188Channel

標題: 請教各師兄有關CP sn問題~新手上路 [打印本頁]

作者: 笨豬跳    時間: 2009-10-7 07:16     標題: 請教各師兄有關CP sn問題~新手上路

作者: Jack_boy    時間: 2009-10-7 10:55

你懷疑會唔會放飛機? 似乎人地仲�心你多 d 喎 ~
上到火車箱 果時, 就會有指示話你知幾點到達目的地
到時候 再跟該場用手機聯絡, 一般約在麥當勞旁的停車場 ~ 好易找到的!

如果係要去打的,行前些少便成
留意下架車係咪 常平的,有 d 會係其他地區的 ~ 分分鐘唔識路去!
其實人多 坐架 白牌Van仔 又怕乜, Around RMB 10 ~ 20!!

未去過的 就最好自己跟個團去實習了解下先
免得到時你帶團時, 弄得一塌糊塗 不歡而散!

你未去過 又無野遊經驗的話,真係咪充當這個 吃力不討好的位置 ~
就好似一 d 唔知頭唔知路,要遷就班Frds 時間 居然食埋晚飯 九點幾先上去
要知道國內唔同, 九點幾 已是 水尾了!!

作者: 大MIC    時間: 2009-10-7 11:10

作者: bonexbone    時間: 2009-10-7 11:10

作者: 笨豬跳    時間: 2009-10-7 17:00

作者: bonexbone    時間: 2009-10-7 17:25

作者: 大MIC    時間: 2009-10-7 17:30

作者: 笨豬跳    時間: 2009-10-7 17:45

作者: 笨豬跳    時間: 2009-10-7 17:58

作者: Jack_boy    時間: 2009-10-7 19:32

我的所謂野遊經驗,是指面對國內認知及應對!
往往憑𤥢這些經驗,就可以到處去踩新場了 ~

我建議你地分批上去,要有手機在手方便聯絡呀
最主要是有人先上去,趕得切七點的選美行動
到時可以幫埋你 d Frds 選埋都仲得,坐檯都只不過 200咋嘛 ~
作者: 笨豬跳    時間: 2009-10-19 05:00

作者: Jack_boy    時間: 2009-10-19 08:13

引用:
原帖由 笨豬跳 於 2009-10-19 05:00 AM 發表
抱歉各位師兄,咁遲先上返黎,皆因電腦出現左d問題
入返正題
更加唔好意思,浪費左大家一番美意
當日一半fd都甩底,結果去唔成東莞
改左深圳打邊爐正骨,冇料可以report:smile_o03:  so sorry
另外同其他fd plan緊另 ...
哈哈,你呢個遭遇 相信大家都遇過! 不必介懷!!

建議趁此空擋,跟下唔同0既團 去拎多 d 經驗 同  咭片!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)