188Channel

標題: 十幾年前嘅艷史....迷暈編 [打印本頁]

作者: aerofolt    時間: 2009-9-16 02:56     標題: 十幾年前嘅艷史....迷暈編

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: aerofolt    時間: 2009-9-16 03:13

由於係暑假嘅關係..都有好多團,好熱鬧(自己公司都有成7, 8團)大家吹吹下水就提議去Disco.....成班後生仔梗係贊成啦......其中有個女同事就同我講....
女:喂..你黎我hotel接埋我一齊去呀...
我:唔洗下嘩...巴堤雅咁細, 自己去啦...
女:你唔黎接, 我唔去𠺢, 試過比人放飛機..去到Disco on 居居....
kok.....
我心諗...人多D又好玩D, ok
作者: aerofolt    時間: 2009-9-16 03:28

完左團, 快沖個涼....坐兩排車(巴堤雅的士)去到個女同事住個間hotel, 係Lobby打電話到佢房.....
我:喂, 到左你hotel lobby, 落黎啦, 出發..
女:未得呀, 等多陣....
我:哦................
十分鐘後未見人...再call....
我:喂, 得未呀, Disco 打羊啦..
女: ......唉....重未得呀....你上黎我房坐陣啦...我一個人瞓, 唔洗夾客...(註:旅行社以兩人一房,如果三個人客去旅行,單出嚟會同領隊同房)
我:哦...心裏 *&^%$#@!XYZ
作者: aerofolt    時間: 2009-9-16 03:30

眼瞓.....待續:smile_44:
作者: rbt0_00    時間: 2009-9-16 04:10

作者: vincent.w    時間: 2009-9-16 07:13

作者: smik    時間: 2009-9-16 09:05

作者: 李兆基    時間: 2009-9-16 09:29

即係點呀???...........
:smile_27:
作者: 糖。    時間: 2009-9-16 09:51

作者: 無政府118    時間: 2009-9-16 10:05

樓主做乜唔一次打曬佢..............:smile_41: :smile_41:
作者: supersweet    時間: 2009-9-16 10:07

作者: lpfxyz911    時間: 2009-9-16 11:27

作者: CREATBOY    時間: 2009-9-16 11:39

作者: KIM_821    時間: 2009-9-16 13:31

作者: manleisure    時間: 2009-9-16 13:34

作者: jasonparis    時間: 2009-9-16 13:45

即係點呀 出埋好唔好:smile_47:
作者: sexyangle    時間: 2009-9-16 13:56

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-16 14:06

作者: Chau_WC    時間: 2009-9-16 14:17

作者: 伕子    時間: 2009-9-16 14:25

作者: rpf1    時間: 2009-9-16 15:08

作者: 舊類型人    時間: 2009-9-16 15:13

作者: 九千四    時間: 2009-9-16 15:51

作者: 幪面超人    時間: 2009-9-16 15:57

講咁耐都仲未入直路
作者: aerofolt    時間: 2009-9-16 16:07

上到房......
第一句就寸下佢isco 咁黑, 唔洗用咁耐時間執眼耳口鼻吓嘩......佢話:等一等, 捲埋D野先出發好無?..

(當年的我好純, 7下7下)
我:捲野? 你吸毐呀? (E家回憶番都好好笑)
佢: 草黎咋...今日問阿XX 攞𠺢....
我:食完會唔會跳慺𠺢?
佢: ...................你試過未?:smile_14:
我:未....唔好掂呢D野啦...:smile_27:
佢:試下啦....你驚就鎖好D窗先啦....妖...:smile_34:
我:.............食完會典𠺢?? 有D驚wow...
佢:迷迷地......好過引....
k....:smile_13: 我吸兩啖...試下...
作者: hk90314517    時間: 2009-9-16 16:17

作者: frankylaw    時間: 2009-9-16 16:31

作者: 圖圖媽咪    時間: 2009-9-16 16:43

作者: aerofolt    時間: 2009-9-16 16:46

吸完兩啖....無乜料到....再吸:smile_27:

10分鐘後...黎料....迷迷地....眼腫腫 ...兩個人開始胡言亂語....
又話去Disco.....又話唔去....etc

佢忽然彈一句....有無試過high 完草攪野??...
未....喎......
此情此境....兩個人就車.....摷....由房玩到入toilet...一齊沖涼......由著好衫準備出去到除曬D羏.....
沖好涼後...佢就一手推我落梳化.....跪响地上幫我BJ......重話..你都唔少野wow
我亦不禁示弱....了下耳珠....兩隻手遊黎遊去
(high完真係玩得放好多)
我反客為主....抱番佢上梳化....
佢就M字腳....模住自己妹味.....嚟啦...我濕曬啦....
(好彩.....domdom跟身)..
一路X 就繼續亂講.....
你好大look wow....
我:你窄姐.....

唔幾得玩左幾耐....終於一齊到..玩到我地Disco都無去.....放左人地飛機....
一齊瞓到天光....我就天光仆番自己hotel....
作者: 九千四    時間: 2009-9-16 18:07

作者: Fairy2Fairy    時間: 2009-9-16 18:32

作者: happyberry2006    時間: 2009-9-16 19:00

作者: 阿卻kurt    時間: 2009-9-16 20:52

作者: SLKD    時間: 2009-9-16 21:30

作者: savisavi3    時間: 2009-9-16 23:13

作者: yeung0923    時間: 2009-9-16 23:17

作者: 肥仔C    時間: 2009-9-16 23:32

作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2009-9-17 01:01

每個篇幅又唔係長
但又要拆咁細
樓主你係咪想引起民憤
作者: KK2628KK    時間: 2009-9-17 01:24

作者: kurtho    時間: 2009-9-17 01:29

作者: aerofolt    時間: 2009-9-17 02:41

十幾年前嘅艷史....迷暈編
見人寫左咁多艷史...我又出下post先.....

小弟以前嘅工作係做領隊.做左6年..周遊列國之余..重有野食下tim

話說有一年嘅暑假, 如常地出團, 去曼谷, 巴堤雅五天團 每道住兩晚.....去到巴堤雅, 都有free time 比D客行下夜街, 通常領隊都唔會行.......响一D COFFEE SHOP 坐下.........吹吹水....聯絡一下當晚完團後去邊道玩, OR 食宵夜.....
由於係暑假嘅關係..都有好多團,好熱鬧(自己公司都有成7, 8團)大家吹吹下水就提議去Disco.....成班後生仔梗係贊成啦......其中有個女同事就同我講....
女:喂..你黎我hotel接埋我一齊去呀...
我:唔洗下嘩...巴堤雅咁細, 自己去啦...
女:你唔黎接, 我唔去𠺢, 試過比人放飛機..去到Disco on 居居....
我kok.....
我心諗...人多D又好玩D, ok
完左團, 快沖個涼....坐兩排車(巴堤雅的士)去到個女同事住個間hotel, 係Lobby打電話到佢房.....
我:喂, 到左你hotel lobby, 落黎啦, 出發..
女:未得呀, 等多陣....
我:哦................
十分鐘後未見人...再call....
我:喂, 得未呀, Disco 打羊啦..
女: ......唉....重未得呀....你上黎我房坐陣啦...我一個人瞓, 唔洗夾客...(註:旅行社以兩人一房,如果三個人客去旅行,單出嚟會同領隊同房)
我:哦...心裏 *&^%$#@!XYZ
上到房......
第一句就寸下佢isco 咁黑, 唔洗用咁耐時間執眼耳口鼻吓嘩......佢話:等一等, 捲埋D野先出發好無?..

(當年的我好純, 7下7下)
我:捲野? 你吸毐呀? (E家回憶番都好好笑)
佢: 草黎咋...今日問阿XX 攞𠺢....
我:食完會唔會跳慺𠺢?
佢: ...................你試過未?
我:未....唔好掂呢D野啦...
佢:試下啦....你驚就鎖好D窗先啦....妖...
我:.............食完會典𠺢?? 有D驚wow...
佢:迷迷地......好過引....
我k.... 我吸兩啖...試下...
吸完兩啖....無乜料到....再吸

10分鐘後...黎料....迷迷地....眼腫腫 ...兩個人開始胡言亂語....
又話去Disco.....又話唔去....etc

佢忽然彈一句....有無試過high 完草攪野??...
未....喎......
此情此境....兩個人就車.....摷....由房玩到入toilet...一齊沖涼......由著好衫準備出去到除曬D羏.....
沖好涼後...佢就一手推我落梳化.....跪响地上幫我BJ......重話..你都唔少野wow
我亦不禁示弱....了下耳珠....兩隻手遊黎遊去
(high完真係玩得放好多)
我反客為主....抱番佢上梳化....
佢就M字腳....模住自己妹味.....嚟啦...我濕曬啦....
(好彩.....domdom跟身)..
一路X 就繼續亂講.....
你好大look wow....
我:你窄姐.....

唔幾得玩左幾耐....終於一齊到..玩到我地Disco都無去.....放左人地飛機....
一齊瞓到天光....我就天光仆番自己hotel....
作者: bp-6m    時間: 2009-9-17 02:43

唔怪之得宜家d領隊不知所謂
作者: aerofolt    時間: 2009-9-17 02:55

引用:
原帖由 bp-6m 於 2009-9-17 02:43 AM 發表
唔怪之得宜家d領隊不知所謂
何解你有此說法??:smile_41:
作者: 大大LOOK    時間: 2009-9-17 03:13

作者: ykw3441    時間: 2009-9-17 12:52

作者: ykw3441    時間: 2009-9-17 12:54

作者: ykdeng0064    時間: 2009-9-17 14:15

樓主做乜呃post
作者: aerofolt    時間: 2009-9-17 14:29

打字勁慢...... .不喜勿入, 勿插, thank you:smile_30:
作者: lossmylove    時間: 2009-9-17 14:52

作者: smallcannon2002    時間: 2009-9-17 15:02

作者: aerofolt    時間: 2009-9-17 15:08

[quote]原帖由 smallcannon2002 於 2009-9-17 03:02 PM 發表
泰國芭提雅,我自己都去過好多次,真係好好玩,不過,樓主既艷遇,我係芭提雅就未遇過。。。

Star Dice....好多骨女, 沖涼妹收工後去玩 + 揾食....cheers.
作者: aerofolt    時間: 2009-9-17 15:09

引用:
原帖由 lossmylove 於 2009-9-17 02:52 PM 發表
:smile_o06: 邊個迷暈個:smile_o01:
high 完....迷左....:smile_27:
作者: wingfunhang    時間: 2009-9-17 17:07     標題: 回覆 48# 的帖子

作者: superlady1221    時間: 2009-9-22 11:35

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)