執翻劑都好,

去到沙圈就見到好多囡囡行來行去,重有好多同我打眼色添,我就在那個生果店度又買咗罐藍妹啤酒飲,隨飲就同大班麻甩佬企係度睇囡囡,不過睇極都唔起頭,可能先前去咗貨啦,個春袋重未做到精子出嚟,

企幾企腳都軟埋,就諗不如去葡京租住間房住一晚先至算,去到lobby時都係下晝一點幾,咁就問吓lobby有冇房間先,

lobby:先生有乜嘢可以幫到你呀?

我答:我想租房呀;今日有冇房呀?

lobby:咁先生咁你有冇訂到房呢?

我答:冇呀;我係walk in呀;

lobby:咁呀;先生現在都有房間空出嚟,價錢都係$600一晚,另加18﹪酒店稅,

我答:咁呀;就租住一晚先啦

lobby:咁呀;咁請先生你填好呢份入住表同你嘅身份証同信用咭一齊俾我啦

我答:哦;好呀;等等就快填好嘞

lobby:將我嘅資料輪入電腦時,就對我講,哦;先生;你先前不久嚟住過幾晚,所以我地酒店Upgrade海景房間呀

我答:咁就多謝喎,不過我心諗Up乜鬼嘢啦,我都係拉埋窗簾瞓覺喎,都唔會睇乜鬼海景啦;晒氣

上到房間,俾咗廿皮個boy就即時入去浴室沖涼,將同佗地囡囡嘅味同漬洗到乾乾淨淨,跟住又抱住個枕頭大覺瞓了!

咁就一覺瞓到大約晚上成七點多,個肚又響起“咕咕聲”,咁就起身落樓去不夜天度食嘢同吸囡囡喎。

又係搵返個近走廊嘅檯坐,又叫咗幾枝啤酒,同埋一碟乳豬拼海蜤,在食緊同飲緊期間,當然有好多靚囡囡同我打眼色同對我咪咪嘴咁笑啦,我心中諗:真係幸福嘞,咁多靚囡囡對住我笑,人生真係無憾了。

在獨自斟自飲期間,突然在看入面張檯時,見到一個金髮碧眼,五官鮮明、身裁高大、皮膚白淨同埋有魔鬼身裁嘅金色長髮鬼妹囡囡,

作者: 蝦餃王    時間: 2009-12-2 13:42

:smile_o12: 支持 支持 !!!
作者: 今生何求    時間: 2009-12-3 06:15

佢同班白鬼妹囡囡坐埋一張枱度,跟住我又睇到都有幾張枱都有一班鬼妹分散咁坐,同啲北姑囡囡各佔幾張枱而坐,我只係望住呢條白鬼妹囡囡,想佢行過嚟同我一齊坐,點知佢只係對住我輕輕的笑,都冇行埋嚟,我諗如果調轉係北姑囡囡,佢地早就行埋我張枱坐低了,就這咁樣過咗一陣間,我都忍唔住,就行埋佢張枱度同佢打個招呼,而同佢一齊坐嘅白鬼妹囡囡就識趣的行開,走咗出去不夜天度,週圍行搵客喎

我問:Hi; How are you

白鬼妹:fine

我問:Can't i set here

白鬼妹:OK 你可以同我一起坐

我問:乜妳原來識講普通話呀?早知就唔同你講英語啦

白鬼妹:是呀;我們通常都是識一點點普通話的,如果不會怎樣找生意呀?

我問:妳是那裡人呀?妳又叫什麼名的,

白鬼妹:我是俄國人,叫“娜娃蒂度娃”

我問:什麼娃……娃……娃呀???這麼難記

白鬼妹:笑了一笑,就問“怎麼樣的,是不是上我房間?”

我問:是呀;那麼妳收多少錢做一次的

白鬼妹:我們公價是$1200一次的

我問:這麼貴;有沒有便宜點呀

白鬼妹:沒有的,這是公價呀

我問:這樣的呀;那就上房好了,妳是住在那處的,

白鬼妹:我們都是住在葡京東翼的

我問:那樣呀;不如去我的房間好了,我住在葡京西翼

白鬼妹:那現在上你的房間好了,現在就走好嗎?

咁樣我就說了聲好,就各自埋了各自的單,俄國囡囡就沒有北姑囡囡那麼樣的叫你同妳埋了她的單,都是各自埋各自的單了,跟住俄國囡囡就起身同我一齊上房,點知她一起身,就差不多高了我一個頭咁滯,

有冇攪錯呀?點解會咁高呀?問吓俄囡囡有幾高先,佢話佢原來都成差不多六尺咁高喎,我就對佢講:我就要學北仔咁,我行前,而佢行後,唔係容乜易俾人見到笑餐死呀,到時想唔面黃都唔得啦!

作者: 今生何求    時間: 2009-12-13 02:30

咁我就帶住俄囡囡上我在西翼嘅房間中,上到我嘅房間,俄囡囡入到房就除衫同褲囉,睇見俄囡囡身裁真係好,問吓佢今年幾多歲,原來俄囡囡今年只得18歲咋;只見俄囡囡雖然身裁高大,但是全無一點肥肉,三圍更是驕人,胸大蘿大同條腰以佢身高嚟講都算幼喎。

跟住俄囡囡就問我要不要一齊沖涼,我梗係承啦,咁在浴室內俄囡囡就細心同我洗均全身,我當時的身高差不多只在她的胸以上,所以在她同我沖涼時我就一路食俄囡囡胸前的提子,沖完涼之後同俄囡囡返上床度,跟手俄囡囡就同我慢慢的吹,我的細佬在俄囡囡她一啖吞落去時就即時唔見咗,在俄囡囡在同我吹時,我就拍拍她的蘿柚就叫她另轉身嚟個69式,當囡囡另轉身個蘿柚對住我時,在我眼中只見一個白雪雪大蘿柚同有金色一片金毛嘅陰部對住我塊面,睇見俄囡囡又大又圓又白嘅蘿柚,個菊花口度都有些金毛係度,我就在囡囡同我吹時,我就一路在玩她的大屁股同用手指慢慢插入金毛一片的閪窿中!

在囡囡吹了十多分鐘同我也是玩了囡囡屁股同閪窿十多分鐘中,囡囡就問我戴不戴套上馬,我就應承叫她同我戴套了,囡囡同我戴完套就另轉身瞓係床度,就即時掰大對脾等我屌了,我就叫她在我上面嚟個觀音坐蓮先,點知她不肯,說驚我受不了她的重量而壓壞我,咁我都冇辦法之下,就一嘢插落俄囡囡塊閪度,點知好似“毛牛入海”咁,囡囡都冇乜反應,好似都唔知屌入咗佢塊閪窿度咁。

但當我用力的撞擊佢嘅陰部時,佢只即時依依……呀呀……係咁叫,在屌屌下時,我就想嚟個“老漢推車”,點知在抱起俄囡囡雙腿時,心中就叫句“點撚解咁重嘅”,只覺小腿有抽筋嘅感覺,而即時就放下囡囡雙腿,將小腿係咁捽,而囡囡就陰陰嘴咁笑,死囡包;笑我!等陣間我就要屌到妳飛起喎,

當我對小腿冇乜事時,我就拍拍囡囡個蘿柚,就要嚟個狗仔式喎,俄囡囡就起身扒係床度將個大屁股對住我,咁我就即時一嘢就插落囡囡度,點知俾個大蘿柚頂住我小腹,只係入咗一半喎,可能我個細佬太細啦,有時有啲嘢係唔可以勉強嘅,最緊要有自知之明呀;

咁就唯有叫囡囡又瞓返係床度,而囡囡就撐高雙腳同時又掰到大一大,方便我入去屌佢,在我一場努力之下,在十多分鐘就完事了,我好像洩了氣的皮球咁成個人瞓係囡囡身上,而囡囡就輕撫我的背脊同頭髮,而我在囡囡身上瞓了十多分鐘之後,就俾咗$1200囡囡之後,在囡囡走咗我就大覺瞓準備返香港回美國了!

作者: kei210    時間: 2009-12-15 23:10

作者: hoking96    時間: 2009-12-16 14:34

作者: 星期五情人    時間: 2009-12-19 02:29

作者: joe20502349    時間: 2009-12-21 03:30

作者: chu8guy    時間: 2009-12-26 22:10

作者: 今生何求    時間: 2010-1-2 01:47

到了99年再返香港時,赤臘角機場都已啟用,只因上次98年返香港時,我大多是在4月份返香港,所以雖則赤臘角機場在7月份開張大吉時,但我都是在啟德機場上落機的,但都是好的,可以避過赤臘角機場開張大混亂的時間。

在赤臘機場下機時,感覺這個機場是不錯的,所有設施都很先進同方便,比起紐約個爛鬼“甘迺迪”機場好得多多聲,在機場出閘又方便,可以在閘內換錢,同時出閘時又可以在機場內同張8達通增值,而到了去廁所時,個廁所比啟德個臭廁所乾淨得多同時又現代化得多,但是只見個廁所內有個光頭所長係度合埋雙眼瞓覺,有冇攪錯呀?今時今日重有呢啲咁嘅廢柴做工㗎?我諗佢遲早聽炒喎。

作者: 今生何求    時間: 2010-1-12 06:31

在出了機場亦都是搭機場巴士去康蘭酒店度住,去到酒店上到房就放低行李同梳洗一番之後,就去銀行換錢了,到了辦完所有事之後,又係到了晚上到跑馬地賭夜馬了。

因為在馬場隨賭同隨飲啤酒,所以都飲到貓貓地喎,不過今晚都冇乜輸贏,所以都系跑完馬就“飛的”去信德中心,在信德中心買了一張“富城夜總會的子夜套票”,都只不過系$1038,咁攞咗張船飛之後就上船了,在等船期間就在小食部買了兩罐藍妹啤酒上船度飲。

跟住冇幾耐就上船了,而睇飛嘅人就話我嘅座位在船頭右手邊,但係我聽得唔系幾清楚,就坐在系中間行位置,在隊啤酒時,無意中在眼尾睇到一個好後生同幾靚嘅女仔坐係我右手邊,當同佢有眼神接觸的一霎那,只見佢將一個紅白藍嘅袋拉埋佢自己嘅身邊,好似全身開動晒所有警戒裝置咁,在不施脂粉的面龐上有點微紅同緊張的不敢正眼望向我,雖則她幾靚,但不過臉上有幾點小小點的墨屎的,這就是美中不足呀!可惜。

咁樣就攪到我以為額頭上有鑿住個“賊”字或“淫賊”嘅字喎,正在隨飲啤酒同隨飲期間,突然有把聲叫聲“大佬”呢個位係我地喎,你係唔係坐錯咗個位呀?

即時抬頭一看,只見幾條麻甩佬係度同我講嘢,咁我就即時對吓張飛啦,原來我真係坐錯咗個位,睇清吓個NO.原來係系個靚女隔離個座位喎,咁就同班友仔講聲對唔住之後就坐咗個靚女隔離嘞,當時條女望一望我之後就耷低頭詐瞓嘞!

就差不多到咗澳門時,啲船員就派“入境申報表”,我同條靚女就一齊填呢張表嘞,只見靚女拎咗本中華人民共和國護照出嚟,跟手就慢慢的填,在申報表中只見佢填寫“湖南長沙”,咁我就用港式普通話同佢講嘞!

我問:妳是毛主席的同鄉,是不是呀?

她答:不是;只是大家都是湖南長沙人的

我問:妳是來澳門旅遊的嗎?

她答:不是;我是剛剛從泰國旅遊回來的

我問:『我即時想起,有很多囡囡都是話從大陸去泰國,再回來時就可以從香港入境就可以有証了』,咁我就問她是不是來澳門做小姐的,

她答:當時她雙頰通紅同低下頭細細聲的說:是的,你會要我嗎?

我問:當然當然,真是求之不得了,有美相伴真是三生有幸呀!

她答:好的;在那處可以找到你呀?

我問:今晚3點鐘妳在“不夜天餐廳”度妳等我呀!好不好

她答:好的、好的,今天晚上去找你

這樣船也泊好了碼頭,跟住大家揮揮手而別,而隨着大隊人各自去自己的入境閘口了

作者: 蝦餃王    時間: 2010-1-18 12:20

支持!!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)