188Channel

標題: 第2彈! -俾個姐姐收服左! (最終回@ #77!!!) *多謝支持,請繼續叫喊!* [打印本頁]

作者: Carl_Y    時間: 2009-9-23 02:26     標題: 第2彈! -俾個姐姐收服左! (最終回@ #77!!!) *多謝支持,請繼續叫喊!*

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: danny-chan    時間: 2009-9-23 02:36

第一個 等你出報告2
作者: 四洲紫菜    時間: 2009-9-23 02:45

作者: aerofolt    時間: 2009-9-23 02:46

second....support
作者: delongay    時間: 2009-9-23 02:59

作者: BOY924924    時間: 2009-9-23 03:18

作者: chemist123    時間: 2009-9-23 03:49

作者: 336599    時間: 2009-9-23 04:17

作者: shadow...    時間: 2009-9-23 04:20

作者: 336599    時間: 2009-9-23 04:32

作者: alantse36    時間: 2009-9-23 07:06

快d出part 2
作者: 崎小姐    時間: 2009-9-23 08:15

作者: QQ_EE    時間: 2009-9-23 08:18

樓主, 我推左la....你記得出埋續集.... 期待ing....
作者: fishg4    時間: 2009-9-23 09:58

作者: JZX100    時間: 2009-9-23 09:59

作者: yangfon829    時間: 2009-9-23 10:08

作者: hosun    時間: 2009-9-23 10:55

作者: Carl_Y    時間: 2009-9-23 10:55

2000人睇過, 先得果6個人推......

作者: 阿卻kurt    時間: 2009-9-23 10:58

作者: Chris_Webber    時間: 2009-9-23 11:00

樓主,等你!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
作者: jamshwong    時間: 2009-9-23 11:10

作者: Raymondtse    時間: 2009-9-23 11:15

Another great report, waiting for your next part...... thank you!
作者: 無政府118    時間: 2009-9-23 11:24

繼續
快DDDDDDDD
強烈要求快D
作者: 硬漢柔情    時間: 2009-9-23 12:11

作者: tensource    時間: 2009-9-23 12:12

作者: 裙下之臣    時間: 2009-9-23 12:15

作者: smallcannon2002    時間: 2009-9-23 12:21

作者: 冷血青年    時間: 2009-9-23 12:27

等你個大姐姐PRE-CUM報告~~
作者: 法比c7    時間: 2009-9-23 12:40

我要睇埋下半場~
作者: bb009    時間: 2009-9-23 13:00

作者: arthuryau8699    時間: 2009-9-23 13:01

快D, 快D:smile_34:
作者: auyeungslaves    時間: 2009-9-23 13:14

作者: flashbee    時間: 2009-9-23 13:25

Very very interesting !
Waiting for the part 2, thank you !
作者: 亞波羅    時間: 2009-9-23 13:33

good wor, waiting for your report.
so lucky for u, i think:smile_45: :smile_45:
作者: 犯了錯的獅子    時間: 2009-9-23 13:45

PART TWO PLS, NOW GO SEE 比個人妻收服左 TKS A LOT
作者: kiki1314520    時間: 2009-9-23 13:46

作者: 激情的天空    時間: 2009-9-23 13:57

作者: tomatocafe    時間: 2009-9-23 13:57

Pls keep this up, your story is really arousing.
作者: shooter7890    時間: 2009-9-23 14:21

作者: singleup    時間: 2009-9-23 14:24

作者: maverickk    時間: 2009-9-23 15:25

作者: bigheadhead    時間: 2009-9-23 15:29

作者: M_G    時間: 2009-9-23 15:36

作者: nik73    時間: 2009-9-23 16:27

作者: diy9    時間: 2009-9-23 16:27

作者: Vantofler    時間: 2009-9-23 16:36     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: Cremains    時間: 2009-9-23 17:47

作者: M.C..    時間: 2009-9-23 17:49

作者: hobun66    時間: 2009-9-23 17:58

作者: 九千四    時間: 2009-9-23 18:02

作者: neverbackdown    時間: 2009-9-23 18:32

作者: 123umb    時間: 2009-9-23 20:18

我都幫下手推一推先~
作者: WayneRoon    時間: 2009-9-23 20:26

作者: Investor5409    時間: 2009-9-23 20:28

作者: KK2628KK    時間: 2009-9-23 21:10

作者: punkysuen    時間: 2009-9-23 21:23

作者: honamchai    時間: 2009-9-23 21:40     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: Tony040131    時間: 2009-9-23 21:42

作者: L.W.S    時間: 2009-9-23 21:56

作者: enksky    時間: 2009-9-23 22:10

作者: 得閒飲茶~    時間: 2009-9-23 22:53

作者: if2    時間: 2009-9-23 22:55

作者: 榮爺    時間: 2009-9-23 23:17

作者: vong333    時間: 2009-9-23 23:37

作者: 可兒:P    時間: 2009-9-23 23:55

作者: bae146    時間: 2009-9-24 00:02

作者: xx__xx    時間: 2009-9-24 00:15

作者: 64162732    時間: 2009-9-24 00:23

作者: jumboleung    時間: 2009-9-24 00:36

作者: 可兒:P    時間: 2009-9-24 00:43

作者: 神.無極『改』    時間: 2009-9-24 00:45

作者: 夏天真好    時間: 2009-9-24 00:48

快d出下集啦,師兄!
作者: Siuminghk    時間: 2009-9-24 00:49

作者: stink    時間: 2009-9-24 00:56

brother~~等緊你個PART 2 丫....
作者: 小魚蛋    時間: 2009-9-24 00:59

作者: PASI    時間: 2009-9-24 01:11

作者: Carl_Y    時間: 2009-9-24 01:21

PART 2

好好好,小弟(係,仲有幾年先到25,仲係小弟)為表真誠,以下分享會係完結篇!

當時我就好聽話咁俾錢,買左 Extra Safe (!) 同支飲品,就跟住佢落返地鐵,過返X光果邊,好記得係入左理想......對面果間時鐘!

入到去,職員就叫我登記,姐姐就拋低一句 "等我來" 幫我搞掂左,當然,係我找數啦,我好細個就有呢種大男人既觀念......都唔知係好定唔好!

初初我淨係識坐響張床邊,睇下電視轉下台,好驚訝有2個台播緊Hardcore四仔!而佢就除左鞋上床襟被,然後用隻腳踢我,叫我入埋去,一齊睇。

我又係好聽話咁照做......就出事喇。

上到床,佢叫我多次,俾個酒凹仔佢睇,好啦咁我莫名其妙笑下,小Carl就理所當然係"敬禮式"聳立,佢見我一笑就錫落我塊面...兼用指甲,隔住張被,刮小Carl 個頭......然後又叫我再笑再錫再刮...一笑...又錫...又刮...然後叫我再笑

就響我耳邊講 "係.咪.好.辛.苦.呀."......就一手申入我條褲度刮小Carl 個頭

我心諗,既然得兩個人,就不如去盡d,與其俾你咁玩......我就擒住佢成個訓落床,佢好姣咁"丫"左出來,但佢隻手都仲響小Carl度,伸長條頸響我耳邊講

"係咁多喳?" 然後笑淫淫咁卒我d PRE CUM!

我好記得講完下面呢句,自己都信會咁講

"著到咁低胸!不如唔好著,我幫你除左佢!"

我記得我對 Bra 既認識係......絕X好Bra套戲,但唔知點解,自從果次之後我解扣就好快手!真係一手除扣,連帶執起件背心一扯,佢對波就無所遁形咁響我眼前fing 下fing 下喇......

然後佢面上就...好似露出一個成功同滿足既微笑,當然,我係"立"到佢咁既樣,因為當時我個頭忙緊度下佢上圍有幾大呀嘛!

去到呢度,佢隻手都係無離開過小 Carl......而搞完一輪前戲,佢就拉左我去沖涼,我以為再上床就要埋牙,梗係借d意分開佢對腳,finger到咁上下就跪低狂舐

搞到我一面都係唔知花灑水還是其他水......佢話"你飲飽啦,到我喇喎",個喎字都未完,佢就烏低左含哂小 Carl

之後我地一邊嘴住咁上床,差d連套都唔記得帶(!!),拿拿聲就變身做傳教士

過程都係邊做邊叫,佢又話我好入,我又話佢好淫咁啦,轉左好幾個位,我後入時佢挺起上半身,用隻手翹住我條頸,咁o岩又對到廁所同床頭塊鏡,真係第一次realise 咩叫淫......

沖涼出來,做左大概一個鐘,佢都好似無乜力 "真係俾你插死我喇......",我地就轉位,將佢對腳托上膊,大力入左幾分鐘就完 Lu~

之後我就哄佢訓,久不久自己又訓著..............梗係唔會就咁完啦!

我半坐咁訓著,佢就早起過我,仲玩左小 Carl一陣,搞到我醒就話覺得我 Uncut好得意,我又係莫名其妙咁笑左一下,但今次我一笑佢就含住小 Carl

仲要望住我,見我一呻吟放口,要我再笑,又再含......我心諗,佢玩得咁開心,就玩多陣啦,一個唔為意,佢就用雙腿夾住我條腰坐左落來......(!!!)

係!係無帶套架當時!

我都係佢un左一陣先醒起,細個唔識驚,無 "性病好易傳染"呢個概念,又無 "BB好易出現" 呢個cognition......卒之試多幾下我先叫佢起身,等我帶套先 =P

就係呢個時候,電話響,我飛去床頭...梗係想熄機啦,唔通接咩......而說時遲那時快,姐姐就準備好用口幫我套住小 Carl

係我阿媽打來,如果佢搵我唔到,返到去實會出事,人急智生,厄屋企人來去都係果d藉口,最緊要係佢地聽唔明,好似出夜街話食糖水遇著d人手腳所以遲左返呢d,真係要避開唔用喇下各位!

到阿媽第2次打來,我先接,但當時姐姐"呢埋"響被底幫我套左一半......

"喂?"

"喂咁早去左邊呀,婆婆地想約你,飛之前飲餐茶喎"

"睇緊波,所~~~~~~~~~~~~~~~以miss左你call 囉,我"屏"~~~~~~~~~~~~~時都唔"煨"架!"

"咩呀,你又話曼聯係聽晚既?"

"係~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!"

"撞鬼你咩咁大聲......咁點解你出左去?"

"N~~~~~~~~~~~~~BA丫嘛,籃球朝早播架"

"你睇你,去左x國返來,講電話都無里正經,扮乜鬼仔講廣東話呀"

"我~~~~~~~~~~~~~~"髦"呀!唔講喇,場波好緊張,睇完打比你地啦!"

嗯,果d "~" 唔洗我講咩事啦可?

之後我地最後先用返傳教士式,然後佢仲叫我

"射落個胸度咯,好.無.呀."

我一聽佢咁講野就忍唔到

Mang出來,chok 幾下,佢知小Carl 有耐性,仲舐個袋底,我當時見佢咁淫就忍唔住......去得盡左,有d,仲去左佢塊面度......

但佢竟然無嬲,我一路say sorry佢仲一路摸我個頭,話我可愛,叫我唔洗介意,同埋

"下.次.唔.會......咪得囉!"

我又係好似前一晚,響電話度咁彈出個  "o下" 字出來,長10米 高10米 闊10米 (!!!!)

作者: 鐵藍17    時間: 2009-9-24 02:52

作者: soman214    時間: 2009-9-24 03:18

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-24 08:04

作者: Raymondtse    時間: 2009-9-24 09:10     標題: 回覆 77# 的帖子

Thank you for your great report!
作者: Tony040131    時間: 2009-9-24 10:52     標題: 回覆 3# 的帖子

作者: 明匡    時間: 2009-9-24 10:59

作者: JoL1122    時間: 2009-9-24 11:53

作者: Smithy_1985    時間: 2009-9-24 12:20

作者: 伕子    時間: 2009-9-24 13:00

作者: 伕子    時間: 2009-9-24 13:04

作者: tyrant_chi_hang    時間: 2009-9-24 14:12

so good ..thanks for share
作者: MichaelLondon    時間: 2009-9-24 14:32

作者: auyeungslaves    時間: 2009-9-24 15:43

作者: naughty__boy    時間: 2009-9-24 15:55

作者: golden19947    時間: 2009-9-24 16:01

作者: Carl_Y    時間: 2009-9-24 17:14

引用:
原帖由 bae146 於 2009-9-24 12:02 AM 發表
樓主都幾識煮痃~煲老藕
佢當時係22歲, 唔係老啦下嘛?
作者: Carl_Y    時間: 2009-9-24 17:15

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-24 08:04 AM 發表
樓主你同阿媽D對話好攪笑:smile_o11: :smile_o11:
hahah 係呀

阿媽而家仲會了返出來笑我

但佢真係以為我去左睇波囉
作者: 裙下之臣    時間: 2009-9-24 17:41

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-24 17:42

作者: 糖。    時間: 2009-9-24 17:45

作者: Carl_Y    時間: 2009-9-24 17:51

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-24 05:42 PM 發表
你阿媽好有趣呀:smile_o13:
hahaha 係呀佢幾得意架, 所以先生得出我咁人細鬼大囉 =P

你叫 Kay?
作者: Carl_Y    時間: 2009-9-24 17:52

引用:
原帖由 糖。 於 2009-9-24 05:45 PM 發表
衰仔~ 臨上機都要食野~:smile_o13: :smile_o01:
其實仲有幾日先上ge~ 我都估唔到架果次 =p

而家長駐香港lu~
作者: 崎小姐    時間: 2009-9-24 17:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)