188Channel

標題: 老婆姣撚騰騰..........要我影人地條鳩相 [打印本頁]

作者: 一聲笑    時間: 2009-9-18 09:31     標題: 老婆姣撚騰騰..........要我影人地條鳩相

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 一聲笑    時間: 2009-9-18 09:37

我諗地盤佬當然冇9所謂,佢又係單身...........不過我就好似做左扯皮條咁!有冇搞撚錯呀,兩后一皇又冇得玩,成日玩兩皇一后,好唔撚公平啫..........
作者: 無政府118    時間: 2009-9-18 10:12

你老婆有咁嘅嗜好...........
作者: ck-6630    時間: 2009-9-18 10:58

作者: 8-Man    時間: 2009-9-18 11:13

安排我比佢........屌呀!:smile_47:
作者: supersweet    時間: 2009-9-18 11:14

作者: milo99    時間: 2009-9-18 11:15

作者: kiwi167    時間: 2009-9-18 11:33

作者: 糖。    時間: 2009-9-18 11:36

作者: jamshwong    時間: 2009-9-18 11:44

作者: soap    時間: 2009-9-18 15:13

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-18 16:58

作者: menjj    時間: 2009-9-18 17:12

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-18 04:58 PM 發表
你做男人都做得幾特別喎:smile_o14: :smile_o14:
崎小姐又撞到你.....你好
呢個樓主好open,老婆可以他人共享:smile_39:
佩服!佩服:smile_34:
作者: CCandy    時間: 2009-9-18 17:12

你鳩撚痕痕:smile_15:
作者: 崎小姐    時間: 2009-9-18 17:32

作者: menjj    時間: 2009-9-18 17:48

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-18 05:32 PM 發表
menjj~~:smile_o15:
所以咪話特別lor....
yes!!英雄所見相同
作者: 210597    時間: 2009-9-18 22:16

佩服佩服
作者: 夏天真好    時間: 2009-9-18 22:50

師兄,我真係好佩服你!
作者: wkh    時間: 2009-9-18 23:00

作者: 我愛人妻    時間: 2009-9-19 00:15

作者: 超市蓮華    時間: 2009-9-19 00:56     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: ycskps    時間: 2009-9-19 01:56

作者: 一聲笑    時間: 2009-9-19 08:03

引用:
原帖由 wkh 於 2009-9-18 11:00 PM 發表
一笑兄~~試下係個cam前面 小老婆比地盤佬睇~~
咁咪2個都 滿足哂  囉:smile_40:
呢個提議唔錯,可惜我未有裝cam!
作者: 一聲笑    時間: 2009-9-19 08:05

引用:
原帖由 ycskps 於 2009-9-19 01:56 AM 發表
大隻好吸引咩:smile_41:
唔止大隻,仲有大條!可能老婆見到佢夠大條掛.........
作者: 一聲笑    時間: 2009-9-19 08:10

老婆話男人鐘意大波,女人都可以鐘意大條!佢話想試下比人插到底既興奮...........講真自己條嘢興奮起都有5吋,但地盤佬條嘢興奮起有7吋度,而且仲幾粗下!
作者: 一聲笑    時間: 2009-9-19 08:15

老婆就擺明西痕,好想比條大碌鴆插,條麻甩佬就當然冇鴆所謂啦!就係只差何時行動..........
作者: 崎小姐    時間: 2009-9-19 08:17

作者: caac4u    時間: 2009-9-19 12:27

有時d野真是好難講,否則"換妻"這玩意近年便不會興起啦.
作者: lalawong    時間: 2009-9-21 01:05

多謝樓主分享
:smile_40:
作者: menjj    時間: 2009-9-21 01:16

其待樓主有進一步消息
作者: jumboleung    時間: 2009-9-21 09:40

作者: brian136    時間: 2009-9-22 16:45

作者: wkh    時間: 2009-9-23 23:04

作者: yinsugo    時間: 2009-9-24 02:19

作者: 一聲笑    時間: 2009-9-24 23:05

自從老婆睇左地盤佬條鳩相,未完全興奮已經咁大,老婆就已經西痕到出哂面想試下大賓州,地盤佬單身寡佬有西屌當然唔撚拘!比著我有女人肯比我屌梗係想屌啦,除非條女好唔掂.........
就係前日我知地盤佬又冇工開,約埋佢同老婆三個上左深圳揼骨,沖完涼入左個三人房,老婆就瞓係中間張床,我地仲間中講下d有味嘢搞下氣氛,跟住就叫左三個女技師入黎,麻甩佬揼骨就梗係除衫啦,老婆初初都冇除衫,但揼揼下老婆話著住衫揼唔舒服,又話要除衫揼至舒服,佢好似當地盤佬不存在咁,不理三七二十一就自己坐起身除衫,我當時諗地盤佬唔昅就笨七,肯定會昅啦,揼揼下地盤佬話急尿問我去唔去廁所,擺明有計同我傾啦!
地盤佬問我,你老婆擺明剛才除衫益我昅佢,你介唔介意先,佢肯係你面前除得我都唔會介意,不過你係咪應該禮尚往來,益返我老婆比佢昅返你先........
地盤佬當然明白我講乜嘢,尿完返房,地盤佬叫個女技師幫佢推油全身,地盤佬已經二話不說就連褲都除埋,呢次老婆仲唔近距離昅哂地盤佬個全相,推推下地盤佬仲問個技師點解唔同佢細佬推,個女技師見我地同房可能覺得唔係咁方便掛,地盤佬話佢地唔9介意架,姐姐仔快d推埋我細佬啦,我頂唔撚順好想出嘢呀!大概地盤佬剛才昅左我老婆對波扯到行哂,唔出又點會舒服呢!
事後我問老婆有冇昅到個姐姐仔同地盤佬打飛機,老婆話睇哂啦,佢仲話睇到地盤佬條嘢扯行有7吋多.......
作者: 一聲笑    時間: 2009-9-24 23:18

揼完骨同埋去左鳳凰路食嘢,地盤佬當然舒服哂啦,我就慘d,我都扯到行,不過就谷住冇人同我打飛機..........
唔知老婆睇左地盤佬出嘢時有冇出哂西汁呢?答案係有........
返到屋企老婆已經西痕到即刻要我屌佢,而我亦當然扯到行哂,仲好撚大力咁插鳩老婆隻西,不過好撚快已經射左,又好撚快又硬返,再插入老婆隻淫西度,老婆好撚多水,大叫插大力d屌入d........
睇黎老婆今日睇完地盤佬條大賓州出嘢,受到好大刺激,隻西已經痕到好想搵條大賓州炮製佢隻淫西!
作者: DMAN2044    時間: 2009-9-24 23:59

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-9-24 11:18 PM 發表
揼完骨同埋去左鳳凰路食嘢,地盤佬當然舒服哂啦,我就慘d,我都扯到行,不過就谷住冇人同我打飛機..........
唔知老婆睇左地盤佬出嘢時有冇出哂西汁呢?答案係有........
返到屋企老婆已經西痕到 ...
地盤佬就好LA.....遲d有野玩....,我都好想tim:smile_44:
作者: 提洛    時間: 2009-9-25 01:36

作者: 愛.森美    時間: 2009-9-25 02:47

作者: jumboleung    時間: 2009-9-25 08:38

作者: wrxgc8    時間: 2009-9-25 12:19

作者: wrxgc8    時間: 2009-9-25 12:23

作者: wrxgc8    時間: 2009-9-25 12:34

作者: roby0821    時間: 2009-9-25 12:34

作者: wrxgc8    時間: 2009-9-25 12:52

作者: roby0821    時間: 2009-9-25 13:52

作者: supersweet    時間: 2009-9-25 14:19

作者: smallcannon2002    時間: 2009-9-25 14:31

作者: fatlun1981    時間: 2009-9-25 14:38

作者: wrxgc8    時間: 2009-9-25 17:05

作者: jumboleung    時間: 2009-10-4 09:55

作者: 畢易勝    時間: 2009-10-4 10:48

作者: wkh    時間: 2009-10-4 12:57

作者: jumboleung    時間: 2009-10-5 09:21

作者: 畢易勝    時間: 2009-10-5 09:39

作者: chiming1968    時間: 2009-10-5 10:16

作者: 一聲笑    時間: 2009-10-8 19:25

引用:
原帖由 chiming1968 於 2009-10-5 10:16 AM 發表

地盤佬都慘啦....
如果我係地盤佬, 個技師chok 硬左, 我就會問嫂夫人有冇興趣騎上來聯誼吓。
嫂夫人擺到明"摟"屌架啦, 咁好機會, 被技師打爆左, 白白浪費一Q, 你話係咪地盤佬仲慘?
地盤佬都唔算浪費既,長打長有,起碼老婆已經開左眼界,地盤佬又藉此演哂嘢比我老婆睇添。
作者: 一聲笑    時間: 2009-10-8 19:28

引用:
原帖由 畢易勝 於 2009-10-4 10:48 AM 發表
你老婆咁恨食地盤佬條7寸賓周:smile_38:
尤其d師奶熟女,都唔知幾恨食到d大賓州,不過扮淑女啫!
作者: mantischu    時間: 2009-10-8 20:49

作者: dicksonpoker    時間: 2009-10-10 00:40     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 可口可樂    時間: 2009-10-10 01:03

作者: cool~girl    時間: 2009-10-10 01:10

作者: chiming1968    時間: 2009-10-10 02:03

作者: 53545453    時間: 2009-10-10 18:26

作者: 蕭欣桐    時間: 2009-10-10 20:54

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-10-10 01:10 AM 發表

好彩我老公,不是他個類人,如果不是真可憐
或者你試過一次   可能會仲瘋狂呢:smile_34:
作者: shatinswim    時間: 2009-10-10 21:10

作者: shatinswim    時間: 2009-10-10 21:17

作者: kingofsex    時間: 2009-10-10 23:12

作者: okayokay    時間: 2009-10-11 00:37

職業無分貴賤,勁九一定有著數。
很多己婚女性的確有難言之忍---性得不到滿足,小則亂發脾氣, 甚或精神抑鬱; 大則屈屈成病,甚或提出離婚。病向淺中醫------可用中藥調理,辨証論治也....:smile_13:
作者: bryan1007    時間: 2009-10-11 02:36

作者: root17    時間: 2009-10-11 02:49

:smile_34: 喂,我都係做地盤
作者: tabris    時間: 2009-10-11 12:29

作者: shatinswim    時間: 2009-10-12 19:59

作者: shatinswim    時間: 2009-10-12 20:02

作者: 一聲笑    時間: 2009-10-12 20:45

引用:
原帖由 53545453 於 2009-10-10 06:26 PM 發表
你應放佢上鳳樓,你收水,一舉幾得:smile_30:
哈哈,c兄真係好提議喎
作者: boy25    時間: 2009-10-12 20:47

作者: 一聲笑    時間: 2009-10-12 20:47

引用:
原帖由 shatinswim 於 2009-10-12 08:02 PM 發表

金螎海潚 side effect

你睇有咁多人失業....................轉去做地盤呵:smile_14: :smile_13: :smile_44: .........................................................:smile_30: :smile_30: : ...
地盤佬滿身古銅色又大隻,莫非好多女人都中意大隻佬
作者: 一聲笑    時間: 2009-10-12 21:05

最新報告
星期六我地約埋一齊去左廣州浸溫泉,我地仲係溫泉玩埋水戰,所謂水戰衹是在溫泉中把水互潑,玩玩下老婆同地盤佬自然會有身體接觸,地盤佬條泳褲緊緊包住佢既胯下物,真係大大包凸哂出黎,老婆當然睇到眼甘甘,我叫老婆放胆乘機係溫泉玩水時觸踫下地盤佬揪大大包,睇下佢有乜反應,係咁情況下互相觸踫來得自然,當然我亦好識做咁借意行去取飲品,黎遠睇見佢地愈玩愈癲,地盤佬竟然將我老背起在摔落水中,老婆一對大波已經貼緊在地盤佬背上,睇黎老婆也被摔得不亦樂乎!
作者: 一聲笑    時間: 2009-10-12 21:30

玩左一個下午當然大家都已經好攰,我地返到溫泉酒店取房休息,為著省錢同埋一個特別理由.........我地當然只是租了一個房間,老婆返房已經攰到馬上瞓著,而我就跟地盤佬去左買了啤酒,待老婆一覺瞓來後,大家黎個借酒瘋狂,好先讓情緒放松放松..........
當晚我地就在酒店房內瘋狂了半晚,地盤佬當然早有準備了安全套,房內本來是兩張分開的床,我地將兩張床合併為一,當老婆手握地盤佬支大賓州近距離呈現佢眼前,老婆已急不及待張口品嚐,過程中細節已經不知應該如何形容,老婆當然唔止品嚐了地盤佬支大賓州咁簡單啦,地盤佬亦當然屌得過引兼興奮,我呢個當觀眾既亦睇到鳩岳岳,當然最後都係由我呢支只得5吋既鳩屌多老婆一鑊已收場...........
作者: cck23    時間: 2009-10-12 21:37

作者: 一聲笑    時間: 2009-10-12 21:47

過程中老婆雖然個西雖然已經濕淋淋充滿淫水,但地盤佬支嘢唔知係咪太粗,唔係好似我咁一嘢就隊哂入老婆隻西度,睇見佢都係一吋一吋咁慢慢插入,當全部插入了老婆隻西度,地盤佬都沒有馬上抽動,而老婆當時個表情好似好難受,但當地盤佬慢慢抽動一輪後,老婆就已經被插得渾忘大叫,而地盤佬聽到老婆既呻吟叫床聲,才開始猛力撞擊,完來地盤佬話當開始時就猛力撞擊,怕我老婆受不了或者給弄痛就沒有性趣,應該睇住女方既反應而配合喎!果然高手..........
最後一提就係地盤佬當然梅開二度,而我就把守最後一關..........老婆當晚梗係飽撚哂啦!
作者: shatinswim    時間: 2009-10-12 22:44

作者: jtcl    時間: 2009-10-12 23:49

作者: kwok329    時間: 2009-10-13 00:00

作者: 九龍的士    時間: 2009-10-13 00:14

作者: CP-細峰    時間: 2009-10-13 00:22

作者: 武將    時間: 2009-10-13 04:17

有冇拍照留念~等大家分享喜悅
作者: shatinswim    時間: 2009-10-13 08:32

作者: MENBOYHI    時間: 2009-10-13 10:53

作者: kiwi167    時間: 2009-10-13 11:40

作者: kiwi167    時間: 2009-10-13 12:04

作者: 一聲笑    時間: 2009-10-13 13:01

事後地盤佬同我講,唔怪之你餵唔飽個老婆,你老婆咁大食,睇怕你都係辛苦命,叫我下次要幫手再call佢!
作者: 一聲笑    時間: 2009-10-13 13:23

睇住地盤佬初初慢慢一吋一吋入,睇住佢入到盡哂,老婆初初姆口姆面,好似頂唔住地盤佬條大賓州咁,冇耐老婆已經興奮到大聲呻吟,睇住地盤佬由慢轉快插到啪啪聲,初頭都好驚老婆隻西比佢屌爆,點知老婆深不可測,適應左就返客為主玩騎乘,對波係正地盤佬面前拋上拋下,係咁騎係咁下下坐到盡,睇撚到我忍唔住出手幫拖..........
作者: 一聲笑    時間: 2009-10-13 13:36

玩完騎乘就玩狗仔式,地盤佬插得興起,將沾滿西汁既龜頭向老婆個屎眼刮擦,每刮擦一下老婆就顫動一下,雖然老婆個屎眼已充滿淫水,睇黎亦都被刮擦得好敏感,但始於老婆向來都怕痛唔比插屎眼,何況地盤佬條大賓州咁粗,佢梗係唔肯制啦!雖然地盤佬叫佢放松全身,然後將淫水塗於個屎眼四週,但始於地盤佬個龜頭太粗大,在洞口滑來滑去都無法塞入............
作者: 九龍的士    時間: 2009-10-13 13:41     標題: 回覆 94# 的帖子

作者: 一聲笑    時間: 2009-10-13 13:47

引用:
原帖由 九龍的士 於 2009-10-13 01:41 PM 發表
地盤佬唔塞,你塞咪得囉:smile_47:
老實講我條嘢無地盤佬咁粗,容易塞好多!
作者: 九龍的士    時間: 2009-10-13 13:48     標題: 回覆 96# 的帖子

作者: kiwi167    時間: 2009-10-13 13:49

作者: jasonathome    時間: 2009-10-13 14:00

作者: 一聲笑    時間: 2009-10-13 14:07

引用:
原帖由 jasonathome 於 2009-10-13 02:00 PM 發表
死火啦... 你老婆食開粗野, 再乞食你支牙籤...no feeling
我已經買定枝夠粗既假鳩,用條玩具插佢一輪再由我上馬屌佢,咁應該差不多掛!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)