188Channel

標題: 請問 2-5-8 [打印本頁]

作者: Kwong_20082009    時間: 2009-9-26 12:45     標題: 請問 2-5-8

作者: 中小企    時間: 2009-9-26 12:50

作者: 十五妹    時間: 2009-9-26 12:54

作者: jchik743    時間: 2009-9-26 18:49

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-26 19:16

引用:
原帖由 中小企 於 2009-9-26 12:50 PM 發表
我以後都敢唔去啦,上次去k,全程坐檯俾左200,跟住插左佢一q又俾左500,過完夜第二朝又倖多800,計落要成1500:smile_27:  
C-hing 真係比人當水魚0係咁堃 ~
點會逐次的 去比錢?!

係坐完檯唔想去開 Q 先比 200
坐完檯又想去開Q,係開完Q 先一次過找數 比 500
坐完檯又想去過夜,係過完夜第二朝 開埋晨早Q 先一次過找數 比 800 喎

咁先稱為 2-5-8.,但大場的會有 3-6-8. or 3-6-9.

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-26 19:23

引用:
原帖由 十五妹 於 2009-9-26 12:54 PM 發表

有䪴大��定,試𦭵三十分擪唔要200,䬠𥄫500,上房800,�夜另㲋
你果 d 一定係高級大場 ~
一般坐落未過 10分鐘左右,
你望真睇唔合心水,又或格晒手 ~ 就最好即時退回[不另收費]!
作者: jchik743    時間: 2009-9-27 00:59

作者: 孟波    時間: 2009-9-27 02:47

作者: danny07    時間: 2009-9-27 11:06

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-29 19:53

引用:
原帖由 孟波 於 2009-9-27 02:47 AM 發表
坐𦭵200... 1Q500.. .過夜800... 唔係話加埋晒架...:smile_30: :smile_30: :smile_38:
條友唔識又唔問,又自作聰明 ~
坐佢個囡囡 又唔知點同佢溝通,見每次都有錢收 咪照收囉
引用:
原帖由 danny07 於 2009-9-27 11:06 AM 發表
哈哈,條女發達啦, 多你這樣水魚, 計算是最後目的數目呀

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)